Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια...βλεπω πανω κατω ολες περναμε τα ιδια :) να χαμογελατε κ να εισαστε ηρεμες κ να δειτε που ολα γινοντε

το γιογιο δεν ειναι ευκολη υποθεση, περασαμε κ εμεις 2 βδομαδες που αρνιοταν να κανει κ πηγα κ πηρα αστερακια κλπ. τελικα ενα πρωι μου το ζητησε μονος του. αυτο το 4ημερο που ημουν σπιτι εβαλε κ βρακακι κ τον ρωταγα συνεχεια αν θελει τσισα κ πηγαμε πολυ καλα, κανα δυο φορες μου ζητησε κ μονος του. αυριο θα το συζητησω κ στο σχολειο του να τον συνεχισουν ετσι

εχουμε απιστευτη προοδο στην ομιλια του...οπως ειπαν ολοι στα 2-2.5 θα μιλησει!!!! κ ναι μιλησε!!!! αχχαχαχαχα

λιγο να του επιμεινεις να πει κατι το λεει...μια αγγλικα μια ελληνικα...πολυ πλακα!!!! κ εχει κ κανονικη αγγλικη προφορα οποτε συντομα θα με κοροιδευει αχαχαχαχα

να ειστε καλα ολες κ να ειστε αισιοδοξες με ολα :)

καλη εβδομαδα να εχετε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα!

κ γω προσπαθησα το τριημερο με βρακακι για τη τουαλετα, δεν θα παρω γιο-γιο, της εχω παρει στεφανακι, παμε καθετε, αλλα δεν κανει τιποτα και τα κακα τα λεει αλλα δεν θελει να παει στην τουαλετα και εκανε τσισα πανω της τελικα και γλυστρισε(γιατι της εβαλα παπουτσια και παντοφλες αλλα τα βγαζει οσο και να της εξηγω οτι θα γλυστρισει!)και επεσε και της ειπα να μη σηκωθει(μεχρι να φτασω κοντα της να τη πιασω) αλλα σηκωθηκε και ξαναγλυστρισε και εκλαιγε μετα!πληθηκαμε, βαλαμε τη πανα μας και πηγαμε βολτα!κυριες!!χαχα!Περιμενω ετσι κ αλλιως ποτε θα ειναι η βδομαδα της στον παιδικο(εχουν ξεκινησει να τα μαθαινουν με τη σειρα, αλλα η Ολγα ειναι η πιο μικρη στην ταξη), Σοφια δεν θα σε βοηθησουν απ τον παιδικο να παει χωρις πανα?

rXrPp3.png

ναι οπως λεει η andith στον παιδικο βοηθανε πολυ. κ εγω σημερα τους ειπα την προοδο μας κ μου ειπαν να τους παω βρακακια απο αυριο. θελει υπομονη πολυ κ να τους το υπενθυμιζετε

andith κ εγω στεφανι για την λεκανη ειχα παρει αλλα επειδη στον παιδικο το κωλαρινι του ειναι μικρο για τις λεκανες τους κ ας ειναι παιδικες, τον βαζουν στο γιογιο κ ετσι το προτιμαει κ στο σπιτι. ηλικιακα παντως κοριτσια κ ειδικα εμεις με τα αγορια μου ειπαν πως ειναι μικρο ακομα κ να μην αχωνομαστε :)

θα τη βγαλουν μωρε κ τα μικρα μας την πανα....τι σημερα τι αυριο ;)

καλημερα σε ολες τις μανουλες

εμεις με την πανα το παμε σιγα σιγα γιατι δεν θελω να τις αγχωσω. ειναι αλλωστε μικρα ακομα. μεχρι στιγμης απλα εχουμε καθισει στο γιογιο κ στο καθισματακι. η Δαναη το φοβαται για καποιο λογο κ μονο μια φορα καθισε στο γιογιο που τους πηρα που ειναι σαν κανονικη λεκανη με καζανακι κι επιβραβευει τα παιδια με μουσικη. η Νεφελη που δεν εχει κολληματα καθεται στο γιογιο για λιγο, μετα θελει το καθισματακι κ ολη την ωρα αυτο κανει. καταφερα να την κανω να κατσει πολλη ωρα στο γιογιο-φιλαρακι δινοντας της sudoku κ λεγαμε τους αριθμους. μεχρι στιγμης δεν εχει βγει τιποτα, ουτε τσισακια ουτε κακακια αλλα καποια στιγμη θα γινει κ αυτο.

με το φαγητο εχουμε κανει προοδο. χτες για απογευματινο φαγανε μακαρονακια με σαλτσα ντοματας. η Δαναη δεν σταματουσε. το βραδυ εφαγαν κ λιγο κρεατακι που τους αρεσει πολυ. τι ανακουφιση!!!!!!!!!

