Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kαλημερουδια!!!!

θελετε δευτερο ε????

τι το λετε κ δεν το κανετε βρε ?????

με αφησατε μονη με την κοιλιτσα καλοκαιριατικα !

σημερα το αγγελακι μου κλεινει 3 μηνες μακρυα μας . σε 2 μηνες θα ειναι εδω ...ουφ κ αχ κ βαχ

αρχισαμε τα φτιαχνουμε παζλ με τον γιωργη κ τωρα κ τωρα ειναι στο σταδιο που με κυνηγαει για να τα φτιαχνω εγω κ να κοιταει να χαιρεται αυτος :tongue::tongue::tongue:

επιχειρηση πανας εμεις αποτυχαμε γιατι κ δεν το ειχε παρει θερμα αλλα κ εξαιτιας του ατυχηματος δεν μπορουσα, σε 15 μερες θα δοκιμασουμε παλι

τι μαγειρευουμε σημερα οεο ??????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

tha to valoume mprosta apo xeimona! an ola pane kala giati ta teleutaia 2 xronia den mporo na programmatizo gia pano apo 2 meres! olo kati ginete kai anatrepontai ola!

ego eimai se diaita 1 evdomada tora kai zalizomai sunexos! de me vastane ta podia mou. alla tha sou proteina na ftiaxeis xtapodaki kokkinisto!

popo peinao trela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avrio katevaino ellada k perimeno pos k pos ta tavernakia kai ta paidakia kai ta thalasina mezedakia!

uDLqp1.png

Γεια σας μαιγιομαμαδες. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ πως είναι τα βλαστάρια σας Ριτακι πως είναι το η κιλουμπίτσα;

Έχουμε καμεια άλλη σε φάση "διπλασιασμου";

Αχ πόσο μου λείψατε

Καλε γραψατε πολλα!!τι κανετε?καλα απ οτι διαβαζω!

Ριτακι μου περαστικα!ευτυχως ειστε ολοι καλα!!

Πηγα σημερα και πηρα μπρατσακια, σκουφακι και πεδιλακια για την πισινα!ξεκινανε απο βδομαδα στο σχολειο(εχει πισινα+θα ερθει δασκαλος!), με την αμμο η Ολγα δεν εχει θεμα αλλα απο οταν περπατησε σχεδον παντα ειναι με καλτσες ή ξυπολητη(αναλογα την εποχη)οποτε ειναι συνηθισμενη!ειμαι κ γω αναισθητη γενικοτερα οπως λεει και η fairy, οταν πεφτει ειδικα ουτε που τη κοιταω, της λεω σηκω αγαπη μου τιποτα δεν επαθες!δεν κανω υστεριες και τετοια, μονο στο μου κραταει το χερι στο δρομο ειμαι καθετη γιατι ειναι πολυ αποτομη και ανα πασα στιγμη μπορει να τρεξει και να μην τη προλαβω(με νευριαζει η μαμα μου που μου λεει ολη την ωρα Αννα, Αννα το παιδι ειναι αγχωδης και ολο τσακωνομαστε που κανει ετσι γιατι δεν θελω να αγχωνεται και η μικρη!).

Για τις φοβιες που λετε, νομιζω ειναι η ηλικια τους κιολας που αντιλαμβανονται ολα τα πραγματα, οταν φοβηθει κατι μονη της(χωρις να της πει καποιος κατι, γιατι αν τη φοβισει καποιος αλλος τον πηρε και τον σηκωσε χαχα!)παω μαζι της να δω τι φοβαται και το κανω και γω για να δει οτι δεν επαθα κατι!αρα ουτε αυτη θα παθει!το τραμπολινο φοβοταν και ελεγε επεσε επεσε!αλλα το ξεπερασε, χοροπηδουσαμε και χοροπηδαμε δηλ. καθε βραδυ στο κρεβατι!και της ειπα ειδες?ετσι και στο τραμπολινο!

