Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεννιισε το ριτακι μασ????!!!

να σου ζησει κοριτσακι ,γερο κ δυνατο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

φιλακια στισ πατουσεσ:D:D

madipemi καλοσηρθεσ...εμενα ο μεγαλοσ αργισε αρκετα ,τον πηγα σε παιδοψυχολογο αλλα μου ειπε μετα τα 4 να ανησυχω! τελικα κοντα στα 3 αρχισε να λεει κατι αλλα στο 5 τον πηγα λογοθεραπεια γιατι οι προτασεισ του δεν ηταν σωστεσ, τωρα παει πρωτη δημοτικου κ απο περσυ μηλαει τελεια αλλα δεν μηλαει γρηγορα πολυ απλα θελει να σκεφτετε παντα πρωτα αυτο που θελει να σου πει .

εγω θα σου ελεγα να τον αφυσεισ κ μετα τα 3,5 να τον δουν αν συνεχιζει τα ιδια.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

madipemi καλοσηρθεσ...εμενα ο μεγαλοσ αργισε αρκετα ,τον πηγα σε παιδοψυχολογο αλλα μου ειπε μετα τα 4 να ανησυχω! τελικα κοντα στα 3 αρχισε να λεει κατι αλλα στο 5 τον πηγα λογοθεραπεια γιατι οι προτασεισ του δεν ηταν σωστεσ, τωρα παει πρωτη δημοτικου κ απο περσυ μηλαει τελεια αλλα δεν μηλαει γρηγορα πολυ απλα θελει να σκεφτετε παντα πρωτα αυτο που θελει να σου πει .

εγω θα σου ελεγα να τον αφυσεισ κ μετα τα 3,5 να τον δουν αν συνεχιζει τα ιδια.

λοιπον ειναι πολυ πιθανο να μπλοκαρει. ελεγα στον κοσμο μην λετε στον γιο μου οτι δεν καταλαβαινετε τι λεει γιατι κομπλαρει κ οντως ηταν ετσι...οταν αρχισαν ολοι ακομα κ ο πατερασ του να προσποιουντε οτι κατακαταλαβινουν καθε μερα βελτιωνοταν μεχρι που τα ειπε ολα......μπορει τωρα να ακουει τον μεγαλο αδερφο ποσο καλα μιλαει κ δεν καταλαβαινει οτι καποια μερα θα μιλησει κ αυτος ετσι....φανταζομαι εσυ ως μανα ακομα κ με τις κραυγες καταλαβαινεις τι θελει...ενθαρρυνε τον πολυ :)

Ευχαριστω βρε κοριτσια για το χρονο κ τις απαντησεις σας!

Η αληθεια ειναι πως με εμψυχωσατε πολυ γιατι με ειχαν αγχωσει ολοι ο καθενας με το μακρυ κ το κοντο του.

Η αληθεια ειναι οτι σαν μαμα τον καταλαβαινω τελεια τι θελει ανα πασα στιγμη αλλα σκεφτομουν μηπως αυτο τον καθησυχάζει κ επαναπαύεται στις κραυγες κ τις φωνες χωρις να κανει κοπο για βελετιωση!

Σημερα τους αφηνω παιδικο για περισσοτερη ωρα και για μεσημεριανο υπνο. Κανονικα τους επαιρνα στις 1 .

Εννοειται οτι θα το πληρωσω ακριβα! Χαχα:D:D:D

Να ζησει το νεογεννητο κοριτσακι! Καλοτυχο ευχομαι;)

-

madipemi εγω αυτο που λεω παντα κ χτυπιεμαι κατω για την αποψη μου ειναι οτι ως μαμαδες ΜΟΝΟ εμεις ξερουμε το παιδι μας....

ριτα να σου ζησει η μικρη δεν ξερω αν μπαινεις πλεον να δεις τα μηνυματα μας...κριμα που σε χασαμε....ολα να σου πηγαινουν καλα

Εχεις 1000 δικια απλα δε γινεται να μην επηρεάζεσαι οταν πρόκειται για τα μικρουλια σου κ ΠΑΝΤΑ υπαρχει καποιος προθυμος στο περιβαλλον σου να σε γεμισει με αγχος!

-

Διαφημίσεις

madipemi γεια!

σιγουρα εσυ ξερεις καλυτερα απλα σκεψου το λιγο σφαιρικα...

πως ηταν γενικοτερα η μεχρι τωρα αναπτυξη του???