τις προαλλες η Νεφελη τσακισε τις φακες με ρυζακι κ η Δανη λιγο παστιτσιο.

καλα παμε, αργα κ σταθερα :tongue:

αρχισαμε κ τις προτασεις. εβλεπαν χτες little einstein και ρωτουσε στο παιδικο πού ειναι το μουσικο οργανο κ απαντουσαν οι δικες μου "κει κατω ειναι" tongue::tongue: λενε "κατω" και το πανω. περιμεναμε τον μπαμπα στο ασανσερ να ερθει κ ειπαν "αντε μπαμπα".

εν ολιγοις τις τελευταιες μερες εχουμε κανει προοδο σε πολλα κ ειμαστε ολοι πολυ χαρουμενοι:P

MCYlp3.png

kalimeres ki apo mena!

sto grafeio meta apo 4 meres! ti oraia pou perasa me to gioka mou!!!!

poso mas xreiazotan 4 meres mana/gios sunexeia mazi xoris douleia!

loipon kanoume proodous me ta tsisa mas! genika de thelei na kathete omos epimeno kai arxika ton vazo me to zori kai meta tou apospo tin prozoxi kai milame gia alla themata opote telikos katouraei k meta vazoume autokolitaki.

o upnos mas exei ftiaxei para polu! koimatai pleon sto krevvataki tou k xerei oti tha eimai dipla tou mexri na koimithei. meta i mama paei sto krevvati tis kai o nik erxete to proi gia kamia oritsa akoma! xerei oti den mporei i mama na koimithei mazi tou giati tha spasei to krevvataki tou pou einai mono gia paidakia!

exthes to vradu xupnise mesa sti nuxta kai mou eipe mama katourisa! stin pana tou vevaia alla nomizo einai kalo deigma giati emena to vradu katouraei arketa. eno katouraei prin koimithei k to proi molis xupnisei pali exei katouriseri mesa ston upno tou opote theorisa kalo simadi to oti me enimerose kai katalave ti egine.

einai duskolo na tou valo vrakaki logo tis moketas alla prospatoume polu. toraa pou tha einai me ton patera tou na do ti tha kanei!

thelo na tou paro auto alla to skeftomai giati mou fainetai ligo akrivo alla nomizo pos tha tou aresei k tha to euxaristithei arketa

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0034LW7UI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A112LTL2GXGMT5

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

auta ta exoume idi kai mas aresoun kai emas polu ;)!

exoume epipleon kai auta

http://www.amazon.co.uk/LEGO-DUPLO-5506-Large-Brick/dp/B002KCNUUS/ref=sr_1_2?s=kids&ie=UTF8&qid=1338979491&sr=1-2

http://www.amazon.co.uk/LEGO-DUPLO-4962-Baby-Zoo/dp/B000BVMAJ2/ref=sr_1_13?s=kids&ie=UTF8&qid=1338979491&sr=1-13

genika ta lego duplo kai ta playmobil 123 mas aresoun polu kai ta paizoume arketa alla einai ligo akriva. omos katalava oti den paizei sedon me kanena allo paixnidi kai malista arketi ora.

uDLqp1.png

τοτε γιατι να του παρεις κ αλλα???? εμεις εχουμε 2 κουτια κ τα θεωρω υπερ αρκετα :) δοκιμασε καποιο αλλο παιχνιδακι, οχι μονο τουβλακια ;) αστον να τα βαρε8ει πριν του παρεις κ αλλα

Διαφημίσεις

gia na ftiaxnoume megalutero spitaki kai na exei perissotera pragmata na kanei sto spiti.

ναι αλλα κ παλι ενα πραγμα θα κανει.... :) μπορεις να του παρεις ενα τηλεκατευθυνομενο μικρο, του εχουμε ενα κ κανει καλο κ σε αλλες κινησεις κ development, μπορεις να του παρεις καποιο γκαραζ με αυτοκινητακια κλπ.....το να φτιαξει ενα τεραστιο σπιτι δεν νομιζω οτι θα του προσφερει τοσα πολλα οσο το να εχει διαφορα παιχνιδια που με το καθενα θα εξασκουντε κ διαφορετικες κινησεις κλπ....βεβαια εγω εχω ενα θεμα με τα πολλα παιχνιδια αχαχαχαχα να φανταστεις προχθες μαζεψα μια μεγαλη κουτα παιχνιδια κ τα βολεψα. ειναι κυριως παιχνιδια απο μωρο κ δεν ειχε νοημα να ειναι εξω πλεον.

kalimeres ki apo mena!

sto grafeio meta apo 4 meres! ti oraia pou perasa me to gioka mou!!!!