Ροζα εγω την πανα της την εβγαλα τελειως εκτος το βραδυ, βεβαια βοηθησε οτι γινοταν το ιδιο και στο σχολειο, για μια εβδομαδα κατουρουσε πανω της και δεν ηθελε την τουαλετα ενω στο σχολειο εκανε κανονικα στο σπιτι οχι!τελικα πηγα και πηρα γιο γιο το Σαββατο, ενα σκετο μπλε απο jumbo μονη της το διαλεξε, και απο τη Δευτερα μου λεει και παμε, ποτε στη λεκανη ποτε στο γιο γιο, επιτελους!δεν κατουραμε πανω μας!ουτε κακα!της ειπε και η γιαγια, εκανε κουλουρακι και οποτε κανει κακα, τραγουδαει 'κουλουρακια κουλουρακια' χαχα!το βραδυ φοραει πανα αλλα χτες σηκωθηκαμε 2 φορες πριν κοιμηθει για πιπι, οπως το λεει την τριτη φοραηταν σε διαστημα 10 λεπτων και πι 3 φορες) της ειπα κανε τωρα στην πανα και θα παω να παρω υποστρωμα να την βγαλουμε την αλλη βδομαδα.

Πολλα εγραψα ε??

Φιλακια σας!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Α και εχουμε κολλησει και αυτοκολλητα παντου!στο γιο γιο!στη λεκανη, στους τοιχους, στο τζαμια!χαχα!!και καπου στο κρεβατι πρεπει να εχει γιατι αφου σηκωθηκαμε για πιπι 2 φορες μετα σηκωθηκα και για αυτοκολλητο, δικιο ειχε βεβαια το παιδι, αφου ειπαμε πιπι και κακα = αυτοκολλητο!

rXrPp3.png

κ εκει που τα βλεπεις ολα μαυρα

εκει που ψαχνεις εναλλακτικες

ενα συγνωμη μπορει να αλλαξει τα παντα!!!!

εχω ακομα δυναμη κ αγαπη μεσα μου κ ολα θα πανε καλα....

(αρχισαμε να λεμε κ για παιδακι χιχιχιχι)

Γεια σας κοριτσια!

Fairy μου σου ευχομαι να φτιαξουν γρηγορα τα πραγματα!Χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!!!Και το μωρο τωρα τον αυγουστο κανονιστε το, να βγει μαγιατικο κι αυτο:tongue:

Ριτακι μου περαστικουλια!Καλη αναρρωση! Να περασει γρηγορα ο καιρος να ρθει ο αντρουλης σου!

Αννικο φιλια στα ομορφουλια σου!!!!

Νατασα με το καλο να ρθεις!!

Σγχαρητηρια και σε σας andith με την πανα!Εμεις ακομη δεν την αποχωριζομαστε...

Βαλτε μπρος ολες οι υπολοιπες για δευτερο.Ειμαι υπερ!!!Καντε το για τα παιδια σας!Εγω τα βλεπω και τα χαιρομαι τοσο πολυ που κανουν χαρουλες μεταξυ τους!!!!Και τωρα για να χουν μικρη διαφορα και να κανουν παρεα μεταξυ τους...

Διαβαζα τα θεματα με τις φοβιες κι εχω να πω οτι ο δικος μου εχει αρκετες, ειδικα με τους περιεργους ηχους σε παιχνιδια.Δεν θελει με τιποτα τα κινουμενα με κερματα και γενικως αλογακια που τραμπαλιζουν κ χλιμιντριζουν.Και με τιποτα τα μπαλονια!!Ουρλιαζει απο φοβο αν δει μπαλονι:|Καποτε μικρουλης ειχε σκασει ενα μπροστα του κ τρομαξε!Και θελει φως για να αποκοιμηθει αλλα σε αυτο φταιει ο μπαμπας γιατι ετσι τον εμαθε νομιζοντας οτι φοβαται επειδη εκανε νουμερα με τον υπνο περυσι ενα διαστημα.ΠΙστευω μεγαλωνοντας με ωραιες κουβεντουλες οπως λεει κι η Σοφια , να τα ξεπερασει...

