Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 hours ago, MK2012 said:

Καμμία κληρονομικότητα, η μητέρα μου έκανε τη μικρή μου αδελφή στα 44 και τώρα είναι 54 και έχει ακόμα περίοδο. Οι γιατροί της έχουν πει να προσέχει γιατί ακόμα μπορεί να μείνει έγκυος σκέψου. Η γιαγιά μου από την πλευρά της μαμάς μου είχε περίοδο ως τα 56. Από τη πλευρά του μπαμπά δε ξέρω τι παίζει αλλά τότε έκαναν και παιδιά μικρές οι γυναίκες. Η μητέρα μου λέει κάτι περίεργα πως ευθύνεται το γεγονός πως είχα πάθει ουρολοίμωξη/σηψαιμία στο τέλος του 1991, όταν ήμουν 2 μηνών και κόντεψα να πεθάνω. Πήρα λέει πάρα πολύ υψηλή αντιβίωση για 2 μηνών βρέφος και ίσως κάπου με επηρέασε. Το έχω αναφέρει στο γιατρό και είπε πως δε νομίζει πως επηρέασε αλλά και να επηρέασε δεν έχει νόημα πλέον να το σκέφτομαι.

Εχω κάνει 7 ωοληψιες. 2 με βραχύ πρωτόκολλο πρόκληση με meriofert/arvekap και πήρα 2- 3 ωάρια στη κάθε φορα. Πήραμε 1 βλαστοκύστη 3ΒΒ από αυτά. Μετά συνέχισα 5 φυσικούς με Femara και πήραμε τις άλλες 2 βλαστοκύστες. (2 ΑΒ και 2 ΒC)

Όσο για τα 3η ημέρας το έχω σκεφτεί κ εγώ κ είχα ρωτήσει το γιατρό κ είχε πει πως αν δε προχωράνε έτσι κ αλλιώς μέσα σε βλαστοκύστη δε θα προχωρούσαν ακόμα κ αν βάζαμε 3η ημέρας σε ετ. Δλδ ότι η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη.

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα φιλες μου!!!!

Επιστρεψαμε και εμεις μετα απο 2,5 μηνες στο χωριο με γιαγιαδες, παππουδες, θαλασσιτσα και βολτες. Δεν εχω παραπονο περασαμε ομορφα και ειχα πολυ βοηθεια κυριως απο την μανουλα μου.

Να ευχηθω αρχικα στην fairy , με το καλο το νεο μελος, να εχεις μια ευκολη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι!!!!!!

Sue kai naya καλοφωτιστα τα μωρακια σας, να ειναι γερα και ευτυχισμενα(sue ομορφο το ονομα σας και ξεχωριστο)

Καλη σχολικη χρονια στα παιδακια που πανε παιδικο, εμεις θα τα παμε και τα 2 την επομενη χρονια μιας και φετος θα ειαι μεχρι τον Φλεβαρη εγω στο σπιτι και φοβαμαι για το μωρο.

Ο μπεμπακης μας ειναι ενα αγγελακι, μεχρι 4 μηνων ετρωγε, κοιμοταν και καθοταν στο ριλαξ κοιτωντας γυρω. Τωρα αρχισε να βαριεται και διεκδικει περισσοτερο αγγαλιες και παιχνιδια, μεγαλωνει το παιδακι μου!!!!

Ο Νικολης μας μεγαλωνει και θεριευει........

Το πολυ θετικο ειναι οτι καναμε προοδο στον υπνο πλεον κοιμαται μονος του(αφου περασαμε απο στηθοσ, κουνημα στον ποπο, αγγαλια στο κρεβατι του), κατι που με εχει διευκολυνει απιστευτα ειδικα το μεσημερι που ειμαι μονη.

Εμενα μου λειπει υπνος και υπομονη.... αλλα τι να κανω το παλευω.......

Σας χαιρετω και ελπιζω να μπαινω πιο συχνα

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ante na mazevomaste siga siga!

emeis ta idia psaxnoume gia spiti kai einai ligo duskolo alla pistevo tha ta kataferoume.

fairy polu xairomai pou vreikate ellines me paidaki stin ilikia tou giorgou! ante na exete pareoula. na sou po zilepsa ligoulaki! thelo k ego giati mas exei faei i monaxia edo! kai kurios gia to nikandrouli mou pou olo thelei paidakia!

rita plisiazeis na geniseis e? an mas diavazeis mpes na mas peis an eisai kala!

ta paidakia megalonoun k pane k sxoleio! elpizo suntoma na pame k emeis!

