Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλές γιορτές εύχομαι και σε εσένα ❤️

Με την ευκαιρία να πω πως ευχαριστώ όλες τις κοπέλες για το ενδιαφέρον τους. Πραγματικά πήρα πολλά μηνύματα και προσωπικά που πραγματικά δεν έχω λόγια.  Είναι συγκινητικό. Στέλνω μια αγκαλιά σε όλες.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ ροζα μου σε νιωθω!!!!!! κ εμενα περασε μια φαση γαντζωματος τον Ιουνιο κ Ιουλιο...τωρα το ξεπερασε αλλα επειδη λειψαμε μια βδομαδα απο το σχολειο κλαιμε οταν τον αφηνω....σημερα δεν αντεξα κ με πηραν τα κλαμματα μπροστα στις δασκαλες αλλα εφυγα τρεχοντας!!! ενα χαλι αχαχαχαχαχαχα ειμια σιγουρη πως σε μια βδομαδα θα εχει συνελθει...ηδη σημερα ηταν καλυτερα απο εχθες.....

καλη αρχη σε ολα τα παιδακια :)

σ'ευχαριστω fairy μου

να εχεις την πιο υπεροχη εγκυμοσυνη :D

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερες!

Ευχαριστω για τις ευχες κοριτσια!

Fairy πως τα πας με την εγκυμοσυνη?Μοιαζει με την πρωτη μεχρι στιγμης?

pasxalitsa ευχομαι και σε σενα συντομα θετικο τεστ++++!!!!

καλη συνεχεια με την προσσαρμογη στο σχολειο roza & fairy!

εμεις καλα ειμαστε.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

sue καλα ειμαι...μεχρι στιγμης τα συμπτωματα ηταν ιδια....κατουρημα συχνο κ υπνηλιες ειχα πολλες. αυτη τη φορα βεβαια ειχα κ λιγο αιμα στην Ελλαδα, 2 καφε σταγονες, εκανα υπερηχο κ ο γιατρος ειπε αποκολληση ανευ σημασιας αλλα μου εδωσε χαπακια. ολα καλα τωρα....αυριο θα δω κ τον γιατρο μου εδω να κανονισουμε κ την αυχενικη κλπ

Διαφημίσεις

ροζα ο γιος μου ειναι 20 μαιου γεννημενος!

σωστα, αντι να διαβασω στο lilypie 2 weeks + 3 days, διαβαζα 3 weeks + 3 days :? σας μεγαλωσα κατα 1 εβδομαδα :tongue:

τελικα θα πηγαινει ο αντρας μου να τις παιρνει τις μικρες απο το σχολειο, γιατι οταν γυριζουν με το σχολικο κανουν πανω απο 1 ωρα στο δρομο. για τα Γιαννενα αυτος ειναι τεραστιος χρονος :eek:

κουραζονται πολυ με τη ζεστη τοση ωρα εκει μεσα, οποτε αφου ο Βασιλης δουλευει εκει κοντα κ σχολαει 13:30, θα τις παιρνει αυτος κ στις 14:00 θα ειναι σπιτι. αλλωστε το σχολικο δεν το πληρωνουμε εξτρα. το πρωι ομως τις παιρνει το σχολικο για να μην ξεμαθουν κ εχουμε παλι δραματα.

παντως στο σχολειο μου λενε οτι ειναι πολυ καλες, αλλα με το φαγητο λιγα πραγματα. αρχιζει η μια να τρωει, κοιταει την αλλη που δεν τρωει κ σταματαει κ αυτη ("μπλιαχ φτου" λενε με τον αρακα για παραδειγμα). δεν τις ξεχωριζουν ακομα οι δασκαλες κ δεν ειναι σιγουρες ποια εκανε τι :D

ψαχνουν να βρουν 1 ελιτσα που εχει η Δαναη στο μαγουλακι για να καταλαβουν ποια κοιτανε κ αμα δεν την δουν μπερδευονται :tongue:

θα τις μαθουν με τον καιρο αφου δεν ειναι ιδιες. διαφερουν στο σχημα των ματιων, του προσωπου, κ η Δαναη ειναι λιγο πιο ψηλη κ πιο ανοιχτες πλατες. κατα τ'αλλα ειναι ιδιες, αφου απο πισω κ εγω τις μπερδευω :P:tongue::P:tongue:

MCYlp3.png

Καλημέρα!!!

