Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας! Τι κανετε?

Νατασα και Fairy τι εγινε με τις φωνες σας?Γιατι τις χασατε ταυτοχρονα?

Ειχαμε φυγει οικογενειακως 2 μερες για ψηφο και για ενα γαμο-βαφτιση.Περασαμε πολυ ωραια, τα παιδια ειχαν παρεα συνεχεια, ασχολουνταν ολοι μαζι τους κι εγω ξεκουραστηκα λιγο...Σημερα εχω τεμπελιες, δεν μπορω να παρω τα ποδια μου....

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

tsoupres mou ti kanete? kalimeres polles!

i foni veltionete alla akoma eimai vraxniasmeni. den xero pos ta kataferame me ti fairy k kolisame mazi:confused: den eimaste kai konta na peis!

o mikros paei kalutera me to thema giogio alla exo paratirisei pos exoume ligotera atuximata otan foraei pana. den xero noiothei megaluteri asfaleia ti na po.

exthes vgikame me ti manoula mou k to mikro volta ston tamesi kai meta arxise na fonazei oti ithele na katsoume se pub na fame! telika kathisame fagame oi treis mas kai kamia stigmi mou leei thelo toualeta. den imoun k sigouri oti ithele giati polles fores to xrisimopoiei sa dikaiologia gia na pigainei k na plenei ta xeria tou.

pigame katourise k i pana tou itan stegni. eimastan exo peripou 3-4 ores kai katourise mia sto magazi k meta otan epistrepsame sto spiti. i pana itan kathari.

to vradu xupnise kai pali mou eipe mama thelo tsisa (me pana stegni) kai ekane k xanakoimithike. to proi xupnise katourise k i pana kathari. an eixame valei vraki sigoura tha eixe 1 atuxima!

den xero ti sumvanei. pantos pame kala.

sas filo

uDLqp1.png

ritaki συγχαρητηρια για την κορη!!!!!!!!

με το καλο βρε κοριτσι και μην ανησυχεις για το δικαστηριο....

fairy.... φιλια στον Γιωργη σου!!!!!!

Έχω καταλήξει σε 2 οπότε θέλω τη γνώμη σας:

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_37_10751_-1_14552_151389_10001_

και

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-2012-Baby-Stroller-Pushchair-Buggy-Raincover-From-Birth-ZETA-Vooom-Recline-/180782349483?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item2a1777bcab

για πέιτε καμια γνώμη. Από βάρος απ'όσο έχω καταλάβει είναι περίπου ίδιο (περι τα 7 κιλά)

natassaki εγω ψηφιζω αυτο απο το kiddicare

Κορίτσια,

Μόλις ειδοποιήθηκα για την απόλυσή μου. Θα απολυθώ σε 2 μήνες, πράγμα που σημάνει πως παίρνω μόνο κάποιο ποσοστό της αποζημίωσης που δικαιούμαι. ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!!!! :(

Τι να πω …και μη χειρότερα…

Εύχομαι τουλάχιστον να έχουμε την υγεία μας…

βρε σοφακι τι να πω :(....τουλαχιστον εχεις 2 μηνες μπροστα σου να ψαξεις....ειναι δυσκολα δυστυχως...πολυς κοσμος ανεργος και με πολλα προβληματα...τουλαχιστον εμεις ειμαστε καλα με τα παιδακια μας...αυτο να λεμε....

θενα συγχαρητηρια βρε κοριτσι....αντε καλη αρχη!!!!!!!!!!!

εμεις ειμαστε σε δυσκολη φαση αυτη την περιοδο..θα σας τα πω αλλη φορα...

