Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ritaki με το καλό να έρθει η κορούλα σου κ καλά κουράγια με το τρέξιμο.

Θένα μπράβο κορίτσι μου, πολύ ευχάρηστο αυτό με τη δουλειά, να σας έρθουν όλα βολικά.

Αndith πάλι χωρίσ δουλειά κούκλα, ε? Αυτή η παλιοκρίση έχει διαλύση όλη την ευρώπη! Ο μπαμπάς σας είναι μαζί σας ή είναι ακόμα Ελλάδα?

Σοφία και εμείς με τα νερά έχουμε μεγάλη τρέλα! Έχει μάθει τώρα και μου λέιε μόνος του "No μαμα στο μπάνιο, don't" γιατι προσπαθούμε να μάθουμε κ καμια λέξη στα αγγλικά! Βέβαια πάει πολύ συχνά και τα κάνει όλα χάλια! μια μέρα είπα να το παίξω άνετη κ τον άφησα κ κοντέψαμε να πλημμυρίσουμε! Ασε που σε συνδιασμό με την εκπαίδευση της πάνασ με κοροιδευει ιδικα όταν είμαστε έξω. Μου λεέι κακα ή τσίσα για να πάμε στην τουαλέτα κ μετά να πλύνει τα χέρια του. Εχθές είχαμε παει να φάμε έξω σε ενα εστιατόριο και συκώθηκα 7-8 φορές για τσισα/κακα. Από αυτέσ τη μία κατούρησε και τη μια έκανε λίγα κακά. όλες οι άλλες ήταν ψέφτηκες.

Με την εκπαίδευση της πάνασ καλά τα πάμε όσο είμαι εδώ. Ευτυχώς την Παρασκευή έρχετε η μαμα μου για 1 εβδομάδα και ελπίζω να καταφέρουμε μαζί να την κόψουμε τελείως διαφορετικά αν μου δώσουν άδεια τότε.

Τρελό γέλιο έχει όταν κατουράει όρθιος! έγινε αντρακι κ θελει κ σαν το μπαμπά!

Λοιπόν θέλω γνώμες. Θέλω να αγοράσω ένα καρότσι ελαφρυ που να μπορώ εύκολα να το βάζω/βγάζω σε τρένα, μετρό αεροπλάνα, να το κουβαλάω σε σκάλες κλπ. Όμως θέλω να ξαπλώνει ώστε να μπορεί να κοιμηθεί κ να έχει ψηλά χερούλια και να είναι πολύ οικονομικό.

Έχω καταλήξει σε 2 οπότε θέλω τη γνώμη σας:

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_37_10751_-1_14552_151389_10001_

και

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-2012-Baby-Stroller-Pushchair-Buggy-Raincover-From-Birth-ZETA-Vooom-Recline-/180782349483?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item2a1777bcab

για πέιτε καμια γνώμη. Από βάρος απ'όσο έχω καταλάβει είναι περίπου ίδιο (περι τα 7 κιλά)

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα,

Fairy μου ο Πανορμίτης συνήθως ξυπνάει και ζητάει να κάνει τσισάκια αμέσως κάποιες φορές μάλιστα ξυπνάει επί τούτου, έχει τύχη δηλαδή να ξυπνήσει και 4:00 και να μου λέει «μαμά, θέλω κίχια μου» να κάνουμε και να ξανακοιμηθεί. Άλλες φορές όπως σήμερα για παράδειγμα, ξύπνησε ζήτησε να κάνει τσισάκια, αλλά δεν προλάβαμε. Πήγαμε στο γιογιο δεν έκανε τίποτα (αφού είχε είδη κατουρήσει την πάνα του) και μετά από λίγο ξανακατούρησε το πάτωμα γιατί ξεχάστηκε με το παιχνίδι.

Το κακό με τον Πανορμίτη είναι πως τον έχει πιάσει το πείσμα του με το συγκεκριμένο θέμα και αν εξαιρέσεις το Σάββατο που ζήτησε μονός του βρακάκι και τα πήγε περίφημα, θέλει την πάνα του και δεν ζητάει να χρησιμοποιήσει το γιογιό, παρά μόνο το πρωί. Το «σκατούλι» όμως έκτος από ελάχιστες εξαιρέσεις πια, δεν λερώνει την πάνα του. Βάζουμε και βγάζουμε τις πάνες στεγνές. Μπορεί και κρατιέται δηλαδή, μέχρι να του πώ εγώ να πάμε στο γιογιό. Έτσι τον έχω αφήσει να αποφασίζει μόνος του πότε θα βάλει βρακί ή πάνα μπας και κάποια στιγμή αφήσει το πείσμα και το πάρει απόφαση μόνος του, αλλιώς τον Αύγουστο που θα πάρω άδεια θα πετάξουμε τις πάνες και θα έχει μόνο βρακάκια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια,

Μόλις ειδοποιήθηκα για την απόλυσή μου. Θα απολυθώ σε 2 μήνες, πράγμα που σημάνει πως παίρνω μόνο κάποιο ποσοστό της αποζημίωσης που δικαιούμαι. ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!!!! :(

Τι να πω …και μη χειρότερα…

Εύχομαι τουλάχιστον να έχουμε την υγεία μας…

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση Νατάσα μου, αλλά δυστυχώς του μπαμπά μας η δουλίτσα εκεί είναι για την καλοκαιρινή περίοδο μόνο και πάλη δεν είναι και σίγουρο πως θα πάει καλά γιατί είναι μόνο με ποσοστά. Το να πάω και εγώ λοιπόν στην Κρήτη, δεν είναι και τόσο εύκολο.