loipon thelo ligo ti thetiki sas skepsi kai energreia+++++++ gia tis epomenes evdomades (mexri peri ta teli tou Septemvri). O kalos mou tha exei ena interview kai einai polu sumantiko na parei ti douleia!

pantos koritsia na sas po i Ugeia einai to poio sumantiko ap'ola! eimai simera se ena nosokomeio kai eixa ena R/V se paidiatriko tmima! ax panagia mou piastike i psuxi mou! na einai gera kai kala ta paidakia mas kai oi oikogeneies mas!

uDLqp1.png

νατασα οπως τα λες!!!! υγεια πανω απ ολα!!!!! ολα καλα να πανε με τον μικρο σου

κανε υπομονη με τον Νικ σου...κοντευει τα 3 οποτε 8α εχεις 15 ωρες δωρεαν να παει σε παιδικο!!! νομιζω πως τωρα με τους φιλους που καναμε πιο πολυ χαρηκα εγω παρα ο Γιωργος....εκεινος εχει ηδη φιλους κ τον Ολιβερ δεν τον αλλαζει με τιποτα. εχθες πηγα τον πηρα πιο νωρις να τον παω να δει ρομποτ κλπ κ εκατσε 10 λεπτα να ε3ηγει στον Ολιβερ να μην στεναχωριεται κ να τον αγαλιαζει κλπ...ειναι απιστευτο το δεσιμο που εχουν σε αυτη την ηλικια, πολυ σπανιο νομιζω. ευτυχως ειναι πολυ καλη οικογενεια κ μου αρεσει η παρεα τους :)

κ οι Ελληνες που γνωρισαμε πολυ καλοι αν κ πολυ διαφορετικοι απο εμας :) αλλα οταν δεν υπαρχει επιλογη μεγαλη βολευεσαι με ολα αχαχαχαχαχαχα

σου ευχομαι τα καλυτερα για τον αντρα σου!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά.

Φαίρουλα συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη.

Εμείς είμαστε μια χαρά. Είμαστάν και εμείς δύο μήνες Χαλκιδική και κάναμε πολλά μπανάκια . Πηγαίνουμε και εμείς παιδικό. Μας αρέσει πλέον αλλά πάντα όταν με βλέπει στον γυρισμό κλαίει. Το καλό είναι ότι μόλις γυρνάει πάει για ύπνο μόνη της. Η μικρή δυστυχώς έχει μάθει αγκαλιές αλλά είναι πολύ καλή στο φαί μια στον ύπνο οπότε χαλάλι. Μάλλον θα στείλω και τη μικρή κατά τον Ιανουάριο. Την βαφτίζουμε 23 του μηνος και θα την πούμε Κωνσταντίνα. Το καλό είναι ότι δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο και ο υπολογιστής μένει βδομάδες κλειστός. Πολλά φιλιά

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

Natasa Good luck και πολλη θετικη ενεργεια ++++++++ για να σας πανε ολα οπως ευχεστε!!Πανω απ ολα να στε γεροι!

Ειρηνη με το καλο η βαφτιση και καλη "σχολικη" χρονια!Μου φαινεται τα δευτερα παιδια μαθαινουν αγκαλιες γιατι τα σηκωνεις οταν κλαινε για να μην ξυπνησουν τα μεγαλα και τελικα την πατας.Εγω ετσι την πατησα..

Eleni καλως επιστρεψατε κι εσεις!Ευχαριστω για τις ευχες!προσεξε κι εσυ μην την πατησεις τωρα που ζωηρευει ο μικρος και θελει αγκαλιες!Δεν πειραζει ομως, τωρα που ειναι μικρουλια θα τα ευχαριστηθουμε αγκαλιτσα!Κουραγιο τωρα και με τα δυο, θα βρεις τους ρυθμους σου σιγα σιγα.Οσο για την ελειψη υπνου, θυμαμαι τη συμβουλη ενος μεγαλυτερου συναδελφου παλια, πριν παντρευτω κ κανω παιδια: "Kανε σεξ πριν παντρευτεις και κοιμήσου πριν κανεις παιδια!" Ποσο δικιο ειχε...!

Θενα τι εγινε με την ελιτσα του Ιασωνα?Καλη σχολικη χρονια στο πρωτακι σου!!!