Εχτες ηταν η πρωτη φορα που ζητησε απεγνωσμενα την επεμβαση μου οταν τον χτυπησε ο μεγαλυτερος γιος μιας φιλης μου!Καθισε ακινητος και με παρακαλειτο στα ματια μου φωναζε "μαμααααααα"Δεν απλωσε το χερι του να ανταποδωσει τη σφαλιαρα και μου κανε ενυπωση γιατι 2 φιλες του και την αδερφουλα του τις χτυπαει συχνα χωρις λογο.Αυτες ομως ειναι στα μετρα του κι ειναι κοριτσια...Εχω διαβασει οτι δεν πρεπει να επεμβαινουμε συνεχεια στις διενεξεις των παιδιων μας, αλλα να τα αφηνουμε να λυνουν μονα τους τις διαφορες τους και αντι να συστησουμε να "οφθαλμος αντι οφθαλμου", να τα συμβουλεψουμε να τους πουνε οτι "δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις, μην το κανεις παλι σε παρακαλω".Το χω λιγο αγχος το πως θα πρεπει να συμπεριφερομαστε και στα παιδια μας και στα ξενα παιδακια οταν τσακωνονται μεταξυ τους...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

fairy eipame mazi to 2o!

sue kai ego den epemveno sxedon pote pleon. mikroteros pou itan kai den katalavaine pigaina konta k prospathousa na min faei kamia geri giati itan polu agathoulis. megalonontas exei antepsei. genika se dienexeis me alla paidia nomizo tous kerdizei me to xamogelo tou. den kanei piso genika. einai epimonos kai sunithos pairnei auto pou diekdiki xoris na deirei. prospathei na to parei apo ta xeria tou allou xamogelontas.

apla prospatho na ton matho na meirazete giati einai ligo ta dika sou dika mou kai ta dika mou pali dika mou! alla mathanei nomizo siga siga. pistevo oti o paidikos voithaei polu se auto opote apo septemvrio tha eimaste kalutera.

Ax thelo toso polu na do tous andres mou avrio vradu!!!!!!!!

a! tin Kuriaki vaftizete kai i mpempa tis kouniadas mou pou ginete 1! mon emeis exoume minei avaftistoi!

uDLqp1.png

Πω πω κοριτσια....χειμαρος ειστε...

να μπω κι εγω στο club για δευτερο???

αννικο φιλια πολλα στα ζουζουνια σου...μην χανεσαι...

fairy μου πολυ πολυ χαιρομαι....χαθηκαμε....

με τον φοβο εχουμε κι εμεις θεμα...τελευταια ειναι η λεξη ψωμοτυρι...

εχετε αγορασει κανενα καλο βιβλιο?

εχω δει αυτο αλλα ακομα το ψειριζω...

http://www.evripidis.gr/product.asp?code=010200033923

φιλια πολλα

ειμαι πτωμα...........

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Πασχαλιτσα δεν αγοράζω τέτοιου είδους βιβλία :) έχω πολυ μεγάλη θεωρία αλλα γράφω απο το κινητο τώρα :)

Ελπίζω να είχατε όμορφο Σκ κ η νατασα να περνάει τέλεια στην ελλαδα

Εγω ετρεχα με το σπίτι την πισίνα κ είχα κόσμο απόψε ως ποδοσφαιροφιλη

13 χρόνια με τον άντρα μου μόνο τι ειναι μπάλα έχει μάθει χαχαχαζα

καλημερες κ παλι. καλη εβδομαδα να εχουμε...εδω μας εχει ταραξει η βροχη, δεν την παλευω αλλο!!!!!! 26 μερες μεινανε κ κατεβαινω Ελλαδα.

σχετικα με αυτο που ελεγα εχθες για τα βιβλια.....θεωρω οτι τα βιβλια τετοιου ειδους, μαθαινω να διαχειριζομαι συναισθηματα κλπ δεν προσφερουν κατι. το συναισθημα ειναι κατι ναθυ κ κατι ανθρωπινο. δεν μπορει να περιγραφει σε 5 σειρες. επισης πιστευω οτι ο θυμος, το γελιο, το κλαμμα, ολα εινια πραγματα που ο ανθρωπος πρεπει να τα ζει στο επακρο, να γελαει με την καρδια του κ να χορταινει, να κλαιει κ να βγαζει απο μεσα του την στεναχωρια. το παιδι μαθαινει τα συναισθηματα μεσα απο το οικογενειακο του περιβαλλον καταρχας. ακομα κ ενας τσακωμος μπροστα στο παιδι (φυσικα δεν μιλαμε για σφαλιαρες αχαχα) ειναι φυσιολογικο. πρεπει να μαθει οτι ο μπαμπας κ η μαμα κ αγκαλιες θα κανουν αλλα κ καμια φορα μπορει να τσακωθουν. ολα ειναι μεσα στην ζωη. ενα βιβλιο δημιουργει μια ιδανικη κ απολυτη κατασταση που ομως στην πραγματικοτητα δεν θα γινει ποτε ετσι :)

διαβασα ενα βιβλιο μονο παιδοψυχολογιας, μονο για να καταλαβω καποια πραγματα περισσοτερα σχετικα με το πως μαθαινει κ πως εξελισσεται ενα παιδακι. απο εκει κ περα θεωρω πως η ζωη ειανι το καλυτερο βιβλιο. με το να τον εχω εξω να κοινωνικοποιειται ειανι οτι καλυτερο μπορω να του προσφερω.

