Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΗΡΘΑ Κ ΕΓΩ

ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΑΣ ΤΡΩΩ ΟΛΕΣ 1,57 ΑΝ Κ ΠΗΡΑ ΑΝΤΡΑ 1,92 Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΤΩ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ:mrgreen::mrgreen:. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΟ ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ:tongue:;)

Thena, τι είναι το non stress test?τι είδατε με αυτό?

ΤΟ NON STRESS ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΣ . ΜΑΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΔΛΔ

Κ ΑΚΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Κ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ Κ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΟΤΑΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΞΑΠΛΑ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΑΚΟΥΝΗΤΗ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδω ειμαι και εγω, δεν σας προλαβαινω με τιποτα!!!!

Παιδι του Μαη και εγω 29/5 και γιορτη 21/5 και επετειο γαμου 24/5 και το γιοκα μεσα στο Μαη τον περιμενω, μου παει πολυ αυτος ο μηνας εεεεε;;;

Οσο για το υψος 1.72 βρειτε μου ενα δεντρο να ταιριαζει στην περιπτωση μου...

Αυτο με το μουδιασμα το εχω και εγω σημερα, μηπως να αγχωθω....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

εχει καμια σας ζωο στο σπιτι???θα αφηνατε αλλιως κοντα σας,ας πουμε στο επανω οροφο απο εσας,στην ταρατσα....σκυλι???

νεκταρια μου εγω εχω ενα σιχ τσου(μικρο μεγεθος 4κιλα) κ εδω θα παραμεινει οταν ερθει κ ο μπεμπης. ρωτησα γυναικολογο,παιδιατρο κ κτηνιατρο . απτην στιγμη που ειναι εμβολιασμενο και αποπαρασειτωμενο το σκυλακι,δεν υπαρχει προβλημα.λιγη προσοχη μονο μεχρι το μωρακι να παει 2μηνων να αρχισει κ αυτο τα εμβολιακια του

88M1p3.pngycQap3.png

ναι ειναι οτι πιο φυσιολογικο να μεγαλωνει ενα μωρακι με ζωακια...εγω εχω ενα θεμα βεβαια με τα ζωα μεσα στο σπιτι χιχχιχι....αλλα αυτη ειναι δικη μου τρελλα που εχω με τη καθαριοτητα...κατα τα αλλα ομως ειδικα τα σκυλακια θα προσεχουν πολυ κ τα μωρακια σας :)

Διαφημίσεις

Αυτο με το μουδιασμα το εχω και εγω σημερα, μηπως να αγχωθω....

οχι μωρε...μπορει να ειναι κουραση, μπορει προπαρασκευαστικα πραγματα...ξεκουρασου κ δες πως θα πας :D

θανατηφορο μου κανει αυτο το ονομα ....:lol::lol::lol::lol:

:shock::shock:θαναηφορο?????? χαχαχαχχαχαχα

ισα ισα γλυκας ειναι. μικρος παιχνιδιαρης τριχωτος(που δυστυχως 8α κουρευτει για να υποδεχτει τον μπεμπη)

88M1p3.pngycQap3.png

το λεω απο θεμα τριχας ,τοξοπλασματος κλπκλπ..το ξερω fairy ,αλλωστε ειχα ανεκαθεν σκυλια...αλλα αγχωνομαι γιατι νεογεννητο με τριχες να αιωρουνται παντου..αναρωτιεμαι,ειναι ο,τι καλυτερο???η γιατρος μου ειπε αποκλειστικα οχι,να μην υπαρχουν ανπνευστικα προβληματα κλπ...αλλα ....????

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια οι πόνοι είναι από συσπάσεις!

Αυτό που νόμιζα πως είχαν σταματήσει και ότι ενοιωθα ήταν ο μπεμπης που μου τσιτωνε το δέρμα ....είναι συσπάσεις και ο γιατρός είπε μπορούν να προκαλέσουν προωρο τοκετό. Συνεχίζω τα Yutopar μέχρι τέλος της άλλης εβδομάδας όποτε και θα εχει επιστρεψει ο συζηγος απο Κερεκυρα (φεύγει τη Δευτέρα) και απο κει και πέρα όταν αποφασίσει βγαινει ο μπέμπης!

Δε νομίζω να πάμε μέχρι Μαη πάντως:-(:sad:

Το μωρο είναι καλά και από κιλα 2514.

Αυτα τα νέα μου!

Θα σας αφήσω τώρα και θα μπω πάλι αργα το βράδυ ή αυριο πρωι.

Ευχαριστώ όλες σας για το ενδιαφέρον!

uDLqp1.png

τοξοπλασμα παθαινεις μονο απο τις γατες...προβλημα με ασθμα επισης παθαινεις μονο απο το τριχωμα της γατας αλλα μονο αν ηδη εχεις προβληματακια

αν ομως ο γιατρος σου λεει αλλα...εγω δε μπορω να επιμεινω, ισως πρεπει να ακουσεις αυτον

το τοξοπλασμα δυστυχως ειναι μυθος οτι το παθαινεις μονο απο γατα...εγω το εχω περασει σχετικα προσφατα...πανω απο 8 μηνες ,κατω απο 2 χρονια...θελουν να μου φορτωσουν το σκυλο τους στην ταρατσα μας στον 4ο ενω εμεις θα ειμαστε στον 3ο οροφο...θα περναει για βολτα απο το κλιμακοστασιο μας,και οι τριχες???τα τσισα??τα κακα??καλοκαιρι ερχεται....το σκυλι θα ειναι σε 100τμ και ποτε θα καθαριζεται?..και τι θα αιωρειται και θα ερχεται στα μπαλκονια μου...τσακωθηκα τωρα με ολους τους και εχω χεστει πανω μου,γιατι η κοιλια μου κανει κατι κουλα τωρα κ δεν ξερω..φοβαμαι...

δεν εχω συσπασεις..απλως η μπεμπα με χτυπαει πολυ χαμηλα.γενικα κουνιεται σε ολη τη κοιλια..αλλα πρωτη φορα με χτυπαει χαμηλα,εσωτερικα..το τραχηλο νιωθω...αχ,βραδυατικα...λετε ναχω τπτ απροσμενο????...εχω κατααγχωθει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...