Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες!!!!

Βασικά μου έχουν πει οτι δεν χρειάζεται να περιορισω το σκυλακι, ουτε να του αλλαξω συνηθειες...

Να του κατεβασω το μωρο στο υψος του μολις ερθει να το μυρισει και να του δινω σημασια οπως παλια...σε ελαχιστο χρονικο διαστημα, θα ειναι ο φυλακας - αγγελος του...

Από αποψη υγιεινής, τα κλασικα οτι κανουμε και τωρα, ολα τα εμβολια, τις εξετασεις την καθαριοτητα κτλ

Τα περισσοτερα σκυλια οταν κλαινε τα μωρα, ερχονται και κλαινε και αυτα για να σε ειδοποιήσουν οτι κατι δεν παει καλα αν δεν το εχεις αντιληφθει..

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααααα!!μαλλον κακομαθημενους τουσ εχεται τους αντρες σας!!!! εμενα βοηθαει πολυ το καμαρι μου!!!!κ τωρα που ειμαι εγκυος ακομα πιο πολυ!!!δε θελει να κουραζομαι καθολου!!!

για ζωακια δε ξερω γιατι εδω δεν εχω, αλλα Κυπρο στους γονεις μου το σκυλακι μας το εχουμε 10 χρονια κ δεν μου ειπε καποιος οτι υπαρχει προβλημα απο τη στιγμη που ειναι καθαρο το σκυλακι!!κ εμβολιασμενο φυσικα!!

rXrPp3.png

Καλημέρες!!!!

Βασικά μου έχουν πει οτι δεν χρειάζεται να περιορισω το σκυλακι, ουτε να του αλλαξω συνηθειες...

Να του κατεβασω το μωρο στο υψος του μολις ερθει να το μυρισει και να του δινω σημασια οπως παλια...σε ελαχιστο χρονικο διαστημα, θα ειναι ο φυλακας - αγγελος του...

Από αποψη υγιεινής, τα κλασικα οτι κανουμε και τωρα, ολα τα εμβολια, τις εξετασεις την καθαριοτητα κτλ

Τα περισσοτερα σκυλια οταν κλαινε τα μωρα, ερχονται και κλαινε και αυτα για να σε ειδοποιήσουν οτι κατι δεν παει καλα αν δεν το εχεις αντιληφθει..

Πόσο σε ζηλεύω!!!!

Πάντα ήθελα ένα σκυλάκι αλλά ο καλός μου ούτε που να το ακούσει! Ποσο μάλλον τώρα!

Είναι βλέπεις από πολύ "φιλόζωη" οικογένεια.

uDLqp1.png

Πως είσαι σήμερα Νατάσα??? Καλύτερα?

Andith καλημερα!

Κοιτα εμενα τα αγαπάει πολύ και η οικογενεια του το ίδιο.. Δεν ηθελε σκυλο στο διαμερισμα αλλα μολις μετακομιζαμε στη μονοκατοικια να περναμε και να ηταν μεσα- εξω...

Οταν ομως του εδειξα το κοκερακι που ηθελα επαθε σοκ ξετρελαθηκε... και τα ξεχασε ολα...

Τωρα κυλιουνται παρεακι στο πατωμα και στους καναπέδες...

Ομως εριξα πολύ δουλεια και μελέτη για να εκπαιδευσω το σκυλακι μας να μην λερωνει και να μην κανει ζημιες...

Ειναι απιθανα ομως τα σκυλακια!

Η αλήθεια είναι πως ούτε ο δικός μου βοηθούσε πολύ. Μόνο το πλυντήριο πιάτων ήταν δική του ευθύνη! Αλλά και εγώ δεν ήμουν ποτέ μια χαρωπή νοικοκυρά. Δεν έλεγε τπτ ποτέ. Μου φώναζε και εξακολουθεί να μου φωνάζει κυρίως για το διάβασμα και όχι για τις δουλειές. Βλέπετε φέτος κάνω τη διπλωματική μου στο 2ο μεταπτυχιακό μου (αν τα καταφέρω γιατί ο μπέμπης μου έχει ήδη πάρει το μυαλό).