εμενα πχ...αργησε και να μπουσουλησει και κατ επεκταση να περπατησει...

αλλα στην ομιλια του ξεκινησε σχετικα νωρις και εξελιχθηκε γρηγορα...

σιγουρα το καθε παιδι εχει τους δικους του ρυθμους...

εγω θα ελεγα να του αφιερωνες λιγο χρονο μονο για τους 2 σας (οσο αυτο ειναι εφικτο) και να του διαβαζες παραμυθια...

μετα αν δεις καποιο οτι του αρεσει πολυ κανε του ερωτησεις...

μηπως το οτι θα ειστε 2 σας και οτι θα ειναι κατι που θα του αρεσει πολυ τον κανει να μιλησει....

αφου καταλαβαινει τα παντα λογικα δεν εχει θεμα...

πιθανοτατα μια μερα θα τα πει ολα μαζι...ετσι κανουν συνηθως;)

(αν ημουν εγω με το δικο μου παιδι προσωπικα θα περιμενα λιγο ακομα,ισως μεχρι τα 2μιση αλλα μετα θα επαιρνα μια γνωμη...αλλα μιλαω για εμενα με τις δικες μου ανασφαλειες...;) μην σε αγχωσω)

δες και αυτα..εγω τα βρηκα χρησιμα

http://www.logos-ergo.gr/faq.htm

http://www.vita.gr/html/ent/652/ent.1652.asp κατατοπιστικο αρθρο

http://www.iatro.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7/%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7/%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82/1586-pote-na-anisyxisete-an-to-paidi-sas-leei-poly-liges-lekseis.html

http://www.legein.gr/5thpage.htm

http://www.texnilogou.gr/el/texnilogou/

http://www.missbloom.gr/4230/posts/ta-panta-gia-tin-anaptyksi-logoy-toy-paid/post.aspx και αυτο καλο

ΡΙΤΑΚΙ να σας ζησει η κορη !!!!!!!!!!!!!!

να χαιρεστε την οικογενεια σας και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!

να μου φιλησεις τον Γιωργο σου!!!! θα εχει γινει ολοκληρο αντρακι!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

εγω ως εκπαιδευτικος (κ ατομο με μαθησιακες δυσκολιες) διαφωνω με πολλα που λενε αυτα τα αρθρα...το παιδακι ειναι πολυ μικρο για να πει κανεις εχει προβλημα στον λογο....αυτα τα κοιταμε μετα τα 3-4 :)

kαλημερα!

37 κ 4 ηρθε η μικρουλα στον κκοσμο μας, μετα απο μια περιεργη εγκυμοσυνη .

ολα πηγαν ομως δοξ το Θεο καλα κ εχω τωρα στην αγκαλια μου μια κουκλιτσα !

2700 γεννηθηκε κ 50 ποντους.

εχτες που ηρθαμε σπιτι ο γιωργης την κοιτουσε καλα καλα οσο κοιμοταν .εβαζε την μουρη του κολλητα με την μικρη κ κοιτουσε κ οταν αυτη ξυπνησε ελεγε αχου τι κανει ??? κλαιει???? κοιτα κοιτα!!!!

ποσο γελασα !!!!

για να δουμε σημερα πως θα τα παει μαζι της ....ουφφφφφφφφφφφφφ

ειστε ολες καλα ??????

τα παιδακια σας ????

fairy ? μαθαμε φυλο του μπεμπε?????

σας ευχαριστω που παντα με σκεφτεστε

88M1p3.pngycQap3.png

να σου ζησει Ριτα!!!!! αδημονω κ εγω να δω αντιδρασεις του γιου μου οταν γενησω χεχε...τωρα δειχνει πολυ ενθουσιασμενος

οχι δεν εχω μαθει ακομα ειναι πολυ νωρις. στην β επιπεδου ειναι που σου λενε σιγουρα οποτε προτιμω να περιμενω μεχρι τοτε....σημασια τωρα εχει να ειναι γερο :)

Πολλες καλημέρες!

Ρίτα μου τις καλύτερες ευχές για τη μικρή σας! Να είσαστε πάντα μια αγαπημένη και ευτυχισμένη οικογένεια! Τέλειες οι αντιδράσεις του Γιώργου!

madipemi καλωσήρθες! Αχ αυτα τα θέματα με την ανάπτυξη και με τους γύρω... Όντως όλα τα παιδάκια έχουν το ρυθμό τους. Η δική μας έχει πολύ ανεπτυγμένη ομιλία. Το σ/κ μας εμαθε η θεια μας ότι τα μεταλλα ειναι θερμοαγώγιμα (ναι, ναι είμαστε πολλοί τρελοί στην οικογένεια) και πλεον λεει και το ρο καθαρα αλλά για παραδειγμα δεν εχει βγάλει ακόμα όλα τα δόντια...

