Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Fairy μου καλημέρα!!!

Πολλά μπράβο στο αντράκι σου και σʼ εσένα για το κολύμπι !!!

Τον Πανορμίτη τον ξεκίνησα κολυμβητήριο από 10 μηνών και του άρεσε πολύ, αλλά δυστυχώς το χειμώνα που μας πέρασε με όλες αυτές τις ιώσεις καταφέραμε να πάμε μόνο 4 φορές. Είχαμε και μια ατυχία τώρα που είχαμε πάει στην Κρήτη (τον κουκούλωσε ένα κύμα στη θάλασσα και ήπιε νερό ) και έτσι έχουμε μείνει λίγο πίσω με τις κολυμβητικές μας επιδόσεις.

Πάντως και εμένα δεν θέλει καθόλου ούτε μπρατσάκια, ούτε γιλέκο, ούτε σωσίβιο, ούτε καν να τον κρατάω, …θέλει μόνος του.

Έχει ξεκινήσει και μια παραξενιά και δεν θέλει να του πηγαίνει καθόλου νερό στα μάτια, ούτε όταν κάνει μπάνιο στη μπανιέρα.

Τώρα που θα πάμε διακοπές θα δείξει πως θα τα πάει φέτος …

Δεν αγχώνομαι όμως καθόλου, αν θέλει να κολυμπήσει θα κολυμπήσει, αλλιώς ας κάτσει στην άκρη να παίζει με τα κουβαδάκια του, όπως και να έχει μόνο και μόνο που θα βρίσκετε στην παραλία καλό του κάνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι Σοφια μου πως τα λες...αν δει οτι εσεις κολυμπατε κλπ ισως του φυγει που τρομαξε :)

παντως βρε κοριτσια δεν κατηγορω τον Γιωργο μου που ειναι ετσι ... ειναι ιδιος εγω σε αυτο το θεμα....αν εχεις μια μανα που οταν πεφτεις δεν σκυβει να σε σηκωσει κ σου λεει ελα Γιωργακη σηκω δεν πειραζει, ε κ εσυ μετα δεν φοβασαι...ειμαι λιγο αναισθητη ε? χεχε

παντως τα παιδακια μας ειναι πολυ μικρα ακομα, ειναι μωρακια...κ εμεις περιμενουμε να κανουνε τοσα πολλα απο μερα σε μερα....εχθες μου πατησε 2 υπεροχα κατουρηματα στην μοκετα γμτ!!! ενω παει πολυ καλα με την πανα ηταν λες κ πηγε κ κατουρησε επιτηδες!!!! επλενα η μανα βραδυατικα

μπραβο στα παιδακια κ στις μανουλες που ασχολουνται τοσο .

δυστυχως εγω με τα διδυμακια μου δεν μπορω να αφοσιωθω σε κανενα. ολα πανε πισω.

π.χ. βαζω τη Νεφελη στο γιογιο που το θελει. μετα ερχεται κ η Δαναη που καθεται μονο αν βλεπει κ τη Νεφελη. σηκωνεται αυτη κ μετα σηκωνεται κ η Νεφελη χωρις να προσπαθησει να κανει. μετα τις κυνηγαω κ τις δυο γυμνουλες, προσπαθωντας να τους βαλω την πανα, μην τυχον κ κατουρησουν κ γλιστρισουν κ εχουμε αλλα...!

τα χαιρομαι πολυ τα διδυμακια μου που ειναι τοσο καλη παρεουλα κ αγαπιουνται πολυ, αλλα ειναι πολυ δυσκολο να κανουμε οτιδηποτε χρειαζεται την προσοχη μου αποκλειστικα.

MCYlp3.png

κουραγιο ροζα μου :) ειμαι σιγουρη πως κανεις πολυ καλη δουλεια κ ειμαι επισης πολυ πολυ σιγουρη οτι δινεις οση σημασια χρειαζεται το καθε σου παιδακι....μην υποτιμας τον εαυτο σου σαν μανουλα :) η καθεμια μας ειναι διαφορετικη, εγω το λεω οτι ειμαι αναισθητη, βλεπω αλλες μαμαδες πχ στην πισινα με τα μωρα τους να εχουν σωσιβια κ μπρατσακια μαζι κ εγω καθομαι στο ενα μετρο απο τον γιωργο αχαχαχα...αυτο δεν σημαινει οτι δεν του δινω την προσοχη που χρειαζεται απλα εχω αλλη μεθοδο. κ οταν εχεις 2 παιδακια εχεις παλι αλλη μεθοδο....τα κοριτσακια σου εκτιμανε ολα οσα κανεις, μην υποτιμας αυτα που κανεις ποτε ποτε :)

