Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια

οι διαφημισεις που βγαινουν αριστερα κ πανω δεν ειναι απο το παρεντς. αναλογα με τα σαιτ που εχετε μπει απο τον υπολογιστη σας κανει feed στην σελιδα κ σας δειχνει πιθανες αλλες επιλογες ;) αλλη διαφημιση βλεπετε εσεις αλλες εγω κλπ.....

Αντε δεν το ηξερα αυτο...Σημερα βλεπω ταπετσαριες;)

Εχτες πηγα με τον γιο μου στο λουνα παρκ σε μια μαμαδοσυναντηση των "ελληνιδων μαμαδων",και ποια λετε οτι συναντησα?????Το Ritaki!!!!! Ηταν μια γλυκα με την φουσκωμενη κοιλιτσα της!!!Ειναι στον μηνα της, 7 οκτωβρη εχει πητ και περιμενει.Τα ειπαμε λιγο, περασε δυσκολα τελευταια αλλα τωρα ειναι καλα, εχει εδω τον Αγγελο.Οταν τελειωσει με τις ετοιμασιες για το μωρο θα μπει στο καφε να τα πουμε, ειπε.Ο Γιωργης δεν ηταν μαζι και δεν τον γνωρισα.Αλλα χαρηκα παρα πολυ που την ειδα εγκυουλα!

Η μικρη μου ειναι καλα απο χτες ευτυχως.

Σας χαιρετω, φιλακια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!

δεν σας εχω διαβασει αλλα ηθελα να σας δειξω ενα ωραιο ποτηρακι που πηρα στον γιο μου και ενθουσιαστηκε...κριμα που δεν το ειχα δει νωριτερα...

http://www.philips.gr/c/avent-baby-toddler-feeding/toddler-cups-260ml-12m-plus-scf782_00/prd/

ολες καλα???????

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Που ειστε κοριτσακια?Τι κανουν τα αστερια σας?

Απο εβδομαδα θα ξεκινησει και ο γιοκας μου παιδικο σταθμο!Μας πηραν τελικα μεσω εσπα σ εναν βρεφονηπιακο του δημου που ειναι κοντα στο σπιτι μας και εχω ακουσει πολυ καλα λογια απο πολλους για τη δουλεια που γινεται εκει.πηραμε τσαντα εχτες και ενα παραμυθακι σχετικο και εχουμε αρχισει να προετοιμαζομαστε...Για να δουμε πως θα τα παμε...Καμια συμβουλη απο τις εμπειρες?

Pasxalitsa πολυ ωραιο ποτηρακι!θα το παρω, γιατι κι ο δικος μου βρεχεται οταν πινει απο κανονικο.Φιλια στον Γιωργακη σου!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

sue καλη αρχη να εχετε!

η μονη συμβουλη που μπορω να σου δωσω ειναι πως αν αρχισει να κλαιει μην κατσεις εκει μεχρι να σταματησει χεχε...οσο σε βλεπει δεν θα σταματαει....φιλησε τον, πες του οτι απο εδω κ μπρος θα πηγαινει σχολειο κλπ κ φυγε...σφιξε την καρδια σου κ φυγε.....

εμεις τα πεταξαμε ολα τα ποτηρακια....πινουμε με κανονικο ποτηρι πλεον μιας κ ειμαι τρελλη .... τον αφησα να βραχει κ τωρα καταφερε κ πινει....

επισης καναμε κ κακα στην λεκανη χεχε...ποσο πλακα ειχε που ανεβαινε την σκαλα κ προσπαθουσε να τα κρατησει να μη του φυγουν.....την δευτερη φορα μας εκοψε ο μπαμπας μας ομως ο οποιος ειχε ηδη κανει "καταληψη" στην τουαλετα αχαχαχα

thank you fairy!Θα την σφιξω την καρδια, τι να κανω...

