Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Αρχές καλοκαιριού με τέλος άνοιξης όχι μέσα στον καύσωνα... Πχ Μάιος Ιούνιος. 

Εκτός από το υποκειμενικό που μπορεί να ζεις στο νησί με το ανχος  η άνοιξη Κ το καλοκαίρι έχουν τις λιγότερες ιώσεις ο οργανισμός δεν καταπονητε από το κρύο η μέρα είναι μεγαλύτερη βγαίνεις περισσότερο έξω στο φως κάνεις περισσότερες βόλτες έξω στον καθαρό αέρα Κ στον ήλιο . Ο οργανισμός είναι στα καλητερα του την άνοιξη Κ αρχές καλοκαιριού Κ η ψυχολογία .. μπορεί να σας έτυχαν ιώσεις αλλά εντάξει αντικειμενικά το καλοκαίρι δεν αρρωσταίνει τόσο πολύ ο κόσμος Κ επίσης υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία  .. 

Θεωρείς τυχαίο ότι τα περισσοτερα  πλάσματα στην γη αναπαράγονται την άνοιξη Κ το καλοκαίρι? Είναι απλώς οι συνθήκες που ευνοούν. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

euxaristo gia tis apantiseis sas.

to psari den to kano soupa edo k polu kairo, to kano sto fourno sketo pano se ladokola xoris tpt sketo.

nai garides, kalamarakia,xtapodi kai mudia

o dikos mou trelenete gia garides.

to fireman sam stin ellada ton xerete? edo aresei se polla paidakia k giauto tha tous pane se pirosvestiko stathmo ekdromi!

kai o dikos mou trelenete gia to fireman kai tou agorasa paplomatothiki

http://www.amazon.co.uk/Character-World-Fireman-Junior-Panel/dp/B004C04TOC/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1352147935&sr=8-2

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!

Όλες καλά?? Αχ κορίτσια ενα θα πω, πολλά μπράβο και πολύ θαυμασμο σε οσες κοπέλες αποχωρίζονται για μερες λόγω δουλειάς τους άντρες τους. Εχουμε να δουμε τον μπαμπα μας απο την Παρασκευή (κι αυτο για 5 λεπτακια) και μας λειπει πολυ πολυ πολυ!!

madipemi εγω είμαι πανόραμα :-D Εννοειται οτι με το κεντρο ειμαστε απο μακρια και αγαπημένοι... Αν κανονίσουμε με τα κορίτσια θα σου πω οπωσδήποτε αλλα κι εμεις μόλις συμμαζευτούμε λίγο σπίτι μας και εχουμε κανενα απογευμα ελευθερο να βρεθουμε :-):smile:

Νατάσα όντως αυτο το ελληνικοαγγλικό πολύ γέλιο!

Πασχαλίτσα ναι το πιλάτες το ερωτευτηκα, μου εχει κανει απιστευτο καλο τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Μεγεια τα γαλοτσάκια σας!!

3xmama τι κανεις?? Πολύ τρέξιμο ε?? Για την πάνα τι να σου πω εμεις προσπαθουσαμε κανα 2μηνο το καλοκαιρι και ηταν μια ετσι μια αλλιως με αρκετα πισωγυρισματα, δεν το πολυκυνηγουσαμε κιολας ειναι η αληθεια και μετα ξαφνικα με το που την ειχα απο πιο κοντα και της το θυμιζα και εμεινε 2 μερες στεγνη, ξυπνησε και 3 μερες στεγνη και τη βγαλαμε τελειως την πάνα και αυτο ηταν! Απο τοτε μονο αν ξεχαστει μπορει να της ξεφυγουν 2-3 σταγονες στο βρακακι και νυχτα ειχαμε μονο 2 ατυχηματα σε φασεις που ηταν παρα πολυ κουρασμενη.

