Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Αρχές καλοκαιριού με τέλος άνοιξης όχι μέσα στον καύσωνα... Πχ Μάιος Ιούνιος. 

Εκτός από το υποκειμενικό που μπορεί να ζεις στο νησί με το ανχος  η άνοιξη Κ το καλοκαίρι έχουν τις λιγότερες ιώσεις ο οργανισμός δεν καταπονητε από το κρύο η μέρα είναι μεγαλύτερη βγαίνεις περισσότερο έξω στο φως κάνεις περισσότερες βόλτες έξω στον καθαρό αέρα Κ στον ήλιο . Ο οργανισμός είναι στα καλητερα του την άνοιξη Κ αρχές καλοκαιριού Κ η ψυχολογία .. μπορεί να σας έτυχαν ιώσεις αλλά εντάξει αντικειμενικά το καλοκαίρι δεν αρρωσταίνει τόσο πολύ ο κόσμος Κ επίσης υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία  .. 

Θεωρείς τυχαίο ότι τα περισσοτερα  πλάσματα στην γη αναπαράγονται την άνοιξη Κ το καλοκαίρι? Είναι απλώς οι συνθήκες που ευνοούν. 

Εντάξει δεν λέμε ότι θα αποτύχεις άλλη εποχή αλλά είναι ένα θετικό ότι ο καιρός είναι καλύτερος Κ η ψυχολογία πιο ανεβασμένη στους περισσότερους ανθρώπους τουλάχιστον . .. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα μανουλες!!!!!!

Τι κανετε?????

Εμεις ειμαστε καλα αν και εχουμε κλειστει λιγο στο σπιτι, ο καλος μου γυριζει μετα τις 7,30 και μονη μου δεν το παιρνω ευκολα αποφαση...

Ο νικολας μου με εχει εκπληξει ευχαριστα γιατι ενω φαινοταν δυσκολο παιδι τωρα ειναι πολυ συνεργασιμος και ηρεμος Κοιμαται πλεον μονος του χωρις να κατεβαινει απο τοκρεβατι του ουτε μια φορα, με ρωταει για να κανει πραγματα και ευτυχως τα πηγαινει μια χαρα με τον μικρο(μονο τα παιχνιδια του δεν θελει να πιανει εκτος αν του τα δωσει εκεινος)

Ο μικρος μας γινεται αυριο 6 μηνων(πως περασε ο καιρος ουτε που το καταλαβα).

Αρνειται να φαει οτιδηποτε εκτος απο το γαλα της μαμας, ξυπναει καθε πρωι στις 6-6.30 (γκρρρρρ), μπουσουλησε, καθεται μονος του και σηκωνεται στα γονατα μεσα στο παρκο.......πολυ πιο γρηγορος απο τον μεγαλο μου.

Naya μου σε νοιωθω, κουραγιο φιλεναδα.... εχεις αρχισει δουλεια?????

Νατασα καλη επιτυχια με τιν εγχειρηση και μπραβο για τον παιδικο.

Sue πως πηγε με το γαλα?????Εμεις πινουμε μονο πρωι (το Ολυμπος παιδικο), το βραδυ δεν το θελει, αλλα τρωει γιαουρτι και πολυυυυ τυρι. Με τον παιδικο ολα καλα???Πας και την μικρη σου???

Πασχαλιτσα και madipemi μεγεια τα παπουτσακια.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλημέρα!!!

Κοριτσια μεγειά τα παπουτσάκια σας!!

Πασχαλίτσα εμεις για τη μεγάλη είχαμε πάρει το besafe, κοιτάει ακόμα πίσω και είναι μέχρι 4 ετών αν θυμάμαι καλά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι αν έχετε μικρό αυτοκίνητο όπως εμείς, τότε το μπροστά κάθισμα πρεπει να παέι αρκετά μπροστά (επειδη βλέπει το καρεκλακι πίσω).

madipemi θεσσαλονίκη είσαι?!?!? Σε ποια περιοχή? Να κανονισουμε να βρεθουμε! Με τις άλλες 2 Θεσσαλονικιές βρισκόμαστε που και που και περναμε πολύ όμορφα!

Αλήθεια, σε ποιο παιδικό τα στέλενεις?

Νατάσα καλή επιτυχία με την επέμβαση. Με τη γλώσσα πως τα πάει ο μικρός?