Πήγαμε χθες και πρωτο "μαθημα" στο ωδείο που σας ελεγα. Ωραια ήταν και η Φωτεινή ενθουσιάστηκε αν και υπηρχαν θεματακια με την προσαρμογή των μικρων.

Θένα ανεβασες τελικα τη φωτο στο fb? Δεν την ειδα....

Φιλάκια

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

εαν καταφερει ο γιος μου να πει τετοια λεξη παρτυ θα κανω αχαχαχαχααχαχ εμεις ακομα ορισμενες λεξεις μεγαλες οπως αεροπλανο πχ το λεμε αμπια...το ελικοπτερο ελιπκοπκο αχαχαχαχαχαχα κ δεν ξερω γιατι το γιαουρτι το λεει νινο...οτι να ναι αυτο το παιδι!!!!

απο δοντια ομως ολα εξω κ μαλιστα χωρις να παρω χαμπαρι...προχθες με αφησε κ ειδα κ τα ειχε βγαλει ολα

Μα για ποσα πραγματα πρπει να αγχωθει η μανα:confused::confused:

Δε μου φτανει μια ζωη να αγχωθω οσο θα ηθελα:tongue:

@pasxalitsa v Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο κ τον χρονο σου να βαλεις τα λινκσ! παω για διαβασμα!

@naya23 Μα κ ο εμας ο μεγαλος μας στα 2 του ελεγε κατι τρελλα του τυπου "να πατησω το κουμπι ενεργοποιησης/ απενεργοποιησης?"(εμας ειναι ο μπαμπας μας τρελλος!) Ο μικρος ΜΟΥΓΚΑ!

@fairymummy Αν καταφερει κ ο δικος μου κ πει τετοια λεξη θα κανω κ εγω παρτυ! ΜΟνο μην πεσει την ιδια μερα!:tongue:

-

εγω συνεχιζω να λεω το κααααααθεεεε παιδιιιι με το ρυθμοοοο τουυυυ χαχαχαχαχα

εγω ασχολουμαι πολυ με τον μικρο, διαβαζουμε, βλεπουμε καποιες ταινιες, τραγουδαμε, πηγαινουμε πισινα, πηγαινουμε σοτ παρκο συν που πηγαινει παιδικο απο 10 μηνων!!!! εχω διαφορο κοσμο να μου τα πρηζει οτι τον πιεζω πολυ. εχω εναν συναδελφο ελληνας κ αυτος, με ενα αγορακι ισα με το δικο μου κ με κοιταει στραβα οταν του λεω με τι παιζει στο ipad. εκεινος του δειχνει ενα προβατο βαμπιρ αλλα πολυ αστειο (δεν εχει τυχει εγω να το δω) κ εγω του εχω παιχνιδι με λεξεις κ γραμματα κ ξερει ολα τα γραμματα να τα αντιστοιχει εκει που πρεπει. μετραει μεχρι το 10 κ στις 2 γλωσσες αλλα γενικα ειναι πολυ πισω στην ομιλια....δεν με θεωρω αναισθητη, ισα ισα....απλα παω με τα νερα του παιδιου κ επειδη ειμαι ατομο με μαθησιακες δυσκολιες κ ζοριστηκα απιστευτα, απλα παρατηρω αν κ ειναι πολυ μικρο ακομα. βλεπω κ τοσους μαθητες (εχω 300 στο συνολο) κ βλεπω το ποσο διαφορετικος ειναι ο καθενας κ ομως ολοι μπορουν εξισου να βγαλουν αριστα....μην τα ζοριζετε, δινεται ερεθισματα κ μεχρι εκει, τα παιδια αυτα που θελουν να αρπαξουν θα τα αρπαξουν. κ κυριως πολυ πολυ ενθαρυνση....

geia sas koritsares simera eimai polu xxaroumeni mias k o andras mou pire ti douleia pou sas eixa pei!!!

loipon ego os para polu agxomeni mana me tin anaptuxi tou paidiou mou to piga se anaptuxiologo stin ilikia ton 13 minon giati den edeixne opos elegan ta vivliaria ugeuas.

