Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

andith μπραβο σας!!! τα κοριτσακια ειναι αστερια κ βγαζουν την πανα πολυ γρηγορα....εμεις την φοραμε ακομα το βραδυ κ μου ειπαν οταν ξυπνησει κ ειναι στεγνη να του την βγαλω...παντως πλεον ζηταει τα τσισα...με τα κακα ακομα δεν τα εχουμε καταφερει να τα κανει στην λεκανη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ροζα μου, είμαι σίγουρη πως δεν μιλάμε για ξύλο - ξύλο, είμαι σίγουρη επίσης πως είναι πολύ πολύ πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα και η κούραση κατά πολύ μεγαλύτερη όταν έχεις να αντιμετωπίσεις περισσότερα από 1 παιδάκια. Και σε καμία περίπτωση δεν το παίζω τέλεια μάνα, κάνω πολλά λάθη με τον Πανορμίτη.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου πως το σημαντικότερο είναι να τα αναγνωρίζουμε και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα διορθώνουμε.

Απλά η άποψή μου για το «ξύλο» είναι μάλλον λίγο απόλυτη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ίσως κάποια στιγμή δεν θα ξεφύγω και εγώ. Άλλωστε με το μικρό όπως λες και εσύ έχει συμβεί τόσες πολλές φορές να κάνω πράγματα, που έλεγα πως δεν θα τα κάνω ποτέ, που η αλήθεια είναι πως δεν δικαιούμαι να είμαι απόλυτη σε τίποτα.

Εύχομαι απλά να μην φτάσω ποτέ σε αυτό το σημείο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Fairy μου, έχεις δίκιο δεν διατύπωσα σωστά το «ΟΧΙ δεν είμαστε άνθρωποι είμαστε ΜΑΜΑΔΕΣ!!!!!!» :(

Και φυσικά η μαμά δικαιούται να είναι κουρασμένη, εκνευρισμένη, κακοδιάθετη, άρρωστη κλπ, κλπ.

Επίσης συμφωνώ πως δεν είναι σωστό να κλείνουμε τα παιδιά μας σε γυάλα και να τα κάνουμε να δέχονται καταστάσεις παθητικά. Πρέπει να διεκδικούν και να ξέρουν πώς να υπερασπίζουν τον εαυτό τους.

Ναι ! το δικό μου παράδειγμα με το μαχαίρι ήταν ακραίο και σίγουρα υπήρχαν πολλά πράγματα από πίσω, ξεκινώντας από τον πόλυ έντονο καβγά που είχα με τον μπαμπά μου, σε μια πολύ δύσκολη και άκρως επαναστατική εφηβεία, λόγο περισσότερο του χαρακτήρα μου παρά του περιβάλλοντος μου. Άλλα ως ακραίο παράδειγμα το έθεσα.

Η αλήθεια είναι πως μεγάλωσα, αν και από γονείς που είχαν βγάλει με το ζόρι το Δημοτικό στο χωριό (δεν είχαν δηλαδή πρόσβασει στη γνώση και στην πληροφόρηση, όπως εμείς σήμερα), κάτω από πολύ καλές συνθήκες (και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό) χωρίς αυτό να σημάνει πως δεν κάνανε λάθη και μάλιστα σημαντικά κάποια από αυτά. Ήταν και είναι πάντα όμως δίπλα μου, όσο και δύσκολο παιδί και αν ήμουν, που ήμουν πιστέψτε με, και αυτό μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, σιγουριά και δύναμη.

Θεωρώ λοιπόν πως δεν είναι καθόλου κακό να ξέρουν τα παιδιά μας πως είμαστε και θα είμαστε εκεί για αυτά όσο θα ζούμε, όχι για να λύνουμε τα προβλήματα τους, αντί να το κάνουν τα ίδια αλλά για να τα υποστηρίζουμε, να τα παρηγορούμε να τα ακούμε και να τα συμβουλεύουμε. Έστω και αν καμιά φορά γινόμαστε υπερπροστατευτικές. :D

*Ο Πανορμίτης δεν είναι καθόλου ήρεμο παιδάκι, το αντίθετο θα έλεγα, απλά έχω βρει το κουμπί του. :tongue: :tongue:

Τον παίρνω με το καλό, και του δίνω επιλογές, έτσι έχει την αίσθηση πως αυτός αποφασίζει και δεν μπαίνουμε σε κόντρες, όσο αυτό μπορεί να είναι εφικτό και εγώ ήρεμη για να το προσπαθήσω.

