Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

H μπεμπα μου εχει αυπνιες κ την κουναω μια ωρα το στο καροτσι...Και σκεφτομουν κατι που με απασχολει σχετικα κ ηθελα τη γνωμη σας...

Δεν εχουμε καταληξει πως θα τη βγαλουμε.Κανονικα ειναι να βγει απο τη δικια μου μερια (αφου το παμε παραδοσιακα), αλλα ο αντρας μου θελει να βγαλουμε κ την δικη του μανα επειδη δεν εχει ακουστει το ονομα της κ επειδη εχει το ιδιο ονομα ο πατερας μου (Βασιλικη-Βασιλης).Αναγνωριζει κ τη βοηθεια απο τη μανα μου(Μαρια) κ θελει να την τιμησουμε κι αυτην κ προτεινει να βγαλουμε κ τα 2 ονοματα.Εγω δεν ηθελα να χει 2 ονοματα το παιδι αλλα αν καταληξουμε εχω σκεφτει να την φωναζουμε Μαρίλια.Πως σας φαινεται? Βγαινει κ το Μαριβίλη πιο σωστα αλλα δεν μου αρεσει τοσο...Εσεις τι λετε?Ποιο σας αρεσει καλυτερα?

Εντωμεταξυ ανεβαλε κι η αδερφη μου τη Βαφτιση που επισης δεν ειχαν καταληξει σιγουρα σε ονομα κιαν εβγαζε τη μαμα μας θα εβγαζα εγω τον μπαμπα μου + πεθερα.Δυο εγγονες μαζι γεννημενες κ να μην παρει καμια το ονομα, κριμα δεν ειναι? Τελοσπαντων σε 2 μηνες ειναι η βαφτιση μας(στα γενεθλια της), πρεπει να αποφασισουμε....

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερες!

sue μου δεν ξερω καθολου να σου απαντησω...με τα ονοματα εν ειμαι καλη, μου αρεσουν οι συνδυασμοι που λες, αλλα εγω γενικα τα ονοματα τα θελω ολοκληρα κ κανονικα χεχε

sue δεν μπορω να σκεφτω καποιο αλλο συνδυασμο με αυτα τα ονοματα εκτος απο τα 2 που ανεφερες κ ειναι ωραια κ τα 2.

αν τα ξεκινησεις παραδοσιακα ειναι δυσκολο να ξεφυγεις στην πορεια. εμεις παντως καναμε το εξης: απο οταν μαθαμε οτι περιμενουμε 2 κοριτσακια αποφασισαμε το 1 να παρει της πεθερας μου που ειναι ωραιο κ δεν το εχει ακουσει, το Δαναη. Για το αλλο το συζητησαμε με τη μαμα μου που κ αυτη δεν το εχει ακουσει αλλα δεν εχει τετοια κολληματα. Ισα ισα που δεν ηθελε να το δωσουμε γιατι δεν της αρεσει το Αναστασια, οποτε απλα συναποφασισαμε κ οι 3, καταληξαμε σε 2 που μας αρεσαν, το Νεφελη κ το Μελινα κ επιλεξαμε το 1ο.

ευτυχως η μαμα εχει πολυ μοντερνα μυαλα :cool:

ημουν τυχερη που η πεθερα μου δεν εχει κανενα χαλια ονομα, οποτε δεν μπηκα σε δυσκολη θεση. σε αυτη την περιπτωση θα εδινα οποιο ηθελα κ θα την γιορταζα στη γιορτη της ή θα εδινα κ τα 2 κ θα την φωναζα με αυτο που ηθελα.

αλλωστε αυτα δεν εχουν να κανουν με την αγαπη κ το σεβασμο, απλα χατηρια τους κανουμε. ο πεθερος μου που ειναι υπεροχος ανθρωπος το εχει ακουσει το ονομα του κ δεν θα ηθελα να εδινα ξανα αν εκανα αγορι. τι σημαινει αυτο, οτι δεν τον αγαπω? ισα ισα ;)

MCYlp3.png

Καλησπέρα κοριτσια!