Εμεις καλα ειμαστε γενικα, μονη μου ειμαι παλι σημερα με τα παιδια.Τον τελευταιο καιρο εχει πολυ δουλεια ο αντρας μου(παλι καλα) και γυρναει αργα, κουρασμενος και ειμαι συνεχεια μονη με τα παιδια και νιωθω πιεμενη και εγκλωβισμενη κατι φορες.Χτες πηγα σουπερ μαρκετ με τη μικρη στο καροτσι κ τον μεγαλο ορθιο (αλλοτε πηγαινα με το διπλο καροτσι αλλα οι εξυπνοι αλλαξαν την εισοδο κ δεν χωραει το διπλο) και ειπα αμαν να φυγω!!!Το προβλημα φυσικα ηταν ο Μαρινος που ειχε παρει ενα καροτσακι να βαζει τα δικα του πραγματα, εβαλε χωρις να τον δω καποια αχρηστα που μετα τα επεστρεφα, και χοροπηδαγε σαν κατσικι, τον κυνηγαγα μαζι με το μεγαλο καροτσι στους διαδρομους , μου ζηταγε διαφορες βλακειες να παρουμε, αλλα στο τελος με βοηθησε να τοποθετησουμε τα πραγματα στο ταμειο.Το κουραστικο της ολης υποθεσης ειναι οτι πρεπει να χεις το νου σου κ στα 2 παιδια, ενω οταν ειμαστε 2 γονεις μαζι τα μοιραζομαστε. Σημερα θα τα παω σε μια παιδικη χαρα μαζι με κατι φιλες μου, να δουμε αν καταφερουμε να πουμε καμια κουβεντα με τις φιλες μου που χω καιρο να τις δω...

Αυτα, παω να κανω δουλιτσες τωρα.Φιλακια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλησπέρα :P:p

Ρόζα δεν το ειπα για την ανάπτυξη. Συμφωνώ απόλυτα με το οτι καθε παιδακι εχει τους ρυθμους του και νομίζω πλεον μας το εχουν αποδειξει. Μου εκανε εντυπωση μονο επειδη κατα καιρους εχεις πει οτι λενε άλλα πολυ πιο προχωρημένα.

Fairy τι καλα που εχετε παρεουλα και οι 2!! Εμενα τωρα εχουν αρχισει να κανουν παιδια οι πιο κοντινοι μου φίλοι και ειναι πολύ καλύτερα γιατι μεχρι τωρα ειμασταν ολο σε άλλη φάση. πώς τα πανε τα πιτσιρικια μεταξυ τους??

Θενα μου δεν την ειδα τη φωτο, θα παω μετα απο fb να τους καμαρωσω..

Νατασα πολλες πολλες ευχεσ και θετικη ενεργεια στον αντρουλη σου!! Να πανε ολα οπως τα θέλετε!!

Φιλακια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλησπέρα :P:p

Ρόζα δεν το ειπα για την ανάπτυξη. Συμφωνώ απόλυτα με το οτι καθε παιδακι εχει τους ρυθμους του και νομίζω πλεον μας το εχουν αποδειξει. Μου εκανε εντυπωση μονο επειδη κατα καιρους εχεις πει οτι λενε άλλα πολυ πιο προχωρημένα.

Fairy τι καλα που εχετε παρεουλα και οι 2!! Εμενα τωρα εχουν αρχισει να κανουν παιδια οι πιο κοντινοι μου φίλοι και ειναι πολύ καλύτερα γιατι μεχρι τωρα ειμασταν ολο σε άλλη φάση. πώς τα πανε τα πιτσιρικια μεταξυ τους??

Θενα μου δεν την ειδα τη φωτο, θα παω μετα απο fb να τους καμαρωσω..

Νατασα πολλες πολλες ευχεσ και θετικη ενεργεια στον αντρουλη σου!! Να πανε ολα οπως τα θέλετε!!

Φιλακια!!

δεν ξερω τι κολλημα εχουν φαει κ δεν προσπαθουν ουτε στο ελαχιστο να πουν κατι απο το ονομα το δικο τους ή της αδερφης :? η Νεφελη εχει κολλησει να την λεει Μπαντύ κ η Δαναη την λεει καπως, ουτε που εχω καταλαβει αν χρησιμοποιει παντα καποια συγκεκριμενη λεξη. προσφατα λενε "ασασέ" το ασανσερ :tongue: ειναι να τρελαινεσαι με αυτα τα παιδια :shock:

σημερα τις εχω αρρωστουλες κ δεν πηγαν παιδικο. εκαναν πολυ ασχημο υπνο γιατι απο τις μυξουλες δεν μπορουσαν να αναπνευσουν καλα. ολα τη νυχτα στο ποδι ;) ελπιζω να μην ανεβασουν πυρετο.