Αχ τι καλα που προσαρμόζονται σιγα σιγα στο σχολείο... Εγώ θέλω πολύ να τη στείλω αλλά τελικά αποφασίσαμε να παει Δεκέμβριο ή Ιανουάριο για να είναι ο μικρός 6 μηνών γιατι πιθανότατα θα κολάει τα διάφορα που θα φέρνει η μικρή από το σταθμό.

Ευχαριστώ για τις ευχές σας, όλα καλά με τη βάφτιση εκτος από το ότι μονο το μωρο φορούσε τα ρουχαλακια που ειχαμε κανονίσει. Όλοι οι υπόλοιποι είμασταν με οτι βρήκαμε γιατι τα πήγα καθαριστηριο με σκοπό να τα παρω την Παρασκευή, ήταν λίγο ζόρικη η μέρα και δεν μπόρεσα να παω να τα παρω και ησυχασα πιστευοντας οτι το Σάββατο είναι ανοιχτά αλλά τελικά ήταν κλειστά λόγω θερινού ωραρίου....

Εχω ζοριστεί πολύ αυτές τις μέρες γιατι προσπαθώ να βοηθήσω και τον άντρα μου με τη δουλειά του αλλά σήμερα θα φύγουμε οι 2 μας για σ/κ στο πήλιο!! Απίστευτο κι όμως αληθινό. Θα έρθουν οι 2 γιαγιαδες να κάτσουν με τα πιτσιρίκια και ο θεος βοηθός.

ααα επισης τελικα θα ξεκινησω τετραωρο στη δουλεια απο 17/9 αντι για Οκτωβρη που έλεγα. Μου το ζήτησαν τα αφεντικά μου και θέλω να τους την κάνω τη χάρη γιατί ήταν άψογοι σε όλα όσα αφορούν τις εγκυμοσύνες, άδειες, παροχές κτλ και ξέρω ότι τους ζόρισα με τις 2 απανωτές απουσίες μου. Εχω βέβαια ένα μικρό άγχος για το τι θα γίνει με το θηλασμό αλλά ελπίζω ότι με το τετράωρο στην αρχή θα είναι εντάξει (θα τρωει ένα γευμα αντλημένο ο μικρός).

Λέω φέτος να γράψω τη μικρή στο Νάκα (ωδείο) σε τμήμα για μικρά παιδιά. Θα δω βέβαια τι γίνεται και με τις τιμές αλλά και τι ακριβώς κάνουν (εχει δωρεαν δοκιμαστικο μαθημα την άλλη βδομαδα). Το κσεφτομαι πιο πολυ για να εχει δραστηριοτητες εκτος σπιτιου η μικρη το χειμωνα και να ξεδίνει. Τι λέτε?

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

kalispera kai apo mena.

naya na ti steileis k ego kati thelo na kano me to mikro giati mesa sto spiti ton pianei eknevrismos. alitheia pos to vgalate to moro?

pasxalitsa me to kalo na erthei grigora mia 2i egkumosuni. Me to thilasmo telika ti egine? thilazeis akoma? isos auto na duskolevei ligo tin prospatheia.

roza bravo stis kores sou. na min tis ntuneis omoia gia na mporoun na tis xehorizoun

sue to onoma mou fainetai uperoxo! kai emas stin arxi tous fainotan periergo to diko mas alla telika to sunithisan. vevaia o dikos mou exei kai upokoristiko pou to evgale monos tou: Nikkis!

telika i aderfi sou pos evgale ti diki tis kori?

loipon emeis etoimazomaste xana gia metakomisi. elpizo se 2 evdomades. an ola pane kala exo vrei ena polu omorfo diamerisma sto Londino se polu kaluteri katastasi apo auto pou exoume tora.

simera tha pame k sto giatro edo konta na mas steilei se nosokomeio sto Londino gia tin udrokili mias kai telika den to kaname oso eimastan bradford.

rita elpizo na eisai kala kai na apolamvaneis ton antrouli sou!

