Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω τον εχω στριμωξει πολυ καιρο τωρα...γιατι σε πρωτη φαση θελω να μαθει να μοιραζεται τον ελευθερο χρονο του σωστα απο τωρα,πριν γεννηθει η μπεμπα.οποτε εχω γκρινιαξει πολυ μεχρι να φτασουμε στο σημειο πλεον,να μου λεει απο μονος του,τι θες να κανουμε σημερα?..θα κοιταξω 1 ωρα κατι για τη δουλεια και μετα δικος σου,...θελω να παω εκει ή να κανω το αλλο,οποτε ερχομαι να σου κανω παρεα τωρα...κλπ,κλπ...αλλα οσο πλησιαζει ο καιρος και αγχωνομαστε και εμεις(εγω),τοσο ειναι ο καλουλης μου διπλα μου...ειδικα τωρα που φυγαν οι δικοι μου και ειμαι ολομοναχη..οι κολλητες μου εχουν πηξει στη δουλεια,εχουν κ τα παιδια τους,εχω κ τη γιατρο που προχθες ειπε "σουπα να μην βγαινεις βολτες,αν δε θες να γεννησεις νωριτερα"(βλεπετε ο πλακουντας μου οχι πως ειναι χαμηλα χαμηλα ,αλλα τεσπα δεν ειναι κ εκει που θα θελαμε,οπως κ ο τραχηλος.ειναι λιγο μαλακος)..οποτε με πιανουν κατι κλαμματα κατα διαστηματα,κατι μελαγχολιες,αλλο πραγμα!!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

natasa καλά τα νέα, με το καλό να έρθει η ώρα...

marypoppins, κουράγιο με τα πονάκια, τι τραβάμε για να τα φέρουμε στον κόσμο...

Πάντως κορίτσια ο δικός μου ο αντρούλης είναι πολύ καλός.Δεν με αφήνει να κάνω τίποτα, με μαλώνει για να μην κουράζομαι. Προχθές το βράδυ 2 φαγητάκια μαγείρεψε! Με τις οδηγίες μου βέβαια...Μια χαρά τα πάει! Με βοηθούσε και πριν την εγκυμοσύνη όποτε ήταν ανάγκη ή είχε όρεξη αλλά τώρα το θεωρεί υποχρέωσή του και το κάνει με ευχάριστη διάθεση και όχι με γκρίνια. Για τη γενική καθαριότητα έχω κι εγώ μια κυρία που έρχεται κάθε 15 μέρες εδώ και 2,5 χρόνια και ελπίζω να μην μου φύγει ειδικά μετά με το παιδί που θα έχουμε περισσότερη ανάγκη...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Δεν το είχα ξανακούσει, ούτε καμια φίλη θυμάμαι να το έχει κάνει.Πάντως φαίνεται καλή εξέταση, δεν ξέρω αν θα μου πει ο γιατρός μου να την κάνω..

δεν το κανουν ολοι οι γιατροι...ειτε γιατι δεν εχουν το μηχανημα ειτε γιατι απλως δεν το κανουν..οι περισσοτεροι παντως αναλογα πως εισαι απο συσπασεις κλπ..σε στελνουν σε αλλη περιπτωση καπου, τουλαχιστον 1-2 φορες μεχρι να γεννησεις...

εμας αυτο το κανουν στο νοσοκομειο οταν πας να γεννησεις κ αν αργει ο τοκετος το βαζουν παραλληλα με τον υπερηχο που ακουει το μωρο

και εμενα η γιατρος μου ετσι ειπε...οτι στο νοσοκομειο θα μας εχουν ετσι συνδεδεμενες κλπκλπ...εσενα θα σε ξεγεννησει η μαια ή γιατρος μαιευτηρας???

Διαφημίσεις

εγω παντως ξερω οτι γινομαι πολυ υπερβολικη καποιες φορες...κ τωρα που σταματησα απο τη δουλεια νιωθω τοσες τυψεις που δε παω γραφειο κ εκεινος δουλευει 11ωρα κ συνεχιζει κ στο σπιτι συν που κακα τα ψεμματα πρεπει να συνεχισει κ τα χομπυ του, τα blog του, τη μουσικη του....κ καμια φορα αφου γκρινιαξω μετα ζηταω συγνωμη

natasa καλά τα νέα, με το καλό να έρθει η ώρα...

marypoppins, κουράγιο με τα πονάκια, τι τραβάμε για να τα φέρουμε στον κόσμο...

Πάντως κορίτσια ο δικός μου ο αντρούλης είναι πολύ καλός.Δεν με αφήνει να κάνω τίποτα, με μαλώνει για να μην κουράζομαι. Προχθές το βράδυ 2 φαγητάκια μαγείρεψε! Με τις οδηγίες μου βέβαια...Μια χαρά τα πάει! Με βοηθούσε και πριν την εγκυμοσύνη όποτε ήταν ανάγκη ή είχε όρεξη αλλά τώρα το θεωρεί υποχρέωσή του και το κάνει με ευχάριστη διάθεση και όχι με γκρίνια. Για τη γενική καθαριότητα έχω κι εγώ μια κυρία που έρχεται κάθε 15 μέρες εδώ και 2,5 χρόνια και ελπίζω να μην μου φύγει ειδικά μετά με το παιδί που θα έχουμε περισσότερη ανάγκη...

