Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα,

Ριτάκι χαίρομαι που όλα πάνε καλά στην εγκυμοσύνη σου! Ποσό γρήγορα περνάει ο καιρός!!! Έκανες κιόλας Β επιπέδου!!! Με το καλό να έρθει η κορούλα σου, κούκλα μου!!! Τι καλά ένα αγοράκι ένα κοριτσάκι, ΤΕΛΕΙΑ !!!

Ferry … συγχαρητήρια, τι καλά που φοράτε βρακάκι!!!

Ροζα …συγχαρητήρια και στη Νεφέλη σου!!! Άντε καλή αρχή με το γιογιό. Θα ακολουθήσει σύντομα και η Δανάη φαντάζομαι…

Εμείς το Σαββατοκύριακο το περάσαμε με ίωση. Ευτυχώς την πέρασε ελαφριά (έχουμε κάνει φυσικά απίστευτη προπόνηση όλο το χειμώνα) άλλα την Κυριακή το απόγευμα έβγαλε εξάνθημα και συνεχίσει μέχρι και σήμερα. Μου είπε ο γιατρός ότι είναι συγκεκριμένη ίωση, που κυκλοφορεί, με πολύ υψηλό πυρετό, που στο τελείωμά της κάνει εξάνθημα. Ο μικρός του αδερφού μου έφτασε 41,8 με τη συγκεκριμένη ίωση και πήγαν Νοσοκομείο πριν 15 μέρες.

Ο Πανορμίτης με το γιογιό τα πάει καλύτερα. Το Σάββατο παρότι ήταν αρωστούλης μου ζήτησε μόνος του να βάλει βρακάκι και όλη μέρα και τη νύχτα δεν βράχηκε καθόλου. Από την Κυριακή και μετά όμως ήθελε πάλη την πάνα του. Μετά την προηγούμενη αποτυχία μας όμως έχω αποφασίσει να μην τον πιέσω καθόλου αυτό το διάστημα και έτσι του την ξαναέβαλα, οπότε και γυρίσαμε στο προγραμματάκι μας (πριν και μετά τον ύπνο τσισάκια στο γιογιό).

Όσο για το φαγητό το βράδυ, έχω προβληματιστεί και εγώ και έχω σκοπό να πάρω και τη γνώμη του γιατρού μας. Ο Πανορμίτης μάλλον επειδή τρώνε νωρίς το μεσημέρι στο σταθμό, το απόγευμα πεινάει πολύ. Γυρίζει σπίτι στις 4:30 και έχει φάει και το γιαούρτι του ή τοστ οπότε μέχρι τις 9:00 που θα πιεί το γάλα του έχει λυσσάξει το παιδί και ζητάει συνέχεια κουλουράκια, τσουρέκι και διάφορες σαχλαμαρίτσες. Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να του δίνω λίγο φαγάκι, όχι κανονική μερίδα, κατά τις 6:00 να τον κρατάει μέχρι το βράδυ και να μην χρειάζεται να τσιμπολογάει συνέχεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ritakι μπραβο!!!!!!!!!!!!Με το καλο η κορουλα!!!!!!!!!

Φανταζομαι το τρεξιμο σου τωρα που λειπει ο καλος σου...Εμας 3 μερες λειπει ο μπαμπας μας για δουλεια και στην προετοιμασια του υπνου το βραδυ γινεται ενας πανικος με τα παιδια...

Ο γιος μου αυτη τη στιγμη σιδερωνει (με κλειστο σιδερο φυσικα) τα ηδη σιδερωμενα ρουχα...Το χει....Παω να επεμβω γιατι τα εκανε πατσαβουρια...Καλημερες!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα κοριτσια...