Νατασα εμεις εχουμε δωσει από όλα. Για γαριδες δεν τρελαινεται, αλλα τα καλαμαρακια και το χταποδακι ειναι χιτάκια :tongue::tongue:

Ψαρακια ενοειται οτι ειναι στο στανταρ μενου και μαλιστα κι εγω πιο συχνα τσιπουρες και λαυρακια παιρνω. Δε φαινεται να την ενοχλησε ποτέ, ισα ισα που της αρεσουν γενικα τα ψαρια.

Εμεις καναμε το αμβολιο της ανεμοβλογιας την περασμενη βδομαδα και χθες εβγαλε αρκετα σπυρακια με τρομερη φαγουρα. Τρελαθηκε στο ξυσιμο η καημενη... Της εδωσα λιγο αεριους που ειπε ο γιατρος, ειπαμε και μια ιστοριουλα για αυτα τα σπυρακια που εχουν μεσα νεραιδουλες που πεταριζουν με τα φτερακια και γι αυτο φαγουριζουν (και να μην τα ξυνουμε γιατι μπορει να πληγωσουμε τις νεραιδουλες) και πηγαμε για υπνο λιγο πιο ηρεμες...

Φιλακια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλημέρα!!

Όλες καλά?? Αχ κορίτσια ενα θα πω, πολλά μπράβο και πολύ θαυμασμο σε οσες κοπέλες αποχωρίζονται για μερες λόγω δουλειάς τους άντρες τους. Εχουμε να δουμε τον μπαμπα μας απο την Παρασκευή (κι αυτο για 5 λεπτακια) και μας λειπει πολυ πολυ πολυ!!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου naya23! Ηρωίδες πραγματικά αυτές οι μανούλες!!!

3xmama τι κανεις?? Πολύ τρέξιμο ε?? Για την πάνα τι να σου πω εμεις προσπαθουσαμε κανα 2μηνο το καλοκαιρι και ηταν μια ετσι μια αλλιως με αρκετα πισωγυρισματα, δεν το πολυκυνηγουσαμε κιολας ειναι η αληθεια και μετα ξαφνικα με το που την ειχα απο πιο κοντα και της το θυμιζα και εμεινε 2 μερες στεγνη, ξυπνησε και 3 μερες στεγνη και τη βγαλαμε τελειως την πάνα και αυτο ηταν! Απο τοτε μονο αν ξεχαστει μπορει να της ξεφυγουν 2-3 σταγονες στο βρακακι και νυχτα ειχαμε μονο 2 ατυχηματα σε φασεις που ηταν παρα πολυ κουρασμενη.

Πολύ πολύ τρέξιμο!Έναν καφέ όμως πρέπει να τον κανονίσουμε να τον πιούμε!!!Να τηλεφωνηθούμε αν είναι και να ειδοποιήσουμε και τα άλλα κοριτσια!

Με την πάνα κι εμάς αρχικά την έκοψε πολύ εύκολα και για αρκετά μεγάλο διάστημα και το βραδυνό.Μετά αρρώστησε κανά δυο φορές και το βραδυνό το χαλάσαμε αλλά θεωρήσαμε ότι είναι αρκετά μικρή ακόμα και έτσι προληπτικά της βάζουμε πάμπερς.Μερικές φορές είναι θεόστεγνο αλλά και κάποιες άλλες όχι... Τώρα την ημέρα είναι το θέμα.Πχ τώρα έχει 2-3 μέρες όλα τέλεια. Πριν από αυτές την είχε πιάσει κάτι και για όλη την ημέρα της ξέφευγαν...Δεν ξέρω αν φταίει η κούραση ή πχ ξεχνιέται με το παιχνίδι ή με τον παιδικό ...Για αυτό ρωτάω.Μήπως έχετε εντοπίσει κι εσείς κάτι...

Εμεις καναμε το αμβολιο της ανεμοβλογιας την περασμενη βδομαδα και χθες εβγαλε αρκετα σπυρακια με τρομερη φαγουρα. Τρελαθηκε στο ξυσιμο η καημενη... Της εδωσα λιγο αεριους που ειπε ο γιατρος, ειπαμε και μια ιστοριουλα για αυτα τα σπυρακια που εχουν μεσα νεραιδουλες που πεταριζουν με τα φτερακια και γι αυτο φαγουριζουν (και να μην τα ξυνουμε γιατι μπορει να πληγωσουμε τις νεραιδουλες) και πηγαμε για υπνο λιγο πιο ηρεμες...

