Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα φιλες!

καλη βδομαδα σε ολες!!!!

1 βδομαδα περασε που ειμαστε 4 στο σπιτι !!!!

σημερα περιμενουμε κ την παιδιατρο να δει κ τα δυο τους .ελπιζω η μικρουλα να εχει παρει λιγο βαρος, γιατι με τον θηλασμο εχω ανασφαλεια .

ο γιωργης προχτες εβγαλε ενα παραπονο . του ειπαμε να κανει σιγα που κοιμαται η μικρη κ εκεινος επαθε αμοκ κ ελεγε σθνεχεια κοιμαται ο μπεμπα.(το ειπε τουλαχιστον 50 φορες)

ευχαριστω ολες για τις ευχες

sue πολλα περαστικα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Πως περασατε το σ/κ σας? (εκτος απο τη sue που ηταν στο κρεβάτι του πονου - πολλα πολλα περαστικα)!

Αχ κανα χρονο υπομονη ακομα λοιπον, ουφ! Αν και μετα την προηγοθμενη βδομαδα και το σ/κ που καλα περασαμε μεν, με ισοπεδωσε ομως ο μπεμπης, μου υποσχεθηκε ο αντρας μου ταξιδακι το Δεκεμβρη στη Ρωμη οι δυο μας (θεου θέλοντος και τρόικας επιτρέποντος)... Αχ και να μην εχουμε λεφτα να παμε δεν πειραζει, και τα σχεδια καλα ειναι :Ρ

Εμεις κοριτσια τον γκομενο τον τρακαραμε στο παρκο. Παιζουν καθε μερα μαζι και ολο γλυκες ειναι. Αφου στο τελος ο μπαμπας της γυρισε και της ειπε σοβαρα "να τον φερεις τον Διονυση απο το σπιτι να τον γνωρισουμε" τρελα γελια η μικρη!

Ριτα πολλα φιλάκια και καλα κουράγια! Εγω παντως προσπαθω να κανω για τη Φωτεινη ότι κάνω και για το μωρό. Δλδ τωρα που ανακαλυψε τη φωνη του και τσιριζει ολη την ωρα του λεω "ήσυχα θα ξυπνησεις τη Φωτεινη" όταν ξερω ότι μαλλον εχει ηδη ξυπνησει και ακουει. Ή οπως της λεω "θα παιξουμε μετα, να ταισω/κοιμισω πρωτα το μωρο" ετσι λεω και "θα σε παρω αγκαλια μετα, να ταισω/παω τουαλετα πρωτα τη Φωτεινη" ακομα και αν αφηνω το μωρο λιγο να κλαιει...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερες κ καλη εβδομαδα!!! εσεις φανταζομαι εχετε ακομα καλοκαιρι...εμεις πνιγομαστε στην βροχη κ μαλλον θα παει ετσι ο χειμωνας αφου η Ευρωπη αντιμετωπιζει το Ελ Νινιο φαινομενο φετος :)

κ μετα το πρωινο μας μαθημα, περναω στην πρωινη μας κατσαδα!!!! χαχαχαχα

γιατι καλες μου μανουλες εχετε παρατησει τον ευατο σας?? τα παιδια σας, οι αντρες σας αλλα κυριως ο εαυτος σας θελουν να σας βλεπουν ομορφες κ χαμογελαστες. ας μαθετε στα παιδια σας οτι τωρα η μαμα κανει νυχια, τωρα η μαμα κανει μαλλι. εμενα ο γιος μου ελεχγει την γαμπα μου αν εχω κανει καλα την αποτριχωση αχαχαχα...ολα τα κανω μαζι του κ δεν με πειραζει ουτε να με βλεπει, αλλα μου αρεσει να μου λεει μαμα δεν βαφτηκες σημερα :) φυσικα περναμε φασεις που δεν προλαβαινουμε η απλα δεν εχουμε ορεξη (η απλα βρεχει πολυ LOL) αλλα μην αφηνετε τους εαυτους σας. αυτες οι μικρες χαρες μας κανουν να προχωραμε με αισιοδοξια :)

σημερα ξυπνησα πολυ αχγωμενη...διαφορα γεγονοτα, λεξεις κ συζητησεις, συν το δευτερο μωρο που ερχεται κ εχω αρκετες εκρεμμοτητες ακομα κ φυσικα το αβεβαιο μελλον του αντρα μου στα επαγγελματικα του. θα το παλεψουμε :) η καθεμια πρεπει να βρει την πηγη της δυναμης της :)

σας φιλω κ να εχετε μια υπεροχη εβδομαδα!!!

ριτα καλη προσαρμογη να εχετε. εφερε κατι η μικρη ως "δωρο" στον Γιωργο σου? ολοι μου ειπαν πως ειναι καλο να κανω κατι τετοιο (εχω θεμα με τις δωροδοκιες, τα ψεμματα κ τις φρασεις του στυλ δωσε μου ενα φιλι να σου παρω μια μπαλα), αλλα δεν ξερω αν κατι τετοιο διαφερει απο τα υπολοιπα κ θα ηταν καλο να το εκανα.