uDLqp1.png

Γεια σου Νατασσα!καλο κουραγιο με την μετακομιση!Τωρα πλεον θα ειστε ολη η οικογενεια μαζι?Ωραιος ο Νικκι, ωραιο υποκοριστικο!Τη δικια μου παντως μου ξεφευγει κ τη φωναζω "μαιρη" χαρην συντομιας;)(οχι μπροστα στους αλλους)Η αδερφη μου δεν εχει κανει βαφτιση ακομη αλλα μαλλον την πεθερα της θα βγαλει.Παντως νιωθω πολυ καλυτερα που βγαλαμε κ τις 2 γιαγιαδες παρολο που δεν ημουν υπερ των 2 ονοματων.Τα χω καλα με τη συνειδηση μου.Το ιδιο κ ο αντρας μου...Την στεναχωρια ομως που περασα μεχρι την παραμονη τη νυχτα της βαφτισης, οπου δεν ειχαμε αποφασισει 100%, δεν θα την ξεχασω...

Τι πρεπει να κανετε για την υδροκηλη νατασα μου?Δεν θυμαμαι..

Naya καλοφωτιστος ο μπεμπακος σας!!Ατυχια με τα ρουχα...Καλο 2ημερο με τον καλο σου!!!!Και καλη επιστροφη στην δουλεια! Ωραια ιδεα για μαθημα μουσικης!Το σκεφτομαι κι εγω αλλα για αργοτερα...Δες αν της αρεσει και φαινεται να παρακολουθει, συνεχισε την!

Φιλια σε ολες!Τα λεμε!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα

2η εβδομαδα στο σχολειο κ ακομα εχουμε γκρινιες οταν μπαινουμε στο σχολικο:(

το καλο ειναι οτι οταν ερχονται σπιτι ειναι χαρουμενες.

εννοειται οτι ποτε δεν τις ντυνω ιδια. ποτε δεν το εκανα ουτε οταν γεννηθηκαν. ασε που δεν μου αρεσει να αγοραζω ιδια ρουχα, μονο σε αντικειμενα το κανω συχνα για να μην τσακωνονται.

θα τις ξεχωριζουν με τον καιρο οπως και οι δικοι μας. παλια τις μπερδευαν ολοι αλλα τωρα τις ξεχωριζουν οσοι τις βλεπουν συχνα. δυστυχως δεν λενε ακομα το ονομα τους κ οταν φωναζει η δασκαλα "Δαναη" ή "Νεφελη" γυρνανε κ οι δυο. Λενε το ονομα της δασκαλας κ του οδηγου αλλα με τα δικα τους ακομα τιποτα. η Νεφελη φωναζει τη Δαναη "Μπαντύ" :tongue::tongue::tongue:

τι να πω! ειναι η αγαπημενη τους λεξη αφου ετσι αποκαλουν τα μωρομαντηλα απο οταν πρωτομιλησαν :P

καλο ξεκινημα σε ολους, σε δουλεια, σχολειο, εγκυμοσυνη :D:D:D

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

Νατάσα τον μικρό τον βγάλαμε Γιάννη (του πεθερού μου που έχει συγχωρεθεί). θα εχουν γιορτη με μια μερα διαφορα και γενεθλια με μια βδομαδα διαφορα :tongue::tongue:

Για το ωδειο κανονισα την άλλη Πέμπτη να παμε να κανουμε ενα μαθημα δοκιμαστικα. Ειμαι ισγουρη οτι η τιμη που θα μου πουν θα ειναι μεγάλη αλλά φέτος νομίζω αξίζει να τα δωσουμε (όσο ακόμα μπορούμε) γιατι πράγματι οταν μεσα στη μερα εχει και μια δραστηριοτητα εκτος σπιτιου είναι άλλο παιδί. Πολύ πιο ήρεμη και συνεργάσιμη.

Νατάσα καλό κουράγιο και με τη μετακόμιση. Τουλάχιστον να είστε καπου που να νιώθετε σπίτι σας...

Το σ/κ καλα ήταν αλλά δεν ξεκουραστήκαμε, ήταν η παρέα τέτοια που ρίξαμε 2 καλά ξενύχτια στη σειρά και γύρισα πιο νυσταγμένη από ότι έφυγα :tongue::tongue: Ευτυχως οι γιαγιαδες που ηταν εδω με τα μικρα φρόντισαν να εξαφανιστούν τα 10-12 πλυντήρια ασιδέρωτα που είχαν μαζευτεί....;);)

Ρόζα πως και δε λένε ακόμα το όνομά τους? ούτε με τον δικό τους τρόπο? Για τον σταθμό νομίζω ότι αφού γυρνάνε χαρούμενες όλα τα άλλα είναι θέμα χρόνου.