Μπραβο σας για τα κακα!Ο δικος μου δεν μπορει με τιποτα να κανει κακα ουτε σε γιογιο ουτε σε λεκανη..Τα κανει πανω του και πλενω σωβρακα μετα..Και τις τελευταιες μερες ζηταει "πανα μαμα" για να τα κανει στην πανα...Να δουμε και στον παιδικο τι θα κανει.Με τα τσισα τα παει καλα μες τη ημερα, τη νυχτα ομως κατουριεται παλι, ενω τον πρωτο καιρο το χε κοψει.Δεν με αγχωνει το νυχτερινο ομως..Οταν ειμαστε εξω παλι θελει γιογιο και οχι το φορητο με τα σακουλακια που του πηρα...Ουτε ορθιος δεν μπορει να κατουρησει...Τι σοι αντρακι ειναι??;).Θελει το χρονο του κι αυτο...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

τσισα κανουμε ορθιοι απο το καλοκαιρι...το ξεκινησαμε στα ωραια χωραφια της πατριδας μας αχαχαχα

αν δει τον μπαμπα του δεν θελει να κανει κ αυτος ετσι? εμεις κατουραμε οικογενειακως για εκπαιδευτικους λογους ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ

επισης στην λεκανη εριξα μεσα στο καζανακι μια μπλε καψουλα κ οταν τραβαμε το καζανακι γινεται μπλε, οποτε κ αυτο τον κανει να θελει να παει στη λεκανη

οταν θελει κακα εχει πολυ πλακα, σφιγγεται λιγο κ μετα κοιταει μεσα...αντε παλι σφιξιμο κοιταει παλι αχαχαχαχα

μια φορα ειχε κατουρησει ορθιος που παρακινηθηκε απο τον μπαμπα του οντως αλλα παρολα αυτα προτιμα καθιστος στα χαμηλα...Που θα παει θα το μαθει,Οχι τιποτα αλλο, για τα αγορια το κατουρημα ειναι το πιο ευκολο ειδικα οταν βρισκεσαι εκτος σπιτιου..

Εχουν πλακα ομως με τις αντιδρασεις τους στα καινουρια για τον εαυτο τους κατορθωματα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ναι ναι σιγουρα θα τα κανει κ ορθιος...παιρνουν χρονο μωρε ολα αυτα κ θελει πολυ υπομονη απο μερους μας...εμενα εξω δεν κανει ποτε πανω του, παντα ζηταει, στο σπιτι χαλαρωνει κ κρατιεται κρατιεται κ πολλες φορες του φευγουν....μολις τα κανει κ τα δει μου λεει οχι τσισα εδω, πανω, λεκανη ....τωρα λεω ενταξει που το ειπες εγινε αχαχαχαχαχα

καλημερα!

Εισβαλλω στη συζητηση για πρωτη φορα μιας που ειμαι κ εγω μανουλα του Μαιου 2010 κ θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με την αναπτυξη της ομιλιας.

Ο μικρος μου γιος γεννημενος 28/05/10 δε λεει κουβεντα!

Μονο μαμα-μπαμπα.... Αλλοι μας λενε οτι ειναι νωρις για λογοθεραπεια αλλοι παλι μας τη συστηνουν.

Πηγαινει σχολειο παιζει με τον αδερφο του κ καταλαβαινει πολυ καλα οοολα οσα του λεμε.

Δυστυχως απο ομιλια ομως μονο κραυγες. Αν μπορουσατε να μπειτε στον κοπο να μου πειτε σε τι κατασταση ειναι η ομιλια των παιδιων σε αυτη την ηλικια θα με υποχρεωνατε.

Ριχνοντας μια ματια στο θεμα ειδα οτι πολλα παιδακια εχουν αναπτυξει το λογο τους

-

καλημερα κοριτσι

εμενα ο γιος μου ειναι πισω σε σχεση με αλλα παιδακια αλλα ειναι διγλωσσος....ως εκπαιδευτικος θα περιμενα να κλεισει τα 3 κ μετα να πατε....το ποτε ωριμαζει η ομιλια ενος παιδιου διαφερει απο παιδακι σε παιδακι. μπορει να ξυπνησει ενα πρωι κ να στα πει ολα, ετσι εκανε κ ο γιος μου.

πιπιλα χρησιμοποιει?

Διαφημίσεις

καλημερα κ αυχαριστω για την απαντηση!

Πιπιλα την κοψαμε απο 1 χρονων. Πολυ νωρις απο οσο μπορω να κρινω σε σχεση με τα αλλα παιδακια.

Η αληθεια ειναι πως κ σε εμας ανεφεραν πως ειναι κομβικο σημειο για την ομιλια τα 3 ετη κ συμφωνω κ εγω με αυτο αλλα βλεπω οτι ο συζηγος αγχωνεται κ παρατηρω οτι ο μικρος ειναι πραγματικα πολυ πισω σε σχεση με παιδακια που ουτε παιδικο πηγαινουν αλλα ουτε κ μεσα στο σπιτι εχουν 2ο παιδακι, παραγοντες που θα επρεπε κανονικα να ευνοησουν την αναπτυση του λογου του.