καλημερα κι απο μενα!!!

ριτακι αυτο που κανει η Naya μου φαινεται καλο....ετσι δειχνεις οτι εισαι δικαιη...

εμεις αλλαξαμε το δωματιο του μικρου και ενιωσα λιγο καλυτερα.οκ δεν εχει τελειοποιηθει αλλα νομιζω πως εχει λιγο περισσοτερο χωρο για να παιξει (ειναι μικρο δωματιο) και ανοιξε και λιγο οπτικα ο χωρος.του αρεσε παντως:D

fairy Μου

σημερα ειχε μια ελαφρια συννεφια αλλα η ζεστη καλα κρατει...ακομα με τα αμανικα κυκλοφορουμε:cool:

τα αλλα τα καταλαβαινω αλλα για το μωρο που ερχεται τι εκκρεμοτητες εχεις??? πραγματα εχεις σχεδον τα παντα ισως χρειαστεις ρουχα αρκετα αν ειναι κοριτσακι. αληθεια ποτε θα δειτε τι ειναι?? στο ιδιο δωματιο θα τα εχεις??? αυτο εννοεις εκκρεμοτητα???

αχ,τα επαγγελματικα ειναι χαλια ολων μας...αστο αυτο..μην το σκεφτεσαι καθολου!

οσο για το δωρο απο το μωρο στο μεγαλο αδερφακι ειμαι πολυ υπερ...νομιζω ετσι θα του δειξει πως τον σκεφτηκε και θα νιωσει σημαντικος και ξεχωριστος...επισης νομιζω πως πρεπει οσο μπορει το μεγαλο (σε λογικα παντα πλαισια) να συμμετεχει στην καθημερινοτητα του μικρου...δενονται περισσοτερο και μαθαινουν την ευρυτερη εννοια της οικογενειας...

φιλια σε ολες!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

οχι εκκρεμοτητες στην δουλεια μου εννοω...για το μωρο δεν αχωνομαι χεχε

τα φορμακια ολα ειναι unisex που ειχα παρει....γενικα ποτε δεν μου αρεσε το ροζ κ το μπλε χεχε. εχω να αγορασω κουνια κ καροτσι γιατι τα ειχα πουλησει, ειχα πει πως θα ψωνισω κ κατι καινουριο στο νεο μωρο, κ θελω να παρω κ καθισμα στον μεγαλο κ να παρει αυτο που εχω το μωρο.

για αρχη θα μπει στο δωματιο μου το μωρο κ οπως κ στον Γιωργο οταν νιωσω ετοιμη θα το βγαλω...για την ακριβεια θα βγει ο Γιωργος απο το δωματιο του κ θα παει στο μωρο αχαχαχαχαχ κ εμεις θα παμε στου Γιωργου

ευτυχως εχω πολυ μεγαλο σπιτι, το υπνοδωματιο που ειμαι εγω τωρα εινια σαν δυο δωματια μεγαλα. κ του Γιωργου ειναι το μισο απο αυτο, αλλωστε εμεις μονο κοιμομαστε εκει. κ εχω σκοπο οταν το βγαλω το μικρο απο την κουνια, που αν βγει σαν τον γιωργο θα βγει πολυ νωρις, να τους βαλω κρεβατια πανω -κατω ετσι ωστε να μεινει ολο το δωματιο ελευθερο. τωρα αν ειναι κοριτσι φανταζομαι κατα την εφηβεια θα πρεπει να τα χωρισω, αλλα εχω καιρο ακομα γι αυτο...το σπιτι εχει 3 κρεβατοκαμαρες, αλλα η μια εχει γινει γραφειο του αντρα μου.

οσο για τα επαγγελματικα....πολλες φορες ειναι καλος στον εγκεφαλο που τα δημιουργει ολα αυτα χαχαχαχα. του τελειωνει το συμβολαιο τελικα τον Μαρτη κ οχι Δεκεμβρη που νομιζαμε, αλλα με τα δικα μου λεφτα περναμε μια χαρα. κ παραπανω απο μια χαρα. αλλα αντρας ειναι, δεν μπορει να το δεχθει αυτο!!!!

το φυλλο θα το δουμε στην β επιπεδου που πλεον δεν γινεται λαθος...σημασια εχει να ειναι γερο, δεν σκεφτομαι καθολου το φυλλο....μονο απο περιεργεια θελω να μαθω κ να βοηθησω τον Γιωργο να καταλαβει περιπου τι ειναι