Είναι καλύτερα τώρα?Πρώτη φορά το κάνατε?

Με το αέριους όλα καλά? Εμείς πέρσι που το πήραμε δεν μπορούσε να σταθεί καν στα πόδια του το μωρό!από τότε μόνο ζιρτέκ παίρνουμε για αντισταμινικό!

Τι τέλεια η ιστοριούλα με τις νεράιδες!Τις έχετε και εσείς αδυναμία?

madipemi ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!Να χαίρεσαι τον Δημητράκη σου αλλά και τον Μιχαλάκη σου!Να κανονίσουμε και τον καφέ με τα κορίτσια!

Για τα ψάρια και τα θαλασσινά κι εμείς όπως η pasxalitsa v!Τρώμε από όλα , δεν τρελλαινόμαστε για τα θαλασσινά...Αλλά κανείς δεν μου είπε όχι.Εκτός αν παίζει κάποιο θέμα κάποια υποψία για αλλεργία!Και δεν θα ξεχάσω στη Γερμανία ο παιδίατρος μας έλεγε "Από 1 έτους τα παιδιά μπορούν να φάνε τα πάντα.Μόνο ελέφαντα δεν μπορούν!":tongue:

Sue καλό κουράγιο κοπέλα μου και πολλές αντοχές!

φιλάκια σε όλες!

euxaristo gia tis apantiseis sas.

to psari den to kano soupa edo k polu kairo, to kano sto fourno sketo pano se ladokola xoris tpt sketo.

nai garides, kalamarakia,xtapodi kai mudia

o dikos mou trelenete gia garides.

Κ εμενα τα αγορια μου τρωνε πολυ ψαρακι αλλα απο θαλασσινα τιποτα! Ειδικα τις γαριδες ουτε να τις βλεπουν! Ακουσαν καπου οτι οι γαριδες ειναι οι κατσαριδες της θαλασσας:tongue: κ δε τις θελουν με τιποτα

to fireman sam stin ellada ton xerete? edo aresei se polla paidakia k giauto tha tous pane se pirosvestiko stathmo ekdromi!

kai o dikos mou trelenete gia to fireman kai tou agorasa paplomatothiki

http://www.amazon.co.uk/Character-World-Fireman-Junior-Panel/dp/B004C04TOC/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1352147935&sr=8-2

δεν τον ξερουμε τον κυριο!

ειναι γλυκουλης ομως! κ οι τιμες απο τα ρουχακια στο sportsdirect επισης σουπερ!

-

Καλημέρα!!

ειναι πολυ δυσκολο κ για εμας τις μαμαδες κ για τα παιδια! Εμενα στεναχωριουνται πολυ κ βγαινουν εντελως εκτος προγραμματος οταν λειπει ο μπαμπακας μας!!

madipemi εγω είμαι πανόραμα :-D Εννοειται οτι με το κεντρο ειμαστε απο μακρια και αγαπημένοι... Αν κανονίσουμε με τα κορίτσια θα σου πω οπωσδήποτε αλλα κι εμεις μόλις συμμαζευτούμε λίγο σπίτι μας και εχουμε κανενα απογευμα ελευθερο να βρεθουμε :-):smile:

ε ειμαστε σχετικα γειτονισσες!

Περναω καθε μερα μιας κ δουλευω θερμη! Οποτε θελετε στη διαθεση σασ!:tongue:

Πασχαλίτσα ναι το πιλάτες το ερωτευτηκα, μου εχει κανει απιστευτο καλο τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

που κανεις pilates?? εχει τιποτα ενδιαφερον στο πανοραμα??

Το μεγαλο γυμναστηριο στον κεντρικο ειδα οτι εκλεισε!