Και να σου πω την αλήθεια είμαι τόσο απογοητευμένη αυτή τη στιγμή… που όλα μου φαίνονται μαύρα και άραχνα…

Ελπίζω να ανακάμψω γρήγορα …ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΩ… γιατί με την ψυχολογία υπό του μηδενός δεν γίνετε να τα βγάλω πέρα, πόσο μάλλον να μπω και σε μια διαδικασία ευρέσεως εργασίας.

Μέχρι αύριο το πολύ μου δίνω διορία να κλαίγομαι, μετά διάλυμα να πάμε στο μπαμπά μας και να ξελαμπικάρω και από Τρίτη που επιστέφουμε με καθαρό ελπίζω μυαλό να δω τι θα κάνω.

…εκεί μας κατάντησαν δικαίωμα ούτε στη θλίψη μας δεν έχουμε.:evil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλησπερα να σας πω και γω το πονο μου!η Ολγα παει κανονικα στην τουαλετα στον παιδικο εδω και τρεις μερες, μονο το μεσημερι που κοιμαται φοραει πανα, μαλιστα σημερα που πηγα να την παρω μου εδειξε την τουαλετα, εκατσε να κανει πιπι τραβηξε και το καζανακι αλλα στο σπιτι αρνηται, κατουραει πανω της και μιλαμε τη βαζω στην τουαλετα, καθεται λιγο, μου λεει δε θελω, κατεβαινει παμε στο σαλονι και κατουραει!!ουτε μια φορα δεν κατουρησε στην τουαλετα σπιτι, νευριασα παρα πολυ σημερα, γιατι θελει να κατουρησει και δεν το κανει, αφου μολις ερθουμε στο σαλονι κατουραει, της μιλησα λιγο αποτομα σημερα που τσαντιστηκα, λαθος μου το ξερω αλλα ειναι σαν να με κοροιδευει, θα με πειτε υπερβολικη, η δασκαλα στο σχολειο ενθουσιαστηκε που απο τη πρωτη μερα δεν εκανε πανω της καθολου, μου εδωσε και τις πανες πισω σημερα και στο σπιτι τζιφος!

Θενακι μου συγχαρητηρια!πηρα φορα να τα δικα μου και ξεχαστηκα!καλη αρχη να εχεις!

Σοφακι ασε και γω ανεργη και ψαχνω, στα πατωματα ειναι η ψυχολογια μου!

rXrPp3.png

Κορίτσια,

Μόλις ειδοποιήθηκα για την απόλυσή μου. Θα απολυθώ σε 2 μήνες, πράγμα που σημάνει πως παίρνω μόνο κάποιο ποσοστό της αποζημίωσης που δικαιούμαι. ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!!!! :(

Τι να πω …και μη χειρότερα…

Εύχομαι τουλάχιστον να έχουμε την υγεία μας…

ψυχραιμια σοφακι .

πραγματικα εχω αγανακτισει που ολο τετοια δυσαρεστα ακουω........... κ μη χειροτερα δεν λες τιποτα.

θενακι συνχαρητηρια κοριτσαρα μου .... !!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Σας στέλνω την θετική μου ενέργεια

Πήζω με τα μαθήματα θα επανέλθω

Φιλια

στειλε στειλε φιλεναδα μηπως στειλουμε κ μεις κ αλληλοβοηθηθουμε :tongue:

δεν σας ειπα.......πηραμε ημερομηνια για το δικαστηριο (θελω να πιστευω οριστικο) που ειχε ο αγγελος , τον νοεμβρη βεβαια. απο δευτερα θα παω στον δικηγορο για λεπτομεριες.......ουφ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Σοφακι δυστυχως ολο και περισσοτεροι βρισκομαστε σε αυτη τυην κατασταση...Ελπιζω να γινει κατι συντομα και να αλλαξουν τα πραγματα...Σου ευχομαι να βρεις μια δουλιτσα αυτους τους 2 μηνες.Τουλαχιστον θα παρεις και καποια αποζημιωση..Εμεις 200 ατομα δεν εχουμε παρει καν τα χρωστουμενα δεδουλευμενα μας ποσο μαλλον αποζημιωση για τα χρονια που αφιερωσαμε...

Τελοσπαντων, θετικη ενεργεια και δυναμη απο τα αγγελουδια μας να παιρνουμε και ολα θα τα καταφερουμε!