φιλια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ti egine re tsoupres sa epiase i zesti k exafanistikate?

pasxalitsa elpizo i fasi sas na min exei na kanei me kati sovaro.

rita pou eisai? pos paei i koilia megalonei?

sofia esu pos eisai?

manoules me 2 morakia tin palevete i oxi?

ego eimai pali moni afou apo paraskevi efugan oloi gia ellada alla to savvato katevaino k ego gia 2 evdomades.

aisthanomai polu perierga mias kai den exo pleon spiti stin ellada k tha meino se aderfes, kouniades, petheres klp

kala tora pou eipa petheres ta exo parei! ma einai merikoi anthropoi toso ma toso axristoi! grrrrrrrrrr de theloun na prospathisoun na kanoun tpt k ta paratane me to paramikro. parakalesa ton andra mou k tin pethera mou na dokimasoun sto mikro ta rouxa pou skeftomai na valei stin vaftisi tis xaderfis tou pou einai tin alli mera apo ti mera pou katevaino kai den tha exo polu xrono alla k pou an den tou kanoun prepei na tou paro kainourgia. o andras mou exei ti mesi tou apo exthes kai i apantisi tous einai oti den mporoun giati o mikros den kathete. ELEOS dld 3 atoma den mporoun? aporo pos auti i gunaika megalose paidia? entaxei exei provlimata ugeias alla ERLEOS den mporei na ntisei ena paidi?

ma entelos axristi! sugxistika tora pou to thumithika giati genika aisthanomai xalia pou einai o giops mou sta xeria tis! ante na erthoun edo monima na iremiso!

uDLqp1.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα, μου λείψατε…

Νατάσσα μου, το θέμα πεθερά με πονάει και εμένα πολύ, έχω και εγώ καθημερινά την ίδια απορία με εσένα, πως μεγάλωσε 2 παιδιά αυτή η γυναίκα; Εμένα βεβαία η απορία μου λύθηκε. Τα μεγάλωσε η μάνα της!!!

Προσπάθησε να μην συνεχίζεσαι γιατί είναι χειρότερα. Εγώ πια έχω δεχτεί πως κάποια πράγματα δεν μπορεί να τα κάνει, και έτσι προσαρμόζομε. Το κακό δυστυχώς είναι πως όταν της λέω να κάνει κάτι και δεν μπορεί, δεν μου το λέει εξ αρχής να δω πως θα το αντιμετωπίσω αλλά με αφήνει απλά να το ανακαλύψω. Ο μικρός μου για παράδειγμα ήταν άρρωστος όλη την εβδομάδα, και αναγκαστικά για 1 μέρα έπρεπε να πάω στη δουλειά και να τον κρατήσει η γιαγιά του. Εννοείτε πως έπρεπε να παίρνω τηλ. κάθε λίγο και λιγάκι να της θυμίζω πότε έπρεπε να πάρει την αντιβίωση, πότε έπρεπε να του κάνει aerolin, να του βάλει ορό (αν και της τα είχα σημειωμένα –τα ξεχνάει) αλλά αυτά είναι το λιγότερο. Το χειρότερο είναι που δεν θέλει να του βάζει θερμόμετρο –δεν μπορεί- τον καταλαβαίνει λέει πότε έχει πυρετό. Γι΄αυτό στο παρελθόν έχω γυρίσει από τη δουλειά και έχω βρει το παιδί να κοιμάται με 39 και αυτή μου έλεγε «μόλις τον κοίταξα και είναι δροσερός δεν χεριάσετε να του βάλεις θερμόμετρο». Τέλος πάντων με υπομονή και λίγο διπλωματία την βρίσκεις την άκρη. Της είπα πως ο γιατρός είπε να τον θερμομετρούμε και να γράφουμε την θερμοκρασία του όλη την ημέρα, την έπαιρνα και τηλ. «βάλτε του θερμόμετρο και σας παίρνω ξανά σε ένα τέταρτο να μου πείτε να το σημειώσω» της είπα και έτσι το έλυσα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Να σας γράψω και τα νέα μας…

Το προηγούμενο ΣΚ πήγαμε στο μπαμπά μας στα Χανιά, περάσαμε πολύ ωραία. Ο Πανορμίτης χάρηκε πολύ που είδε το μπαμπά του και ήταν αυτοκόλλητοι όλα το 3 ήμερο. Στεναχωρήθηκε όμως και πολύ κατά τον αποχωρισμό, το λουλουδάκι μου. :(

Όλη την εβδομάδα ήταν άρρωστο το καμάρι μου γιατί κρύωσε στο καράβι με τα aircondition. Είχε απίστευτο βήχα και έκανε και λίγο πυρετούλι. Τώρα όμως είναι μια χαρούλα!!!

