Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για δειτε κ αυτο για να καταλαβετε τι εννοω πως ειναι πολυ πολυ μικρα για να πειτε πως εχουν προβλημα αναπτυξης!!!

http://www.eimaimama.gr/2012/10/thaumaste-xwris-polles-erwthseis.html

Kαλημερα!

Γιατι δε μου ανοιγει το λινκ??????:confused:

-

Νατασα πολλα συγχαρητηρια στον αντρουλη σου! Εχετε αρχισει να μαζευεστε ε? Αντε και με το σπιτι τωρα!

Πασχαλιτσα στο ωδειο ηταν 7 παιδακια (το τμημα ειναι μεχρι :cool: και ενω το μαθημα ηταν ωραιο και η Φωτεινη ενθουσιαστηκε ως πρωτη επαφη, εχω τις επιφυλαξεις μου για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με το γκρουπ γιατι 5 απο τα παιδακια ηταν εξαιρετικα ανηπακουα με φωνες/χτυπηματα κτλ. Απλα ελπιζω οτι ηταν η πρωτη αντιδραση και θα βελτιωθουν τα πραγματα στα επομενα μαθηματα.

Σινεμα τα εχετε παει καθολου? Το σκεφτομαστε να παμε την αλλη βδομαδα...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Νατασα πολλα συγχαρητηρια στον αντρουλη σου! Εχετε αρχισει να μαζευεστε ε? Αντε και με το σπιτι τωρα!

Πασχαλιτσα στο ωδειο ηταν 7 παιδακια (το τμημα ειναι μεχρι :cool: και ενω το μαθημα ηταν ωραιο και η Φωτεινη ενθουσιαστηκε ως πρωτη επαφη, εχω τις επιφυλαξεις μου για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με το γκρουπ γιατι 5 απο τα παιδακια ηταν εξαιρετικα ανηπακουα με φωνες/χτυπηματα κτλ. Απλα ελπιζω οτι ηταν η πρωτη αντιδραση και θα βελτιωθουν τα πραγματα στα επομενα μαθηματα.

tetoia akouo k skeftomai to epomeno na einai koritsi! ti les tora, cinema? tha mas petaxoun exo. emeis mono se gipeda pame pou einai poio anektikoi!

loipon irthe i ora na xekinisoume kai emeis paidiko! mallon stis 15 tou mina. eutuxos ton piran edo ston paidiko tou nosokomeiou pou einai mono gia paidia ton ergazomenon tou nosokomeiou k tou panepistimiou. thelo na do pos tha to parei.tou to leme kairo tora. elpizo na tou aresei kai na min mou poun se mia evdomada "kuria mou elate na parete to terataki sas!"

uDLqp1.png

Ριτακιιιι!!!!!!!!

Να σας ζησει η μπεμπουλα,γερη, ευτυχισμενη και τυχερη να ειναι στη ζωη της!!!!

Και εσεις να την χαιρεστε και να την καμαρωσεται νυφουλα!!!!

Νατασα συγχαρητηρια για τον αντρα σου και με το καλο να ξεκινησετε τον παιδικο.

Συμφωνω πως καθε παιδι εχει τους ρυθμους του οπως επισης οτι καθε μαμα γνωριζει καλυτερα και πρεπει να ακολουθει το ενστικτο της. Προσωπικα θα εκανα μια επισκεψη σε εναν ειδικογια να μου φυγει η ιδεα....αν και μαλλον ειναι νωρις ακομη.

Εμενα μου φαινοταν οτι το τρεξιμο του εχει χειροτερεψει και οταν ξυπναει το πρωι σαν να κουτσαινει (οταν τον ρωταω αν ποναει μου λεει οχι), αλλα για να ησυχασω του εκανα εξετασεις(οι οποιες δεν εδειξαν τιποτα), ετσι σταματησα να το σκεφτομαι ολη μερα.

Εμεις ειμαστε καλα, ο μπεμπακος ειναι ενα γελαστο, καλοβολο παιδακι(χθες σηκωθηκε στα 4 και σημερα ενθουσιασμενος απο το κατορθωμα του ολο αυτο κανει και κουνιεται μπρος-πισω).

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

koritsia sas euxaristo polu gia tis euxes. i alitheia einai pos mpainoume se mia seira pleon!