Τα έχετε πάει ποτέ σε ζωολογικό κήπο? Όλο το καλοκαίρι λέμε να πάμε και δεν κάθεται. φυσικα ο κήπος εδώ μη νομίζετε ότι είναι τίποτα ιδιαίτερο, ούτε έχει και πολλά ή περίεργα ζώα αλλά νομίζω θα της αρέσει πολύ και θα προσπαθήσω να το κανονίσω αυτή τη βδομάδα πριν αρχίσει να χαλάει ο καιρός.

Φιλάκια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

εχω διαβασει αρκετα βιβλια σχετικα με τα διδυμα κ την αναπτυξη τους. ολα συγκλινουν στο οτι αναπτυσουν μια δικη τους γλωσσα, εναν κωδικα επικοινωνιας με δικες τους λεξεις κ επικοινωνουν μεταξυ τους αριστα. αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μην εχουν την ιδια αναγκη που εχουν τα αλλα παιδακια να επικοινωνησουν με τους γονεις τους κ το υπολοιπο περιβαλλον τους.

γι'αυτο το λογο κ δεν ανησυχω. ηταν αναμενομενο να μεινουν λιγο πισω σε καποια πραγματα. αλλωστε οπως εχουμε ξαναπει το καθε παιδι εχει τους δικους του ρυθμους. τι κι αν πουν το ονομα τους σημερα , τι κι αν το πουν τε 2μηνες. απλα δυσκολευουν λιγο τη ζωη των δασκαλων τους που δεν τις ξεχωριζουν. μου φτανει που ειναι πανεξυπνες κ καταλαβαινουν τα παντα. π.χ. ηρθε σπιτι το βραδυ ο μπαμπας κ τους ειπε επειδη εβλεπαν dvd "κοριτσια εχει αγωνα τωρα" κ απανταει η Νεφελη "οχι οχι μπαλα μπαμπα"

σε μια βαφτιση εκαναν παρεα με 1 κοριτσακι 2 μηνες μεγαλυτερο τους το οποιο μιλουσε σαν 4 ετων. ελεγε τα παντα κ το "ρ" πεντακαθαρα!!!!!

απο αριθμους λενε 1,5,6,7,8,9. το 2,3,4 που εχουν πολλα συμφωνα καθολου :P πολλες φορες πανε κατευθειαν απο το 1 στο 7 :tongue:

MCYlp3.png

roza moy το ξερεις ποσο πολυ συμφωνω στο οτι καθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμους :) επειδη εμενα ειανι διγλωσσο μενει κ εμενα πισω στην ομιλια κ σε καταλαβαινω....αν κ γενικα τωρα τα πιανει στον αερα, αλλα θα ελεγα σε σχεση με αλλα παιδακια της ηλικιας του ειανι πισω...το ονομα του το λεει αλλα μονο το μικρο του πχ, το επιθετο δεν το καταλαβαινει ακομα....

μην στεναχωριεσαι που ψιλογκρινιαζουν το πρωι....κ εμενα οπως ειπα εκλαιγε τις 2 πρωτες μερες πολυ! μαζεψα οση δυναμη ειχα χεχε, τον φιλησα κ τον αφησα στην δασκαλα....ε μετα απο 2 μερες το πηρε αποφαση κ τωρα ειναι μια χαρα πλεον :) μετακομισε κ επισημα απο σημερα στην πιο μεγαλη αιθουσα κ πολυ συγκινηθηκα οταν πηγα να υπογραψω το πρωι!!!! πωπω συντομα θα πρεπει να παω να δω σχολεια δεν το πιστευω!!!!!!

πολλες καλημερες σε ολες κ καλη εβδομαδα!!

