Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

να σας ρωτησω εχεται facebook??

εγω ειχα παει για να δω για καροτσι!τις εχω καθηστερησει τις αγορες μου σε σχεση με σας!!αλλα μαλλον εχω μετακομηση μολις γεννησω!!!ειμαι λιγο αστα να πανε!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κι απο μενα...

νατασα πολυ ωραιο το sling σου...!!! με γεια!!!!!!!!

το kit για τα βλαστοκυτταρα με ραντεβου πηγες και το πηρες?

πρεπει να παρω κι εγω τηλεφωνο να παω.

κοριτσια και εμενα αρχισαν οι συσπασεις και εχω αρχισει να ανησυχω λιγακι...(ο γιατρος μου ειπε να ξεκουραζομαι)

πετρωνει η κοιλια μου αλλα ευτυχως ποναω ελαχιστα...για να δουμε....

εμενα dopler μου εκανε ο ιδιος και για βιοφυσικο προφιλ δεν μου ειπε τιποτα...δεν νομιζω να κανω...:confused:

απο δουλειες κι εμενα βοηθαει οσο μπορει αλλα βρηκα μια γυναικα και θα ξεκινησει να ερχεται για τα χοντρα γιατι τωρα με τον μικρο δεν θα ειναι ευκολο (και η μαμα μου δεν μπορει λογω υγειας να βοηθαει)

ελπιζω να ειναι καλη...

ειμαστε στην αναζητηση κουνιας και πολυ εχω μπερδευτει....:rolleyes:

ps...εγω facebook δεν εχω και δεν εχω σκοπο να φτιαξω...

φιλια σε ολες!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Γεια σας

Το πρωί πήγα για εξετάσεις κ πήρα κ τα μικρά μαζί για να κάνουν κ αυτά

Η μπουμπου μου ήταν παλικάρι την έβαλα πρώτη για να δει ο μεγάλος γιατί αυτός είναι λίγο μπουχεσας:tongue:

Εμένα μου είχε κ κολπικό κ μάτωσα κ τα παιξα λίγο ήρθα σπίτι αλλά ευτυχώς σταμάτησε κ άρχισα δουλείες ενώ κατέβασα τα μικρά στην αυλή να παίξουν

Κάθε βράδυ έχω πόνους από τη μια φοβάμαι από την άλλη χαίρομαι

Αλλά από ύπνους κορίτσια τη να πω σαν βόδι κοιμάμαι τελευταία ακόμα κ μεσημέρι που ποτέ δεν κοιμόμουν

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

η γιατρος προχθες ειπε οτι επιτελους η μπεμπουλινα μου εχει παρει στην κοιλια...σε ολα εδειχνε οσο επρεπε αλλα στην κοιλιτσα επιτελους οχι απλως εδειξε τις μερες μου αλλα κ λιγες μερες παραπανω...ποσο χαρηκα!!!

κατα τα αλλα ο πλακουντας συνεχιζει να μας προβληματιζει γιατι ειναι λιγο χαμηλα,ο τραχηλος ηταν στα κατωτατα χαμηλα απο το β'επιπεδου ακομα..η μπεμπα εχει παρει θεση αλλα βλεπει τα αστρα ακομα!!...ευελπιστουμε οτι θα ειναι οκ μεχρι να ερθει η ωρα,αλλιως προβλεπεται δυσκολη γεννα,με σκισιμο κλπ...οπως εχω ακουσει...αλλα κ με τον πλακουντα που αν δεν την αφησει να βγει θα παμε σε κτ....νομιζαμε τοσο καιρο οτιγυρναγε γυρω γυρω αλλα μαλλον ειναι κωλλαρου,γιατι τελικα αυτο που τεντωνε-τουρλωνε τοσο καιρο ψηλα στο διαφραγμα ηταν το κωλαρακι της...ηταν σουπερ κινητικη και αυτο γιατι εχω τελειο αμνιακο σε σχεση με την κοιλια μου κ εχει χωρο το σκασμενο μου να κινειται αρκετα...τη μανουλα δεν τη σκεφτεται ομως??????

απο χτες βεβαια εχει αρχισει να με χτυπαει κατω με το κεφαλι...πρωτη φορα!!!τρελαθηκε στο χτυπημα..εχωσε κεφαλι βαθυα και δως του...χρυση την εκανα να μην βιαστει ακομα....μαλλον με ακουσε και ησυχασε σημερα...ειδομεν

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

να σας ρωτησω εχεται facebook??

εγω ειχα παει για να δω για καροτσι!τις εχω καθηστερησει τις αγορες μου σε σχεση με σας!!αλλα μαλλον εχω μετακομηση μολις γεννησω!!!ειμαι λιγο αστα να πανε!!

Μαζί με σένα και εγώ andith!Δεν έχω αγοράσει τίποτα ακόμη, μάλλον όταν σταματήσω τη δουλειά θα έχω χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο. Δεν ψωνίζω και μέσω internet και πρέπει να πάω από κοντά να τα δω, οπότε χρειάζομαι ελεύθερο χρόνο.Λέω να σταματήσω τη δουλεια την επόμενη Παρασκευή που θα κλείνω τις 35 εβδομάδες.

facebook έχω αλλά δεν ασχολούμαι...