ριτα συχαρητηρια!! καλη συνεχεια να εχεις

σοφια μην νομιζεις πως δεν εχουμε ατυχηματα χαχαχαχα αλλα το παλευουμε κ εχθες πηγε παρα πολυ καλα, λερωσε μονο ενα βρακακι

δεν ξερω αν σε βοηθαει αλλα εμας τρωνε σνακ κατα τις 3.30 στον παιδικο οταν ξυπνανε απο τον υπνο κ μετα τρωει παλι κατα τις 6 στο σπιτι....

sue δεν ειναι τρελλα που θελουν να βοηθανε στις δουλειες αλλα τα κανουν ανω κατω??? αχαχαχα εγω τον αφηνω γιατι το γουσταρει τοσο πολυ!!!! αλλα φυσικα μετα εχω διπλο μαζεμα :(

Σοφια την ιδια ιωση την ειχαμε περασει κι εμεις πριν 1 μηνα...Εσυ πως πας που λειπει ο μπαμπας σας?Τι λεει ο μικρος? Μπραβο σας για την πανα!!!!Ο δικος μου εχει μια αρνηση, δεν το θελει πως το ηθελε το γιογιο...Για το θεμα του φαγητου θα ρωτησω κι εγω την παιδιατρο...παντς πιστευω καλυτερα να του δινεις το απογευμα φαγητο για να μην τρωει λιχουδιες αλλες..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα κοριτσια...

sue δεν ειναι τρελλα που θελουν να βοηθανε στις δουλειες αλλα τα κανουν ανω κατω??? αχαχαχα εγω τον αφηνω γιατι το γουσταρει τοσο πολυ!!!! αλλα φυσικα μετα εχω διπλο μαζεμα :(

Ναι, πολυ τον χαιρομαι!!!Τον αφηνω να συμμετεχει για να μαθαινει κιολας...Αλλα μετα εμεις πρεπει να τα ξανακανουμε οντως...Το πιο κουραστικο ειναι ο νεροχυτης που θελει να παιζει με τα νερα και οταν μπλεξει εχουμε κλαματα..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

χεχε....ισως εχω κατι καλυτερο απο τα νερα!!!! αλευρι!!!!!! κ που δεν χωνεται!!!! ανοιγει μαζι μου φυλλο κ το πεταει παντου!!! να τον δεις με τον πλαστη ειναι τελειος...θα σας βαλω βιντεακι στο φεις ;)

Πολύ soft ferry μου… μια χαρά τα πάει ο Γιωργάκης!!!:-D:-D

Ο Πανορμίτης έχει μανία με την ηλεκτρική σκούπα, σκουπίσουμε μαζί παίρνει αυτός μια μικρή που έχω και εγώ τη μεγάλη και κάνουμε όλο το σπίτι μαζί. Ανταλλάζουμε φυσικά κάθε 5 λεπτά, άλλα το καλό είναι πως καταφέρνουμε να σκουπίσουμε.

Με τα νερά έχει επίσης ένα κόλλημα, αλλά αποφεύγω όσο μπορώ να τον αφήνω να παίζει γιατί πέρσι όταν ήμασταν διακοπές γλίστρησε, χτύπησε άσχημα το κεφαλάκι του και τρέχαμε στο Παίδων (και μάλιστα οδικός από την Κάρυστο γιατί μετά τις 7:00 το απόγευμα δεν είχε καράβι Αυγουστιάτικα…ΓΚΡΡΡ!!! ) και έχω λίγο …χ@στεί από τότε! :rolleyes:

Sue ευχαριστώ που ρωτάς… πάμε αρκετά καλά, αν και μας λείπει (και στους 2) ο μπαμπάς μας, αλλά παρηγορούμαστε γιατί σε λίγες μέρες θα πάμε να τον δούμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσακια μου!!

Ριτακι μου!τελεια!με το καλο το κοριτσακι σας!!!

Σημερα ξεκινησε και η Ολγα εκπαιδευση στο παιδικο σταθμο, πηγα βρακακια και παντελονακια, θα δω στιςς 2:30 που θα την παρω πως τα πηγε!πηγα πηρα κιαλλα βρακακια να εχουμε πολλα!

