Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

…και κορίτσια για να μην παρεξηγηθώ δεν υπερασπίζομαι τη Χρυσή Αυγή, κάθε άλλο.

Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάποιου να πει τη γνώμη του και να διαθέσει τον εαυτό του όπως νομίζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μπορεί να κάνει κανείς «κακό» στη Χρυσή Αυγή, απαγορεύοντας στους ανθρώπους της να μιλάνε, το αντίθετο. Όσο περισσότερο μιλάνε τόσο περισσότερο καταλαβαίνει ο κόσμος τι γίνετε …

φιμώνοντάς τους, τους βοηθάμε να λειτουργούν συνωμοτικά και χωρίς αντίλογο με αποτέλεσμα να μπορούν να πείσουν πιο εύκολα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μπορεί να κάνει κανείς «κακό» στη Χρυσή Αυγή, απαγορεύοντας στους ανθρώπους της να μιλάνε, το αντίθετο. Όσο περισσότερο μιλάνε τόσο περισσότερο καταλαβαίνει ο κόσμος τι γίνετε …

φιμώνοντάς τους, τους βοηθάμε να λειτουργούν συνωμοτικά και χωρίς αντίλογο με αποτέλεσμα να μπορούν να πείσουν πιο εύκολα.

οποτε δεχομαστε τα παντα κ δεν εχουμε ορια? δηλαδη μιλαμε για αναρχια...αλλα ακομα κ στην αναρχια υπαρχουν καποιοι "νομοι" .... κ στη συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για ναζιστες!!!! που οποιος εχει ακουσει λιγα πραγματα απο την γιαγια του γνωριζει τι εστι ναζισμος. κ δεν τους απαγορεψε κ κανενας να δημιουργησουν το κομμα ετσι....

εγω παντως κατηγορω μονο τους Ελληνες που ανεβηκε η ΧΑ. που αφεθηκαν στον φοβο που σπερνουν τα ΜΜΕ....αλλωστε κατ εμε οι Ελληνες ειμαστε οι μεγαλυτεροι ρατσιστες....

κ κατι τελευταιο...η ελευθερια μου σταματαει εκει που ξεκιναει η δικη σου!!! κ αν εσυ δεν μπορεις να το σεβαστεις δεν μπορουμε να κανουμε κ διαλογο κ να συνυπαρξουμε....αυτο υποστηριζει η ΧΑ κ γι αυτο δεν μπορει να γινεται καν λογος να αφησουμε να μιλησει καποιος ο οποιος εν ετη 2012, μετα απο παγκοσμιους πολεμους κ εμφυλιους λεει hail Hitler!!!!

κ ετσι εγκυκλοπαιδικα...μπορει να λενε οτι θελουν για τους Γερμανους....αλλα εγω που συνεργαζομαι με γερμανους, βλεπω ανθρωπους να νιωθουν τυψεις κ μισος για τον Χιτλερ κ τους ναζιστες. ακομα κ σημερα μαθαινουν στα σχολεια το τι συνεβη κ τους κατακρινουν....εχω γνωρισει πολλους ολα αυτα τα χρονια να μου λενε συγνωμη...που εγω το 40 δεν υπηρχα....κ ερχομαστε τωρα εμεις, οι ιδιοι που πολεμηθηκαμε απο αυτους να τους ρωταμε τι εχετε να πειτε....νομιζω υπαρχουν ορια στο τι ειναι δημοκρατια, ελευθερια κ διαλογος.....

Διαφημίσεις

ο

εγω παντως κατηγορω μονο τους Ελληνες που ανεβηκε η ΧΑ. που αφεθηκαν στον φοβο που σπερνουν τα ΜΜΕ....

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Ferry

Και προσθέτω, πως κατά την γνώμη μου, δεν πρέπει να αφήνουμε και το φόβο μας όμως να μας οδηγεί και στην άλλη άκρη, σε σκέψεις και πράξεις δηλαδή που μας κάνουν να μοιάζουμε με αυτό που καταρχάς καταδοικάζουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Anyway …

Νομίζω πως το παραβαρύναμε…:rolleyes:

Σε λίγο σχολάω και πάω να πάρω το αντράκι μου από τον παιδικό σταθμό να πάμε για ψώνια… γιατί έχει αδειάσει το ψυγείο… :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα!