Λέτε να πάρω κι εγώ sling? θέλω μάρσιπο αλλά έλεγα για τον κλασσικο, δεν ήξερα για τα sling, από εσάς τα έμαθα!!Είναι πιο βολικό για το μωρό λογικα?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Έχω αρκετές συσπάσεις αλλά κ χαμηλά στον τράχηλο με πιέζει πολλές φορες κ όλο κάτι υγρά φεύγουν . έχει ηρεμίσει πολύ 2-3 μέρες δεν πολύ κουνιέται μονο όταν πιναω κ θελει να φαει γίνετε χαμός μετά σταματαει ,αρχίζει κ κοιμάται για πολλές ώρες κ ευτυχώς για να συνηθίσει κ εκτός κοιλιάς ;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας

Το πρωί πήγα για εξετάσεις κ πήρα κ τα μικρά μαζί για να κάνουν κ αυτά

Η μπουμπου μου ήταν παλικάρι την έβαλα πρώτη για να δει ο μεγάλος γιατί αυτός είναι λίγο μπουχεσας:tongue:

Εμένα μου είχε κ κολπικό κ μάτωσα κ τα παιξα λίγο ήρθα σπίτι αλλά ευτυχώς σταμάτησε κ άρχισα δουλείες ενώ κατέβασα τα μικρά στην αυλή να παίξουν

Κάθε βράδυ έχω πόνους από τη μια φοβάμαι από την άλλη χαίρομαι

Αλλά από ύπνους κορίτσια τη να πω σαν βόδι κοιμάμαι τελευταία ακόμα κ μεσημέρι που ποτέ δεν κοιμόμουν

Τι σου έβαλε και μάτωσε? Κι εγώ έκανα κολπικό αρχές του όγδοου και μου έβαλε κάτι μπατονέτες ειδικές για εγκύους.Δεν κατάλαβα τίποτα.

Αφού μπορείς και κοιμάσαι μπράβο!Εγώ έχω αυπνίες...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Επειδή πάω σε φίλο μικροβιολόγο κάνω μόνη μου κ εγώ με μπατονετες που μου δίνει

Δεν ξέρω πως το έκανα δεν πονούσα , θα δούμε τώρα μήπως είναι ένδειξη γέννας:!:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Επειδή πάω σε φίλο μικροβιολόγο κάνω μόνη μου κ εγώ με μπατονετες που μου δίνει

Δεν ξέρω πως το έκανα δεν πονούσα , θα δούμε τώρα μήπως είναι ένδειξη γέννας:!:

Με το καλό να είναι, αν είναι...!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Έχω αρκετές συσπάσεις αλλά κ χαμηλά στον τράχηλο με πιέζει πολλές φορες κ όλο κάτι υγρά φεύγουν . έχει ηρεμίσει πολύ 2-3 μέρες δεν πολύ κουνιέται μονο όταν πιναω κ θελει να φαει γίνετε χαμός μετά σταματαει ,αρχίζει κ κοιμάται για πολλές ώρες κ ευτυχώς για να συνηθίσει κ εκτός κοιλιάς ;)

κ εμενα εχει αρχισει κ κοιμαται αρκετα..γενικα επιτελους εχει ωραριο..και σιγουρα οπως τοσους μηνες ετσι κ τωρα,συνεχιζω και κοιμαμαι τελεια το βραδυ!!!μονο κατα τις 6 παω wc..το πολυ κατουρημα το κοψαμε και αυτο ...ευτυχως...μια κουραση κ υπνηλια με ειχε πιασει πριν απο μια βδομαδα για 2-3 μερες αλλα συνηλθα κ απαυτο...:D

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

γεια σας και εγω νεα!

εχω πιθανη ημερομηνια τοκετου 08/05/2010.αλλα την βλεπω να ερχεται πιο νωρις!εχω συσπασεις αλλα οχι σταθερες στην ωρα απλα πετρωνει η κοιλια μου και δεν μπορω να περπατησω!εχω και πολλα υγρα!θα γεννησω στο μητερα ηρακλειου κρητης γνωριζετε πληροφοριες για το μαιευτηριο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας και εγω νεα!

εχω πιθανη ημερομηνια τοκετου 08/05/2010.αλλα την βλεπω να ερχεται πιο νωρις!εχω συσπασεις αλλα οχι σταθερες στην ωρα απλα πετρωνει η κοιλια μου και δεν μπορω να περπατησω!εχω και πολλα υγρα!θα γεννησω στο μητερα ηρακλειου κρητης γνωριζετε πληροφοριες για το μαιευτηριο?

Καλώς μας ήρθες αν κ λίγο αργά ,ποτέ δεν είναι αργά:D

Τι έχεις αγοράκι η κοριτσάκι?

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...