Μπαίνω κάθε τόσο και σας διαβάζω αλλά συνήθως πιο αργά και απο την νύστα μου δεν θυμάμαι και πολλά. Εμείς είμαστε κάλά. Κάναμε την δευτέρα τα γενέθλιά μας και περάσαμε πολύ όμορφα. Ήρθε και η μαιρη πόππινς με το αντράκι της. Η naya γέννησε την προηγούμενη πέμπτη και ήταν μια χαρά μαμά και μπέμπης. Η φωτεινούλα μου έχει αρχίσει τις σκανταλιές, δεν τολμώ να γυρίσω το κεφάλι και κάπου έχει ανέβει. Την χαίρομαι όμως όταν πάει και αγκαλιάζει την μπεμπούλα. Οταν την ρωτ'αμε ποιον αγαπάς πιο πολύ λέει την ντιντίνα (κωνσταντίνα θα την βαφτίσουμε), αλλά και η μπέμπα οταν την βλέπει όλο γελάει.Ετσι που τα βλέπω λαχταράω και τρίτο αλλά ο άντρας μου δεν θέλει. Μπορεί σε μερικά χρόνια να τον μεταπείσω.

Sue πολύ ωραίες οι φωτο. να χαίρεσαι τον μαρινάκο σου. Και η μικρή μια κούκλα!Εμένα μου αρέσει το Μαρίλια περισσότερο.

Νατάσσα και Φαιρυ πολύ σας ζήλεψα που βρεθήκατε.

Ριτάκι πως πάει η εγκυμοσύνη; ΄Με τον γιώργη πως τα πάτε;

Θενάκι πως τα πας; αντε ελάτε καμια βολτίτσα προς τα εδω.

Να ευχηθώ και σε όλα τα μαγιόπαιδα χρόνια πολλά και καλά.

πολλά φιλιά

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Μπαίνω στα γρήγορα να σας πω νέα (από το iPad κ με το μωρό στο στήθος) :Ρ

Γεννησα την Πέμπτη, ήρθαμε σπίτι την Κυριακή κ το τρέξιμο καλά κρατεί. Η Φωτεινή το δέχτηκε πολυ καλά (για αρχή τουλαχιστον) αλλά θέλει ένα άτομο μαζί της ολη μέρα.

Το παλεύω με το θηλασμο, όταν είναι κάποιος εδώ για τη Φωτεινή κ ευτυχώς ο μικρός είναι πιο επίμονος κ υπομονετικος κ κάτι κάνουμε.

Σας φιλώ όλες γλυκά!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Naya!!! να σας ζήσει το αγορακι σας!!!!!!!Καλο σαραντισμο!Να δεις που θα ευχαριστηθεις περισσοτερο τον θηλασμο τωρα στο δευτερο..Στο ευχομαι!:P

Irene ευχαριστω, κι εσυ να χαιρεσαι τις κορουλες σου!Να δωσεις χαιρετισματα στη mary poppins!:P

Ροζα πως τα πας με το ποδι κ τα παιδια?

Ευχαριστω για τις γνωμες σας, θα σας ενημερωσω οταν καταληξουμε...

Απο χτες το βραδυ εχουν συμβει 2-3 μικρα περιστατικα με τα παιδια που θα μπορουσε να ηταν μοιραια και απο την ταραχη με εχει πιασει ταχυκαρδια...

1.Παρακαλουσα τον Μαρινο να μαζεψουμε τα παιχνιδια κι αυτος με εγραφε, χαζογελαγε και αρχιζει να με χτυπαει, ωσπου μου δινει μια δυνατη μεσα στο προσωπο και απο τον πονο γυριζω αυτοματα και του δινω ενα χαστουκι!:( Το μετανιωσα αμεσως αλλα το ειχα κανει και τον ειχα πονεσει παρα πολυ, τον επιασε το παραπονο και του ζηταγα συγνωμη εξηγωντας του για ποιο λογο το κανα...Αργα τη νυχτα καθομουν κι εβλεπα παλι το βιντεακι με την παιδοψυχολογο ,που ειχε προτεινει η natassa, που μιλαγε για την οριοθετηση και το ξυλο που δεν βγηκε απο τον παραδεισο:

2. Ενω λοιπον αρχισαμε να μαζευουμε τα παιχνιδια τους στο δωματιο οι τρεις μας (εγω κ τα μικρα) ακουω τη μπεμπα διπλα μου να βηχει σαν να χει πνιγει με κατι και βαζω κατευθειαν το δαχτυλο και βγαζω απο το λαρυγγι της ενα μικρο πλαστικο, στο μεγεθος του νυχιου, που μαλλον ηταν κομματι απο ενα αυτοκινητακι του μαρινου που το ειχε σπασει.Θα μπορουσε να το χε καταπιει αλλα ηταν αιχμηρο και δεν θελω να φανταστω τι μπορει να γινοταν...Τρελαθηκα!