επισης για να του παρω ενα καινουριο βιβλιο πρεπει να παρατησει αυτα που εχει τελειως κ να ειμαι σιγουρη οτι εχει μαθει κ το πιο μικρο πραγματακι απο το καθε βιβλιο

αυτα :)

φιλια πολλα κ καλο πρωινο να εχετε

Κοριτσάκια μου καλημέρα,

κ εκει που τα βλεπεις ολα μαυρα

εκει που ψαχνεις εναλλακτικες

ενα συγνωμη μπορει να αλλαξει τα παντα!!!!

εχω ακομα δυναμη κ αγαπη μεσα μου κ ολα θα πανε καλα....

(αρχισαμε να λεμε κ για παιδακι χιχιχιχι)

Fairy μου πόσο χαίρομε που πάνε όλα καλά, σου εύχομαι να πάνε και ακόμη καλύτερα και να βάλετε και πλώρη για το 2ο που τόσο πολύ το θες. Σε έχω συνέχεια στο μυαλό μου και συνεχίζω να σου στέλνω πολύ πολύ θετική ενέργεια.

Κορίτσια θυμάστε που λέγαμε για φοβίες και για το σκοτάδι; Ε! λοιπόν ο Πανορμίτης έχει ξεκινήσει από το Σάββατο και δεν θέλει να κλείνουμε το φως, γιατί δεν βλέπει… λέει.

Οπότε και έχω αρχίσει και εφαρμόζω τις συμβουλές που έδινα στην Νατάσσα. Δεν είναι και πολύ εύκολο γιατί δεν θέλει να κλείνουμε καθόλου το φως οπότε πώς να παίξουμε το «που είναι το ποδαράκι σου». Χθες το βράδυ πήγαμε να πάρουμε κάτι που είχα ξεχάσει στο αυτοκίνητο στο γκαράζ και δεν άνοιξα το φως, άφησα το φως του διαδρόμου μόνο ανοιχτό και ίσα που βλέπαμε να πάμε μέχρι το αυτοκίνητο. Στην αρχή δεν ήθελε να μπει καθόλου στο γκαράζ, μετά του είπα πως θα του κρατάω το χέρι και πως αφού εμένα με βλέπει καλά, θα τα καταφέρουμε, και τελικά ήρθε μαζί μου. Μετά όταν πήγε για ύπνο δεν ήθελε να κλείσουμε το φως, του είπα πως πρέπει να το κλείσουμε για να κλείσουνε και τα ματάκια μας και να μπορέσουμε να κοιμηθούμε, του πρότεινα να το κλείσει αυτός όταν είναι έτοιμος και έτσι ήταν πιο συνεργάσιμος, το έκλεισε (μετά από πολύ συζήτηση και αφού είχε περάσει αρκετή ώρα) και κοιμήθηκε.

Επίσης χθες χρειάστηκε να βιδώσω μια βίδα στο κρεβατάκι του με ηλεκτρικό κατσαβίδι, και πάλη φοβήθηκε, ενώ ποτέ μέχρι τώρα δεν φοβόταν τίποτα. Σκεφτόμουν πως έτσι που δεν έχει καθόλου την αίσθηση του φόβου μπορεί να γίνει επικίνδυνος, και ξαφνικά … φοβάται; Ή μήπως έχουν απλά αρχίσει να τον ενοχλούν διάφορα πράγματα και διαμαρτύρεται; Δεν ξέρω… θα δήξει…

Πάντως διαπιστώνω μέσα από τις συζητήσεις μας εδώ, πως μάλλον είναι της ηλικίας …

