Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Fairymummy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eχω μεινει με το στομα ανοιχτο απο ενθουσιασμο!!!!!!!!!!!!!Γιουπι!!!!!!Μπραβο του αντρα σου!!!!!!Να χεις την καλυτερη εγκυμοσυνη!!!!!!!

Με το καλο να ρθεις ελλαδα!!!

Ευχαριστω κι εγω για την ευχη!

Πολλα φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Fairymummy με το καλο το αδελφάκι του Γιώργαρου:tongue:

Κορίτσια κοιτάξτε τι βρήκα...

Ποιες το θυμούνται την "αρχή" μας :

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=47155

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Fairy μου τι ωραία νέα είναι αυτά!!!!!

Για πότε το συζητούσαμε, για πότε το αποφασίσατε, για πότε το σκαρώσατε!!!!

ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! 41.gif41.gif41.gif

Με το καλό κοριτσάκι μου, σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!

Να ευχηθώ, επίσης σε όλες μας ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, να κάνετε πολλά μπανάκια με τα παιδάκια σας, να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε !!! 36.gif

Θα τα πούμε ξανά από Σεπτέμβρη

Σας φιλώ …

11.gif

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κοριτσάρες μου όμορφες!!!!

Fairy πρώτα από όλα τις καλύτερες ευχές για μια υπέροχη εγκυμοσύνη! πάρα πολύ χάρηκα που ήταν το πρώτο νέο που είδα μετά από τόσο καιρό που έχω να μπω!!

Χάθηκα το ξέρω αλλά πλάκωσαν πολλά μαζί. Πρώτον ο μπέμπης (μπέμπαρος πλέον) είχε κολικούς (όλη μέρα) και ήμουν όλη μερα (και νύχτα) με ένα μωρό αγκαλιά. Τώρα έχει 2-3 βδομάδες που του πέρασαν και είναι πλέον πολύ καλό μωράκι. Με μαγάλη περηφάνια δηλώνω ότι θηλάζουμε αποκλειστικά και βέβαια μας έχει βολέψει πολύ περισσότερο από μπουκάλια, θήλστρα κτλ.

Η Φωτεινή ζηλεύει λίγο, αλλά ευτυχώς δεν της βγαίνει στο μωρό αλλά σε ξαφνική αγάπη με τη μαμα και πολύ περισσότερη γκρίνια και ξεσπάσματα από παλιά. Πήγαμε και 1 μήνα σχεδόν στη μαμα μου για να έχω βοήθεια και καναμε και μερικα μπανακια.

Βαφτίζουμε τον μικρό την άλλη Κυριακή (2/9) οπότε έχουμε και από εκει ένα σχετικό τρέξιμο. Το σ/κ ε/ιμασταν Γιάννενα γιατί βάφτισαν οι νονοί μας και τη δική τους μπεμπούλα και μπορέσαμε να πάμε και για ένα καφέ με τη Θένα και περάσαμε καταπληκτικά.

Αυτά τα νέα μας στα γρήγορα. Θα μπαίνω περισσότερο πλέον, μου έλειψε η παρεούλα σας. Καλό υπόλοιπο διακοπών και καλή επιστροφή!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Επιστρεψαμε και να μαστε!!

Naya χαρηκα με τα νεα σου!Με το καλο να βαφτισετε το αγορακι σας!

Εμεις βαφτισαμε την κορουλα μας στα γενεθλια της πριν ενα μηνα, της δωσαμε δύο ονοματα τελικα, Μαρία Βασιλικη και τη φωναζουμε Μαριβίλη!Τωρα εχω αρχισει να το συνηθιζω,οι γυρω και ειδικα οι μεγαλυτεροι δυσκολευονται με το νεο παραξενο ονομα αλλα θα συνηθισουν κι αυτοι...Απο τοτε εμεινα 2 εβδομαδες στο χωριο μου με τους γονεις μου, 1 εβδομαδα στο χωριο του αντρα μου, και 1 εβδομαδα στο Αστρος κυνουριας, στο εξοχικο της κουνιαδας μου, οπου καναμε και τα πρωτα μας μπανια!Και γυρισαμε προχτες...Ελεγα να κατσω αλλη μια εβδομαδα αλλα ο Μαρινος την τελευταια εβδομαδα εκλεγε καθε μερα για τον μπαμπα του που του χε λειψει γιατι απο ολο αυτον τον καιρο καθισε μονο μια βδομαδα μαζι μας γιατι δουλευε.

Πηγαμε πολυ καλα με την εκπαιδευση τουαλετας.Τα τσισα τα κανει μονο στο γιογιο, καμια φορα ομως μπορει να του ξεφυγουν αν δεν προλαβουμε,Οταν κοιμαται του φοραω πανα αλλα δεν τη λερωνει.Τα κακα δεν μπορει με τιποτα στο γιογιο ουτε λεκανη και εχουμε λερωσει πολλα βρακακια μας.Πιστευω θα το μαθει κι αυτο σιγα σιγα.

Στο μεταξυ εδω κι ενα μηνα περναει φαση αρνησης οσον αφορα το μπανιο στη μπανιερα και εχει εξελιχθει σε αρνηση για οσα πρεπει να κανουμε, φαγητο, υπνος, πλυσιμο χεριων, πιπιλα(τη θελει στο στομα πολλες ωρες), ντυσιμο...Δεν ξερω πως να τα χειριστω..Στις διακοπες εκανα υπομονη περισσοτερο αλλα τωρα που γυρισα κι ειμαι μονη μου με τα μικρα δεν εχω πολλη υπομονη..Σκεφτομαι οτι μπορει και να ζηλευει γιατι με το παραμικρο κλαψουριζει και τον πιανει το παραπονο αν του κανουμε παρατηρηση.Η μικρη ειναι πιο εκδηλωτικη απο αυτον και διεκδικει την αγκαλια απο εμας και ισως νιωθει παραγκωνισμενος γι αυτο μαλλον θελει να του δειχνουμε συνεχεια αγαπη...