3.Αργοτερα κι ενω ο μαρινος δεν κοιμοταν γιατι περιμενε τον μπαμπα του που ελειπε ταξιδι, σκονταφτει σε ενα σκαμπο, πεφτει στα ποδια της σιδερωστρας κ βρισκει το πισω μερος του κεφαλιου σε μια σιδερενια μεγαλη βιδα.Κλαιει αμεσως τον παιρνω αγκαλια κ πιανω ενα μικρο καρουμπαλο σαν φουντουκι με αιμα μαζι! Τρελαθηκα παλι!Δεν ετρεχε το αιμα, ειχε γδαρθει.Του βαλα νερο, βουτυρο, ιωδιο,betadine και τον εβαλα για υπνο μετα απο καμια ωρα..Το πρωι του χε φυγει το καρουμπαλο αλλα εχει μενει η εκδορα.

4.Και σημερα το μεσημερι, απλωνα ρουχα στη βεραντα μαζι με τα παιδια κι επειδη πεταγε τα μανταλακια κατω ο μικρος τον βαζω μεσα, κλεινω τα τζαμι και συνεχιζω τα ρουχα ενω αυτος εκλαιγε πισω απο το τζαμι.Παω να ανοιξω οταν τελειωσα και με ειχε κλειδωσει εξω!!!Τι θα κανω τωρα εξω στη βεραντα μονη μου, τα παιδια μεσα μονα τους και η κατσαρολα στην κουζινα αναμμενη????Ημουν ετοιμη να φωναξω ενα γειτονα να κλεισει τον γενικο στο ρολοι της ΔΕΗ, οταν ξεκλειδωσε ο μαρινος μονος του την πορτα....Τι ανακουφιση...μαζι με κλαματα βεβαια...

Και απο εκεινη την ωρα με εχει πιασει ταχυκαρδια...και απογοητευση γιατι λεω τι σοι μανα ειμαι που βαζω σε κινδυνο τα παιδια μου???Προσπαθω πολυ ειμαι εγκρατης, να μην φωναζω και να μην τα μαλωνω συνεχεια και η αληθεια ειναι οτι εχω βελτιωθει, αλλα θελω δουλεια ακομη...Και προσπαθω να χω στο μυαλο μου ολους τους κινδυνους και να προλαβαινω καταστασεις αλλα δεν θελω να τα χω και δεμενα συνεχεια τα παιδια και ουτε ειναι δυνατον να ειμαι απο πανω τους, εκτος αν ειχα αλλους να μου μαγειρευουν κ να μου καθαριζουν καθε μερα...Και με τα 2 παιδια ειναι πιο ζορικα απ οτι με ενα...

Παντως ενα απο αυτα που εχω νιωσει μεχρι τωρα ως γονιος ειναι οτι γινεσαι καλυτερος ανθρωπος αν θελεις να μεγαλωσεις καλους και σωστους ανθρωπους....

Συγνωμη για το τεραστιο ποστ, ηθελα να γραψω μηπως ηρεμησω λιγο....

Σας φιλω....

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

naya na sou zisei to moraki!

irene na mas les ta nea sou poio suxna!

sue mou:

to marilia mou areei polu kai tha sou elega an telika valete k ta duo na mpei proto (k na akougete perissotero to Maria) auto mou fainete poio dikaio

tora gi auta pou perigrafeis exo na sou po oti dustuxoa pote den tha stamatisoume na kanoume lathi! auto einai sigouro. mono an den asxoloumastan katholou den tha kaname lathi.

Nomizo alli ligotero, alli perissotero oles noiothoume polles fores oti eimaste liges gia ta paidia mas mias kai theloume tin teleiotita..