(συμβουλή της μαμάς μου, που είχε να αντιμετωπίσει τον «Τσε γκεβαρα» με φουστάνια) (Τα τελευταία χρόνια δε έχω μεταμορφωθεί σε «Βούδα», απορώ και εγώ ώρες - ώρες :shock: με την υπομονή μου και την αναισθησία μου).

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω θα πω το εξης... (κατσε να δεις το ειχα ωραια στο μυαλο μου κ το εχασα ααχαχαχαχα)

ο καθενας απο εμας εχει περασει μια Α παιδικη ηλικια. ο καθε γονιος με τον τροπο του εχει στο μυαλο του το καλυτερο για το παιδι του. ακομα κ ξυλο να τρωει ενα παιδι το οποιο το κατακρινω μην παρεξηγηθω, ο γονιος το κανει γιατι νομιζει οτι ετσι πρεπει. προερχομαι απο αμορφωτη οικογενεια, ειμαι η μονη που εφτασα εδω κ μεσα απο τις σπουδες μου κ την πληροφορηση καταφερα να τα βρω με τους γονεις μου κ για οσα εχουν γινει να μην κρατησω κακια. εαν με ρωτησεις θα σου πω οτι το χειροτερο που μου εχουν κανει ειναι να με δερνουν. ετσι λοιπον αποφασισα εγω να μην το κανω αυτο στο παιδι μου. θα κανω ομως κατι αλλο. δεν ξερω τι. θα μου το πει ο Γιωργος οταν μεγαλωσει. κ εγω θα πρεπει να κληθω να απολογηθω κ να καταλαβω το λαθος μου. γιατι το μυστικο εκει ειναι!!!! οχι στο να γεννας ενα παιδι κ να βαζεις την ζωη σου κ την ζωη του σε μια ταξη. το σημνατικο ειναι να μπορεσεις να προχωρησεις την ζωη σου παραλληλα με του παιδιου σου. κ οταν σου λεει μανα στοπ, να πατας οντως το στοπ κ να προσπαθεις να καταλαβεις τι προσπαθει το παιδι σου να σου πει.

νομιζω πως το να φωναξεις σε ενα παιδι δεν το μειωνεις

το να του ριξεις μια στον πωπο παλι δεν το μειωνεις

το να καλεις ομως εναν εκπαιδετυτικο στο σπιτι σου για να την ρωτησεις διαφορα για το παιδι σου, η εκπαιδευτικος να προσπαθει να ρωτησει το παιδι αυτο διαφορα κ να εχεις μια μανα να γυριζει κ να λεει "τι να πει το μα@@@@νο" τοτε αυτο ειναι μειωση κ κατακριτεο!!!!! ( κοντεψα να πεταξω την μανα εκεινη απο το παραθυρο) το να ριξεις μια στον πωπο δεν το θεωρω ξυλο! κ το να φερνουμε ακραια παραδειγματα που μας εχουν συμβει ειναι κατι πολυ προσωπικο κ σιγουρα δεν ισχυει για την απεναντι οικογενεια.

ο Γιωργος μου θα ελεγα ειναι πολυ ησυχο παιδι εμ την εννοια δεν κανει ζημιες. ειναι γεματος ενεργεια ομως ολη την ημερα κ θελει να απασχολειται με κατι. δεν ειναι παιδι που θα κολλησει μπροστα στην τηλεοραση. βλεπω πολυ τον εαυτο μου στον Γιωργο...παντα ημουν δυναμικος χαρακτηρας

αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι δεν μπορεις να κατακρινεις καμια μαμα για το αν φωναξε στο παιδι της, για το αν εριξε μια στον πωπο, για το αν εβαλε το παιδι της μπροστα στην τηλεοραση. καποτε ημουν πολυ απολυτη. ειδα ομως πως το καθε παιδι ειναι διαφορετικο αλλα κ πως η καθε μαμα ειναι διαφορετικη...γιατι? γιατι ειναι ανθρωπος :)

κ παλι να πω οτι δεν μιλαω για γονεις που δερνουν τα παιδια τους μερα νυχτα ετσι....δεν μιλαω για τα ακρα!!!!!