Αχ Ελένη, σχεδόν στην ίδια φάση είμαστε μου φαίνεται... Ναι πάω τετράωρο στη δουλειά. Μη βλέπεις που γκρινιάζω, τα θέλω και τα παθαίνω, θέλω να τα κάνουμε όλα. Το πρόγραμμα της βδομάδας πάει κάπως έτσι: Τα πρωινά δουλεύω συνήθως 10-2. Δευτέρες ο καλός μου γυρνάει σπίτι 9.30 το βράδυ, και το απογευμα παμε και με τη Φωτεινη μια ωρίτσα ωδειο. Τρίτες, ο μπαμπας μας ερχεται κατα τις 6, εγω 6-7 πάω πιλάτες οπότε όλα μένουν για μετα τις 7.30/ Τετάρτες, ειμαστε λιγο πιο χαλαρα, κατα τις 7-7.30 ερχεται ο αντρας μου και εγω εχω το απογευμα ελευθερο για να ασχοληθω με τα παιδια και το σπιτι. Πέμπτες, ερχεται συνηθως νωρίς, 5-5.30, εγω έχω πάλι πιλάτες και π/σ/κ ειμαστε γενικα πιο χαλαροι αν και δεν ειμαστε σχεδον ποτε σπιτι, μια φορα το μηνα παμε στους γονεις μου και 2-3 φορες στο κτήμα του αντρα μου... Αν βάλεις σε όλα αυτα και το γνωστο καθημερινο μαγειρεμα, συμμάζεμα, πλυντηρια κτλ καταλαβαινεισ τι γινεται... Α, ναι εχουμε και 2 bonus: σκυλάκι μέσα στο σπίτι και πολύ κοινωνικό μπαμπα (= 1-2 φορες τη βδομάδα κόσμο στο σπίτι και 1-2 φορες έξω).

Ουφ σας έπρηξα αλλά όταν τα βλέπω γραμμένα μου φαίνονται πιο ... συμμαζεμένη κατάσταση από το χάος που νιώθω πολλές φορές να επικρατεί!

Φιλάκια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλημερες κ απο εμενα!!!

Αρχικα Νατάσα ευχομαι καλα ξεμπερδεματα με την επεμβαση κ καλη επιτυχια!

eleni1977 κ εσυ συναδελφος αγορομανα! Δεν ειναι υπεροχο να βλεπεις τα αγορακια σου να εξελισουν τη σχεση τους σιγα σιγα??

Εμεις εχουμε τα μαλωματακια μας αλλα κατα κανονα τα βρισκουν μεταξυ τους κ υπερασπιζεται πολυ εντονα ο ενας τον αλλον! Ειδικα απεναντι στον κοινο εχθρο=ΕΜΕΝΑ!:tongue:

naya23 κ εσυ θεσσαλονικα??? Εγω μενω τερμα ανατολικα Χορτιατη κ κινουμαι γενικως ανατολικα! Κεντρο αποφευγω με τα παιδια γιατι δε με βολευει καθολου. Αν με θελετε:oops: στην παρεα σας πολυ ευχαριστως!

Το προγραμμα κ εμενα μια απο τα ιδια

8μιση τους παω παιδικο 9-3μιση δουλεια 4 τους περνω απο τον παιδικο κ αρχιζω μαγειρεμα για την αλλη μερα κ γενικο ψιλοσυμμαζεμα κατα τις 7 ερχεται κ ο daddy μας. Τα σαββατοκυριακα δε ολο κ καποιος θα ερθει η θα παμε κ κυριακη συνηθως βγαινουμε εξω

Το προβληματικο στο δικο μας προγραμμα ειναι τα πολλα ταξιδια στο εξωτερικο που κανει ο μπαμπας μας κ μας αποσυντονιζει τελειως!Λειπει 90 μερες το χρονο αλλα ευτυχως οχι συνεχομενα.

Ο μικρος μου συνεχιζει να μην πινει ιχνος γαλακτος:confused:

-

koritsia euxaristo gia tis euxes

einai polu dskolo ta proina pou den thelei na paei k klaie k mou leei k kati trufera logakia to moro mou!

oso gia ta agglika ta mathainei siga siga.

exthes mou eipe mama tell me gia tin akropoli

kai to vradu mama toa allo bed pou einai

a episeis gala den pinoume polu! kai teleutaia outa giaourti oute polu turi opote kati prepei na kano!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

λοιπον θα σας παρω με την σειρα γιατι τα ειπατε μαζεμενα.....:D

Ειχε κ τη γιορτη του το μαγιοπαιδακι μου κ ηταν σαν ζαλισμενο κοτοπουλο στο παρτυ του!:tongue:

να τον χαιρεστε....αν θες στειλε μου ονομα και ακριβη ημερομηνια γεννησης και απο τα 2 σου παιδακια να τα βαλω στην λιστα στην υπογραφη μου...;)

Πηρα αυτα απο ebay φτηνουτσικα γαλοτσακια για τον μεγαλο μου αλλα δεν ειχε το νουμερο για το μαγιοπαιδακι μου. Φοραμε ακομη 23!

