Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κουκλίτσες!

Τι κάνετε;

Πώς είστε σήμερα;

Εγώ πέρασα ένα πολύ δύσκολο βράδυ. Πονούσε πολύ η κοιλιά μου. Πήρα Yutopar, 2 Trofocard και κατά τις πέντε 2 Depon για να μπορέσω να κοιμηθώ. Το χειρότερο : ο ... (άντε να μην μιλήσω τώρα :mad:) κορόιδευε και έλεγε ότι είμαι φοβιτσιάρα, ότι δεν αντέχω τον πόνο και άλλα εκλεκτά παραμύθια... Θέλω να τον κοπανήσω! Για την ακρίβεια να τον δείρω θέλω! Γίνεται γιατρέ μου;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ετσι με τετοιο αθλιο ύπνο ημουν προχθες εγω...

Υπομονη Μαιρουλα μου!!

Οσο για τα άλλα, τι να πεις...Αντρες... Μερικές φορες θελεις να τους πεταξεις απο το τρένο...

Υγ. Τέλειο το τικερακι - πολύ χαρουμενοοοοοοοο

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ναι από το σπιτι είμαι,εδω κανω δουλειες λαπτοπ, λιγο συμαζεμα και στο σπιτι γενικως σβουρίζω κλασικα!

χεχε....εγω εκανα αυτα που ηθελα πρωι πρωι κ τωρα διορθωνω εργασιουλες

Διαφημίσεις

ετσι με τετοιο αθλιο ύπνο ημουν προχθες εγω...

Υπομονη Μαιρουλα μου!!

Οσο για τα άλλα, τι να πεις...Αντρες... Μερικές φορες θελεις να τους πεταξεις απο το τρένο...

Υγ. Τέλειο το τικερακι - πολύ χαρουμενοοοοοοοο

Από το τρένο, από το μπαλκόνι, από όπου θέλεις!

Διάθεση να ΄χεις και από επιλογές... να φάνε κι οι κότες!

Θα το κάνω το έγκλημα - στάνταρ!

2522daf9de.png

swGop2.png

υπομονη Mary....ελπιζω να σε αφησουν οι πονοι συντομα

Χθες το βράδυ fairy μου, ξέρεις πώς τον φανταζόμουν το μπόμπιρα; Σαν το Γούντι τον τρυποκάρυδο! Με κοπανούσε αλύπητα κάτω χαμηλά και έλεγα πως είναι θέμα ωρών να με πάνε στην κλινική... Πόσες φορές θα μας λαχταρίσουν ακόμα τα φρουτάκια μας;

2522daf9de.png

swGop2.png

Κι εγω αυτές τις μέρες ενω γενικά δεν είμαι νευρική ή δεν τρώγομαι με τα ρούχα μου βλπεπω πως με πιανει ενα συναισθηματικο κατι και με πειραζουν τα παντα...

πχ χθες νευρίασα που μετα τον υπερηχο είχε κανονισει 2 ραντεβου με τη δουλεια αντι να εχει ελευθερη τη μερα (που τον επαιρνε) για να παμε καφεδακι και φαγητο και να κανουμε χαρες που το μωρακι μας ειναι σουπερ και μεγαλωνει....

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Κι εγω αυτές τις μέρες ενω γενικά δεν είμαι νευρική ή δεν τρώγομαι με τα ρούχα μου βλπεπω πως με πιανει ενα συναισθηματικο κατι και με πειραζουν τα παντα...

πχ χθες νευρίασα που μετα τον υπερηχο είχε κανονισει 2 ραντεβου με τη δουλεια αντι να εχει ελευθερη τη μερα (που τον επαιρνε) για να παμε καφεδακι και φαγητο και να κανουμε χαρες που το μωρακι μας ειναι σουπερ και μεγαλωνει....

Αλητάκια!!!

Τι να πεις τώρα; Είναι λίγο αργά να τους χωρίσουμε, τι λες; :rolleyes:

Λοιπόν, λουλουδίτσες μου, σας αφήνω! Πάω να πλύνω την κορμάρα μου! Θα μου πάρει κανά μισάωρο, άλλο τόσο για να στεγνώσω τα μαλλιά και μετά θα ξαπλώσω να συνέλθω! Παρότι δεν έχω πάρει πολλά κιλά, είμαι τρομερά δυσκίνητη, κουράζομαι εύκολα και δεν σας λέω για την καρδιά μου... Ταχυκαρδίες στο φουλ! Αν δεν τα τινάξω ως το τέλος, θα είναι θαύμα!

Σας φιλώ! Τα λέμε!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

γεια σου Μary....

κ εγω του κανω λιγα μουτρακια αυτες τις μερες χιχιιχ....γιατι περναει πολλες ωρες στο λαπτοπ κ εγω πλεον δυσκολευομαι στον καναπε η στη καρεκλα κ θελω να ερχεται να καθεται μαζι μου στο κρεβατι....ειμαι κ εγω κακια ομως χιχιχι

νομιζω πως ναι...σκεφτομαστε ισως το τρεξιμο που εχουμε να ριξουμε με το που γεννησουμε κ θελουμε λιγο χρονο με τον αντρα μας...κ μαλλον δε το καταλαβαινουν χιχιχι

ΤΟ NON STRESS ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΣ . ΜΑΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΔΛΔ

Κ ΑΚΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Κ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ Κ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΟΤΑΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΞΑΠΛΑ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΑΚΟΥΝΗΤΗ

Δεν το είχα ξανακούσει, ούτε καμια φίλη θυμάμαι να το έχει κάνει.Πάντως φαίνεται καλή εξέταση, δεν ξέρω αν θα μου πει ο γιατρός μου να την κάνω..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...