Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η Νεφελη τωρα περασε στη φαση να τρωει τα φυλλα των λουλουδιων :?

την παιρνω με το καλο, της εξηγω πως ειναι κακο κτλ, της φωναζω, τιποτα. ωσπου πηγε να πνιγει κ τις εριξα στον πωπω. δεν σταματαγε αλλιως. πιο πριν εγλειφε την γαρδενια. "δεν πειραζει" μου λενε,"δεν θα παθει τιποτα" :shock: σοβαρα? κι αν την αλλη φορα ειναι εκει μελισσα τι θα γινει?

αυτο το "δεν θα παθει τιποτα" με κανει Τουρκο :evil:

θα μας ευχηθειτε καλη επιτυχια για αυριο?

θα τις παω 1η φορα στον παιδικο, δοκιμαστικα κ θα δουμε με τη νηπιαγωγο αν τις ξαναπαω μεχρι να αρχισουν κανονικα το Σεπτεμβρη.

εχω πολυ αγχος αλλα δεν τους το μεταδιδω, τους λεω οτι θα πανε στο σχολειο κ θα βρουν τον φιλο τους τον Σταυρο κ.α.

μαλλον θα φυγω για λιγες ωρες μεχρι να με παρουν τηλ.να τις παρω

δεν ξερω τι να περιμενω. πιο πιθανο βρισκω τη Νεφελη να περναει καλα κ τη Δαναη να μην θελει να φυγουμε. θα δουμε !

θα σας πω τα νεα με την 1η ευκαιρια

MCYlp3.png

Ροζα μου καλη αρχη!!να τις αφησεις κ να φυγεις!να τις παρουν αγκαλια οι δασκαλες δηλ. εμεις ετσι καναμε (και κανουμε δηλ, ειναι με τα φεγγαρια του το παιδι μου!μια κλαιει, μια οχι, καθε μεσημερι δε κανουμε μιση ωρα να φυγουμε, να κατουρησει, να μου δειξει τα κουβαδακια με την αμμο, το κουκλοθεατρο κλπ! βαριεμαι καθε μερα!!!χαχαχα!) μια χαρα θα ειναι πιστευω!

Για την υπολοιπη συζητηση κοριτσια μου συμφωνω με τη fairy, τα καλουπια σπασανε!!χαχαχα!εγω τη εχω και τη διαφορα καθημερινα απο παιδι σε παιδι, η ανηψια μου ειναι 10 μηνες μικροτερη απο την Ολγα, καμια σχεση!!κανει βεβαια αταξιες και η μικρη αλλα ακουει!ζυγιζομασταν προχτες και της λεω Ελεονωρα κατσε να ζυγιστεις, εκατσε προσοχη!χαχαχα!η Ολγα εκατσε ισα με 2 δευτερολεπτα!εχει ζουζουνια στο κωλι το παιδι μου!σε ολο το σωμα δηλαδη!ειναι πολυ ζωηρη!οταν ειμαστε εξω κυριως ακουει(αν της δωσουν κατι π.χ. με κοιταει να της πω ενταξει, δεν παιρνει απο αλλα παιδια πραγματα, δεν την αφηνω κιολας, αλλα εχει μαθει και ρωταει!Αλλα ειναι περισσοτερο του δοκιμαζω,ποναω και δεν το ξανακανω, δηλ περυσι την αφησα και τρυπηθηκε στην τριανταφυλλια και δεν τη ξανακουμπησε!ε μα!μαλλιασε η γλωσσα μου 3 μερες!προφανως δεν εννοω σε πραγματα που μπορει να κυνδινευσει σοβαρα!

anyway και τις φωνες μου τις βαζω(δεν ακουει ποτε, τωρα τελευταια της λεω αγαπη μου δεν ακους?να παμε στην Αννα?(η παιδιατρος) και μου λεει ναι και κανει πωε περνει τηλ τη γιατρο!με κοροιδευει κιολας!!)και στο πωπουδακι τρωει καμια φορα(στο χερι προσπαθω οχι), Το Σαββατο μια φιλη μου μου ειπε: "Να πιστωνεις τον εαυτο σου, ειναι πολυ δυσκολο αυτο που κανεις, να μην νιωθεις ασχημα, ολοι κανουν λαθη και μαθαινουν απο αυτα!"

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Ax fairy μακαρι να μασταν στις παραλιες.........:( Δεν ξερω ποτε θα τη δω παλι φετος τη θαλασσα, δεν εχει βολεψει να παμε ακομη...