εμενα ο πατερας μου δεν με χαστουκισε στην εφηβεια, απλα σταματησε να μου μιλαει για ενα χρονο, ουτε καλημερα!!!!!

Ο λόγος που μου αρέσει η παρεούλα μας είναι ο τρόπος που ο καθένας από εμάς εκθέτει την άποψή του και δίνει στον άλλο την ευκαιρία να δει τα πράγματα και από μια άλλη σκοπιά. Δίνετε η δυνατότητα να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά μέσα από ένα πρίσμα εμπειριών, σκέψεων και χαρακτήρων άλλες φορές πολύ διαφορετικών, άλλες λιγότερο και πολλές φορές παρόμοιων.

Θεωρώ πως με βοηθάει πολύ στο να ανοίξω το μυαλό μου και την καρδία μου και να σκεφτώ και να νιώσω πράγματα που δεν θα είχα την δυνατότητα να το κάνω πριν από κάποιες τέτοιες συζητήσεις.

Κουριτσάκια μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

Fairy I ♥ you

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ο λόγος που μου αρέσει η παρεούλα μας είναι ο τρόπος που ο καθένας από εμάς εκθέτει την άποψή του και δίνει στον άλλο την ευκαιρία να δει τα πράγματα και από μια άλλη σκοπιά. Δίνετε η δυνατότητα να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά μέσα από ένα πρίσμα εμπειριών, σκέψεων και χαρακτήρων άλλες φορές πολύ διαφορετικών, άλλες λιγότερο και πολλές φορές παρόμοιων.

Θεωρώ πως με βοηθάει πολύ στο να ανοίξω το μυαλό μου και την καρδία μου και να σκεφτώ και να νιώσω πράγματα που δεν θα είχα την δυνατότητα να το κάνω πριν από κάποιες τέτοιες συζητήσεις.

Κουριτσάκια μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

Fairy I ♥ you

συμφωνω :D:D

κ εγω σας αγαπαω :)

ΣΥΝΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ

ειναι πολυ σημαντικο να ακους αλλους ανθρωπους με παρομοια βιωματα κ συνθηκες, κ να βλεπεις πώς αυτοι αντιμετωπιζουν το καθε προβλημα.

καλα τα βιβλια, δε λεω, αλλα αλλο να ζεις το προβλημα κ αλλο να το βλεπεις θεωρητικα.

εμεις μπορουμε να καταλαβουμε παρα πολυ καλα η μια την αλλη.

ξερετε ποση ανακουφιση ενοιωσα σε forum με διδυμογονεις? ποσα κοινα αντιμετωπιζαμε , ειτε θεματα αναπτυξης ειτε συμπεριφορας? εκει καταλαβα οτι πολλα ζητηματα που ειχα προερχοντουσαν απο το γεγονος του οτι ειναι διδυμα κ ειναι απολυτα φυσιολογικα σ'αυτη την περιπτωση.

γι'αυτο πρεπει παντα να μπαινουμε στη θεση του αλλου για να καταλαβουμε τι περναει. απ'εξω απο τον χορο εχω κι εγω σχολιασει.....κ μετα τα ειδα μπροστα μου!

επεισης, ασχετο, ειναι πολυ ασχημο να συγκριμουμε τα παιδακια μας. τα δικα μου ειναι διδυμα κ ειναι τελειως διαφορετικα. ποσο μαλλον σε σχεση με τα αλλα παιδακια . το οτι εχουν την ιδια ηλικια δεν σημαινει οτι πρεπει να εχουν κ τους ιδιους ρυθμους.

φιλια σε ολες

MCYlp3.png

επεισης, ασχετο, ειναι πολυ ασχημο να συγκριμουμε τα παιδακια μας. τα δικα μου ειναι διδυμα κ ειναι τελειως διαφορετικα. ποσο μαλλον σε σχεση με τα αλλα παιδακια . το οτι εχουν την ιδια ηλικια δεν σημαινει οτι πρεπει να εχουν κ τους ιδιους ρυθμους.

aυτο ειναι το πιο σωστο απο ολα!!!! καλημερες

καλημέρα σας!!!!!!!!!!!!

