Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τώρα είδα το video στο link που δώσατε. Πραγματικά απίστευτο!

Δυστυχώς όμως υπάρχουν και αυτά, εν μέρει «χαίρομαι» που συνέβη αυτό στον αέρα μπας και ξυπνήσουν κάποιοι.

Ferry μου νομίζω και εγώ πως υπάρχει ο νόμος αυτός που αναφέρεις, αλλά ποιος νόμος εφαρμόζετε στην Ελλάδα για να εφαρμοστεί και αυτός;

Natasa μου όσο φασιστική είναι η συμπεριφορά που παρακολουθήσαμε, άλλο τόσο φασίστηκες είναι και οι απόψεις που ακούγονται περί απαγορεύσεως του δικαιώματος της Χρυσής Αυγής να θέση υποψηφιότητα στις εκλογές. Το να φιμώνουμε τις απόψεις που δεν μας αρέσουν δεν μας κάνει καλύτερους από αυτούς. Δεν νομίζω πως είναι σωστό να φτάνουμε στο σημείο να γινόμαστε σαν τα μούτρα τους.

Ο κόσμος έχει μάτια και αυτιά, να δεί, να ακούσει και να κρίνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο κόσμος έχει μάτια και αυτιά, να δεί, να ακούσει και να κρίνει.

εαν ειχε δεν θα τους ειχαν βαλει κ στην Βουλη!!!!

καλε απηγαγαν εναν μαθητη στην Χαλκιδα μπροστα στα ματια των συμμαθητων του. ειναι ο γιος του διεθυντη μιας τραπεζας απο οτι φαινεται

…και τι … το βρίσκεις αυτό Δημοκρατικό;

Φυσικά όταν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις πρέπει να τιμωρούνται.

Αλλά να διώκουμε κάποιον για τις απόψεις του …κάτι από χούντα μου θυμίσει, τι και αν ο διωκόμενος δεν είναι ο κουμουνιστής.

Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με τη Χρυσή Αυγή.

Την γνώμη του όμως ο καθένας πρέπει να μπορεί να την εκφράζει και το δικαίωμα αυτό δεν θα το υπερασπιστώ μόνο για τους ομοϊδεάτες μου, αλλά και γιʼ αυτούς που διαφωνώ. Αλλιώς είμαι ίδια με αυτούς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μου αρέσει η Χρυσή Αυγή – έξω από τη βουλή

Δεν μου αρέσουν οι μετανάστες – έξω από τη χώρα

Δεν μου αρέσει ο γείτονας – του κοπανάω μια στο κεφάλι...

Είναι λογική αυτή; …

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

kai o Hitler etsi xekinise. siga siga.

axiopoines orizontai oi praxeis meta apo ti dimiourga tou nomou pou tis apagorevei k orizei pines gia osous tis kanoun.

Den ginete na apogaroveis se kapoion na theorei ton eauto tou aria fuli kai na pistevei oti einai poio Anthropos apo allous anthropous, omos ginete/epivalete na tous apagoreveis na zitoun tin psifo tou laou. me auto ton tropo tous nomimopoieis. Theoreis oti ta pistevo tous einai mia "alli" alla apodekti apopsi.

oxi loipon den einai apodekti. den tha eprepe na einai apodekti.

uDLqp1.png

sofia αυτο που λες ειναι πολυ σωστο....αλλα πολυ γενικο κ πολυ θεωρητικο :) κ οπως ολα τα θεωρητικα καταρριπτοντε στην πραξη, εγω θα σου θεσω ενα αλλο παραδειγμα....καποια στιγμη στην Ολλανδια κατεβηκε ως κομμα μια πολτικη παραταξη παιδοφιλων...επρεπε να το αφησουν να μπει στην βουλη η εστω να φτασει στις εκλογες? θα επρεπε κ σε αυτους να δωσουμε φωνη????

Δεν μου αρέσουν οι μετανάστες – έξω από τη χώρα

κ θα ηθελα εδω να διευκρινισω πως η θεση της ΧΑ δεν ειναι εξω απο την χωρα ετσι!!! στην τελικη κ η Αγγλια που ζω τοσα χρονια εχει παρει μετρα για την υπερβολικη αφιξη μεταναστων .... αλλα δεν μας πλακωσε κανενας στο ξυλο κ δεν μας εσφαξε!!!!!

Διαφημίσεις

o metanastis einai kai autos anthropos, to idio anthropos.

Den irthe sti xora mas gia na klepsei. I anagki ton anagkase, ton eftase ekei. den leo na ton epivraveusoume gia tin klepsia tou. alla prepei na ton doume opos vlepou opoion peinaei (kai peinaei polu!) anexartitos ethnikotitas.

alli kouventa vevaia auti

uDLqp1.png

Φυσικά και δεν είναι αποδεκτή.

Αλλά για να ενστερνιστείς μια άποψη ή να την απορρίψεις πρέπει πρώτα να τη ακούσεις, και μετά να έχεις το δικαίωμα να επιλέξεις.

Δεν μπορείς σε κανέναν να απαγορεύσεις να ζητήσει την ψήφο του Λαού. Μπορείς όμως να υπερασπιστείς τα δικά σου πιστεύω και να επισημάνεις στους υπόλοιπους τους κινδύνους.

Πως θα πείσεις κάποιων για τους κινδύνους του φασισμού όταν λειτουργείς εξίσου φασίστηκα απαγορεύοντας σε κάποιων να εκφράσει την δική του, (λάθος, ναι ΟΚ) άποψη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...