Όμως τώρα τελευταία, από τότε κυρίως που άρχισαν οι συσπάσεις βοηθάει πολύ με τις καθημερινές δουλείες.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Πως είσαι σήμερα Νατάσα??? Καλύτερα?

Andith καλημερα!

Κοιτα εμενα τα αγαπάει πολύ και η οικογενεια του το ίδιο.. Δεν ηθελε σκυλο στο διαμερισμα αλλα μολις μετακομιζαμε στη μονοκατοικια να περναμε και να ηταν μεσα- εξω...

Οταν ομως του εδειξα το κοκερακι που ηθελα επαθε σοκ ξετρελαθηκε... και τα ξεχασε ολα...

Τωρα κυλιουνται παρεακι στο πατωμα και στους καναπέδες...

Ομως εριξα πολύ δουλεια και μελέτη για να εκπαιδευσω το σκυλακι μας να μην λερωνει και να μην κανει ζημιες...

Ειναι απιθανα ομως τα σκυλακια!

το πρωί πάντα ξυπνάω χωρίς πόνους αλλά καθώς περνάνε οι ώρες αρχίζω να πονάω! Εχθές το βράδυ ήταν πάλι δύσκολα!

Και ο δικός μου το ίδιο έλεγε αν μέναμε σε μονοκατοικία ναι, αλλά στο διαμέρισμα όχι. Εσείς τώρα μένετε σε μονοκατοικία?

uDLqp1.png

maanton ακόμα ξύπνια είσαι;

Γρήγορα για ύπνο, βλέπω το πρωί να σηκώνει ο μικρός εσένα αντί εσύ αυτόν!:D Αλήθεια τι ώρα ξυπνάει το πρωί;

Ασε, ενώ όλη μέρα κουτουλάω από νύστα (ο μικρός είναι μαζί μου και δε μπορώ να κοιμηθώ ούτε καν το μεσημέρι...), το βράδι έχω απίστευτες αϋπνίες, πάει καμμιά φορά και 4 για να κοιμηθώ.

Ο μικρός ξυπνάει στις 8-9.... Εσένα;

AMl8p2.png s30Tp2.png

πολλες καλημερες κ απο εμενα...επιτελους μια ηλιολουστη Αγγλια με 17 βαθμους!!! για μπανιο στη θαλασσα ειναι αχαχαχαχαχαχαχαχχα

εχθες κοιμηθηκα αρκετα καλα, δεν με πονεσε η πλατη οπως προχθες, μαλλον επειδη το παρακανα με τις δουλειες με επιασε. τωρα σαπουνισα την κουζινα, μαζεψα φλυτζανια κλπ απο το πρωινο κ θα ερθει η κοπελα πιο μετα που μου κανει γενικη.

ο αντρας μου δεν ειχε μαθει να κανει δουλειες απο το σπιτι του. ολα η μαμα. μοναχοπαιδι κ καλομαθημενο. καποτε ηταν κ τσαπατσουλης πολυ αλλα απο τοτε που μειναμε μαζι τουλαχιστον η τσαπατσουλιαση εκλειπει λιγουλακι :) ενω κανονικα θα επρεπε να γυριζει απο το πανεπιστημιο κατα τις 5.30 με 6 αυτος γυριζει κατα τις 7.30 με 8 .... ειναι πολυ απαιτητικη η ερευνα του .... οποτε με τι καρδια να του πω εγω κανε κ δουλειες. κ ετσι απο τον Γεναρη πηραμε μια καλη κυρια κ ερχεται μια φορα την βδομαδα κ μου κανει τα βαρια...

Διαφημίσεις

Eίναι μία φίλη μου Λονδίνο τελειωσε σπουδες και εμεινε εκει στην Πρεσβία και μου τα λέει και εκείνη!!

Εμενα χθες με πονούσε η πλάτη πάλι, τι προβλημα και αυτό.... εσυ πως το αντιμετωπίζεις Fairy?