σασ διαβασα στα γρήγορα γιατι έχετε γραψει κ πολλά! λοιπόν κατ`αρχην να σασ πω πως τσαμπα αγχωνώμουν ούτε φοβίες ούτε τιποτε! του έλειπε η μαμά και έβρισκε με αυτό και τρόπο να καθυστερεί τον ύπνο. τώρα που είμαι εδώ είναι όλα πολύ καλά και με τις πάνες πάμε πολύ καλά.

όσο για το τις φωνές κ το ξύλο θα συμφωνήσω 1000% με τη Σοφία

θα μπω σε λιγο παλι

uDLqp1.png

κοριτσια εαν δεν φωναζετε καθολου σας θαυμαζω αληθεια...πιστευα οτι ποτε δεν θα του φωναζα!!!! αλλα οταν γυρισα κ τον ειδα στην μεση του τραπεζιου που ηταν γυαλινο μου βγηκε μια φωνη αστα να πανε αχαχαχαχα

πολυ χαιρομαι που μπορειτε κ δεν φωναζετε κ δεν ριχνετε ουτε μια στον πωπο χεχε....

Διαφημίσεις

σασ εβαλα σε σκεψεισ :tongue:

εγω πιστευω ειναι ολα θεμα παιδιου καμια σωστη μανα που αγαπαει τα παιδια τησ δεν θελει να χτυπαει τα παιδια τισ ομωσ μερικα δεν καταλαβαινουν τιποτα κ δεν μπορεισ να τα αφυνεισ ανεξελενκτα!

ασπουμε τη Δαναη δεν την εχω μαλωσει σχεδον καθολου σε σχεση με τα αγορια για τον λογο οτι πολυ απλα ειναι ενα ησυχο παιδι που καθετε κ παιζει μονο του με ηρεμια σε αντιθεση με τα αγορακια μου που ξαχνουν μπελαδεσ!

δεν ειμαι υπερ του ξυλου κ ουτε τα πλακωνω να μαυρισουν ειμαι ομωσ υπερ τησ μπατσουλασ στο κολο γιατι μονο ετσι θα αποφυγουμε κ εμαισ οι μαμαδεσ τον αυτομπατσια η ακομα κ τα χαπια....δεν θα παιθανουμε κι ολασ επιδει τισ βρεξαμε στο μικρο μασ!

συμφωνω με οσα λετε η αληθεια ειναι αλλιοσ τα βλεπεισ με ενα κ αλλιοσ με περισσοτερα παιδια.

σοφια ισωσ εχεισ δικιο για τα ΚΔΑΠ το βλεπει για τιμωρια κ φταιω εγω αλλα τουλαχιστων υπαρχει κατι που φωβατε κ καθετε καλα στο σπιτι:tongue:

η ροζα ειπε καποια στιγμη να τον παρω κ να περασουμε καποιεσ ωρεσ μαζι αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο απο τη στιγμη που ειναι κ τα αλλα στο σπιτι κ θα ζηλευουν! ασε που τα οικονομικα ειναι χαλια κ ο Γιωργοσ ζηταει συνεχια οταν παμε καπου!

σοφια οσο για τα χαπια που επερνα η ιστορια μου ειναι παλια τα κοριτσια την ξερουν.με λιγα λογια αν η μανα δεν ειναι ψυχικα καλα οσο κ να θελει να εχει μια Α συμπεριφορα το μυαλο δεν την αφυνει!οταν εχεισ ολη μερα μεσ τα φτια σου την γκρινια αααααααα μαμα ο γιωργοσ αυτο ααααα μαμα η δαναη ετσι ααααααα ο ιασονασ με δαγκοσε ,ποσο να αντεξεισ!

παρεμπιπτοντωσ ο ιασονασ που το ιδε κ ολο δαγκονει(ισωσ στο σχολειο)τα εχει πελεκισει τα μεγαλα,ασε που αν τα δει ξαπλα παει κ τουσ κανει τη ζωη μαρτυριο:|

αντριαννα να μου κονγκρατσουλεισον:tongue: η παπαρουνα σου παντα πρωτοπορει:tongue::tongue::tongue:

εμεισ το μονο κατορθομα μασ ειναι η πιπιλα που την κοψαμε τελειωσ εδω κ μια εβδομαδα:rolleyes: κ αρχισαμε να μιλαμε κ εχει πολυ πλακα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

thena μου ξερω οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο να τον παρεις κ να βγειτε οι 2 σας, εχοντας κ αλλα παιδακια που θα ζηλεψουν. αν ομως μπορει καποιος να τα κρατησει, θα του κανει πολυ καλο,γιατι θα νοιωσει οτι του αφιερωνεσαι κ τον βαζεις σε προτεραιοτητα.