Ο δικος σου ο καυμενουλης εχει προφανως βραχυκυκλωσει με τις 2 γλωσσες αρα κ ειναι φυσιολογικο φανταζομαι να ειναι λιγακι πισω! Ειναι ομως πολυ τυχερο παιδακι!

-

οντως για την πιπιλα μπραβο σας...εμενα ακομα καμια φορα το βραδυ την θελει κ ας ειναι σκισμενη αχαχαχαχα

εγω θα συμβουλευα να περιμενεις να κλεισει τα 3 κ βλεπεις...εαν καταλαβαινει τα παντα ειναι καλο σημαδι....επισης μπορει να μην ειναι θεμα οτι δεν μιλαει, απλα να επαναπαυεται κ να μην θελει να δυσκολευτει.....πολλες φορες συμβαινει οταν ειναι το δευτερο παιδι...

ο γιος μου ναι μεγαλο βραχυκυκλωμα οπως ολα τα διγλωσσα....αλλα ειχε την πλακα του γιατι ξυπνησε ενα πρωι κ μου εκανε προταση κανονικη....κ ξαφνικα τον Αυγουστο που μας περασε λυθηκε απιστευτα η γλωσσα του κ ειναι non stop!!!!!

Αχ εκεινο το σιχαμα σκισμενο δειγμα πιπιλας ακομη το θυμαμαι απο τον μεγαλο μου γιο που την εκοψε στα 3... Ολοκληρος μαντραχαλος!

Καλα με την πιπιλα ετυχε ετσι απλα! Καποια στιγμη την ξεχασαμε στις διακοπες κ απλα δεν τη ζητησε ποτε!:cool:

Μου δινει την αισθηση οτι κατι τον μπλοκαρει, καπου εχει φρεναρει κ δε μιλαει! Ντρεπεται να μην τον κοροιδεψει ο μεγαλος? Κολαει με τον ενθουσιασμο μας οταν παει να πει καμια συλλαβη???

Θα τον ξεμπλοκαρω που θα μου παει! Οσο περνα απο το χερι μου φυσικα

Απλα ηθελα μια γνωμη απο αλλες μαμαδες με παιδακια στην ηλικια αυτη....

Ποσο τυχερος ειναι που ειναι διγλωσσος ομως....

Ξεκιναει τη ζωη του απο το day 0 κ εχει ηδη στο βιογραφικο του 2 γλωσσες! :D:D:D

-

λοιπον ειναι πολυ πιθανο να μπλοκαρει. ελεγα στον κοσμο μην λετε στον γιο μου οτι δεν καταλαβαινετε τι λεει γιατι κομπλαρει κ οντως ηταν ετσι...οταν αρχισαν ολοι ακομα κ ο πατερασ του να προσποιουντε οτι κατακαταλαβινουν καθε μερα βελτιωνοταν μεχρι που τα ειπε ολα......μπορει τωρα να ακουει τον μεγαλο αδερφο ποσο καλα μιλαει κ δεν καταλαβαινει οτι καποια μερα θα μιλησει κ αυτος ετσι....φανταζομαι εσυ ως μανα ακομα κ με τις κραυγες καταλαβαινεις τι θελει...ενθαρρυνε τον πολυ :)

καλησπερα σε ολες τις Μαγιομανουλες!!

τι κανετε βρε κοριτσια???σας εχω χασει κι εσας και τις αλλες φιλες απο τις Πρωτες Αγωνιες...δυστυχως ο χρονος μου ειναι περιορισμενος για πολλα μετωπα..σας διαβαζω βεβαια,αλλα δεν προλαβαινω να γραψω με την μικρη κρεμασμενη διπλα μου!!

Σημερα ομως δεν μπορω να μην σας γραψω μιας και εμαθα οτι γεννησε το Ριτακι την μικρουλα της...

Ριτα σου ευχομαι να την χαιρεσαι την κορουλα σου και να την απολαμβανεις μαζι με τον Γιωργο σου!!να εισαι καλα,παντα ευτυχισμενη με τα πλασματακια σου και τον αντρα σου αγκαλια!

Και με το καλο και το μωρακι της fairy...(δεν θυμαμαι αν εχουμε αλλη εγκυμονουσα)!!!

Φιλια σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...