Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Αρχές καλοκαιριού με τέλος άνοιξης όχι μέσα στον καύσωνα... Πχ Μάιος Ιούνιος. 

Εκτός από το υποκειμενικό που μπορεί να ζεις στο νησί με το ανχος  η άνοιξη Κ το καλοκαίρι έχουν τις λιγότερες ιώσεις ο οργανισμός δεν καταπονητε από το κρύο η μέρα είναι μεγαλύτερη βγαίνεις περισσότερο έξω στο φως κάνεις περισσότερες βόλτες έξω στον καθαρό αέρα Κ στον ήλιο . Ο οργανισμός είναι στα καλητερα του την άνοιξη Κ αρχές καλοκαιριού Κ η ψυχολογία .. μπορεί να σας έτυχαν ιώσεις αλλά εντάξει αντικειμενικά το καλοκαίρι δεν αρρωσταίνει τόσο πολύ ο κόσμος Κ επίσης υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία  .. 

Θεωρείς τυχαίο ότι τα περισσοτερα  πλάσματα στην γη αναπαράγονται την άνοιξη Κ το καλοκαίρι? Είναι απλώς οι συνθήκες που ευνοούν. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια

χαθηκα, το ξερω, αλλα τρεχω

με τον παιδικο ολα τελεια

σημερα ειμαστε κρυωμενες κ οι τρεις

Καλημέρα!!

Αχ Νατάσα τι καλά! Κι εγω ανυπομονω πολυ να τη στειλω...

Πωπω μετραω τεταρτο βράδυ αυπνη... Ηταν ποθ ηταν η Φωτεινη μπουκωμενη, αρχισε και ο μικρος την Παρασκευη το βραδυ καταροή και δέκατα και γίναμε....

Ερωτηση: εχει κοψει κανενα παιδακι τη βραδινη την πιπιλα?

Το σ/κ αρχισε η μαμα μου ιστοριες για την καλη νεράιδα την κα Πιπιλία που οταν μεγαλωσουν τα παιδακια ερχεται και παιρνει την πιπιλα για να μη στραβωσουν τα δοντια, χωσαμε καπου εκει μεσα και κατι για ενα δωρακι αλλα εμεινε εκει. Χθες το βραδυ λοιπον ειπε απο μονη της δε θελω πιπιλα! Και φυσικα μολις ξαπλωσε αρχισε τα περα δωθε για τουαλετα, για νερο, για να φυσηξει τη μυτη, να δει το μωρο κτλ κτλ, ε μετα απο 5 φορες που σηκωθηκε πήρε την πιπιλα και κοιμηθηκε.

Δε θελω να την πιεσω για το συγκεκριμενο θεμα αλλα σκεφτομαι μηπως ειναι ετοιμη να την αφησει και αν καναμε κανενα βημα κι εμεις (να χασουμε καμια πιπιλα, να την παρει η νεραιδα ή κατι τετοιο) την εκοβε απλα και ευκολα...

εμεις ευτυχως δεν δυσκολευτηκαμε καθολου με αυτο το θεμα. η Δαναη δεν την ηθελε ποτε, ενω η Νεφελη την ηθελε αλλα τις περισσοτερες ωρες του υπνου δεν την ειχε στο στομα. στα 2 τις την εδινα μονο οταν την εβλεπε κ την ζητουσε. ο γιατρος μας ειπε να την κοψουμε γιατι μετα τα 2 μπορει να δημιουργησει προβλημα στην αρθρωση. στην αναγκη να την κοψουμε λιγο στη θηλη με ψαλιδακι, οποτε ειναι πλεον ξεφουσκωτη κ ξενερωνει, δεν την θελει πια. βεβαια δεν χρειαστηκε να το κανω αφου απλα κρυψαμε τις πιπιλες, δεν τις ξαναειδε ξ δεν τις ξαναζητησε.

μακαρι να κοβαμε κ την πανα τοσο ευκολα.

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο δικος μου τελευταια θελει να ναι ολη μερα με την πιπιλα στο στομα!Γινεται χαμος αν του την παρω.Την ειχε κοψει τη διαρκεια της μερας, μονο στον υπνο την επαιρνε, τωρα τη θελει παλι.Κι εμεις στη νεραιδα τη δινουμε ή αν ειμαστε στο δωματιο του τη δινουμε στον πριγκιπα για να την παει εκεινος στη νεραιδα.