κοιτα, εγω ποναω σε πλατη, χερια, μεση , αυχενα απο τα 18 μου...καπου το εχω συνηθισει....αλλα με την εγκυμοσυνη χειροτερεψε πολυ κ η γυναικολογος με εστειλε σε φυσιοθεραπευτη παλι....μου συστησε καποιες ασκησουλες απλες, κ ενα μαξιλαρι να κοιμαμαι

maternity_pillow.jpg

αυτο εκανε πολυ καλη δουλεια. μου απαγορεψε βαρη, σκυψιμο κ τετοια...γενικα ξεκουραση...αλλα κ μονο που ειμαι στον υπολογιστη ολη την ημερα δεν βοηθαει κ πολυ ε!!! χεχεχε

Aυτο ακριβως το μαξιλάρι το εχω παρει κι εγω...Κι πισης ποναω στην πλατη αφορητα χρονια ακομη και οταν εκανα αθλητισμο.Οφειλεται καθαρα στην κακη σταση σωματος στην περιπτωση μου!φυσικα επιδεινωθηκε τωρα...

καλημερα σε ολες τις μανουλες...μελλοντικες...!!!

Να πω οτι και εγω νομιζα οτι μονο απο λαχανικα βρωμικα,κρεας ωμο και κακακια γατας κολλας...αλλα φετος οταν ειδα οτι ειχα και πηγα στο παστερ για εξετασεις και απο εκει εκτος απο τα φυλλαδια τους με εστειλαν και σε ειδικο..εμεινα αφωνη δυστυχως για μενα,οταν εμαθα απο ποσα διαφορετικα πραγματα κολλας τοξοπλασμα...θα σκαναρω καποια πραγματα και θα τα περασω να σας ενημερωσω...τοτε δε οταν μου τα ειπαν τοτε,στον 1ο-2ο μηνα(παστερ + γιατρος) ειχα πεσει ψυχολογικα παραπαρα πολυ...οποτε τωρα πρεπει να προσεχω,γιατι το σκυλι που θελουν να μας φορτωσουν στην ταρατσα,ειναι μεγαλοσωμο και με παρα πολυ τριχωμα.το παιδι που θα το εχει ειναι το αγορι της αδερφης μου και δεν εχει πολυ χρονο ειδικα τωρα το καλοκαιρι,μιας και ειναι ψυκτικος και θα τρεχει απο το πρωι ως το βραδυ...οι δικοι μου ειναι ηδη ολοι στην αιγινα...οποτε σκεφτομαι,εμεις ανεκαθεν ειχαμε σκυλια...λυκοσκυλο,χασκευ αλλα και μικροσωμα..ξερω τι τριχα βγαζουν και τι φροντιδα χρειαζονται..και εγω δεν διατιθεμαι ναμαι με νεογεννητο με μια σκουπα στο χερι...ή με τις μπαλκονοπορτες κλειστες...εδω τα χαλια μαζευουμε και προσεχουμε τοσο πολυ με παπουτσια,μικροβια αλλα,ρουχα απο εξω κ δεν αφηνουμε χωρις πανα αγκαλιας κανεναν κλπ...δεν φοβαμαι τα μικροβια απο το σκυλι..ειναι εμβολιασμενο και προσεγμενο,αλλα δεν παυει ναειναι τριχες τεραστιες κιολας που θα αιωρουνται και θα κολλανε οπου πεφτουν...απλως ανησυχω...γιατι τα μικρουλια μας θαναι τοσο ευαισθητα ουτως ή αλλως,οποτε τους ειπα μονο οταν θα γινει η μπεμπα 2-4 μηνων...τωρα δεν ξερω,κοντεψα να γεννησω χθες απο τη στεναχωρια μου..εχω στην αιγινα για το καλοκαιρι αλλα 3 σκυλακια και ειμαι σιγουρη οτι απο οκτωβρη θα την λατρεψουν την μπεμπουλα μας ...βεβαια στην περιπτωση της λυκαινας μας πριν απο 8 χρονια οταν γεννησε η νυφη μου,το σκυλι επειδη αγαπουσε αρκετα τον αδερφο μου,μετα το μωρο του το ζηλευε αρκετα...παραηταν εξυπνη σκυλα,αλλα παρεμενε....σκυλα!!!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...