Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

epestrepsa sti vroxeri pragmatikotita tou Londinou!

xaxa.

polu grigora sas diavasa kai vlepo tin agonia olon mas sta post mas. ego pantos na po pos auta pou leo einai auta pou pistevo kai dustixos kapoies fores diaferoun apo auta pou kano stin pragmatikotita. dld dustixos vazo kamia fora tis fones an kai xero pos den prepei omos exo xefeugo kai exo dei ligo na pianei alla meta noiotho skoupidi otan mou leei manoula mi fonazeis!

anyway prospatho gia to kalutero opos fantazomai oles.

tora exo epistrepsei moni kai mou leipei kiolas i foni tou kai oi skantalies kai ola. elpizo pos tha erthoum suntoma.

a! de sas ta eipa. stamatisame kai teleios to thilasmo! xarika polu giati egine eno eimoun kato kai polu polu omala alla re koritsia paraxeneutika polu otan kamia evdomada meta tin teleutaia fora ton rotisa apo pou epinei gala otan itan mikros kai mou apantise apo ta dentra, apo ta louloudia kai kati tetoia koula! pos to xexase? edo thumatai polu paliotera pragmata istories klp. pos xehase apo pou epeine gala 2 xronia kai 2 mines?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ε δεν πρεπει να αφησουν τον καιρο να τους χαλασει τα επαγγελματικα σχεδια :) αλλωστε το φετινο καλοκαιρι ειναι εξαιρεση ;)

ωραια θα ειναι να ερθει η αδερφη σου να εχεις μονιμη καλη παρεουλα.

ο αντρας σου κ ο μικρος ποτε θα ερθουν?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!Ελπιζω να στε ολες καλα!Εμεις ειμαστε καλα απο υγεια, απο ψυχολογια ειμαστε λιγο ηρεμα παραδοξως γιατι με τις ετοιμασιες κ τις εκκρεμοτητες που χω ακομη για τη βαφτιση , περιμενα οτι θα μουν πιο αγχωμενη και πιο νευρικη αλλα ευτυχως ειδικα απεναντι στα παιδια ειμαι ηρεμη...Μια βδομαδα ακομη...Και πρεπει να πακεταρω και απ ολα γιατι θα μεινω ολο τον αυγουστο στο χωριο...Ελπιζω να καταφερουμε να παμε για λιγες μερες και για μπανια!

Α!τα πηγα την Κυριακη πρωτη φορα στη θαλασσα και κανενα δεν την ηθελε.:(Η μικρη με το απο την κρατησα πανω απο το νερο πριν καν βουτηξω τα ποδια της εκλαψε με τρομο και ο Μαρινος με το που κατεβηκαμε απο το αμαξι ελεγε "οχι τάατα μαμα, οχι τάατα".Καθησαμε λοιπον εξω, πεταγαμε βοτσαλα στο νερο, παιζαμε με το κουβαδακι και αγναντευαμε το ηλιοβασιλεμα...Και η μπεμπα αγκαλια μου, φοβοταν να την ακουμπησω κατω στα βοτσαλα...next time ελπιζω καλυτερα...

Φιλια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

xaxa sue ειναι αμαθα κ σκιαζοντε χαχαχαχα.....αν τα πηγαινεισ συχνα θα μαθουν κ θα ειναι καλυτερα;)

τι κανετε τσουπρεσ...μασ επιασαν οι ζεστεσ κ χαθηκαμε:rolleyes: αντε καλο καλοκαιρι θα βρεθουμε σεπτεμβρη τωρα!

εγω αρχισα δουλεια, παμε σε χωρια του δημου κ καθαρισζουμε...καλα ειναι τελειωνουμε κατα τισ 1 λογο ζεστησ κ γενικα κανουμε πολλα διαλειματα :tongue::tongue: τα κοριτσια σε γραφεια καθοντε μεχρι τισ 3 :shock: κ μασ ζηλευουν αχαχαχα..

φιλια πολλα τσουπρεσ κ μη δω να πεταει καμια σκουπιδια στο δρομο θα την πιασω με την σκουπα μου :tongue::tongue::tongue::tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Sue με το καλο η βαφτιση!!!

Θενα καλη αρχή κ υπόσχομαι θα κρατάω θάλασσες κ ακτές πεντακαθαρες!!!

Τι κάνετε οι υπόλοιπες, χαθηκατε

Είπα να μοιραστώ τα νέα νου, βεβαια μπορει να τα δείτε απο Σεπτέμβρη χαχαχα

Εγκυμονω η δόλια η μάνα!!!! Εντελώς αναπάντεχα!!! Μα τι τα ταιζει ο άντρας μου!!!!!

Ευχαριστω μια ψυχή για την αποψινή μας συζητησουλα :) φιλια νατασακι!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...