εγω γλυκοκοιταζω fitness together που ειναι διπλα απο το γραφειο μου στη θερμη.

-

Διαφημίσεις

την καυμενουλα!

Ελπιζω να ειναι καλυτερα τωρα!

Τελεια η ιστορια με τις νεραιδουλες!!!!! Εγω ποτε θα κανω κορηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

-

Με την πάνα κι εμάς αρχικά την έκοψε πολύ εύκολα και για αρκετά μεγάλο διάστημα και το βραδυνό.Μετά αρρώστησε κανά δυο φορές και το βραδυνό το χαλάσαμε αλλά θεωρήσαμε ότι είναι αρκετά μικρή ακόμα και έτσι προληπτικά της βάζουμε πάμπερς.Μερικές φορές είναι θεόστεγνο αλλά και κάποιες άλλες όχι... Τώρα την ημέρα είναι το θέμα.Πχ τώρα έχει 2-3 μέρες όλα τέλεια. Πριν από αυτές την είχε πιάσει κάτι και για όλη την ημέρα της ξέφευγαν...Δεν ξέρω αν φταίει η κούραση ή πχ ξεχνιέται με το παιχνίδι ή με τον παιδικό ...Για αυτό ρωτάω.Μήπως έχετε εντοπίσει κι εσείς κάτι...

Η επιχείρηση πάνα ειναι δυσκολη! Μαλλον ξεχνιεται ή βαριεται με το παιχνιδι στον παιδικο κ δεν ζηταει πιπι!

Εμας ο μεγαλος, το μαγιοπαιδο ουτε λογος, οταν επαιζε βαριοταν κ τα εκανε επανω του! Δεν ηθελε να χασει το παιχνιδι!

-

Καλημερα μαγιομανουλες!

Πρωινη παλι σημερα και ας μην εχουμε παιδικο σταθμο..Ο γιος μου εχει λιγο καιρο που ξυπναει απο τις 6 καθε πρωι για γαλα και μετα δεν κοιμαται...Και κοιμαται αργα το βραδυ δεν ειναι οτι εχει χορτασει υπνο...και κατι φορες ξυπναει με την γκρινια του κ τη μικρη και γινεται πανηγυρι εδω μεσα...Παντως αντι να μπουμε σε προγραμμα και να ηρεμησω κι εγω λιγο ψυχολογικα χειροτερα ειμαι τελευταια.Νευριαζω με το παραμικρο με τα παιδια και τους φωναζω και μου φταιει μαλλον το οτι ειμαι συνεχεια μαζι τους και δεν εχω βοηθεια με τις δουλειες του σπιτιου...

Να τωρα παλι ατυχημα εγινε απο αταξια του, που αφαιρεθηκα εγω με το κομπιουτερ...Ευτυχως χτυπησα εγω κι οχι τα παιδια...

Συγνωμη κοριτσια μου...Μαλλον δεν ηταν καλη ιδεα να γραψω με τον μικρο ξυπνιο...Σας χαιρετω θα μπω αλλη ωρα που θα κοιμαται...φιλια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

φιλες μου !!!!!!!!!!!!

ολα καλα εδω οβερ!

τρεχω κ δεν φτανω, ο αγγελος μετραει μερες που θα ξαναφυγει ,

εγω με μια μικρη βεντουζα πανω μου κ εναν γιωργη θηριο κ με πολλα νευρα!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