αν παλι δεν γινεται, παρε τον στο δωματιο, μονο του, κανε τον μια σφιχτη αγκαλια οταν θα εισαι ηρεμη κ εξηγησε του ποσο πολυ τον αγαπας κ πως τα ασχημα λογια ειναι της στιγμης κ δεν τα εννοεις. οτι ειναι απο κουραση κ πως δεν θα παψεις ποτε να τον αγαπας.

πιστευω πως αν νοιωσει ασφαλης θα ηρεμησει.

ποσο χρονων ειναι? μεγαλωνοντας θα αλλαξει. ετσι ειναι τα αγορια, τι να κανουμε? γι'αυτο μου λεει συνεχως η μανα μου πως ειμαι πολυ τυχερη που εχω 2 κοριτσια. οχι οτι ειναι ησυχα, καθε αλλο, αλλα τουλαχιστον δεν βγαζουν βια, πολυ σπανια κ μονο σε διεκδικηση ενος παιχνιδιου. συνεχως φιλιουνται τα καμαρια μου.

MCYlp3.png

Κορίτσια μου, καλημέρα!!!

Συμφωνώ απόλυτα πως τα παιδάκια μας είναι διαφορετικά μεταξύ τους όπως άλλωστε και εμείς είμαστε διαφορετικές και η κάθε μια έχει τις μεθόδους της που σίγουρα είναι προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού. Είναι επίσης σίγουρο πως είναι πολύ – πολύ διαφορετικό (δύσκολο) να έχεις να αντιμετωπίσεις 2-3 ή και παραπάνω παιδάκια ταυτόχρονα. (πραγματικά σας θαυμάζω όσες έχετε 2-3 παιδάκια, είναι απίστευτο πως τα καταφέρνετε!!!)

Fairy μου και εγώ φωνάζω και μαλώνω τον Πανορμίτη, απλά το έχω περιορίσει ΠΟΛΥ, (μόνο στις ακραίες καταστάσεις πχ. Κίνδυνος ή όταν τίποτα άλλο δεν πιάνει). Παλιότερα του φώναζα πολύ περισσότερο αλλά μετά τη συμβουλή της μαμά μου και αφού διαπίστωσα πως είχε απόλυτο δίκιο, άλλαξα τακτική και πραγματικά το παιδάκι μου έχει ηρεμίσει πολύ και έχει γίνει πολύ υπάκουο (όσο αυτό είναι εφικτό όταν μιλάμε για ένα 2χρονο). Η αλήθεια είναι πως ο Πανορμιτάκος μου έχει πολλά στοιχεία του δικού μου χαρακτήρα και αν τον πάρεις με το καλό, του αφήσεις λίγο χρόνο να το σκεφτεί και δεν μπεις στην διαδικασία να τον κοντράρεις τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Για παράδειγμα αν δεν θέλει να ντυθεί για να πάμε βόλτα, δεν επιμένω πια όπως παλιότερα, του λέω «καλά, παίξε λίγο με το παιχνίδι σου και θα αλλάξουμε σε λίγο, μην αργήσεις όμως γιατί θα κρυφτεί ο ήλιος και θα νυχτώσει και ο φύλακας θα τις κλείσει τις κούνιες» περιμένω λίγο του ξαναπροτείνω να αλλάξουμε, συνήθως αρνείται και έτσι του λέω πως θα μετρήσουμε μέχρι το 10 και θα έχει περάσει το λίγο, θα είναι η ώρα να ετοιμαστούμε αν δεν ετοιμαστεί απλά δεν θα προλάβουμε και έτσι δεν θα πάμε βόλτα. Την πρώτη φορά που το έκανα δεν ετοιμάστηκε και έτσι δεν πήγαμε βόλτα, από τότε όμως ετοιμάζετε χωρίς γκρίνιες αφού βέβαια φροντίζω και του το θυμίσω συχνά-πυκνά.