Gia na diatuposo k ligo diaforetika auto pou eipa oste na min parexeigoume epeidi mono o eidikos mporei na mas pei me sigouria ti sumvainei kai an kapoies fovies einai vasimes i oxi an thelei i mama (kai oxi i geitonisa, theia, giagia, sumforoumitisa) na paei to paidi tis sto giatro as to paei. Oi tritoi (otan den einai eidikoi k den xeroun kai to sugkekrimeno paidi) kalo einai outa na agxonoun ti mana oute na tin apotrepoun apoto na dei enan eidiko.

uDLqp1.png

LOL Natasa :D

το πιο ευκολο πραγμα που μπορει να κανει καποιος ειναι να ανατρεξει στο ιντερνετ να βρει διαφορες παθησεις κ να τις ταιριαξει στα παιδια του η στους γυρω του. το να σας δωσω ενθαρρυνση, να σας πω καποια πραγματα που γνωριζω μιας κ τα εχω σπουδαγμενα κ δουλευω πανω σε αυτα, δεν σημαινει πως σας αποτρεπω να πατε στον γιατρο. αλλωστε εσεις εκφρασατε τις ανησυχιες σας προς συζητηση κ το μονο που εκανα ειναι να σας δωσω μια θετικη εικονα. ξαναλεω για πολλοστη φορα, ενα παιδακι κατω των τριων ετων, που δεν εχει ερθει σε επαφη με το σχολειο, ειτε αυτο ειανι παιδικος, ειτε ειανι νηπιαγωγειο κλπ δεν μπορεις να κανεις ελεγχο για μαθησιακη δυσκολια, το πιο πιθανο ειανι ο γιατρος να σου φαει τα λεφτα αφου η μαμα ειναι ηδη πανικοβλημενη κ ειναι πολυ ευκολο να την κανεις ακομα χειροτερα

στην τελικη η καθε μαμα κανει τις επιλογες της...το εχουμε πει πολλες φορες, οπως το καθε παιδι ειναι διαφορετικο. αν προτιματε ενα γιατροφορουμ κ να βρισκουμε μονο προβληματα κ να πεφτουμε να πεθανουμε για κατι στο οποιο το παιδι μας ειναι πισω λυπαμαι δεν μπορω να συμμετασχω....κ συγνωμη που ετρεξα να βοηθησω με θετικοτητα

mallon eeidi viazomai kai grafo kapos me parexigises! auto pou thelo na po einai pos an se troei kai iremiseis pigainontas se giatro pigaine. min pas giati to eipa ego, pou eimai asxeti kai den xero to paidi sou, i giati i giagia agxonetai giati to eggoni den milaei. An pali eisai cool kai pisteveis pos kapoia stigmi tha milisei (pou metaxi mas einai to poio fusiologiko, kai to xanaleo ego milisa meta ta 3!) min pas k min agxonesai epeidi ego se agxosa.

dld ego p.x den agxothika pote me to an troei kai an vazei kila (ektos apo tote pou nosileuthikame) kai oti kai na elegan oi alloi ego cool. otan katalava pos den deixnei agxothika (eno oloi me kathusixazan) kai apofasisa na pao sto giatro kai na doso isos koroidistika kapoia lefta. omos meta apo ekeini tin episkepsi ego iremisa.

epeidi opos eipes kai esu katha mana xerei to paidi tis an kati se troei pigaine an se trone oi alloi min tous akous.

me katalavaineis tora? de tha katigorousa pote enan anthtropo pou prospathei na kathisuxasei (exontas malista mia sxetiki me to antikeimeno gnosi) opos esu.

uDLqp1.png

κοριτσια καλημερα!

ισως να ειπα εγω κατι πανω στο θεμα που να ξεκινησε ολη αυτη την "κουβεντα"...

τα λινκ που εβαλα τα βρηκα με μια απλη ερευνα (που σιγουρα θα την ειχε κανει και η madipeni) που εκανα και τα εβαλα απλα βοηθητικα...ειδικος δεν ειμαι...η προσωποποιηση της αισιοδοξιας δεν ειμαι...απλα την γνωμη μου ειπα και σιγουρα ο καθε γονιος κανει αυτο που νιωθει εκεινος καλυτερο...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημερα :cool:

Καταρχας ευχαριστω τα κοριτσια που ασχοληθηκαν κ παρεθεσαν ολα τα λινκ.

Φυσικα υπαρχει ο αισιοδοξος κ ο απαισιοδοξος τροπος να δεις τα πραγματα. Πολλες φορες η πολλες πληροφοριες στις οποιες εχουμε προσβαση προσθετουν επιπλεον αγχος...

Κατα τη γνωμη μας πρεπει να εχουμε παντα τα ματια μας ανοιχτα κ με σωστη κριση κ ψυχραιμια να ζυγισουμε τις καταστασεις!

