Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Θέλεις ανά 2 μέρες τουλάχιστον 60% 

Οι δικές μου ήταν 199,30 μετά 305 μετά 660 μετά 1550 και μετά από 1 εβδομάδες 6600 μετά από 1 εβδομάδες πάλι 36000 και τέλος.

υπομονη και όλα θα πάνε καλά. Αφού ήταν σε άλλο εργαστήριο μπορεί να ήταν στο δικό σου 400. Μικρή η απόκλιση.

Πέρα από τις αποβολές, μετράνε και οι αποτυχίες σε εμβρυομεταφορες. Οπότε μπορεί να το δικαιούστε. Ωραία τέλεια. Δοκιμάστε και την βιοψία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

Τι να πω..μακάρι...αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα μειωνοταν; 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε εγω για τα μικρα μας λεω!!!

Εχω κ εγω αδυναμια στους μηχανικους ασε!

κ φυσικα τσιμπησα εναν κ τον παντρευτηκα! Εχω κ αδερφο μηχανικο κ κουμπαρους ολοι πολυτεχνειο!

Φετες ε? Τον ατιμο!

-

a eμενα δεν με νοιαζει τι ειναι ο αλλος...οταν μιλαμε για γκομενο δεν κοιταω μεσα στον εγκεφαλο....ασε κ ο συγκεκριμενος οσες φετες εχει το θεικο του κορμι τοσο μυαλο του λειπει αχαχαχαχαχα

τα μικρα μας μεγαλωνουν κ δεν μας εχουν αναγκη...ηδη ο γιος μου εχει 2 γκομενες!!!!!!!!

εγω ειχα πει του αντρα μου στα 50 θα βρω γκομενο να κανονισει την πορεια του...μηπως να βρει κ εκεινος καμια....να κοιταξει να κανει κ περιουσια βεβαια μεχρι τοτε τον συμβουλεψα γιατι πως αλλιως θα του μετραει τα χαπια του κ θα του κοβει βεντουζες!!! εγω το ξεκαθαρισα!!!! χαπια δεν μετραω!!!!! γκομενο θα βρω να ανανεωθω!!!! γμτ εχω κ καλη κραση στο δερμα κ δεν κανω ρυτιδες!!!!! αχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

2 γκομενες???????????????

Σντουνκ! Λιποθύμησα! Τις γκομενες των αγοριων μου θα τις πεταω στο μπαλκονι με κλειστη την μπαλκονοπορτα!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ο αντρας μου ξερει:

Δε προλαβαινω να μετραω χαπια στο σαψαλο θα πινω μαργαριτες με ομπρελιτσα κ θα καπνιζω ολη μερα με μπικουτι κ τη μεταξωτη ρομπα στο σπιτι.

-

ε οχι κ να μεινεις μεσα στο σπιτι!!!!!! χααχαχαχαχασχα

ναι εχει 2 κοριτσια...μια που γινεται 3 χρονων σε 2 βδομαδες κ ενα αλλο 1.5 χρονων.....κ μην σου πω κ οτι οσο ημασταν στην Ελλαδα ειχε κ εκει αλλα 2 κοριτσια που ολο φιλακια κ αγκαλιτσες ηταν!!! μετα σου λεει ο παιδικος κανει καλο αχαχααχαχαχαχ

(πωπω με χει πιασει η βλακεια σημερα)

Pasxalitsa κι εγω αυτο φοβαμαι, οτι θα κουραστει αλλα ειπαμε να δοκιμασουμε και το πολυ-πολυ φευγουμε.

Αχ βρε κοριτσια, μετα το δευτερο παιδακι πόσο καιρο σας πηρε "να ξαναγινετε άνθρωποι"? Εμεις με τη Φωτεινη με το που αρχισαμε να χαλαρωνουμε με φαγητο, αγκαλιεσ, υπνο και πανες (ειναι και βολικο παιδακι ειναι η αληθεια), τσουπ να κι ο μπεμπης και φτου κι απ την αρχη...

Ουφ με εχει πιασει μια μικρη απελπισια σημερα...

κι εμεις ετσι θα κανουμε με το θεατρο γιατι μας βλεπω να φευγουμε στο πρωτο τεταρτο...

στην δευτερη ερωτηση γελαμε....:tongue:

εγω ακομα το παλευω...

πριν τα 2 ειχα ακομα τον θηλασμο και το θεμα με τον υπνο...

τωρα που τα ξεπερασαμε αυτα μας εχει μεινει η πανα και τα περιττα κιλα μου...

περα απ την πλακα,νομιζω οτι μετα τα 1 με 1μιση naya μου χαλαρωνεις...

εμενα μολις περπατησε ενιωσα αλλος ανθρωπος

α,να γιατι δεν τον παω παιδικο ακομα!!!!!!!!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

ερωτηση

εχει καμια μιξερ τυπου kmix ή kitcehnaid και ποιο?

ειστε ευχαριστημενες???

το σκεφτομαι αλλα πολλα τα λεφτα αρη...............

τα Μαγιόπαιδα

Γεια σας κοριτσια...!!!

Σας γραφω σπο το κρεβατι του πονου με ενα σκαθαρι να σκαρφαλωνει πανω μου..Ειχα και τα 2 μου παιδια προχθες με υψηλο πυρετο και τωρα κολλησα κι εγω...Και πανω που ξεκινησα τον μεγαλο μου παιδικο σταθμο, αρρωστησε και πηγε μονο μια μερα.Του αρεσε, παιζανε εξω στην αυλη την μια ωρα που καθησε και δεν εχει καταλαβει τι ακριβως ειναι ακομη.Απο Δευτερα ελπιζω να μαστε καλα και να συνεχισουμε την προσαρμογη!

Αυτο με την ανανεωση μετα τα παιδια ειναι πονεμενη ιστορια..Τωρα που δεν δουλευω και ειμαι κλεισμενη σπιτι εχω παραμελησει τελειως τον εαυτο μου..Ειναι και τα οικονομικα χαλια για να κανα κατι εκτος σπιτιου για μενα η να χα βοηθεια στις οικιακες δουλειες...Δεν βρισκω χρονο με 2 μικρουλια να ασχοληθω με εμενα..Αντε να βγω μια στο τοσο μονη με τις φιλες μου κι εκει θα μαι προχειρα περιποιημενη..Αν εβρισκα δουλεια θα ταν λιγο καλυτερα νομιζω...

Σινεμα και θεατρο δεν τον εχω παει ακομη τον μικρο, νομιζω δεν θα αντεξει να κατσει συνεχομενα στην καρεκλα εκτος αν ειναι μικυ μαους!

Pasxalitsa αυτα τα μιξερ δεν τα ξερω...

madipemi γεια σου, να χαιρεσαι τα παιδακια σου και να μην αγχωνεσαι για την ομιλια του μικρου, θα ρθει η ωρα και θα τα πει ολα μαζι...

Να ευχηθω κι απο δω στο Ritaki τα καλυτερα για την νεογεννητη κορουλα της!!!!Να ειναι γερη και να σας γεμιζει χαρες!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα!

καλη Κυριακη να εχουμε ολοι :P

suedaki περαστικα...

ο αντρας μου θα παει με μια ανηψια μας στο μαγαδασκαρη 3d...ποσο ηθελα να το δω!!!

εγω με τον γιο σπιτι :evil:

φιλια!

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...