Τρεχω να ετοιμασω τη βαφτιση της κορουλας μου που θα γινει 29 του μηνα στα γενεθλια της στο χωριο μας..Μαζευω και κατι δικαιολογητικα για τους παιδικους σταθμους μεσω εσπα και γενικα ειμαι στο τρεξιμο με τα παιδια..

Σας εχω διαβασει τελευταια αλλα δεν ειχα χρονο να σχολιασω..Συμφωνω με ολες τις αποψεις..Και πιστευω οτι γονιος γινεσαι, δεν γεννιεσαι.Και οσο μεγαλωνει το παιδι σου βελτιωνεσαι και ωριμαζεις..

Χρονια πολλα στο Ολγακι σου andith!!!

Σας φιλω!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΟΛΓΑ!!!!!!!

σας ευχαριστω για τις ευχες σας.

το αγχος που περασα χτες ουτε στις εξεταστικες!!!!!!!!

τις πηγαμε χτες το πρωι, ηταν λιγο διστακτικες στην αρχη, τους δειξαμε τις αιθουσες.... κ μετα απο 20' που τους εδειχναν κατι μεσα στον παιδικο, φυγαμε. αν μας εβλεπαν να φευγουμε θα ειχαμε ιστοριες. μετα απο 45' περιπου πηρα τηλ για να τις παρω, αλλα μου ειπαν πως τις εβαλαν να ζωγραφισουν κ περνανε τελεια. οποτε αν δεν κλαψουν εν τω μεταξυ, να παω στις 12:30 μετα το φαγητο. ηρεμησα κατα πολυ αλλα πηγα στις 11.30 γιατι εκλαιγε η Νεφελη. περιεργο, την Δαναη περιμενα πιο ανασφαλη,τελικα η Νεφελη εκλαψε.

τις πηραμε ομως με το ζορι, γιατι αφου η Νεφελη με ειδε ηρεμησε κ δεν ηθελε να αφησει τοσα παιχνιδια, ενω η Δαναη δεν εφευγε αν δεν επαιρνε ΟΛΟΥΣ τους μαρκαδορους μαζι της. τους αφησαμε βεβαια με την υποσχεση οτι θα παρουμε να εχουμε στο σπιτι. καλα, ειχαν γινει με χρωματα απο πανω μεχρι κατω. το καταευχαριστηθηκαν γιατι ποτε δεν τους ειχα δωσει μαρκαδορους, μονο ξυλομπογιες.

υπαρχουν μαρκοδοροι που γραφουν μονο σε χαρτι? δεν θελω να μου κανουν αχρηστο το σπιτι (δεν ειναι και δικο μας!)

η ουσια ειναι οτι για 1η μερα μου ειπαν ολοι οτι τα πηγαν πολυ καλα, αφου εκατσαν 2 ωρες μονες τους χωρις προβλημα. η Νεφελιτσα μου πιθανον να πεινασε κ γι'αυτο να εκλαψε, γιατι καταλαβα οτι δεν μπηκαν μεσα να φανε. τοσες ωρες μονο με το γαλα :shock: την εφαγε σπιτι την φρουτοκρεμα σε 5'

θα ξαναπαμε καποια μερα παλι σαν βολτα, να συνηθιζουν τον χωρο κ τα παιδακια κ απο Σεπτεμβρη κανονικα. θα ηταν το καλυτερο να ξεκινουσαν τωρα, αλλα δεν μπορω καθε μερα να μην πηγαινω στη δουλεια, αφου το σχολικο δεν μπορει να αλλαξει τα δρομολογια για λιγες μερες για μας.

MCYlp3.png

μπραβο σας ΡΟζα!!!με το καλο νε ξεκινησουν επισημα, θα δεις ποσο ομορφα θα περνανε.

λοιπον εγω του ειχα παρει aquadoodle απο πολυ μικρο που ο μαρκαδορος ειχε μεσα νερο. ετσι εμαθε να χειριζεται εναν μαρκαδορο κ το γεγονος οτι δεν γραφουμε πουθενα αλλου εκτος απο το χαρτι. μπορεις να παρεις τετοιο στο σπιτι.