Απαραδεκτο και κατακριτεο το χθεσινο περιστατικο!Κι εγω επαθα σοκ που το ειδα..Εχω προβληματιστει πολυ για το τι πρεπει να ψηφισουμε.Δεν μου εμπνεει κανεις εμπιστοσυνη οτι θα παλεψει και θα πετυχει το καλυτερο για τη χωρα μας και το λαο μας...

Ειμαστε καλα, καθε μερα βολτες τα ζουζουνια και ξεδινουν.Ηθελα να σας ρωτησω κατι. Δινετε στα παιδακια σας κανονικο βραδινο φαγητο?Εγω δεν του δινω καθε μερα, αν τυχει κι εχουμε παρεα κ φαμε κι εμεις μονο.Κραταω ακομη το παλιο προγραμματακι που του εδινα απογευματινο κ το βραδυ το γαλα του.Σκεφτομαι ομως μηπως κανω λαθος και θα πρεπε να καθιερωσω και το βραδυνο.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

ειμαι πολυ απογοητευμενη γιατι βλεπω πως υπαρχει αρκετος κοσμος που υπερασπιζεται τις πραξεις αυτου του υποκειμενου κ μαλιστα στο κοντινο μου περιβαλλον. δεν μπορω, τρελαινομαι :evil::evil::evil::evil:

τελος παντων, ας πουμε κατι ευχαριστο.

χτες οταν ξυπνησε το απογευμα το Νεφελακι μου, μου ζητησε να καθισει στο γιογιο. την εβαλα στο δωματιο αλλα ηθελε στο wc για να παρει το sudoku. την αφησα μονη γιατι αλλαζα κ την Δαναη κ ξαφνικα ακουω το γιογιο να λεει "μπραβο, τα καταφερες, τραβα το καζανακι κτλ " κ τρελαθηκα απο τη χαρα μου. πρωτη φορα που καταφεραμε να κανουμε κατι κ μαλιστα δενν ηθελε να σηκωθει για να ακουσει κ αλλα τραγουδακια απο το γιογιο :tongue::D

MCYlp3.png

Ηθελα να σας ρωτησω κατι. Δινετε στα παιδακια σας κανονικο βραδινο φαγητο?Εγω δεν του δινω καθε μερα, αν τυχει κι εχουμε παρεα κ φαμε κι εμεις μονο.Κραταω ακομη το παλιο προγραμματακι που του εδινα απογευματινο κ το βραδυ το γαλα του.Σκεφτομαι ομως μηπως κανω λαθος και θα πρεπε να καθιερωσω και το βραδυνο.

καλημερα κοριτσια!!! καποια στιγμη ο λαος θα παρει την κατασταση στα χερια του.....μονο τοτε θα μπορεσουμε να αλλαξουμε κατι ακομα κ αν περασουμε πεινα....

Sue μου κ εγω τα ιδια κανω. μετα τις 6 δεν τρωει περα απο ενα γιαουρτι η ρυζογαλο η τοστ κ μετα πινει γαλα. αλλα αν εχουμε κοσμο κ του αρεσει το φαι θα τσιμπησει τιποτα κ απλα δεν θελει γαλα μετα. γενικα εχω σταματησει καιρο να του εχω προγραμμα στο φαι. ανοιγουμε το ψυγειο, το κοιταει κ διαλεγει εκεινος τι θελει να φαει κ το ποτε....ανταρτης σου λεω ααχαχαχαχα

Ροζα μπραβο στο κοριτσακι σου...ειδες που σιγα σιγα ολα γινοντε? εμεις πλεον μεσα στη μερα ειμαστε με βρακακι κ μονο στον υπνο φοραμε πανα.....να ναι καλα κ τα κοριτσια στον παιδικο βεβαια που συνεχιζουν το εργο μου χεχε

kalimera!

edo vrexei polu! auto den einai kalokairi!

emeis me to fagito den exoume standard. exartatai k apo to ti tha faei mesa sti mera, ti ora tha faei to proino, ti ora to mesimeriano. genika pantos tora pou megalose mou zitaei monos tou na faei. pinao leei mama kai pleon exei kai protimiseis.

trelenete gia piperies p.x opote paei, anoigei to psigio kai mou zitaei na tis plunei.

uDLqp1.png

δεν σας εχω διαβασει αλλα τρεχω σαν τον βεγγο ειλικρινα.

ευχομαι ολες να ειστε καλα

εκανα σημερα την β επιπεδου

ολα δοξα το Θεο καλα !!!!!!!!!!!

περιμενουμε κορουλα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...