φιλακια σε ολες

MCYlp3.png

καλημερα καλη εβδομαδα!!!!! ροζα περαστικα στα κοριτσια σου...ελπιζω να τους περασει γρηγορα....εμενα αμα μου κανει μυξες βαζω μια ταμπλετα στο ρευμα κ μυριζει ευκαλυπτο στο δωματιο κ κοιμαται πολυ ησυχος.....

οσο για την ομιλια κ τα ονοματα ειλικρινα πιστευω δεν υπαρχει απαντηση στο γιατι....η μονη απαντηση ειναι γιατι το παιδι η δεν ειναι ετοιμο η απλα δεν θελει :) παιρνω παραδειγμα τον γιο μου που τετοια μουγκαμαρα δεν ειχα ξανασυναντησει αχαχαχα ενω γλωσσα δεν εβαζε μεσα αμα προσπαθουσες να του μαθεις λεξη εκλεινε το στομα κ αρνιοταν...απλα δεν ηταν ετοιμος τελικα....κ ενα ωραιο πρωι ξυπνησει κ αποφασισε να μου δειξει οτι ξερει να μιλαει...κ δεν ειμαι γεια!!!! ειπε φραση, what's that!!!! θα τα πουν κ τα κοριτσια σου ολα οπως κ ο δικος μου μια μερα LOL ....ηδη κανει πολυ μεγαλες προοδους αλλα φυσικα ειναι πισω στην ομιλια απο παιδακια που μιλανε μια γλωσσα....let them be :D

aδημονουσατε να γεννησετε το δευτερο μωρακι πιο γρηγορα απο το πρωτο???? βλεπω νεογεννητα κ λυσσαω αχαχαχα θελω τωρα να γεννησω να τα εχω κ τα δυο στα χερια μου ολη μερα!!!!!! χιχιχιχι

Διαφημίσεις

Αχ Fairy αδυμονεις?!!!Εγω δεν θυμαμαι να χα μεγαλη ανυπομονησια απο την αρχη γιατι το πρωτο ηταν ηδη μωρακι οταν εμεινα εγκυος και δεν ειχε περασει καιρος απο τοτε που ταν νεογεννητο..Αν περιμενα τωρα μωρο σιγουρα θα ανυπομονουσα!!!!Οταν βλεπω εγκυους μου λειπει η αισθηση της φουσκωτης κοιλιτσας και οι κλωτσιες απο μεσα....Ευχαριστησου λοιπον την εμπειρια της εγκυμοσυνης!(οσο μπορεις γιατι δεν υπαρχει η ξεκουραση που υπηρχε στην πρωτη).

Ροζα περαστικα σας!Εγω εχω την μικρη μου με πυρετο απο χτες βραδυ χωρις αλλα συμπτωματα..:(

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Συγνωμη, η διαφημιση με τα "free hot guys" που εβαλαν στο parentscafe απευθυνεται σε μας, τις μαμαδες??:shock:Απο ποτε ανηκουμε κι εμεις στο δικο τους target group??Μηπως θελουν να μας βαλουν σε πειρασμους??Υπαρχει κανενα οργανωμενο σχεδιο??

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Συγνωμη, η διαφημιση με τα "free hot guys" που εβαλαν στο parentscafe απευθυνεται σε μας, τις μαμαδες??:shock:Απο ποτε ανηκουμε κι εμεις στο δικο τους target group??Μηπως θελουν να μας βαλουν σε πειρασμους??Υπαρχει κανενα οργανωμενο σχεδιο??

να'σαι καλα.....με εκανες κ γελασα :P

περαστικουλια σε ολα τα αρρωστουλικα ζουζουνακια

MCYlp3.png

καλημερα κοριτσια

οι διαφημισεις που βγαινουν αριστερα κ πανω δεν ειναι απο το παρεντς. αναλογα με τα σαιτ που εχετε μπει απο τον υπολογιστη σας κανει feed στην σελιδα κ σας δειχνει πιθανες αλλες επιλογες ;) αλλη διαφημιση βλεπετε εσεις αλλες εγω κλπ.....

Kalimeres,

re su fairy auto to xero alla paizei na sou stelnoun kai diafimiseis vlepontas pou eisai? p.x oso eimastan sto Bradford (pou einai gemato Pakistanous, exou kai to deutero tou onoma einai bradistan ;)) mas erxontan sunexeia diafimiseis gia muslim dates!

kata ta alla to thema anazitisi spitiou vainei kalos kai elpizo aurio na upograpsoume!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...