οσο για βοηθεια απο τον μικρο αυτο εξυπακουεται!!! ηδη τον προετοιμαζουν κ στο σχολειο, γενικα με τα μωρα ειναι απιστευτος!!!! τον εδια κ το καλοκαιρι με το ανηψι μου...μπορει κ τα ταιζει με το μπιμπερο να φανταστεις!!!!! αλλα αλλο ενα μωρο που ξερει οτι δεν θα ερθει μετα στο σπιτι μας αλλο αυτο τωρα...σιγουρα θα εχουμε ζηλιτσες, ισως οχι την πρωτη βδομαδα που θα υπαρχει ενθουσιασμος, αλλα την δευτερη, την τριτη κλπ :) νομιζω οτι απλα θα καταληξω να κανω ακομα πιο πολυ babywearing αυτη τη φορα....το μωρο στην πλατη κ να παιζω με τον γιωργο...κ φυσικα δεν θελω να του σταματησω τις ασχολιες του, οπως την πισινα του, την μαγειρικη του κλπ. ο γιωργος ειναι μεγαλη βοηθεια για μενα!!!!! μπορει να μην σφουγγαριζει τελεια την κουζινα, αλλα μια φορα την σφουγγαριζει!!!! (πολυ κουκουβα εκανα ε αχαχαχαχ)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Αχ fairy πες τα, πες τα μπας και σε ακουσουμε καποια στιγμη.... Εγω ομολογώ ότι εχω αφεθεί αν και όλο και με πιανει και κατι κανω αλλά είναι η εξαίρεση. Αφου μια φορα που ηταν να βγουμε με τον καλο μου και εβαλα φουστανακι και βαφτηκα, ετυχε να σηκωθει η μικρη απο το κρεβάτι και με πετυχαινει στο μπανιο και κανει ολο εκπληξη "Ουαου μαμα εισαι πενταμορφη!" (επηρεασμενη εμφανως και απο το γνωστο παραμυθι...)

Τι να πω, θελει να το εχεις και λίγο.

Για το δωρακι κι εγω συμφωνω. Εμεις ειχαμε παρει πλαστελινες παρολο που ολοι ελεγαν οτι ειναι ακομα μικρη. Ηθελα να ειναι κατι ξεχωριστο και δεν ειχε ξαναπαιξει με πλαστελινες. Ε λοιπον ξετρελαθηκε με το δωρο και ουτε που το σχολιασε το οτι ειναι απο το μωρο. Μεχρι πριν απο κανα 2 βδομαδες που εκει που παιζαμε λεει ξαφνικα "μ αρεσουν πολυ μαμα oi πλαστελινες μου, ειναι δωρακι απο τον αδελφουλη" και αρχισε να απαριθμει απο τα παιχνιδια της ποιος της εχει φέρει τι και παντα κατεληγε "και οι πλαστελινες του αδελφουλη". Μου εκανε εντυπωση γιατι πιστευα οτι το ειχε ξεχασει/παραβλεψει κι ομως ηταν εκει μεσα στο κεφαλακι της και το εβγαλε 4 μηνες μετά!!

Φιλακια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερες!!!! naya σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!! εγω σκεφτομουν βεβαια κατι ακομα πιο μεγαλο απο πλαστελινες αχαχαχαχα αλλωστε με ολα αυτα παιζει στο σχολειο κ εκει δεν τους νοιαζει αν θα λερωσουν τον χωρο οποτε τα χωνουν μεσα σε ολα....δεν ξερω ποσο vanish χαλαω αχαχαχαχαχαχα

μαλλον για μηχανη λεμε να του παρουμε που εχει τρελλα!!!

Kαλημερα κ απο εμενα!

Bρηκες μηχανη απ eshop?? Ψαχνω για ride on παιχνίδια κ εγω!

Για τον μικρο θα παρω αυτο

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007ZQL1XM/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

αλλα για τον μεγαλο???

Του εχουμε ηδη ενα αλλα δεν τον σηκωνει πια!

Με λιγα λογια παρκινγκ θα γινει το σαλονι!

-

auto to eixe parei i xaderfi mas kai to eixe sti giagia! i xaderfi den to xarike katholou alla o giokas mou to euxaristiotan polu opote pigaine sti giagia. tora gia mesa sto spiti den xero. megalo mou fainetai.

pantos fetos ta xristougenna kati tha tou paro giati perusi den tou pira tpt. gia kanena playmobile skeutomai i kanena lego. autos vevaia thelei patini alla nomizo einai noris akoma. tou xronou k vlepoume!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

http://www.tesco.com/direct/feber-scooty-hornet-boy-battery-powered-ride-on/205-1309.prd?pageLevel=&skuId=205-1309

κατι τετοιο εννοει το τερας!!!!! δεν κατεβηκε απο μια παρομοια την Κυριακη που ειχαμε παει σε παιδικο παρτυ

Εχουν γιορτες κοντα-κοντα αρα πρεπει να βρω κατι παρομοιο κ για τους 2 για να αποφυγουμε τα διπλωματικα επεισοδια!

ο ενας ειναι ο Δημητρης(ο Μητσος ο σουγιας:D) 26/10 κ ο αλλος Μιχαλης 6/9 (ο Μικε ο κατσαριδας!)

Με εχει πιασει το κρυο χιουμορ σημερα.... Εχει κ κρυουλακι εξω!:cool:

-

επισης ο Γιωργος κανει με το skateboard του πατερα του ...βεβαια καθιστος ακομα, αλλα κανει....δεν εχουν φοβο αυτα γενικα, αν εχετε κοντα σας παρκα η αυλες μην τα φοβαστε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...