αντε γυριστε βρε κοριτσια να λεμε καμια κουβεντα :)

αχ να σας πω κ καποια αλλα νεα δικα μου (λιγο ασχετα βεβαια αχαχαχαχα)

ηρθε ενας νεος συναδελφος Ελληνας, απο Λαμια. κ επειδη ο κοσμος εινια πολυ πολυ μικρος, η γυναικα του ειναι συνομηλικη μου κ απο την Χαλκιδα!!!!!!!!! η μητερα μου γνωριζει την οικογενεια της καλα. εχουν κ ενα αγορακι 2 χρονων κ πολυ χαρηκα...κανουμε ωραια παρεουλα :)

ΓΕΙΑ ΣΑΣ κοριτσαρεσ

να μαι κ εγω εδω...naya μου να σου ζησει ο νεοφωτιστοσ ειμαι σιγουρη οτι δεν εκλαψε....καλα κοριτσια ενα μουτρο ο Γιαννακησ...κ τοοοσο μικρουλησ αχ ξαχασα πωσ ηταν τα δικα μου,οταν βλεπω νεογεννητα ζηλευω θελω κ αλλο αλλα οταν πηρα τον μπεμπουλη αγκαλια καταλαβα οτι μονο για καμια ωρα θα αντεχα ενα τεταρτο μωρο:tongue::tongue::tongue: η δε Φωτεινουλα ολα τα λεφτα ,κουκλαρα με ενα πονηρο γυναικειο βλεπω!τι να σασ λεω :tongue::tongue: τα βρηκαν κ με τον ιασονα ,στο τελοσ αγκαλιαστικαν για να βγαλουμε κ φωτο πολυ πλακα σασ λεω:D:D θα την ανεβασω στο fb;)

εγκυουλεσ τι κανετε?ριτακι που εισαι κοριτσι:rolleyes: μασ λειπεισ!! ο γιωργησ? η μπουμπου κλοτσαει?

εμεισ αυριο αρχιζουμε σχολειο με τον γιωργο στην πρωτη δημοτικου:tongue::tongue: αχ ο κανακαρησ μου μεγαλοσε!!η δαναιτσα μαγαλα νηπεια κ ο ιασονακοσ ηδη παει στο βρεφικο του κ του αρεσει ευτυχωσ.

εγω με την δουλεια τα ιδια,εκει με τουσ μπογιατζιδεσ βαφω κ μου αρεσει αλλα απληρωτοι κ απ οτι βλεπω μεχρι τα χριστουγεννα δεν θα δουμε ουτε ευρω:cry:

την τεταρτη παμε για την χαρτογραφιση τησ ελια του ιασονα ,εχω πολυ αγωνια!

εμενα το οννομα του δεν το λεει ακομα αλλα ειναι το τελευταιο που με ανυσηχει...ουτε ο γιωργοσ το ελεγε αλλα αφου μηλαει κ τα λεει σχεδον ολα (οχι καθαρα φυσικα)δεν με πιραζει το ονομα:tongue:

αυτα για την ωρα φιλακια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα κ καλη σχολικη χρονια σε ολα τα παιδακια

fairy μου τα εχουμε ξαναπει

φυσικα κ μπερδευεται το ζουζουνι σου με 2 γλωσσες. φανταζομαι θα διαλεγει την πιο ευκολη λεξη να πει. οι δικες μου συνηθως επαναλαμβανουν ο,τι λεω, οταν εχουν διαθεση, αλλα καποιες λεξεις οπως το ονομα τους , το "δυο" κ αρκετες αλλες ουτε το προσπαθουν. οταν τους λεω "two", "three" επαναλαμβανουν γιατι τους ειναι μαλλον πιο ευκολα.

ολα θελουν τον χρονο τους.

ακουσα για 1 αγορακι γνωστης μου που οταν ηταν ενος ετους ελεγε ολοκληρες προτασεις!!!! απιστευτο, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τα δικα μας υστερουν ;)

σημασια εχει να ειναι υγιη κ ολα τα αλλα αργα ή γρηγορα θα τα κανουν. τι αγχωνομαστε? ρωτησα αλλωστε κ τη δασκαλα στον παιδικο για το αν εχουν μεινει πισω στο λεξιλογιο κ μου ειπε οτι ολα σε αυτη την ηλικια καπως ετσι μιλανε, ακαταλαβιστικα, κ μεχρι τα Χριστουγεννα, λογω του παιδικου, θα εχει ληθει η γλωσσα τους!

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...