Με το γιογιο εμεις δεν τα παμε καλα τελευταια.Απο εκει που του αρεσε τωρα δεν θελει καν να καθεται...Δεν θελει καν να τον αλλαξω πανα οταν λερωνεται...Σκεφτομαι μηπως δεν ειναι ετοιμος και δεν πρεπει να τον πιεσω.Απο αλλες μαμαδες ακουω οτι δεν θελει πιεση και οτι καποια παιδακια το θελησαν μονα τους ξαφνικα, σε λιγο μεγαλυτερη ηλικια ομως..Ειναι πολυ δυσκολη διαδικασια τελικα...

Νατασα για τα καροτσακια που ρωταγες, μοιαζουν πολυ, θα λεγα το πρωτο επειδη ειδα εχει και αδιαβροχο και σκεπασμα για τα ποδια...Καλη αγορα!

Θενα συγχαρητηρια κοριτσι!!!

Φιλια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα κοριτσια

πραγματικα μπορω να πω πως το γιογιο ειναι αρκετα δυσκολο κ θελει πολυ υπομονη απο μερους μας. εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να ρωταω καθε 5 λεπτα αν θελει τσισα....κ εμεις περασαμε φασεις που μια ηθελε να καθεται μια δεν ηθελε...τωρα οποτε του πεις λεει ναι. ειναι σιγουρα μικρα τα παιδια μας. αλλα πιστευω καλυτερα απο τωρα κ ας παρει 6 μηνες παρα να περιμενουμε να πανε 3-4 κ να εχουν συνηθισει την πανα. μην τα πιεζεται....αν δεν θελουν αφηστε τα...μετα απο λιγο ξαναρωτηστε ομορφα κ καλα....καποια στιγμη θα κατσουν θα δειτε. εμενα με βοηθησε πολυ ο παιδικος παντως....παει με τον κολλητο του κ κατουρανε μαζι κ γελανε αχαχαχαχα. μα ολα μαζι τα κανουν πια αυτα τα παιδια!!!!!υπομονη κ θα τα καταφερουμε κοριτσια μου κ σε αυτο οπως κ σε ολα...κ τι σημασια αν βγαλουν τελειως την πανμα σημερα η αυριο ;)

οσο για τα εργασιακα....πραγματικα χαμενα τα εχουμε εμεις εδω...πας να κανεις μια συζητηση κ δεν ξερεις πως να την ξεκινησεις κ πως να την τελειωσεις....εμεις βλεπουμε κ ειδησεις απο τοσα καναλια κ εγω τουλαχιστον βλεπω την προπαγανδα κ το πως σε κανουν να φοβηθεις κ να αποφασισεις να ψηφισεις αυτο που θελουν ολοκαθαρα!!!!

πιστευω ακραδαντα ολα κυκλος ειναι....ολα θα φτιαξουν ξανα μια μερα...απλα τωρα φτανουμε στο τελος του κυκλου κ στο τελος υπαρχει πεινα μεγαλη....μπορω να νιωσω το αχγος σας, μαμα ειμαι κ στη σκεψη κ μονο να μεινω χωρις δουλεια τρελλαινομαι...σιγουρα εσεις εχετε τριπλασιο αχγος απο εμενα...

αχ δεν ξερω τι να γραψω αλλο....να εισαστε σιγουρες οτι εχετε την σκεψη μου παντα! οτι τα πραγματα δεν ειναι καλα σε καμια χωρα. ας αγωνισοτυμε ολοι για ενα καλυτερο αυριο....ας αγωνιστουμε ολοι να εχουμε κυβερνησεις που θα σκεφτοντε κ τον απλο θνητο λαο....να ειστε καλα κοριτσια...να παιρνετε δυναμη απο τα χαμογελα των παιδιων σας..κ αν κανουν κ καμια ζαβολια παραπανω ας γελασουμε κ να μην τα μαλωσουμε....να ειστε καλα!!!!

apo stigmi se stigmi perimeno ti manoula mou pou erxete me ton andra mou apo Ellada k tha minei gia 1 vdomada k eimai polu xaroumeni! makari na mas kanei ligo kalo kairo na pame kamia volta!

me tin ekpaideusi kai emeis mia apo ta idia. oso tou to thumizo einai ok monos tou mono ta kaka kai spania ta tsisa. xehnietai k me to paixnidi k ta diafora kai katourietai an den tou po na paei. etsi exo katantisei kourastiki kathe ligo k ligaki na ton rotao an thelei tsisa. afiste pou poles fores mou leei oti de thelei alla ama ton pieso katouraei. pantos auto to orthio polu mas aresei! Tha ithela na exoume xemperdepsei mexri to Septemvri giati otan tha paei ston paidiko tha exei diafora themata me ti glossa de thelo na exo k auto. alla an de ginei tora ante mexri 15 Iouliou pou tha eimai Ellada (1-15 Iouliou katevaino :)) tote den xero pote mporei na ginei.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...