Ετσι πεταχτηκα μολις απο το γραφειο στο cosmos κ χτυπησα αυτα σε κοκκινα απο το dpam

http://resources.shopstyle.co.uk/sim/83/cd/83cd59994d36f2d0b6cb7e7d97376f05/adidas-kids-mickey-and-friends-boots.jpg

Δεν ειναι ακριβως γαλοτσακια αλλα μποτακια οποτε θα μας βολεψουν κ για λιγο αργοτερα!

Δε θα τα φορεσει κ πολυ απλα ειμαστε στη φαση της μιμησης του μεγαλου αδελφου οποτε πρεπει ολα να τα εχουμε 2πλα!

τα γαλοτσακια απο το ebay δεν φαινονται...αλλα τα adidas ειναι τρελα!!! πες μου οτι εχουν και γουνακι και να ξερεις πως πολυ θα ζηλεψουμε και θα τα παρουμε μαλλον κι εμεις....απο τιμη?

ελεγα να του παρω τα snowboots της crocs γιατι περσυ το παγωσα το παιδι μου αλλα κι αυτα φαινονται πολυ καλα...

Καλησπερα μανουλες!!!!!!

Sue πως πηγε με το γαλα?????Εμεις πινουμε μονο πρωι (το Ολυμπος παιδικο), το βραδυ δεν το θελει, αλλα τρωει γιαουρτι και πολυυυυ τυρι. Με τον παιδικο ολα καλα???Πας και την μικρη σου???

Πασχαλιτσα και madipemi μεγεια τα παπουτσακια.

ευχαριστω! ελενακι μην χανεσαι βρε κοριτσι... πω,πω 6 μηνων ε? σε τι θερμοκρασια το πινει το γαλα?

εμενα του εδωσε χθες ο αντρας μου κουκακη σοκολατουχο (αφου απο τα ασπρα ειχαμε δοκιμασει τα παντα) και ηπιε μισο ποτηρι...βεβαια δεν προλαβα ουτε να το αραιωσω με ασπρο ουτε να το δοκιμασω και μετα επαθα κατι γιατι ανακαλυψα πως ειναι τρομερα γλυκο...

δεν ημουν πολυ θετικη αλλα τελευταια εκοψε και το γιαουρτι...

οι εξετασεις βεβαια που καναμε βγηκαν καλες...

α,και 2μιση χρονια μετα ανακαλυψαμε πως το παιδι μας ειναι ατοπικο...:rolleyes:

εχω αρχισει ψαξιμο τωρα για τις κρεμες του...

Καλημέρα!!!

Κοριτσια μεγειά τα παπουτσάκια σας!!

Πασχαλίτσα εμεις για τη μεγάλη είχαμε πάρει το besafe, κοιτάει ακόμα πίσω και είναι μέχρι 4 ετών αν θυμάμαι καλά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι αν έχετε μικρό αυτοκίνητο όπως εμείς, τότε το μπροστά κάθισμα πρεπει να παέι αρκετά μπροστά (επειδη βλέπει το καρεκλακι πίσω).

Ουφ σας έπρηξα αλλά όταν τα βλέπω γραμμένα μου φαίνονται πιο ... συμμαζεμένη κατάσταση από το χάος που νιώθω πολλές φορές να επικρατεί!

Φιλάκια!!

διαβασα το προγραμμα σου και τα επαιξα!!!! μπραβο που πας ακομα πιλατες,σε βοηθησε πολυ απο την πρωτη εγκυμοσυνη τελικα...το θυμαμαι...

οσο για τα καθισματα ειμαι αναμεσα σε britax-roemer // besafe // concord (τα κοιταζω) // maxi-cosi...

σκεφτομαι να του παρω ενα 9-18 κιλα και να το κρατησω και για το 2ο αν και σε καναδυο που τον δοκιμασα μου φανηκαν μικρα...

αλλιως θα παρω ενα 9-36 και μετα θα το βαλω σε κανενα αυτοκινητο παππου κτλ

πολυ μπλεξιμο τα καθισματα:shock:

oso gia ta agglika ta mathainei siga siga.

exthes mou eipe mama tell me gia tin akropoli

kai to vradu mama toa allo bed pou einai

a episeis gala den pinoume polu! kai teleutaia outa giaourti oute polu turi opote kati prepei na kano!