αλλες επιλογες ειναι να βαψεις το σπιτι με την ειδικη μπογια που σβηνουν οι μαρκαδοροι μετα αχαχχαχα

υπαρχουν κ αυτα τα μαγικα σφουγγαρακια που καθαριζουν τους τοιχους....εμενα μου κανουν δουλεια κ τα μαντηλακια ντετολ

υπαρχουν παντως μαρκαδοροι που ξεπλενοντε ρωτα στο βιβλιοπωλειο

με το καλο η βαφτιση σας κουκλα μου!!! εκεινη την μερα πεταω για το ελλαντα :)

Ευχαριστω! κι εσυ με το καλο να ερθεις στην πατριδα!!:D

Ροζακι καλη συνεχεια!Μια χαρα τα πηγαν!Μαρκαδορους εχουμε καποιους που φευγουν με νερο απο τα χερια τα ρουχα και τον καναπε που χει δικιμασει ο γιος μου.Λεγονται "crayola mini kids", απο τα prenatal τους ειχα παρει.Παντως κι ο δικος μου εχει μια μανια να βαφει τα χερια του αντι να ζωγραφιζει στο χαρτι, τοιχο δεν εχει δοκιμασει...

Τα μικρα τα εχω αφησει στη μαμα μου απο χτες το πρωι για να μπορεσω να κανω καποιες δουλιτσες που ειχα και θα παω αποψε να τα παρω.Μου λειπουν πολυ ομως...:(

Φιλια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!ευχαριστουμε για τις ευχες σας!!

Ροζα τελεια τα κοριτσια!ε ειναι αλλιως ο παιδικος, δεν βαριουνται! και μεις μαρκαδορους εχουμε crayola washable φευγουν απο παντου με πλυσιμο και με μαντηλακια, βεβαια τους καταργησαμε γιατι ζωγραφιζε παντου εκτος απο το χαρτι, ας παιζει με τα αυτοκινητα, τα φορτηγα και τα λεωφορεια της, μην μπερδευτητε κοριτσι εχω!χαχχαχα!αλλα μαλλον δεν το ξερει το παληκαρι μου!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!

Καληνυχτα!φιλακια πολλα!

rXrPp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

τους πηρα χτες μαρκαδορους των 8? Edding Σετ 12τεμ. Broad Tip 14 Funtastics που περιεχουν χρωστικες τροφιμων κ φευγουν απο τα ρουχα με πλυση στους 40. ετσι λενε τουλαχιστον. παντως απο τα χερια τους δεν φευγουν με τιποτα. ουτε με σαπουνι, ουτε με οινοπνευμα.....και ολη τη μερα μου εδειχναν τα δαχτυλακια που ειχαν γινει πρασινα. να δουμε σημερα, απορροφηθηκαν?

τους πηρα και της carioca super washable που μαλλον βγαινουν απο τα χερακια πιο ευκολα. προς το παρον δεν θα τους ξαναδωσω μεχρι να δουμε οτι τουλαχιστον βγαινουν απο τα ρουχαλακια τους.

παντως στον παιδικο πρεπει να περασαν καλα γιατι οποτε τις ρωταω αν θελουν να ξαναπαμε στο σχολειο μου λενε ναι κ οι 2. ενω για τη θαλασσα η Δαναη ακομα κ τωρα μου λεει οχι :?

MCYlp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

τους πηρα χτες μαρκαδορους των 8? Edding Σετ 12τεμ. Broad Tip 14 Funtastics που περιεχουν χρωστικες τροφιμων κ φευγουν απο τα ρουχα με πλυση στους 40. ετσι λενε τουλαχιστον. παντως απο τα χερια τους δεν φευγουν με τιποτα. ουτε με σαπουνι, ουτε με οινοπνευμα.....και ολη τη μερα μου εδειχναν τα δαχτυλακια που ειχαν γινει πρασινα. να δουμε σημερα, απορροφηθηκαν?

τους πηρα και της carioca super washable που μαλλον βγαινουν απο τα χερακια πιο ευκολα. προς το παρον δεν θα τους ξαναδωσω μεχρι να δουμε οτι τουλαχιστον βγαινουν απο τα ρουχαλακια τους.

παντως στον παιδικο πρεπει να περασαν καλα γιατι οποτε τις ρωταω αν θελουν να ξαναπαμε στο σχολειο μου λενε ναι κ οι 2. ενω για τη θαλασσα η Δαναη ακομα κ τωρα μου λεει οχι :?

Εγω είχα πάρει πέρυσι τους Crayola beginnings (ακομα με αυτούς ζωγραφίζει δηλαδή) και δεν μένει ούτε ιδέα απο μαρκαδόρο, φε΄θγει με βρεγμένο πανάκι ή νερο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...