poso mas xreiazotan 4 meres mana/gios sunexeia mazi xoris douleia!

loipon kanoume proodous me ta tsisa mas! genika de thelei na kathete omos epimeno kai arxika ton vazo me to zori kai meta tou apospo tin prozoxi kai milame gia alla themata opote telikos katouraei k meta vazoume autokolitaki.

o upnos mas exei ftiaxei para polu! koimatai pleon sto krevvataki tou k xerei oti tha eimai dipla tou mexri na koimithei. meta i mama paei sto krevvati tis kai o nik erxete to proi gia kamia oritsa akoma! xerei oti den mporei i mama na koimithei mazi tou giati tha spasei to krevvataki tou pou einai mono gia paidakia!

exthes to vradu xupnise mesa sti nuxta kai mou eipe mama katourisa! stin pana tou vevaia alla nomizo einai kalo deigma giati emena to vradu katouraei arketa. eno katouraei prin koimithei k to proi molis xupnisei pali exei katouriseri mesa ston upno tou opote theorisa kalo simadi to oti me enimerose kai katalave ti egine.

einai duskolo na tou valo vrakaki logo tis moketas alla prospatoume polu. toraa pou tha einai me ton patera tou na do ti tha kanei!

thelo na tou paro auto alla to skeftomai giati mou fainetai ligo akrivo alla nomizo pos tha tou aresei k tha to euxaristithei arketa

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0034LW7UI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A112LTL2GXGMT5

natasa μου για να μην κανει πολλα τσισακια μεσα στη νυχταπροσπαθησε να μην του δινεις να πινει πολλα υγρα μετα τις 7 το απογευμα , εκτος βεβαια το γαλατακι του.

MCYlp3.png

Καλημέρα κοπελιές!!!

Ο Πανορμίτης, έχει παρατήσει όλα του τα παιχνίδια και όλα του τα βιβλία. Ασχολείται μόνο με τα ποδήλατά του (τρίκυκλο και κανονικό) και με ένα μηχανάκι φωτιζόμενο που έχει. Όλη μέρα εκεί πάνω τη βγάζει και συνέχεια ζητάει βόλτα. Γυρνάει από το σχολείο και φεύγουμε στο καπάκι για κούνιες, (όπου και εκεί δεν ξεκολλάει από το ποδήλατο), γυρνάμε σπίτι και ίσα που προλαβαίνουμε να κάνει μπάνιο, να πιεί το γάλα του και πάει μόνος του για ύπνο.

Όσο για το γιο-γιο, έχουμε γυρίσει στην ρουτίνα του πριν κοιμηθεί, μετά τον ύπνο και πριν το μπάνιο. Δεν βρέχει την πάνα του στον ύπνο εδώ και πολύ καιρό. Χθες το πρωί ξύπνησε στις 6:30 και μου ζήτησε να κάνει τσίσα, άλλα μέχρι εκεί.

Στο παιδικό σταθμό είναι στο τμήμα με τα βρέφη, μιας και τμήμα αλλάζουν από τα 2 και μετά και αποφάσισα να μην τον αλλάξω για τόσο λίγο που μας έχει μείνει (έχει υποστεί και αρκετές αλλαγές το κακομοιρούλη μου τον τελευταίο καιρό). Στο τμήμα του λοιπόν δεν υπάρχουν τουαλέτες για τα παιδάκια και γενικά οι συνθήκες για να κάνει τη προσπάθειά του με την τουαλέτα. Όμως η δασκάλα του τον βάσει στο γιο-γιο πριν και μετά τον μεσημεριανό του ύπνο, και τον ρωτάει στην διάρκεια της μέρας αν θέλει να το χρησιμοποιήσει.

Γενικά πάντως είναι μια δύσκολη περίοδος για το παιδί, μιας και μας λείπει ο μπαμπάς μας, και νομίζω πως ήταν λάθος μου το τριήμερο που προσπάθησα να τον αποκόψω από την ασφάλεια της πάνας του. Θα αφήσω λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στις αλλαγές που έχουν προκύψει και θα ξαναπροσπαθήσουμε αργότερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα κοριτσια

Σοφακι μου υπομονη κ ολα θα γινουν...τι αν αργησουν λιγο να βγαλουν την πανα :) θα γινει καπια στιγμη....

νατασα μου ποτε με το καλο θα δεις τους αντρες σου τωρα?

ειμαι σοκαρισμενη

ειδα ζωντανα τι εγινε στον ΑΝΤ1 και τρεμω ακομα απο το σοκ

φανταστειτε τι κανουν πισω απο τις καμερες αυτοι οι ανθρωποι

ετσι κ παρουν οι χρυσαυγιτες πανω απο 1% στις εκλογες....ειμαστε αξιοι της μοιρας μας

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...