Δεν θελω να τον πιεσω, μην του πεφτουν πολλες αλλαγες μαζι.Εκοψε πανα, αλλαξε κρεβατι (κι απο τοτε κατεβαινει σαν κυριος τη νυχτα κι ερχεται στο δικο μας κρεβατι!), πηγε παιδικο σταθμο, να περασει λιγος καιρος κ θα κοψουμε κ πιπιλα...Θα δυσκολευτω ομως πιστευω.Δεν θελει να αλλαζει συνηθειες.Αυτο το γαλα δεν μπορουμε να το αλλαξουμε.Ακομη σκονη του δινουμε! και σε μπιμπερο.Του χω δωσει 2-3 γαλατα διαφορετικα, δεν τα θελει...τωρα εχω παρει αλλο, εντος των ημερων θα το δοκιμασω...

Φιλια σε ολα τα μαγιοπαιδα και τα αδερφακια τους!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημερα Μαγιομαμαδες! Τι κανετε??:tongue::tongue:

Ο μεγαλος μου γιος ειναι τωρα 4μιση δεν εβγαζε την πιπιλα με τιποτα οπως ο δικος σου! Γινοταν χαμος! Τι νεραιδες τι πριγκηπες τιποτα! Αφου να φανταστεις την ειχα κοψει με το ψαλιδακι κ καθε μερα του την ψαλιδιζα απο λιγο αλλα αυτος εκει..... εβαζε στο στομα οτι σιχαμενο ειχε απομεινει απο την ψαλιδισμενη πιπιλα.... Τελικα την εκοψε στα 3

Το μαγιοπαιδο μου την εκοψε 1μιση ετων ετσι απλα... Το κλασσικο εκνευριστικο σεναριο: Την ξεχασαμε στις διακοπες, δε τη ζητησε ποτε κ γεια σας!

Το προβλημα που εχω δε με το μαγιοπαιδο ειναι οτι δε πινει γαλα..... Με τιποτα!

Εχει καμια ιδεα με τι μπορω να το αντικαταστησω????

-

rosaki καλως ηρθες και παλι!!!

φιλια στις μικρες σου και μην χανεσαι....

για πιπιλα δεν ξερω να σας πω,ποτε δεν την ηθελε (ειχε εμενα)

madipeni το προβλημα με το γαλα το εχουμε κι εμεις?

θηλασες? αν ναι μεχρι ποτε???

δες εδω

http://www.paidorama.com/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE/%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CE%A0%CE%B7%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%83%CE%B2%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BF%CF%85/%CE%A0%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CE%B2%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5.html

http://www.missbloom.gr/health-and-wellness/ygeia/926/articles/oxi-mono-gala!-5-aprosmenes-piges-gia-as/article.aspx

http://eatnfit.gr/rocketlabs-topmenu-99/71-2010-02-05-01-02-55/1293-2010-07-12-14-45-12

και κατι που βρηκα για την ομιλια,ισως σου φανει χρησιμο....

αν όλοι ικανοποιούν το παιδί πριν χρειαστεί να ζητήσει κατι είτε με μορφασμούς ή λέξεις ή να δείχνει, τότε το παιδί δεν εχει ανάγκη την ομιλία!

εγω οταν καμια φορα γκρινιαζει ή τσιριζει του λεω...δεν σε καταλαβαινω τι μου λες ετσι.μιλα σε παρακαλω,χρησιμοποιησε τις λεξεις που ξερεις...

μετα απο λιγο αν δεν ειναι σε κατασταση πανικου μου μιλαει..

fairoulini φιλια!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

rosaki

για πιπιλα δεν ξερω να σας πω,ποτε δεν την ηθελε (ειχε εμενα)

Χαχα! Ωραιο αυτο! Θα το λεω!:tongue:

Θηλασα μονο 15 μερες. Εχω επιπεδες θηλες κ ο θηλασμος ειναι για μενα η πιο ασχημη εμπειρια που ειχα ποτε μου.... Μπρρρρρ ουτε να το σκεφτομαι δε μπορω!

Υστερα απο κουβεντα με την παιδιατρο εχθες καταληξαμε οτι πρεπει να υπαρχει καποιο προβλημα με τον μικρο κ το γαλα κ μου συστησε να δοκιμασω κατσικισιο ή κανενα χωρις λακτοζη.

Ο μικρος μου ως μωρακι με το που επινε γαλα εβγαζε ενα μεγαλο σημαδι (ατοπικη δερματιτιδα) στο προσωπο το οποιο ξεραινοταν ματωνε κ τον ταλαιπωρουσε πολυ. Αργοτερα τα σημαδια αυτα προχωρησαν κ στο σωματακι του. Αφου του αρχισαμε το υποαλλεργικο γαλα εστρωσε αλλα ποτε η σχεση του με το γαλα δεν ηταν καλη!