Ta paixnidia tous pistvo prepei na ta prosexoume polu k kapoies fores skeftomai oti kalutera liga kai poio akriva paixnidia pou einai elegmena k katalila gia tin ilikia tous para polla xazopaixnidakia apo to Jumbo pou mporoun na ginoun epikundina otan spasoun.

Auto pou perigrafeis me to parathuro to exei o dikos mou sti mana mou alla autuxos ego eimoun mazi me to paidi mesa sto spiti kai tis eipa na min ton afinei pote mono tou mesa. o dikos mou katevase to patzouri pou einai ilektriko k tin ekleise apo exo.

telika nomizo ta paidia prepei meta ta 2 na pigainoun ston paidiko na xesalonoun na paizoun kai na einai oi goneis ligo poio iremoi! prin milaga me ton andra mou o opoios krataei to mikro kai den antexei allo. kanei olo zavolies kai einai kai oi 2 pleon mesa sta neura.

oso gia ta dika mou nea :

irthan exthes oi andres mou kai o micros den ithele katholou auto to spiti L. Apo otan katalave pou pame fonaze kai elege oxi edo mama sto mpafot na pame #9sto bradford pou einai to allo spiti pou exoume stin Agglia kai einai kanoniko diamerisma giati auto sto London pou leei k o Nik einai trupa!)!

To vradu mesa ston upno tou xupnise 3-4 fores k eklaige k mia apo autes ithele na paei sto spiti tis giagias tou! Mia alli fora eklege kai den ithele katholou ton patera tou kai ithele na mi fugei katholou apo tin agkalia mou.

Kai to korufaio ithele oposdipote na piei gala mamas! Ena vima mprosta 1 piso kanoume.

To exoume trelanei to paidi me ta pigaine ela kai tis parastaseis pou allazei kathe toso. Mporei na min paraponietai alla to katalavaino oti tou kanei kako i elleipsi statherotitas.

Ego eimai xalia me prusmeno oulo sto fronimiti kai ponao polu! Exo arxisei antiviosi kai pausipona. Elpizo suntoma na eimai kalutera.

auta koritsia mou!

edo exoume argia deutera + triti opote exoume tetraimero. elpizo na paixo me to gio mou k na kerdiso to xameno xrono!

uDLqp1.png

κοριτσια σας διαβασα στα κλεφτα και οχι ολα τα ποστ...

naya Μου να σας ζησει το παιδακι σας!!!

κουραγιο...

suedaki καλα ποτε περασε σχεδον ενας χρονος απ οταν γεννησες...:shock::shock::shock: απιστευτο μου φαινεται....

σας φιλω ολες!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

sue μου τι να πω? ταινια θριλερ ηταν η μερα σου :shock:

ετσι παντα γινεται, παρατηρημενο, ολα πεφτουν μαζι γαι να τρελαινομαστε.

απο ψυχολογικης αποψης ετσι σκεφτομαστε οι περισσοτερες μητερες. μου εχει συμβει κ εμενα να λειτουργησω ενστικτωδως κ σε χτυπημα τους να αμυνθω με χαστουκι. μπορει να συγκρατησα τη δυναμη μου, αλλα τρομαξα, το μετανοιωσα, ζητουσα συγνωμη. ανθρωποι ειμαστε κι εμεις κ οποιος μας κατηγορει ειναι απ'εξω απο το χορο ;)

παντως απο τα δικα μου παρατηρω οτι μεγαλωνοντας καταλαβαινουν πιο πολλα κ συνενοουμαστε, οποτε αραιωνουν οι φωνες κ τα υστερικα μου, ευτυχως, γιατι δεν πηγαινε αλλο. επισης επειδη οι μικρες πλεον στενοχωριουνται με το μαλωμα, προσπαθω πιο πολυ να τους εξηγησω κ αν δεν παει αλλο τοτε φωναζω (οταν ειμαι ξεκουραστη, γιατι οταν ειμαι κουρασμενη οι αντοχες ειναι λιγοτερες):evil:

σχετικα με τα παιχνιδια, πραγματι ειναι καλυτερο να τους περνετε γερα κ λιγα, π.χ. fisher price, γιατι τα φτηνιαρικα ειναι μικρης αντοχης κ γινονται επικινδυνα οταν σπανε. οι δικες ακομα ο,τι βρισκουν το βαζουν στο στομα οποτε τα προσεχω πολυ αυτα. συνηθως οι παππουδες μας δινουν λεφτα κ τους παιρνουμε εμεις

MCYlp3.png

naya να σου ζησει κουκλαρα μου:tongue::tongue::tongue: να τον χαιρεσαι ,καλοτυχοσ παντα κ γεροσ:D:D:D

σουυυυυυυ αχ βρε σουυυυ τι επαθεσ αχαχαχα αυτο με το μπαλκονι το επαθα εγω στο μπανιο....ο γιωργακησ 2 χρονων κ εγω εγκυοσ στη δαναη καπου 3 μηνων με κλειδωνει στο μπανιο κ στο σπιτι κανενασ αλλοσ! ειχα παθει αμοκ κ φυσικα ουτε λογοσ να ξεκλειδωσει....φωναζα ουρλιαζα ερυχνα πραγματα στο πατωμα μπασκ κ ακουσουν απο κατω η πεθερα τελικα ηταν κ ο αντρα μου κατω κ ανεβηκε τρεχοντασ ,μου ειπε οτι νομιζε οτι το παιδι πεθανε ετσι οποσ φωναζα ,αφου δεν το χασα το παιδι στη κοιλια εκεινη την ημερα!!

γενικα θελουν πολυ προσοχη τα μικρα αλλα οσο κ να προσεχεισ δεν μπορει να μη συμβει κ τιποτα δυστυχωσ υπαρχουν στιγμεσ που μασ ξεφευγουν κ εμασ λαθη!

σημερα καναμε το πρωτο μασ μπανιο με μαυρη καρδια εγω γιατι τον ιασονα τον αφυσαμε σπιτι ,ειχε 39 πυρετο απο χθεσ βραδυ ! ελπιζω αυριο να ειναι καλα γιατι κ σημερα εκανε κ 40 κ τον λοιπυθικα μεσ την ζεστη να εχει κ πυρετο!:cry:

αυτα απο μασ φιλια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Τι κανετε?εγω δεν ειμαι και τοσο καλα γενικοτερα μιας και τον τελευταιο μηνα δεν δουλευω!απολυθηκα!γυρισε η ξαδερφη μου που ειχε γεννησει και μου ειπαν οτι δεν χρειαζονται δευτερη κοπελα τελικα, την πρωτη μερα που γυρισε!ελεος λεμε!!!

Η ζουζουνιτσα μου ειναι μια χαρα, καναμε τα γενεθλια στον παιδικο με τα αλλα παιδακια!αλλα κουραστηκα!ουτε θυμαμαι ποσα τοστακια εφτιαξα να τους παω και τους εφτιαξα και δωρακια, πηρα ποτηρια(για τα αγορια με τον μακουην και για τα κοριτσια τινκερμπελ)καραμελες ζελεδακια και γλυφιτζουρια, χαρτι γκοφρε(πρασινο κ μπλε για τα αγορια, ροζ και φουξια για τα κοριτσια)και ασπρη κορδελα και τα τυλιξα σαν καραμελα, τα εδεσα στις 2 ακρες με τη κορδελα!ωραια εγιναν!

Απο σκανταλιες αλλο τιποτα, sue εγω αποφασισα να μην εχω τυψεις πλεον, εννοειται οτι προσπαθω καθημερινα να βελτιωνομαι αλλα καποιες στιγμες φτανεις στα ορια σου!φαντασου εσυ που εχεις 2 παιδια!και γω της εχω δωσει αντανακλαστικα και της ζητησα συγνωμη αλλα και πριν 2-3 μερες μια στο μπουτι(νομιζω πρεπει να εβγαζα και καπνους απο τα αυτια ταυτοχρονα!)και με εστειλε τιμωρια να σκεφτω!χαχαχα!και ζητησα και συγνωμη εννοειται!εγω τη βαζω τιμωρια να σκεφτει 1-2 λεπτα οταν κανει μεγαλη αταξια ή οταν την εχω προειδοποιησει 2-3 φορες και δεν με εχει ακουσει!αλλα παμε ολοι τιμωρια κανονικα(εχει παει και ο παππους και η γιαγια)οι κανονες ισχυουν για ολους, εκτος απο τα πραγματα που επιτρεπεται μονο οι μεγαλοι να κανουν και θα κανει και αυτη οταν μεγαλωσει!Αλλα οταν σου τυχει ενα στραβο ολα στραβα πανε μετα!και επισης απο τα λαθη μας μαθαινουμε και μεις!δεν γεννηθηκαμε γονεις ουτε μαθαινεται αυτο!