Σοφακι στον παιδικο τρωνε για μεσημερι κατα τις 12-12:30 και απογευματινο στις 3(οταν εμενε και απογευμα η Ολγα και τωρα δηλ. που την περνω εγω ετσι κανουμε) και στις 6-6:30 ξαναετρωγε κατι στο σπιτι και τις περισσοτερες φορες τρωει και μαζι μας κατα τις 8-8:30 βραδυνο και πινει λιγο γαλα πριν κοιμηθει(100 μλ-150 μλ) και το πρωι παλι γαλα δεν πολυπινει, της εχω παρει το mini babybel τα τυρακια και τρωει αυτα, μπαλα τα λεει, ξυπναει και λεει μπαλα χελω(θελω), σημερα π.χ. ηθελε γαλα το πρωι(αβυσσος) και το πηρε μαζι στο σχολειο, αμφιβαλω αν το ηπιε τελικα!αυτα!

Fairy ειδα και τα βιντεακια του Γιωργου, τελειος και χορευταρας!!

Τα πολιτικα προσπαθω να μην τα σχολιαζω τελευταια γιατι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι με αυτα που ακουω και διαβαζω, τραγικες στιγμες θα ζησουμε με τους εγκληματιες που εβαλαν στη βουλη(

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

andith καλή επιτυχία και σε εσάς, με τα βρακάκια!!!

Το πρόγραμμα που γράφεις ακολουθούν με το φαγητό και στο δικό μας σταθμό, με τη διαφορά ότι ο Πανορμίτης τρώει ακατάπαυστα όταν γυρίσει σπίτι. Στις 3 θα φάει συνήθως γιαούρτι στον σταθμό και σπίτι θα συνεχίσει με τοστ + κέικ ή τσουρέκι + τυράκια + γαλοπούλα + κρακεράκια + φρούτο + κρακεράκια + γάλα. Οκ είναι ανεπτυγμένο παιδάκι και κινείται ακατάπαυστα (δεν έχει κανένα πρόβλημα με το βάρος του) αλλά αναρωτιέμαι μήπως είναι καλύτερα να τρώει λίγο φαγάκι αντί για όλα αυτά… άσε που σκέφτομαι πως σε λίγο θα τα βαρεθεί και δεν θα ξέρω τη να του δώσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σασ μανουλεσ

πολλα ομορφα νεα διαβασα στα γρηγορα κ φυσικα σταματισα στο ριτακι μασ που ηταν το καλυτερο:tongue:

αντε με το καλο η μπεμπουλα να ερθει στη παρεα μασ κ αυτη.....

αυτον τον κερο τρεχω πιο πολυ ,λιγο το σπιτι που πλαινω κ ξαναπλαινω λιγο τα παιδια που τα κυνηγαω στην αυλη κ πιο πολυ η δουλεια που με εχουν ξετιναξει αλλα το καλυτερο θα σασ το πω τωρα(αν τελικα θα ειναι καλυτερο)

ειχα κανει τα χαρτια αν θυμαστε σε κατι προκυρηξεισ που ειχαν βγει τον απριλη κ τελικα με πηραν:P:p:p η θεση ειναι γενικων καθηκοντων:shock: δεν ξερω τι ακριβοσ αλλα δεν με νιαζει κ πολυ:tongue: θα ειμαι εδω στο δημο μασ κ αυτο ειναι το συμαντικοτερο(ειναι να μη τρουπωσω εγω:tongue::tongue::tongue:)

αυτα τα νεακια μασ φιλια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Συγχαρητήρια Θενα!

Κορίτσια τα καταφέραμε ούτε ένα ατύχημα σήμερα. Τώρα το βράδυ βάλαμε πάνα.

Σοφία εσείς που κάνετε κάθε πρωι στο γιογιο τσισακια, τον πηγαίνεις μόλις σηκωθεί? εμένα είναι μαχμουρλης κ παρόλο που τον ρωτάω δεν παει αμέσως...μετα απο κανά τέταρτο θα πει ναι να παει...

Αχ τι τέλεια να βγει η πάνα! Βέβαια μετα θα έχουμε αλλα....μαμα κατουριεμαι τώρα βρες μου δεντρακι χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...