Τον εχω ταραξει στο ταχινι κ στα τυρια τουλαχιστον να περνει τα απαραιτητα!

Αλλα οι πληροφοριες σου ειναι σουπερ! Τρεχω να του παρω ρικοτα κ τοφου!

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω!:)

και κατι που βρηκα για την ομιλια,ισως σου φανει χρησιμο....

αν όλοι ικανοποιούν το παιδί πριν χρειαστεί να ζητήσει κατι είτε με μορφασμούς ή λέξεις ή να δείχνει, τότε το παιδί δεν εχει ανάγκη την ομιλία!

εγω οταν καμια φορα γκρινιαζει ή τσιριζει του λεω...δεν σε καταλαβαινω τι μου λες ετσι.μιλα σε παρακαλω,χρησιμοποιησε τις λεξεις που ξερεις...

μετα απο λιγο αν δεν ειναι σε κατασταση πανικου μου μιλαει..

Αυτο μαλλον ισχυει 100%. Επαναπαυονται κ δεν κουραζονται με τα πολλα μπουρου μπουρου!:P Φυσικα μεχρι να ζοριστουν!

Σας ειπα που τον πηγα για check στον οφθαλμιατρο κ μας βρηκε μισο βαθμο αστιγματισμο στο 1 ματι??????????

Αυτο το μαγιοπαιδο μου ...... Δε μαφηνει να χαλαρωσω ρε παιδι!

-

Διαφημίσεις

kalimera!!!!

kai emeis pipila den eixame pote giati opos leei kai i pasxalitsa eixe kanei emena pipila! sto deutero pantos thelo na doso oposdipote!

loipon me ton paidiko emeis den ta pame kala pros to paron. den thelei katholou opote pros to paron pigainei mazi me ton mpampa! mou thuimizei ligo ti mikri mou aderfi. otan pige nipiagogeio pigaina k ego mazi tis giati eklege polu!

kata ta alla eimaste kala ti deuteras exoume r/v mme to giatro gia tin udrokili kai exo ena mikro agxos. to mmr telika to kaname k ola mia xara pros to paron. oute purerto oute tpt.

sas diavazo kathimerina alla exo polu douleia kai den prolavaino na sas grapso panta!

uDLqp1.png

καλημερα σε ολες και χρονια πολλα σε οσους εχουν εορταζοντες!!!

madipemi δεν προλαβα να διαβασω το αρθρο...

νατασσα καλη επιτυχια για την δευτερα..θα γινει επεμβαση? πως ακριβως αντιμετωπιζεται αυτο?

εμεις καλα αν εξαιρεσουμε οτι τελευταια χρησιμοποιει ολο και πιο συχνα την λεξη φοβαμαι...εχω λιγακι μπερδευτει στο πως να το αντιμετωπισω...

θελω να τον προσεγγισω μεσω της συναισθηματικης οδου αλλα δεν μου ειναι παντα ευκολο...

δανειστηκα και το βιβλιο "τα παιδια δεν θελουν ψυχολογο.γονεις θελουν" και το ξεκινησα χθες...θα σας πω εντυπωσεις....

κανενα καλο διαβασατε τελευταια???

κολυμπι παει καμια? σκεφτομαι να ξεκινησω με το νεο ετος..του αρεσε πολυ το καλοκαιρι και θα τον βοηθησει...

φιλια στα καινουρια μωρακια!!!!

τα Μαγιόπαιδα

βρε που χαθηκατε ολες?

πηγαινει καμια σε σχολη γονεων? ψαχνω να βρω στον δημο αλλα χλωμο το βλεπω...

τα Μαγιόπαιδα

ουφ χαθηκαμε δε λες τιποτα...

τρελο τρεξιμο βρε κοριτσια, εχω απογοητευτει λιγο, δε μου φτανει η μερα ουτε για τα απαραιτητα και κυκλοφορω και ολη μερα σαν το ζομπι απο τη νυστα...

fairy που εισαι???όλα καλά??

πασχαλιτσα εγω ξεκινησα να παρακολουθω τη σχολή γονέων που οργανώνει ο παιδικος που θα παει η Φωτεινη. Μόνο μια συνάντηση εχουμε κανει προσ το παρον αλλα φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.

αποφασισαμε να ξεκινησουμε τον παιδικο απο Δεκεμβρη.

να ρωτησω, εμβολιο για ηπαττητιδα Α εχετε κανει??