Ροζα μου,

Δεν νομίζω πως μένουν πράγματα πίσω. Είμαι σίγουρη πως σε κάποια πράγματα λόγο και του ότι είναι 2 είναι πολύ πιο μπροστά από ότι τα μοναχοπαίδια μας, (πχ. Στο ότι έχουν μάθει από πολύ μικρές να περιμένουν τη σειρά τους, έχουν μάθει να συνεργάζονται, έχουν μάθει να σκέπτονται και να υπολογίσουν τον άλλο, είμαι σίγουρη πως είναι πολύ πιο ανεξάρτητες από άλλα παιδάκια της ηλικίας τους, κλπ,κλπ…)

Όσο για το γιογιό ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΕ … δεν ξέρω κανέναν ενήλικα να κυκλοφορεί με πάνα (όπως κάπου διάβασα – δεν θυμάμαι που - μπορεί και κάπου εδώ)

Το ότι η μια παρασύρετε από την άλλη είναι φυσιολογικό και αν κάποιες φορές σε δυσκολεύει στέψου πόσες πολλές φορές σου έχει λύσει τα χέρια …

Σε θεωρώ πραγματικά πολύ τυχερή που έχεις διδυμάκια, και είμαι σίγουρη πως παρότι είναι πολύ δύσκολο να τα βγάλεις πέρα με 2 παιδιά σε αυτή την ηλικία, που τα κάνουν όλα ταυτόχρονα, τα καταφέρνεις μια χαρά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Όσο για την παραλία και το θεματάκι που έχει η Δανάη με την άμμο νομίζω πως δεν πρέπει να την αφήνεις σπίτι. Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις τις εξορμήσεις σας στην παραλία πιο σύντομες και πιο καλά προετοιμασμένες για τη Δανάη. Μπορείς για παράδειγμα να δοκιμάσεις να της πάρεις ένα 2πλό φουσκωτό στρώμα θαλάσσης και να την πηγαίνεις αγκαλίτσα μέχρι εκεί οπού θα έχει αρκετό χώρο να παίξει χωρίς να πατάει στην άμμο. Επίσης μπορείς να την πάρεις πάλη αγκαλίτσα και να την βάλεις στο νερό να κολυμπήσετε εκεί που δεν πατάει. Πιστεύω πως έτσι σιγά – σιγά θα το πάρει απόφαση όταν είναι έτοιμη και θα το ξεπεράσει όπως έκανε και με το χάλι στο δωμάτιό της.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ροζα μου,

Δεν νομίζω πως μένουν πράγματα πίσω. Είμαι σίγουρη πως σε κάποια πράγματα λόγο και του ότι είναι 2 είναι πολύ πιο μπροστά από ότι τα μοναχοπαίδια μας, (πχ. Στο ότι έχουν μάθει από πολύ μικρές να περιμένουν τη σειρά τους, έχουν μάθει να συνεργάζονται, έχουν μάθει να σκέπτονται και να υπολογίσουν τον άλλο, είμαι σίγουρη πως είναι πολύ πιο ανεξάρτητες από άλλα παιδάκια της ηλικίας τους, κλπ,κλπ…)

παααααααρα πολυ σωστο!!! μα παρα πολυ!!!!!

Δυστυχώς όσο και να προσπαθούμε να μην πέφτουμε με τα μούτρα στα μοναχοπαίδια μας, είναι λογικό πως σε φάσης το κάνουμε.

Τρομάζω όταν θυμάμαι πόσο εντύπωση μου έκανε η συμπεριφορά των παιδιών που δεν είχαν αδέρφια όταν ήμουν μικρή, πόσο αγκιστρωμένα ήταν στις μαμάδες τους και πόσο καταπιεστικές πολλές φορές η μαμάδες τους προς αυτά. (Χωρίς αυτό να σημάνει πως δεν είχαν υγιείς σχέσεις με του γονείς τους ή πως δεν τα ήθελα για φίλους μου – έχω αρκετούς άλλωστε που είναι μοναχοπαίδια ακόμη και σήμερα)

Πραγματικά προσπαθώ πολύ να μην το κάνω και εγώ στον Πανορμίτη, (με πόνο ψυχής πολλές φορές), άλλα πολλές φορές με πιάνω στα πράσα

… δεν θέλω να σκέφτομαι πόσες φορές δεν το καταλαβαίνω καν.