Εννοειται πως αγχωθηκα καπως με τον μικρουλη μου που δε μιλαει στα 2μιση αλλα πιστευα κ συνεχισω να πιστευω πως αλληλεπιδρα με το περιβαλλον κ συνεννοειται με τον δικο του κωδικα μαζι μας να αφησω την γνωμη του ειδικου για τα 3 χρονια.

Φυσικα δεν μπορω να αγνοησω κ το οικογενειακο κ φιλικο περιβαλλον που μου λεει ιστοριες για αγριους... Ανθρωπος ειμαι αγχωνομαι!

Ρωτησα την παιδιατρο, την παιδαγωγο του στον παιδικο, διαβασα στο ιντερνετ, ρωτησα εσας :P κ κατεληξα οτι θα το αφησω ως τα 3, θα σταματησω τον ρωταω με αγωνια κ θα δοκιμασω τις φράσεις που ξεκινούν με “Αν θα… :tongue:

-

Διαφημίσεις

το ειχα σκεφτει κι εγω αλλα ειμαι σιγουρη πως θα κουραστει και γενικα αποφευγω την τηλεοραση αρα λεμε να το αφησουμε για μετα τα 3...

ασε που νομιζω οτι δεν θα κατσει

εμεις λεμε για θεατρο αλλα ακομα δεν το εχω ψαξει...

madipemi ειμαι σιγουρη πως θα κανει την εκπληξη μια μερα ο γιος σας ξαφνικα!

κοριτσια εχετε καμια ιδεα για κανενα καλο παραμυθακι? εννοω καποιο που να ειναι αγαπημενο των παιδιων σας...

τελευταια αγοραζω μονο βιβλια και lego...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

το ειχα σκεφτει κι εγω αλλα ειμαι σιγουρη πως θα κουραστει και γενικα αποφευγω την τηλεοραση αρα λεμε να το αφησουμε για μετα τα 3...

ασε που νομιζω οτι δεν θα κατσει

εμεις λεμε για θεατρο αλλα ακομα δεν το εχω ψαξει...

madipemi ειμαι σιγουρη πως θα κανει την εκπληξη μια μερα ο γιος σας ξαφνικα!

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια pasxalitsa v!

Αχ θεατρο θα ηταν τελεια!

Ο μπαμπακας μου με πηγαινε καθε Κυριακη αλλα εγω η ανεπροκοπη δεν τα πηγα ακομη!

-

Pasxalitsa κι εγω αυτο φοβαμαι, οτι θα κουραστει αλλα ειπαμε να δοκιμασουμε και το πολυ-πολυ φευγουμε. Απλα το ειχαμε κανονισει για χθες αλλα δεν μπορεσαμε τελικα να παμε.

Και θεατρο θελω πολυ να παμε, και ειχε πολλες ωραιες παιδικες παραστασεις το καλοκαιρι αλλα με το μωρο κτλ δεν τα καταφεραμε...

Αχ βρε κοριτσια, μετα το δευτερο παιδακι πόσο καιρο σας πηρε "να ξαναγινετε άνθρωποι"? Εμεις με τη Φωτεινη με το που αρχισαμε να χαλαρωνουμε με φαγητο, αγκαλιεσ, υπνο και πανες (ειναι και βολικο παιδακι ειναι η αληθεια), τσουπ να κι ο μπεμπης και φτου κι απ την αρχη...

Ουφ με εχει πιασει μια μικρη απελπισια σημερα...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

δεν νομιζω πως ο γιος μου μπορει να δει θεατρο μεγαλης διαρκειας ακομα...βλεπει μισαωρα στην τηλεοραση, παδικα θεατρα...του αρεσει το μιουζικαλ πολυ απ οτι εχω καταλαβει (ειναι παιδι μου λεμε!!!!!) εχει κολλημα με τη Mary Poppins k den pεριμενα τοσο μικρο να θελει να την δει....τωρα θα του βαλω κ τον μαγο του Οζ

καλημερες

Αχ βρε κοριτσια, μετα το δευτερο παιδακι πόσο καιρο σας πηρε "να ξαναγινετε άνθρωποι"? Εμεις με τη Φωτεινη με το που αρχισαμε να χαλαρωνουμε με φαγητο, αγκαλιεσ, υπνο και πανες (ειναι και βολικο παιδακι ειναι η αληθεια), τσουπ να κι ο μπεμπης και φτου κι απ την αρχη...

Ουφ με εχει πιασει μια μικρη απελπισια σημερα...

Εμενα μου πηρε περιπου 1 χρονο για να ξαναγινω ανθρωπος! Ο πρωτος χρονος ειναι πολυ ζορικος...

Μη σου πω οτι τωρα που ειναι στα 2μιση εχω ανανεωθει πληρως κ πεταωωωωωω:tongue:

-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...