νατασσακι με το καλο η επεμβαση! να μας ενημερωσεις...

μπραβο για τον παιδικο :P καλα αυτο το μισο αγγλικο μισο ελληνικο εχει πολυ φαση...θα ειναι απολαυση!

φιλακια πολλα!

μας πεθανε ο καιρος παλι...μια ζεστη μια κρυο!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

παραλαβαμε τα γαλοτσακια μας....ειναι μια γλυκα!!!

ελαφρια,με επενδυση και χωρανε και στενο παντελονι απο μεσα...για τοσο λιγο που θα τα φορεσει ειναι super!!!

http://www.sportsdirect.com/jcb-infants-wellington-boots-024121

τωρα βεβαια και η χρηση θα δειξει αν θα ειναι πραγματικα καλα η οχι...

τωρα λεω να του παρω και ειδικα καλτσακια....;)

τα Μαγιόπαιδα

Καλημέρα κορίτσια !

Σας διαβάζω συνέχεια και μαθαίνω τα νέα σας !

Και εμείς όπως όλοι τρέχουμε.Δυστυχώς όμως επειδή φέτος η μεγάλη μου δίνει πανελλήνιες ,έχουμε μπει όλοι σε άλλους ρυθμούς!

Η μικρή μας ξεκίνησε κι αυτή παιδικό.Στην αρχή πολύύύύύ κλάμα.Αφού καθόμουν κι εγώ από έξω κι έκλαιγα...:cry: Ευτυχώς τώρα έχει σταματήσει γιατί αισθανόμουν τόσο άσχημα(άτιμη μάνα που εγκαταλείπεις το παιδί σου...). Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι πάντως κι όταν την παίρνουμε είναι τόσο χαρούμενη ,τραγουδάει ,χορεύει κτλ άρα περνάει καλά!Και έχει μάθει τόσα πολλά σε τόσο μικρό διάστημα!Για την 28η είχε και ποίημα 4 στίχους και το έμαθε βρε κορίτσια και το έλεγε και έκανε και υπόκλιση στο τέλος!Μιλάμε για πολύ γέλιο!:lol:Δυστυχώς αρρωστήσαμε ήδη κανα δυο φορές και φοβόμαστε, γιατί αν ξαναρχίσει πάλι όπως πέρσυ θα αναγκαστούμε να τη σταματήσουμε πριν φτάσουμε στα περσινά χάλια!:(Ελπίζω να μη χρειαστεί!

Με την πιπίλα είχαμε το τελευταίο διάστημα μια τρελλή εξάρτηση και φοβόμουν κι εγώ για το πως θα την κόψουμε.Μιλάμε όλη τη μέρα τη ζητούσε! Και ξαφνικά μια μέρα που ήταν άρρωστη και είχε τα ζόρια της με την αναπνοή, τη δάγκωσε και την έσκισε.Της αγοράσαμε καινούρια και της είπαμε ότι αν την ξαναδαγκώσει έτσι δεν θα ξαναπάρει άλλη. Την κράτησε λίγες ώρες και μετά τη δάγκωσε πάλι.Αυτό ήταν.Της είπαμε ότι πάει την χάλασε και δεν έχουμε άλλη.Ήταν και βράδυ και είχαν κλείσει τα μαγαζιά.Δεν το πιστεύαμε ότι υπήρχε περίπτωση να αντέξει χωρίς αυτήν και φυσικά ούτε περνούσε από το μυαλό μας ότι θα κοιμόταν χωρίς αυτήν!!!Είμασταν έτοιμοι για κλάματα και τέτοια.Αλλά τίποτα.Έχουν περάσει καμιά 10-15 μερες τώρα.Κάποια στιγμή που είδε ένα παιδάκι με πιπίλα ζήτησε , της είπαμε ότι την χάλασε και δεν έχουμε άλλη και αυτό ήταν .Τέλος.:DΜακάρι να μην πισωγυρίσουμε μόνο!

Με την πάνα την ημέρα την κόψαμε .Μόνο το βράδυ την βάζουμε.Αλλά βρε κορίτσια κάποιες μέρες κατουριέται πάλι επάνω της(πχ μια μέρα θα κατουρηθεί 2-3 φορές,μετά από λίγες μέρες πάλι το ίδιο) και μερικές φορές της ξεφεύγουν λίγα στο βρακάκι !Κι εσάς έτσι κάνουν?

ελαφρια,με επενδυση και χωρανε και στενο παντελονι απο μεσα...για τοσο λιγο που θα τα φορεσει ειναι super!!!