Μάλιστα είναι αυτός ο σημαντικότερος λόγος που αποφάσισα να στείλω τον Πανορμίτη σε παιδικό σταθμό από τόσο νωρίς . Να μάθει να μοιράζετε, να κάνει παρέες με παιδάκια, να μάθει να εντάσσετε σε ένα σύνολο και να μην δυσανασχετεί όταν δεν είναι το κέντρο του κόσμου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης εξίσου σημαντικό, να μάθω και εγώ να τον αποχωρίζομαι και να συνηθίσω μην είμαι συνέχεια το κέντρο του κόσμου του, να μάθω να τον εμπιστεύομαι και να μην νιώθω ανασφάλεια μόλις αυτός δεν μου δίνει λίγη σημασία και παίζει μόνος του.

Δύσκολα πράγματα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εμένα ο Πανορμίτης έχει αρχίσει να μου το ζητάει και απέξω – απέξω, αλλά κάνω πως δεν καταλαβαίνω.

Την άλλη φορά, ήμασταν σε μια ξαδέρφη του άντρα μου που είναι έγκυος και όταν γυρίσαμε σπίτι μου είπε: «Μαμά, να βάλεις και εχύ μωάκι τη κοιλίτσα σου». Άσε που μόλις δει μωρό ενθουσιάσετε, θέλει να το παίρνω αγκαλιά για να το χαϊδεύει και μετά μου λέει να το πάρουμε σπίτι μας.

Εγώ φυσικά δεν είμαι σε φάση ούτε καν να το συζητάω, μονό και μόνο τα οικονομικά μας χάλια φτάνουν για να μην μπαίνω στη διαδικασία να το σκέπτομαι καθόλου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η μόνη πιθανότητα να το σκεφτώ (…ίσως), είναι να κερδίσω κανένα lotto, πράγμα μάλλον εξαιρετικά δύσκολο.

Οπότε με το όνειρο το βλέπω να μένει το μαναράκι μου …

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω εχω το παλιοδιδακτορικο μου!!!! βεβαια μεχρι το τελος του χρονου θα το εχω δωσει...κ ο δικος μου τρελλαινεται για μωρακια κ τον ρωταω αν θελει κ λεει ναι...του λεω ρωτα τον μπαμπα σου αχαχαχαχαχ

ti zesti pali auti simera! 27 vathmous exei!

kala na po kai ego poso polu thelo ena deutero? san treli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sofia na sou po monaxa pos to paidi tha to exeis mia zoi kai einai kouto na skeftesai to oikonomiko. alloste kai teleia na itan ta pragmata poios sou leei pos den tha xalagan meta.

otan emeina egguos sto mikro i zoi mas itan apsogi. o andras mou eixe mia kali douleia kai ego episeis. 3 meres prin genniso ton apelusan. oi duskolies de stamatane pote alla auto einai anexartito. dld stin kaoxi kai ston polemo den kanane paidia?

loipon kai ego apo mikro ton evaza sti thalasa alla den kolumpaei monos tou akoma. dld fairy o giorgos kolumpaei kanonika sta apata xoris mpratsakia/sosivio klp? bravo tou. kai ego tha tou ekana tetoia alla o pateras tou einai fovitsiaris k de me polu afinei.

oso gia tis fovies o mpampas mas einai polu triferos kai prospathei polu o kakomoiris. apla thelo na pao kai ego na do ti ginete. genika o andras akrivos epeidi emeine anergos otan gennithike o mikros itan sunexeia dipla tou. dld mexri to Septemvrio o mikros itan polu tuxeros giati eixe tous goneis tou pou to latrevane sunexeia mazi tou. autos den katalavaine apo provlimata kai oikonomiki krisi. tou eftane pou eimastan kai oi 3! kai tora panta thelei na pigainoume pantou oloi mazi. akoma k me ta tsisakia telika voithaei o mpampas mas an kai stin arxi tou fainotane vouno!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...