Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω ξερεις τι αλλο επαθα με την εγκυμοσυνη...επειδη ειμαι μικροκαμωμενη, τα πλευρα μου σπρωχτηκαν προς τα πανω κ ειδικα τωρα τελευταια ακομα κ στο πλαι οταν κοιμαμαι κ πιεζει η μια πλευρα την αλλη ποναω φριχτα...κοιμαμαι πολυ περιεργα..μισοανασκελα, μισοστοπλαι :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πολλες καλημερες κ απο εμενα...επιτελους μια ηλιολουστη Αγγλια με 17 βαθμους!!! για μπανιο στη θαλασσα ειναι αχαχαχαχαχαχαχαχχα

εχθες κοιμηθηκα αρκετα καλα, δεν με πονεσε η πλατη οπως προχθες, μαλλον επειδη το παρακανα με τις δουλειες με επιασε. τωρα σαπουνισα την κουζινα, μαζεψα φλυτζανια κλπ απο το πρωινο κ θα ερθει η κοπελα πιο μετα που μου κανει γενικη.

ο αντρας μου δεν ειχε μαθει να κανει δουλειες απο το σπιτι του. ολα η μαμα. μοναχοπαιδι κ καλομαθημενο. καποτε ηταν κ τσαπατσουλης πολυ αλλα απο τοτε που μειναμε μαζι τουλαχιστον η τσαπατσουλιαση εκλειπει λιγουλακι :) ενω κανονικα θα επρεπε να γυριζει απο το πανεπιστημιο κατα τις 5.30 με 6 αυτος γυριζει κατα τις 7.30 με 8 .... ειναι πολυ απαιτητικη η ερευνα του .... οποτε με τι καρδια να του πω εγω κανε κ δουλειες. κ ετσι απο τον Γεναρη πηραμε μια καλη κυρια κ ερχεται μια φορα την βδομαδα κ μου κανει τα βαρια...

εσυ που δουλευες τοσο πολυ και περπατουσες κιολας,καλα εκανες και φωναξες γυναικα...ντροπη δεν ειναι...το κακο θα ηταν αν οχι απλως παρεμενε τσαπατσουλης,αλλα απο το αγχος του μωρου γινοταν οπως πολλοι αντρες πιο πολυ ζαν μαν φου...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

εσυ που δουλευες τοσο πολυ και περπατουσες κιολας,καλα εκανες και φωναξες γυναικα...ντροπη δεν ειναι...το κακο θα ηταν αν οχι απλως παρεμενε τσαπατσουλης,αλλα απο το αγχος του μωρου γινοταν οπως πολλοι αντρες πιο πολυ ζαν μαν φου...

αλλο τσαπατσουλης αλλο ζαν μαν φου...απλα δεν ειχε μαθει πεντε βασικα πραγματα, αλλα παντα μα παντα σεβοταν κ εκτιμουσε αφανταστα το ποσες δουλειες κανω στο σπιτι....ειμαι κ λιγο τρελλη με τη ταξη κ τη καθαριοτητα...

καλα εκανες παντως...πολλες κοπελες φοβουνται να φερουν γυναικα σπιτι..δεν το καταλαβα ποτε...τι ζωδιο εισαι???

ε δε το εκανα με ολη μου τη καρδια που τη φωναξα....αλλα οταν δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι απο τους πονους, κουτσαινα κ ενιωθα τη μεση μου να παραλυει κ ο φυσιοθεραπευτης με απειλουσε πως θα με εβαζε σε αναπηρικο καρεκλακι τοτε τη φωναξα...:|

διδυμος ειμαι....παιζει καποιο ρολο? δεν εχω ιδεα απο ζωδια

Διαφημίσεις

Kι εγω εχω γυναίκα μια φορά την εβδομάδα... από τότε που συγκατοικούσαμε ακόμη...

Τα ωραρια μου τότε ηταν ΕΛΛΕΙΝΑ και δεν προλάβαινα τίποτα...

Επειτα την κρατησαμε για τις χοντρες δουλειές και εγω κανω συντηρηση!

Βασικά εγω δεν ειμαι τοσο φρικαρισμένη με τις τρίχες - γενικα ειμαι πολύ cool στο θεμα μωρό και σκυλάκι...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Μπουμπου νομιζω εκανες πολυ καλα...εγω ειχα καταντησει να γυριζω στο σπιτι στις 6 το απογευμα, να κανω δουλειες μεχρι τις 10/11 το βραδυ κ να ξυπναω απο τις 6 το πρωι...μηδεν χρονος για εμενα...μηδεν χρονος για μενα κ τον αντρα μου....τελικα εμεις που δουλευουμε τοσο (ειδες πως αλλαξε ο τροπος σκεψης μου :) ) τη χρειαζομαστε αυτη τη βοηθεια....

οι αιγοκεροι ειναι ετσι παρα πολυ οργανωτικοι...

εμεις που ειμαστε και νιοπαντροι αλλα και απο θεμα γνωριμιας προσφατα μαζι...οταν πρωτομειναμε μαζι πριν απο 1μισι χρονο σπιτι μου,τουπα κεγω για αυτα τα 5 πραγματα πουπες και εσυ..για να τα παμε απο καλα...καλυτερα,του ειπα...πασακο θα σεχω κλπ κλπ,αλλα προσεξε,την μερα που θα νιωσω δουλαρα και θα κανεις οπως οι παλιοι αντρες...θα γινει της.................

ευτυχως για καλη μου τυχη ειναι προσεχτικος στο σπιτι,ακομα και με τρελα ωραρια που εχει.δεν χρειαζεται να του λεω να με βοηθησει..ας πουμε σημερα που δουλευει απο μεσημερι και μετα ξυπνησε και κανει του κοσμου του δουλειες απο μονος του,που σαφως αν εγω τις κανω θα κουραστω πολυυυυ κ το ηξερε...

και ποσο το χαρηκα...αλλα ειναι και πως θα τον μαθεις...ετσι δεν λενε..σκυλι και αντρα????χαχαχαχαχαχαχα

τι να σου πω νεκταρια....δεν νομιζω πως τον εμαθα κατι...ουτε καποια εξηγηση του εκανα...εμεις ειμαστε 11 χρονια σχεδον μαζι, συζουμε απο το 2003 που ηρθε Αγγλια....νομιζω πως σταδιακα η συμβιωση μας αλλαξε κ τους δυο, εγω καπου χαλαρωσα λιγακι....εκεινος εγινε λιγο πιο ευπευθυνος προς εμενα....ειμασταν κ παιδια τοτε οποτε νομιζω ολα ηταν πιο ευκολα....δε χρειαστηκε να πουμε πολλα :)

εννοειται πως και εγω χαλαρωσα,οπως κ εκεινος...αλλιως ειναι οταν ζει ο καθενας με το προγραμμα του κ αλλιως μαζι..ειμαστε και 34 τωρα κ επειδη και εγω και εκεινος μεναμε σε σπιτια δικα μας μονοι για χρονια πολλα ειχαμε αποκτησει ανεξαρτησια αρκετη.καλως ή κακως..η αγαπη κ η συντροφικοτητα ομως ολα τα καταφερνει...παω να του φτιαξω φαγακι γιατι τελειωσε τις δουλιτσες ..τα λεμε αργοτερα

Διαφημίσεις

Καλά γενικα αλλάζεις όσο ζεις με κάποιον που ειναι λιγο διαφορετικός απο σενα!!

καλο ομως ειναι αυτο...εγω πχ χρειαζομουν να χαλαρωσω λιγο κ να μη τρελλαινομαι αμα αφησω κ μια κουπα απλυτη το βραδυ :rolleyes::D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...