Υπάρχουν φυσικά και κάποιες φορές που δεν υπάρχει χρόνος για τέτοιες πολυτέλειες και τσακωνόμαστε αλλά όσο περνάει ο καιρός είναι και πιο λίγες.

Είχε δίκιο η μαμά μου, με τους πολλούς καυγάδες είχαμε φτάσει σε σημείο να φέρνει αντίρρηση για το οτιδήποτε και εγώ να προσπαθώ συνέχεια να του επιβληθώ, χωρίς αποτέλεσμα, να γίνονται τα νεύρα μου τσατάλια και φυσικά όσο νευρίαζα τόσο πιο λάθος το χειριζόμουνα. (Ευτυχώς η επέμβαση της μαμάς μου ήρθε σε σύντομο χρονικό διάστημα).

Νομίζω πως έχει αρχίσει και με εμπιστεύεται πια περισσότερο και δεν είμαστε, και αυτός αλλά και εγώ, με τα μανίκια σηκωμένα έτοιμοι για καυγά και κόντρες.

Φυσικά ξαναλέω πως όλα τα παιδιάκια δεν έχουν τον ίδιο χαρακτήρα και κάποια ίσως να πρέπει να αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη αυστηρότητα στο Πανορμίτη όμως δεν πιάνει κάτι τέτοιο όσο καιρό το δοκίμαζα μου έφερνε τα αντίθετα αποτελέσματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα Σοφια

προσωπικα, οταν λεω φωναζω δεν εννοησα οτι εχουμε καυγαδες οπως τα παραδειγματα που φερνεις. ποτε δεν εχω φτασει σε τετοια σημεια με τον μικρο, η Νατασα μας ειδε κιολας. αλλα οπως λες σε καποιες περιπτωσεις σου βγαινει λιγο αυθορμητα, οπως το οτι μου ειχε πεταχτει στον δρομο!!!! φρικη!!! το οτι τον βρηκα στην μεση του γυαλινου τραπεζιου!! περασανε απο το μυαλο μου μεσα σε δευτερολεπτα χιλιες δυο σκεψεις!!!! φυσικα εχουν φυγει ολα τα γυαλινα τραπεζια απο το σπιτι, τα αντικατεστησα ολα!!!

παταω μια φωνη που κ που γιατι χρειαζεται κ καμια φορα τρομαζω κ εγω οσο κ αναισθητη αν ειμαι. δεν ειναι παιδι που κανει ζημιες η να ειναι αντιρρησιας. ειναι μεμονωμενες οι φορες....συνηθως του λεω δεν θες να ντυθεις? οκ εγω φευγω...κ αμεσως τρεχει να ντυθει...πανω κατω ολα τα παιδια περνανε τις ιδιες φασεις στις ιδιες ηλικιες. ακομα κ τοτε με τα αυτοκινητα που φωναξα δεν εχει ξαναχρειαστει γιατι εμαθε τα φαναρια να τα ξεχωριζει κ περναει μονο με πρασινο πλεον.

επισης ειναι κ κατι αλλο που παιζει ρολο που παει πισω σε αυτο που ειπε η ροζα, η διαφορετικοτητα του καθε παιδιου. τα δικα σας παιδια επειδη ειναι μονογλωσσα ειναι πιο ευκολο να συννενοηθουν. ειναι πιο μπροστα στην κατανοηση των λεξεων απο τον δικο μου γιο. μετα τα 3 θα μπορω να πω οτι σας εχουμε φτασει στο επιπεδο επικοινωνιας. οποτε λοιπον πολλες φορες δεν καταλαβαινει τι του λεω....

η καθε μαμα διαφορετικη κ το καθε παιδι διαφορετικο....το καθενα με τα ελαττωματα του κ η καθε μαμα το ιδιο :) ολη μου η δουλεια βασιζεται στην παιδαγωγικη κ την ψυχολογια κ το μονο που μπορω να πω οτι ολα στην θεωρια ειναι τελεια κ ροδινα αλλα στην πραγματικοτητα ακομα κ στην δουλεια μου τιποτα δεν μπορει να γινει πραγματικοτητα οπως στα χαρτια....ζουμε, ακουμε τα παιδια μας, αλλα παραλληλα πρεπει να μαθουν να μας ακουνε κ αυτα....κανεις δεν μπορει να μπει σε καλουπι :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...