Ειμαστε σχετικα καλα. ο Μαρινακος ειναι στον παιδικο, τα παει μια χαρα, μονο που ταλαιπωρειτει με λιγο βηχα και λιγες μυξες.Πανω που του χε περασει τον ξαναπιασε.Το ιδιο κι η μικρη.5 μερες μονο ηταν χωρις μυξες τωρα παλι πολυ μπουκωμα και πυρετο παλι!!!Ειχε 2 εβδομαδες πολυ μπουκωμα, καθε μερα δεκατα και πολλα βραδια πυρετο, της δωσαμε αντιβιωση(πρωτη φορα), περασε αλλα παλι φοβαμαι οτι θα αρχισει τα ιδια. Ο μεγαλος παει σχολειο αλλα η μικρη αρρωσταινει πιο ευκολα.Αυτο ειναι το τιμημα!Δεν ειναι σοβαρα βεβαια, το χω παρει αποφαση οτι ολος ο χειμωνας ετσι θα παει, απλα ειναι λιγο ταλαιπωρια για τα παιδια κ για μας, που κατι φορες δεν ξερω τι ειναι πιο σωστο, να το κρατησεις σπιτι η να τα βγαλεις εξω...κι εχεις κ τον καθενα να λεει τα δικα του...Εγω ποτε κανω ετσι ποτε αλλιως αναλογα τι πιστευω οτι ειναι καλυτερο για το παιδι εκεινη την ωρα...

Καπου αναφερθηκε η 3χμαμα για το κοψιμο πανας, κι εχω να πω οτι και ο δικος μου παρολο που τα χει κοψει καιρο κανονικα, εχει τυχει και στο σχολειο να του φυγουν γιατι μαλλον δεν ηθελε να διακοψει αυτο που εκανε η δεν προλαβε να το πει...Την προηγουμενη εβδομαδα ειχε ατυχημα και με τα κακα στο σχολειο.Θελουν το χρονο τους για να αυτοελεγχονται πληρως...

Χαιρετω ολες τις μαγιομανουλες , να στε καλα!!

Ριτα καλη δυναμη!!!!Κρατα γερα!!!

Φιλακια!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

κοριτσια γεια σας , εχω παρα πολυ καιρο να σας μιλησω γιατι βασικα δεν μπαινω πολυ εδω , οποια ομως εχει φεις θα μας βλεπει συχνα .

Εμεις ακομα δεν πηγαμε παιδικο σταθμο γιατι οι γιαγιαδες μας την φροντιζουν καλα,καλο κακο δεν ξερω παντως μεχρι στιγμης εχουμε γλυτωσει τις πολλες ιωσεις.

Το θεμα πανας το παλευουμε πανω που παει στην τουαλετα , μπορει να κανει πιπι πανω της , η γιατρος μου ειπε να την αφησω ακομα ως τον μαρτιο γιατι τωρα κανει κρυο και δεν θα κρατιεται .Οποτε την παω σιγα σιγα .

Ηθελα να σας ρωτησω με το θεμα της ομιλιας πως τα πατε.

Εμενα ακομα δεν λεει καθαρες λεξουλες , εκτος απο μερικες , κανει μικρες προτασεις αλλα επειδη βιαζεται μερικες φορες τα λεει αλαμπουρνεζικα.

Ειδα τις προαλλες μια φιλη μας οπου η ενος μηνα μικροτερη κορουλα της ειχε πολυ καθαρη ομιλια και ανησυχησα λιγο .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Γεια σου fairy baby! Μην αγχωνεσαι για την ομιλια, το καθε παιδακι εχει το δικο του τροπο να εκφραζεται κ θελει το δικο του χρονο να ολοκληρωσει την ομιλια του.Ο δικος μου τα λεει ολα, κανει προτασεις κ ερωτησεις αλλα οχι καθαρα.Δεν καταλαβαινω παντα οσα λεει, πχ κατι απο το σχολειο που δεν το γνωριζω.

Και με το θεμα πανας το καθε παιδακι παλι θελει το δικο του χρονο. Να την εχεις καλα την μικρη σου και να την χαιρεσαι!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

kαλημερουδια απτον βροχερο πειραια!

περιμενω κ τα χαλακια μου σε λιγο για να μπουμε στο κλιμα του χειμωνα κανονικα !

η μικρη τεζαρε (για ποσο αραγε?) κ εχω εδω τον γιωργη μου να με ταιζει γαλα με κορν φλεικς!

οσο για την ομιλια του γιωργη , μιλαει κ λεει τα παντα. οχι παντα ομως καθαρα. ειμαστε σε καλο δρομο παντως .

σας φιλω γλυκα ολες !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...