Ριτακι εμαθες φυλο τελικα?

Αυτα τα λιγα!περισσοτερα αυριο!

Α!naya να σου ζησει κοριτσαρα μου!!!καλοτυχο να ειναι και υγειες το ζουζουνακι!!

rXrPp3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα,

Naya μου να σου ζήσει το μωράκι σου, εύχομαι να πάνε όλα καλά με το θηλασμό και να προσαρμοστείτε όλοι πολύ πολύ γρήγορα!

Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια που είχαν γενέθλια τις προηγούμενες μέρες!

Εμείς είμαστε καλά, αν και έχει αρχίσει να μας λείπει ο μπαμπάς μας. Ο Πανορμίτης ρωτάει συνέχεια που είναι ο μπαμπάς του και απαντάει μόνος του «η Κηήτη, η δουλίχια του,… α πάω ε έγω … λίγες μέες» (μετ: στην Κρήτη , στη δουλίτσα του,… θα πάω και εγώ σε λίγες μέρες). :rolleyes:

Κάναμε και την πρώτη απόπειρα να βγάλουμε τελείως την πάνα και να φοράμε βρακάκι πια, αλλά δυστυχώς δεν τα πήγαμε όπως περίμενα.:(

Νομίζω πως μου έκανε πεισματάκια, :tongue: γιατί δεν ήθελε να κάτσει στο γιο –γιο του καθόλου ούτε καν πριν και μετά τον ύπνο όπως εδώ και πολύ καιρό συνηθίζει. Την Κυριακή μόνο τα πήγαμε καλύτερα που είχε έρθει μια φίλη μου και ήθελε να της δείξει πως ξέρει να κάνει τσισάκια στο γιο – γιο, νομίζω πως ξεκόλλησε και ξέχασε το πείσμα του μετά από αυτό γιατί από χθες το χρησιμοποιεί κανονικά. Δυστυχώς όμως έπρεπε να βάλει πάνα σήμερα το πρωί που πήγε σχολείο, για να μην κατουρήσει όλη την τάξη. Από το απόγευμα και μετά θα έχουμε πάλη βρακάκι στο σπίτι.

Του είπα πως αν δεν βρέξει την πάνα του στο σχολείο θα του έχει και μια έκπληξη για αυτόν η Αθηνά (η δασκάλα του) – τις έχω πει να του δίνει αυτοκόλλητα με το Micky κάθε φορά που χρησιμοποιεί το γιο – γιο.

Για να δούμε πως θα πάει…

Εσείς πως πάτε με το γιο – γιο;

Νομίζω πως τελικά είναι πιο δύσκολο από ότι περίμενα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημεριζω τις φιλες μου κ τα θαυματακια τους!

σας διαβαζω αλλα δεν θυμαμαι πολλα να σχολιασω

naya μου να σας ζησει !!!!!!!!!

sofaki κ μεις δεν τα πηγαμε καλα με τα τσισακια μας . η παιδιατρος μου ειπε καθε 20 μερες περιπου να δοκιμαζω παλι , καθε μιση ωρα να τον πηγαινω τουαλετα μεχρι να κανει τσισακια κτλ κτλ .....

κ ο γιωργος μου κανει παρα πολλες σκανταλιες γιαυτο τον εχω απο κοντα .......ομορφη αλλα δυσκολη ηλικια . ρουφανε σαν σφουγγαρι , προσεχετε τι λετε φιλες. εγω ειπα σκασε στον σκυλο που γαβγιζε κ τωρα το λεει συνεχεια :shock:

την δευτερα εχω β επιπεδου επιτελους κ ανυπομονω να δω το μπεμπε κ επιτελους να μαθω αν ο γιωργης θα αποκτησει αδελφουλα η αδελφουλη

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...