loipon epeidi eimai sto xoro tis ugeias k dustuxos erxomai se kathimerini epafi me olla ta perierga/spania nosimata eimai tis apopsis oti kalutera an kati se troei na to elegxeis kai na afineis ton eidiko na apofanthei gia to an telika uparxei provlima i oxi. eidika stis periptoseis pou i egkairi diagnosi mporei na sosi tin katastasi.

stin periptosi sou ego prosopika tha ekleina ena R/V me enan anaptuxiologo gia na eimai sigouri.

pantos par'ola auta ego os 2o paidi argisa na miliso k milisa sta 3 alla amesos polu kathara.

i mikri mou empeiria me paidia apodikneiei auto pou leeei kai i fairy pos kathe paidi exei to xrono tou kai kathe paidi einai xehoristo k diaforetiko.

o gios mou p.x arxise na min kanei kaka pano tou apo peripou 8 minon eno gia ta tsisa akoma den exoume kataferei na kopsoume tin pana (eimai siguri pos se auto ftaime emeis). Vgalame polu grigora dontia alla perpatise 16,5 minon. milise polu grigora, leei para pola alla den exei polu kathari omilia kai akoma xrisimopoioi kapoies lexeis lathos eno xerei to sosto (p.xa kakela anti gia karekla).

uDLqp1.png

εγω ως εκπαιδευτικος (κ ατομο με μαθησιακες δυσκολιες) διαφωνω με πολλα που λενε αυτα τα αρθρα...το παιδακι ειναι πολυ μικρο για να πει κανεις εχει προβλημα στον λογο....αυτα τα κοιταμε μετα τα 3-4 :)

φαιρυ εγω απλα τα βρηκα ενδιαφεροντα και δεν ξερω παραπανω για να κρινω...σιγουρα ξερεις παραπανω γιατι η εμπειρια ειναι σημαντικη:P

εγω συνεχιζω να λεω το κααααααθεεεε παιδιιιι με το ρυθμοοοο τουυυυ χαχαχαχαχα

εγω ασχολουμαι πολυ με τον μικρο, διαβαζουμε, βλεπουμε καποιες ταινιες, τραγουδαμε, πηγαινουμε πισινα, πηγαινουμε σοτ παρκο συν που πηγαινει παιδικο απο 10 μηνων!!!! εχω διαφορο κοσμο να μου τα πρηζει οτι τον πιεζω πολυ. εχω εναν συναδελφο ελληνας κ αυτος, με ενα αγορακι ισα με το δικο μου κ με κοιταει στραβα οταν του λεω με τι παιζει στο ipad. εκεινος του δειχνει ενα προβατο βαμπιρ αλλα πολυ αστειο (δεν εχει τυχει εγω να το δω) κ εγω του εχω παιχνιδι με λεξεις κ γραμματα κ ξερει ολα τα γραμματα να τα αντιστοιχει εκει που πρεπει. μετραει μεχρι το 10 κ στις 2 γλωσσες αλλα γενικα ειναι πολυ πισω στην ομιλια....δεν με θεωρω αναισθητη, ισα ισα....απλα παω με τα νερα του παιδιου κ επειδη ειμαι ατομο με μαθησιακες δυσκολιες κ ζοριστηκα απιστευτα, απλα παρατηρω αν κ ειναι πολυ μικρο ακομα. βλεπω κ τοσους μαθητες (εχω 300 στο συνολο) κ βλεπω το ποσο διαφορετικος ειναι ο καθενας κ ομως ολοι μπορουν εξισου να βγαλουν αριστα....μην τα ζοριζετε, δινεται ερεθισματα κ μεχρι εκει, τα παιδια αυτα που θελουν να αρπαξουν θα τα αρπαξουν. κ κυριως πολυ πολυ ενθαρυνση....

ναι κατι τετοιο ειπα κι εγω απλα εγω προσωπικα θα το ελεγχα πριν τα 3..καθαρα δικια μου ανασφαλεια...

geia sas koritsares simera eimai polu xxaroumeni mias k o andras mou pire ti douleia pou sas eixa pei!!!

συγχαρητηρια νατασσακι!!!!

με την μετακομιση ολα καλα???

φιλια στην μπεμπα ριτακι!!!

naya γραφτηκατε στο ωδειο? νακας??? ποσα παιδακια ειναι ?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...