Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα είμαι απολυτη αλλα εχω ψάξει το θέμα τόοοοοοοοσο εκτενως οσο τίποτα!!!

Τοξόπλασμα από σκύλο ΔΕΝ παθαίνεις με τίποτα... Το τοξόπλασμα δεν μεταφέρεται με τις τρίχες είτε σκυλου είτε γάτας!!

Ο πιο πιθανός λογος / τρόπος να πάθει καποιος τοξόπλασμα ειναι απο πλημμελώς ψημενο κρέας ή απο όχι καλά πλυμμενα λαχανικά!!

Μπορείς να κανεις ένα googling για τοξόπλασμα και θα βρεις πολλές απαντήσεις

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=50169&highlight=%F4%EF%EE%FC%F0%EB%E1%F3%EC%E1

Σχετικά με τις αλλεργίες δες και εδώ

http://parents.org.gr/health/a97

θα βρω και άλλα αυριο...Γενικως δεν εμπιστευομαι πια καμια ιατρικη αποψη αν δεν την ξεψαχνισω!

:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mpoumpou σωστα τα λες....κ εγω ετσι τα ξερω κ τα εχω ψαξει καλα, γιατι μπορει εδω να μην εχω ζωα αλλα εχουν οι γειτονες ολοι κ οταν παω Ελλαδα εχω τον σκυλαρο μου :)

κ ενα απλο φυλλαδιο να παρεις για το τοξοπλασμα αυτα λεει

Τοξόπλασμα από σκύλο ΔΕΝ παθαίνεις με τίποτα... Το τοξόπλασμα δεν μεταφέρεται με τις τρίχες είτε σκυλου είτε γάτας!!

Ο πιο πιθανός λογος / τρόπος να πάθει καποιος τοξόπλασμα ειναι απο πλημμελώς ψημενο κρέας ή απο όχι καλά πλυμμενα λαχανικά!!

να συμπληρωσω μονο οτι μπορει να το παθεις απο τα κοπρανα της γατας κ οχι την ιδια τη γατα, το τριχωμα της ή το σαλιο της.

Βρε κορίτσια, αυτά που λέτε με τα ζώα...Δε λέω, τα λατρεύω, αλλά ποιός τα περιποιείται;

Εγώ ένα καναρινάκι είχα και μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος το ξαπόστειλα στη μάνα μου...

Τί να πρωτοπεριποιηθείς όταν γυρίσεις από τη δουλεια; Τα παιδιά, το σύζυγο; Το σπίτι; Το κατοικίδιο;

Και με τον εαυτό μας τί γίνεται; Πότε θα πάρουμε μιαν ανάσα εμείς; Και όσες πείτε ότι το κατοικίδιο το περιποιείται ο πάτερ φαμίλιας, τα συχαρίκια μου καθώς θεωρώ ότι στην τελική όλες οι έννοιες από εμάς περνάνε...

AMl8p2.png s30Tp2.png

εγω γι αυτο δε θελω ζωο μεσα στο σπιτι...στην αυλη δε με νοιαζει, αλλα μεσα στο σπιτι θα φρικαρω να εχω ΚΑΙ αυτο να καθαρισω...ειναι κ λιγο πασας ο αντρας μου αχαχχαχαχ

Διαφημίσεις

Όλοι οι άντρες πασάδες είναι, χεχεχε

Αλλά και στην αυλή αν το έχεις; Πάλι δεν θα έχεις την έννοια να το ταϊσεις, να το ποτίσεις.

Ουά ουά, γαβ γαβ, γυναίκα πού είναι το πουκάμισό μου, χαχα, σκέτη τρέλα είναι....

AMl8p2.png s30Tp2.png

Και μιάς και μιλάμε για πασάδες, καλομελέτα και σου ρχεται και ο δεύτερος. Ο τρίχρονός μου, είχε αμολήσει όλα τα παιχνίδια τις προάλλες και του λέει ο μπαμπάς του:

- Μάζεψέ τα αγόρι μου

- Όχι

- Και ποιός θα τα μαζέψει;

- Η μαμά. Είναι η δούλα.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ταμπλάς μου ήρθε! Δεν ήξερα άν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω.....

AMl8p2.png s30Tp2.png

ουφ ξε@@λωθηκα στις δουλείες βραδιάτικο, τώρα κάθισα!

Και σηκώνομαι για μπανάκι και μετά νάνι. Άντε καληνυχτούδια μικρά μου τα λέμε αύριο. Φιλιααααααα

Διαφημίσεις

maanton ακόμα ξύπνια είσαι;

Γρήγορα για ύπνο, βλέπω το πρωί να σηκώνει ο μικρός εσένα αντί εσύ αυτόν!:D Αλήθεια τι ώρα ξυπνάει το πρωί;

Kαλημερούδια...Tι κάνετε??

Σηκώθηκα με την αυγουλα, δεν φτανει που δεν κοιμάμαι νωρίς - ξυπνάω και πολύ νωρίς...

Εμείς έχουμε ένα κοκερίνο στο σπίτι, είναι ενός έτους υγιέστατος, εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος και μένει μαζί μας στο διαμέρισμα...

Μπορώ να πω πως μαδάει λιγάκι αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα.. Είναι εκπαιδευμένος και δεν λερώνει, ούτε και πλέον κάνει ζημιές αν και ακόμη κουταβι θεωρείται..

Δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει τωρα που έρχεται το μπεμπέ.. ειναι και αυτός μέλος της οικογένειας...

Εχω πάρει πολλές συμβουλές από γυναικολόγος - παιδίατρο - κτηνίατρο και εκπαιδευτή και είμαστε πανέτοιμη να γίνουμε 4 μέσα στο σπίτι! :D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...