Ίσως τώρα αντιλαμβάνονται τον κόσμο γύρο τους καλύτερα, αρχίζουν και διαμορφώνουν άποψη για το τι τους αρέσει και τι όχι, καταλαβαίνουν τον κίνδυνο, τη συνέπεια που μπορεί να έχει μια πράξη τους …

Ίσως όλα αυτά τα επηρεάζουν και τους βγαίνει μια διαμαρτυρία να το πω; Ένας φόβος να το πω; Κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

η αληθεια ειναι οτι οσο μεγαλωνουν τοσο περισσοτερα αντιλαμβανονται κ τους ενοχλουν πιο πολλα πραγματα. μου εκανε εντυπωση παλια που δεν πονουσαν με τιποτα. τωρα πια αντιδρουν οπως κι εμεις. οταν χτυπησουν καπου αντιδρουν κ γκρινιαζουν , απολυτα φυσιολογικο.

τελικα η Δαναη εχει θεμα με τις τραχειες επιφανειες. χτες δεν εβγαινε στο μπαλκονακι ξυπολυτη γιατι επρεπε πρωτα να πατησει στο πατακι που ειναι αγριο. με τιποτα ομως. οποτε πηγε μονη της μου εφερε τα πεδιλακια να της τα φορεσω κ ετσι βγηκε κυρια!!!!!!

ειναι πραγματι πανεξυπνο παιδι. ενα βραδυ κανω μπανακι την Δαναη κ το αλλο τη Νεφελη. καμια φορα δεν θυμαμαι πια εχει σειρα κ αναρωτιεμαι. ε λοιπον, μου απανταει η Δαναη για το πια εχει σειρα κ παντα σωστα. ξερουν κ ποια ειναι η πετσετουλα τους κ μου την φερνουν για να την βαλω στο μπανιο. μην και αλλαξουμε κατι απο την καθιερωμενη διαδικασια :P

εχουμε σοβαρο κολλημα με τα παπουτσια. δεν θελουν ουτε να δοκιμασουν παπουτσια χωρις καλτσα, ουτε πανινα, τιποτα. αναγκαζομαστε κ φοραμε τα ιδια πλαστικα πεδιλακια καθε μερα, στο σπιτι κ στη βολτα. μαλλον ειναι τα μονα που δεν τις χτυπανε καθολου.

MCYlp3.png

καλημερα κοριτσια

πραγματικα πιστευω πως πρεπει να το παρουμε χαλαρα :)

απο οσο εχω διαβασει στην ψυχολογια υπαρχουν 2 ειδη φοβου, αυτος που γεννιεσαι κ αυτος που σου δημουργειται μεγαλωνοντας. το δευτερο ειναι κατι που μπορεις να το αποβαλλεις ενω το πρωτο οχι. εγω πχ μωρο με σκεπαζανε με σεντονια κ παιζαμε με τον πατερα μου κ τρελλαινομουν...ειμαι κλειστοφοβικη με το που γεννηθηκα. ανακλυπτοντας τον κοσμο σου δημιουργουντε φοβιες αλλα μπορεις να τις αποβαλλεις κ ειναι πολυ σημαντικο σε αυτη την ηλικια να βοηθησουμε τα μικρα μας να μην τους γινουν μονιμοι φοβοι. εμενα προχθες ακουσε ελικοπτερα πολλα κ ενω τα ξερει κ δεν τα φοβαται, εκεινο το πρωι επειδη δεν τα εβλεπε απλα κανανε πολυ θορυβο πανω απο το σπιτι φοβηθηκε...ε ακομα το θυμαται κ μας λεει τι εγινε κ τι κανανε τα ελικοπτερα...αλλα πιστευω ηταν κατι παροδικο....στα χτυπηματα απο πολυ μικρο δεν ετρεχα, απλα τον εμαθα να το τριβει εκει που χτυπησε κ το περναει ετσι...τελευταια δινει κ φιλακια μονος του αχαχαχαχα

ροζα κ εμενα του αρεσει πολυ η ρουτινα....ειδικα με τα τσισα πρεπει να τα ακολουθησουμε ολα....τσισα στη λεκανη, σκουπισμα, καζανακι, χερια πλυσιμο, αστερακι....

εμαθε κ τα φαναρια το καλο μου, αυτο το χαρηκα πολυ γιατι ειναι πολυ χρησιμο!!!

καλο πρωινο να εχουμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...