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

πασχαλιτσα εγω ξεκινησα να παρακολουθω τη σχολή γονέων που οργανώνει ο παιδικος που θα παει η Φωτεινη. Μόνο μια συνάντηση εχουμε κανει προσ το παρον αλλα φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.

αποφασισαμε να ξεκινησουμε τον παιδικο απο Δεκεμβρη.

να ρωτησω, εμβολιο για ηπαττητιδα Α εχετε κανει??

αχ,εμας δεν εχει ο δημος και παιδικο του χρονου...ψαχνω τωρα να δω μηπως βρω καπου...

το εμβολιο (την 1η δοση ) την εκανε μολις εκλεισε τα 2 και συγκεκριμενα ενα μηνα μετα...

η 2η δοση ειναι απο 1ο εως 6ο του 2013.

πηραμε φοβερα παπουτσακια σημερα...

71889-l.jpg

τα Μαγιόπαιδα

kalimera!!!!

kata ta alla eimaste kala ti deuteras exoume r/v mme to giatro gia tin udrokili kai exo ena mikro agxos.

καλημερα!

Ολα οκ με την υδροκηλη????

Εμεις παιδικο πηγαινουμε απο περισυ γιατι επρεπε να επιστρεψω στη δουλεια.

Στην αρχη δυσκολευτηκαμε λιγακι αλλα τωρα στρωσαμε κ ειμαστε μια χαρα.

Να φανταστειτε κοιμαται εκει κανονικα το μεσημερι!

Λιγα κουραγια στην αρχη θελει ο παιδικος κ λιγο προσοχη στις ιωσεις!

Την προηγουμενη εβδομαδα αρρωστησαν κ τα 2 μαζι κ δεν προλαβαινα να μαζευω κ να πλενω! Χαμος!

Ειχε κ τη γιορτη του το μαγιοπαιδακι μου κ ηταν σαν ζαλισμενο κοτοπουλο στο παρτυ του!:tongue:

-

πηραμε φοβερα παπουτσακια σημερα...

71889-l.jpg

μεγεια σας! ΠΟλυ ομορφα παπα! Καλοφορετα!

Εγω παω απογευματακι να παρω γαλοτσακια! Εχει καμια ιδεα που θα βρω οικονομικα???

Μου αρεσαν τα havaianashttp://www.havaianas-store.co.uk/e_commerce/rain-boots/havaianas/kids-rain-boots-p-248-c-407.htm?coul_att_detailID=364&tp=13

-

καλημερα σε ολες!!!

madipemi ευχαριστω...

εγω γαλοτσακια παρηγγειλα κατι πολυ φτηνα...δεν εχουν ερθει ακομα για να δω ποιοτητα...αν ειναι χαλια θα δω τι θα κανω...

γιατι δεν ψαχνεις απο ebay?

ποσο συχνα θα τα φορατε? βασικα ειναι μονο για εξω και μετα αλλαζουν παπουτσια ετσι δεν ειναι??? πχ...αν παω περπατωντας μεχρι την μαμα μου δεν μπορει να μεινει μετα σπιτι με τις γαλοτσες? ε??? ή λεω βλακειες????

κοριτσια ερωτηση προς ολες!!!

επειδη μαλλον θα αλλαξουμε καθισμα αυτοκινητου μπορειτε να μου πειτε ποιο ακριβως εχετε εσεις και ποια τα αρνητικα του???

εχω πελαγωσει:confused:

τα Μαγιόπαιδα

Πηρα αυτα απο ebay φτηνουτσικα γαλοτσακια για τον μεγαλο μου αλλα δεν ειχε το νουμερο για το μαγιοπαιδακι μου. Φοραμε ακομη 23!

Ετσι πεταχτηκα μολις απο το γραφειο στο cosmos κ χτυπησα αυτα σε κοκκινα απο το dpam

http://resources.shopstyle.co.uk/sim/83/cd/83cd59994d36f2d0b6cb7e7d97376f05/adidas-kids-mickey-and-friends-boots.jpg

Δεν ειναι ακριβως γαλοτσακια αλλα μποτακια οποτε θα μας βολεψουν κ για λιγο αργοτερα!

Δε θα τα φορεσει κ πολυ απλα ειμαστε στη φαση της μιμησης του μεγαλου αδελφου οποτε πρεπει ολα να τα εχουμε 2πλα!

Καρεκλακι εχουμε to Mothercare - Seville Car Seat. Δεν το εχω ψαξει κ τρελλα αλλα ειναι μια χαρα παιδικο καθισματακι κ πολυ οικονομικο. Το εχω κ για τα 2 μου παιδια.

-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...