να την ρωτησεις απο τωρα με τροπο sue αν εχει τετοιο σκοπο,γιατι εχει τυχει σε γνωστη μου να λακησει μετα απο τη γεννα και η κακομοιρα μεχρι να βρει αλλη καλη και αξιοπιστη περασε καιρος δυστυχως...

και εμενα η γιατρος μου ετσι ειπε...οτι στο νοσοκομειο θα μας εχουν ετσι συνδεδεμενες κλπκλπ...εσενα θα σε ξεγεννησει η μαια ή γιατρος μαιευτηρας???

κ οι δυο....ξεκιναω με μαια κ ο γιατρος επιβλεπει

αλλωστε εγω θα γεννησω στο νερο οποτε εκει θα ειναι η μαια επι το πλειστο

να την ρωτησεις απο τωρα με τροπο sue αν εχει τετοιο σκοπο,γιατι εχει τυχει σε γνωστη μου να λακησει μετα απο τη γεννα και η κακομοιρα μεχρι να βρει αλλη καλη και αξιοπιστη περασε καιρος δυστυχως...

Δεν νομίζω προς το παρόν να φύγει, είναι ευχαριστημένη μαζί μου κι εγώ με εκείνη...Εκτός απροόπτου..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

εγω παντως ξερω οτι γινομαι πολυ υπερβολικη καποιες φορες...κ τωρα που σταματησα απο τη δουλεια νιωθω τοσες τυψεις που δε παω γραφειο κ εκεινος δουλευει 11ωρα κ συνεχιζει κ στο σπιτι συν που κακα τα ψεμματα πρεπει να συνεχισει κ τα χομπυ του, τα blog του, τη μουσικη του....κ καμια φορα αφου γκρινιαξω μετα ζηταω συγνωμη

και εγω νιωθω τυψεις παρα πολλες φορες που και τον θελω και τον χρειαζομαι ολο κ πιο πολυ κοντα μου...αλλα ετσι ειναι η οικογενεια...και ο γαμος κατα τη γνωμη μου...αλλα κυριως η οικογενεια...ολοι θυσιες κανουμε νομιζω..ενα μεταβατικο σταδιο πριν τη γεννηση τους χρειαζεται για να μην τους ερθει κεραμιδα μετα,και σε αυτους και σε εμας...

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω προς το παρόν να φύγει, είναι ευχαριστημένη μαζί μου κι εγώ με εκείνη...Εκτός απροόπτου..

παντως θα προτεινα επειδη θα περασετε σε νεο σταδιο ,καλα θα ηταν να μιλησετε απο πριν για μετα...ετσι για να ξερετε και οι δυο σας 100%

Γεια σας κουκλίτσες!

Τι κάνετε;

Πώς είστε σήμερα;

Εγώ πέρασα ένα πολύ δύσκολο βράδυ. Πονούσε πολύ η κοιλιά μου. Πήρα Yutopar, 2 Trofocard και κατά τις πέντε 2 Depon για να μπορέσω να κοιμηθώ. Το χειρότερο : ο ... (άντε να μην μιλήσω τώρα :mad:) κορόιδευε και έλεγε ότι είμαι φοβιτσιάρα, ότι δεν αντέχω τον πόνο και άλλα εκλεκτά παραμύθια... Θέλω να τον κοπανήσω! Για την ακρίβεια να τον δείρω θέλω! Γίνεται γιατρέ μου;

Πόσο σε καταλαβαίνω με τους πόνους!!

Περνανε με το depon? και που είναι περίπου οι πόνοι σου? Και τέλος πόσα Yutopar πέρνεις τη μέρα?

uDLqp1.png

Μόλις μίλησα με τη Στέλλα και παρήγγειλα το Sling μου!

Η κοπέλα είναι πολύ γλυκιά και πολύ φιλική και δίνει ωραίες συμβουλές.

Μου πρότεινε να φτιάξει αυτό και όπου έχει λαδί να βάλουμε γαλάζιο.

Η ιδέα μου άρεσε πολύ και το παρήγγειλα ήδη!!

Όταν το παραλάβω θα σας στείλω φωτο!

είμαι ενθουσιασμένη!!!!!!!

:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πείτε μου αν σας αρέσει????????????

post-23864-14825440137306_thumb.jpg

uDLqp1.png

πολυ πολυ πολυ :)

με το καλο να το παραλαβεις κ να κανεις πολλες βολτες με το μωρουδελι σου.

μου αρεσει που με αυτα τα σλινγκ η καθεμια μας εχειτ ο στυλ της το διαφορετικο :) δεν εχουμε ολες τον ιδιο μαρσιπο...χεχε...με τι χαιρομαι ε!!!! χαχαχχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...