Παιδικο σταθμο τελικα δεν παμε γιατι ουτε μεσω εσπα μας πηρανε, ουτε στον δημο εγινε δεκτη η αιτηση κ δεν εχω μαθει ακομη το λογο..Οποτε οπλιζομαι με υπομονη και περναω το χειμωνα με τα παιδακια μου γιατι ουτε φως για δουλεια υπαρχει...

Αυτα τα νεα μας, με το καλο να επιστρεψετε ολες!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερες καλημερες!!!!! γυρισα Αγγλια κ απο σημερα γραφειακι

περασαμε αρκετα καλα κ ο μικρος ξεσαλωσε οσο δεν παιρνει :)

sue μην στεναχωριεσαι για τα κακα, μια μερα θα σου ζητησει να τα κανει στην τουαλετα ;) εμενα ετσι εκανε στα ξαφνικα, βεβαια δεν το ζηταει συνεχεια, τα κανει πανω του τις περισσοτερες φορες. τσισα κανει ορθιος πλεον στην λεκανη, παταει πανω στο σκαπουδακι που εχουμε για να φτανει τον νιπτηρα

φιλια πολλα κ ελπιζω να τα λεμε απο εδω κ μπρος πιο συχνα με ολες....

κοριτσακια μου τι κανετε???

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ fairoulini...με το καλο!!!!! υπεροχα νεα!!!!!!!!!!!!!!

ριτακι ποτε γεννας εσυ κοριτσι???

αντε να δουμε ποιες θα ειναι οι επομενες...για μενα παει κι αυτος ο μηνας....κι ειχα μια ελπιδα για Μαγιοπαιδο παλι...:cry:

εμεις περασαμε ενα ωραιο καλοκαιρι και ο μικρος ξετρελαθηκε με την θαλασσα...πλεον κολυμπαει μονος του με μπρατσακια...εκανα χαζομαρα που δεν του πηρα το μαγιο με τα τουβλακια..του χρονου σιγουρα!!!

sue να χαιρεστε το ονομα....περιεργο αλλα ωραιο!

naya μου να χαιρεστε κι εσεις τον νεοφωτιστο!!!

φιλια πολλα!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια

sue ωραιο το Μαριβιλη :D:p συγχαρητηρια ! το αγορακι σου γεννηθηκε 13 Μαιου? τωρα μολις παρατηρησα οτι πρεπει να σας περναμε 1 ολοκληρη μερα:tongue:

εμεις περασαμε ωραια μια βδομαδουλα διακοπες. ξεκουραστηκα κ η Νεφελη μου χαρηκε τη θαλασσα κ την πισινα. Η Δαναη τελικα φοβαται το νερο (ειτε θαλασσα ειτε πισινα). μονο στην πισινα την πιεσα να μπει αλλα δεν ξεκολλησε απο την αγκαλια μου. φοβοταν το κακομοιρο, γ'αυτο βουρκωνε οταν εβλεπε τη Νεφελη να μπαινει, φοβοταν για την αδερφουλα :cry: ευτυχως ομως δεν ειχαμε κλαματα. καθοταν στην ξαπλωστρα με τοστ στο 1 χερι κ φτυαρακι στο αλλο κ περναγε κ αυτη ωραια. (καταλαβε οτι δεν θα την πιεζαμε να μπει θαλασσα κ ηταν ηρεμη)

κατα τ'αλλα ευχαριστηθηκαν κουνια μπελα, βολτες....καλα ηταν ;)

σημερα πηγαν σχολειο για 2η μερα. εκλαψαν παλι μολις μπηκαν στο σχολικο αλλα ελπιζω κ σημερα να περασουν καλα, μιας κ χθες για 1η μερα εκατσαν κανονικα κ εφαγαν κ πρωινο κ μεσημεριανο. η Δαναη ηρθε ενθουσιασμενη ενω η Νεφελη ετσι κι ετσι. τι να την κανω? τον τελευταιο καιρο μου εχει γινει πολυ ευαισθητη κ γατζωμενη πανω μου. παλια ηταν τοσο ανεξαρτητη κ ψιλοαναισθητη...μεταλλαξη παθαινουν?

βεβαια η αγωνια μου δεν λεγεται! ειμαι με το κινητο στο χερι μηπως χρειαστει να παω να τις παρω.

δακρυσα κ εγω κ ο μπαμπας μολις εφυγε χτες το σχολικο, απο συγκινηση βεβαια....ποτε μεγαλωσαν κ πανε κ σχολειο :tongue:

MCYlp3.png

αχ ροζα μου σε νιωθω!!!!!! κ εμενα περασε μια φαση γαντζωματος τον Ιουνιο κ Ιουλιο...τωρα το ξεπερασε αλλα επειδη λειψαμε μια βδομαδα απο το σχολειο κλαιμε οταν τον αφηνω....σημερα δεν αντεξα κ με πηραν τα κλαμματα μπροστα στις δασκαλες αλλα εφυγα τρεχοντας!!! ενα χαλι αχαχαχαχαχαχα ειμια σιγουρη πως σε μια βδομαδα θα εχει συνελθει...ηδη σημερα ηταν καλυτερα απο εχθες.....

καλη αρχη σε ολα τα παιδακια :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...