Χθες πέταξε και την πιπίλα του στα σκουπίδια (δική του ιδέα), γιατί «χάλαχε , εν κάνει μούτσου μούτσου» . Και φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία. Του είπα πως αν θέλει να την πετάξει μετά δεν θα έχει πιπίλα για να κοιμηθεί και πως είναι ώρα να την πετάξει γιατί είναι παιδάκι πια και όχι μωράκι να κοιμάται με πιπίλα. Την πέταξε λοιπόν και το βράδυ κοιμήθηκε, αν και άργησε λίγο, ΧΩΡΙΣ ΠΙΠΙΛΑ!!!

Ελπίζω σήμερα να τα καταφέρει και στο σταθμό να κοιμηθεί χωρίς το πιπιλίνο του.

Το μωρό μου γίνετε αντράκι και συγκινούμε πολύ… αφήνει τις μωρουδίστικες συνήθειές του και αποκτά λίγο – λίγο συμπεριφορά παιδική …αχ πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός, πότε κοιμότανε στην αγκαλίτσα μου και θήλαζε, πότε μπουσούλισε, πότε περπάτησε και για πότε κατακτά μια - μια τις ανεξαρτησίες του…

Δεν είναι λίγο περίεργο, βρε κορίτσια, αν σκεφτείς πως σιγά - σιγά φεύγουν από την αγκαλιά μας, φεύγουν από τα χέρια μας, …και πριν καλά - καλά το καταλάβουμε θα φύγουν από το σπίτι μας να κάνουν την δική τους οικογένεια…

Και φυσικά εμείς θα ήμαστε εκεί να τα νοιαζόμαστε και να τα ενθαρρύνουμε να το κάνουν …αλλά όπως και να το κάνεις είναι, (ευχάριστα φυσικά) συγκινητικό.

Τι σου κάνει μια πιπίλα πρωί – πρωί … :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

kala sophia kai emana eixe ti mana tis mazi alla leei pos ola ta ekane auti. ti na po den xero. tin agapao polu k me agapaei k ekeini kai to xero alla me ta paidia den to exei me tipota. oxi mono to diko mou alla k tis koris tis. genika einai k polu gkriniara kai den exei katholou tsagano apano tis.

o mikros tis teleutaies meres exei anaptuxei kati fovies pou den tis katalavaino kai me provlimatizoun. fovatai to skotadi. pote mexri tora de fovotane. exthes mou eipe o pateras tou to vradu koimithike me to fos anoixto. to megalo, oxi mikro! den tou leme pote istories me to skotadi i min pas exei einai skotadi kai alla tetoia pou legane palia. to exo katalavei edo k kairo k ligo ligo ton pianei.

stin arxi mou elege ekei exei skotadi? kai edeixne diafora simeia p.x sto treno klp. ton pianei kai mia fovia me to upsos. den thelei na anevainei se diafora psila (tsoulithres klp) se kounies idis an den exei apo kapou na piastei.

den xero ti sumvainei prepei na to ereuniso :rolleyes:

uDLqp1.png

Τρέχω και δεν φτάνω…

Μόλις ανακάλυψα πως οι αιτήσεις για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς πρέπει να γίνουν μέχρι τέλος του μήνα (μέχρι τέλος της εβδομάδας δηλ.), και δεν έχω μαζέψει τίποτα από τα χαρτιά που χρειάζονται…

Επίσης για όσες ενδιαφέρονται βγήκε ανακοίνωση για τις μητέρες που θέλουν να πάρουν επιδότηση από ΕΣΠΑ για τους παιδικούς σταθμούς και οι αιτήσεις θα γίνουν από 13/7 έως 23/7/2012. Έχουν όμως αρκετά δικαιολογητικά και καλό θα ήταν όσες ενδιαφέρονται να τα δουν από τώρα στη διεύθυνση www.eetaa.gr

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κοριτσια...πηζω πηζω πηζω!!!

νατασα μην δινεις σημασια στους φοβους, απλα τους ανακαλυπτει, παρτε στο στο χαλαρο κ δειξτε του οτι εσεις δεν φοβαστε κ θα του φυγουν ολα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...