Μεγεια κ σε εσας! Ειναι τελεια κ σε σουπερ τιμουλα!

Δεν εχω αγορασει ποτε απο sportsdirect αλλα με μια γρηγορη ματια εχει ομορφα πραγματακια σε καλες τιμες!

-

Διαφημίσεις

να τον χαιρεστε....αν θες στειλε μου ονομα και ακριβη ημερομηνια γεννησης και απο τα 2 σου παιδακια να τα βαλω στην λιστα στην υπογραφη μου...;)

τα γαλοτσακια απο το ebay δεν φαινονται...αλλα τα adidas ειναι τρελα!!! πες μου οτι εχουν και γουνακι και να ξερεις πως πολυ θα ζηλεψουμε και θα τα παρουμε μαλλον κι εμεις....απο τιμη?

ελεγα να του παρω τα snowboots της crocs γιατι περσυ το παγωσα το παιδι μου αλλα κι αυτα φαινονται πολυ καλα...

Ευχριστουμε !:P

Ο Δημητρης μου ειναι 28 Μαιου 2010 κ ο Μιχαλακος μου 6 Μαρτιου 2008

Τα μποτακι ω ναι! εχει κ γουνα κ σκεφτηκα πως θα τα φορεσει ολο το χειμωνα ρε παιδι. Τα πηρα 50 ευρω. Τα crocs τα μελετησα κ εγω αρκετα αλλα πολυ αυθορμητα μιας που βρεθηκα για ψωνια πηρα τα adidakia!

α,και 2μιση χρονια μετα ανακαλυψαμε πως το παιδι μας ειναι ατοπικο...:rolleyes:

Ουαου! Φοβερη ανακαληψη!:-P Καλα πως κ δε το καταλαβατε νωριτερα???

K εμεις ταλαιπωρηθηκαμε με ατοπικη δερμτιτιδα!

-

Απο ebay exoyme τα space bubbles:

http://www.ebay.com/itm/KIDS-BOYS-GIRLS-WELLINGTON-BOOTS-WELLIES-RAINY-BOOTS-UK-size-7-11-EUR-24-29-/180971496414?pt=UK_ClothesShoesAccessories_BoysShoes_BoysShoes_JN&var=&hash=item2a22bde3de

3xmama xαρα στο κουραγιο σου!

Η μια πανελληνιες η αλλη με παμπερς!

-

pasxalitsa polu oraio! emeis psonizoume suxna apo sportsdirect alla den eixa parei pote online.

simera pigame kai pirame fouterakia k mako mplouzakia (a perissotera me to fireman sam) apo sportsdirect k primark gia ton paidiko giati thelei kathe mera diaforetiko kai den eixa polla. galotsakia den exo parei akoma.

erotisi: dinete thalassina sta paidia? o gios mou trelenete gia garides kai troei pou k pou kapnisto solomo. kapoia stigmi skeftika mipos den kanei alla den xero. simera eixa ftiaxei garides k ruzoto me thalassina kai apla aferesa ta mudia. gia pite ligo gia ta thalassina giati edo kai gia to psari i pethera mou mou leei oti lavraki pou perno sunithos einai varu. emena mou fainetai xazo alla gia peite kamia gnomi.

uDLqp1.png

κοριτσια μου καλα καλη εβδομαδα και καλο μηνα!Ειμαι στο τρεξιμο συνεχεια, σας διαβαζω αλλα οποτε παω να γραψω κατι γινεται και δεν προλαβαινω...και τωρα στα βιαστικα να σας πω ενα γεια!

νατασα του χω δωσει θαλασσινα, ειχα ρωτησει την παιδιατρο μου χε πει οκ.

Περισσοτερα next time!

filakia!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

νατασσα εγω του δινω συχνα ψαρι...

μπακαλιαρο,τσιπουρα και διαφορα αλλα...δεν νομιζω οτι μπορει ενα ψαρι να ειναι βαρυ...μηπως εννοει παχυ για σουπα?

θαλασσινα εννοεις γαριδες κτλ να υποθεσω ε?

εχει φαει ελαχιστες φορες γαριδα και χταποδι...νομιζω δεν κανει να τρωνε πολυ συχνα αλλα δεν ξερω και σιγουρα να σου πω...εμενα δεν του αρεσουν αυτου του ειδους τα θαλασσινα κι ετσι δεν το εχω ψαξει...

δες και αυτο

http://www.paidimag.gr/article/259785/poso-asfali-einai-ta-caria-kai-ta-8alassina-

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...