Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κούκλες

Θέμα μου τρίχες είναι κ θα μακρυνουν χαχαχα

Το είχα ανάγκη το κοντό...κάποτε τα είχα μέχρι τη μέση αλλα με φωνάζανε γιοκαρινη επειδή ήταν κατσαρα κ φουντωτα

Έρχεται η νατασα που λέτε επιτέλους να γνωρίσω κ εγω κάποια απο την παρέα

Τα προβλήματα δεν φεύγουν έτσι εύκολα αλλα εγω είμαι καλα :)

Σας φιλω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ακουσατε ακουσατε

σημερα 25.5.12 κ ωρα 23.00 ο γιοκας μου , το θαυματακι μου

μου ειπε μονος του αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

εχω λιωσει . εχω συγκινηθει , πεταω στα συννεφα δεν εχω λογια

μεχρι σημερα εκτος οτι του ελεγα σ'αγαπω ασταματητα,τον ρωτουσα κιολας...μαγαπας? κ αυτος απανταγε καποιες φορες πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ κ καποιες φορες ελεγε τοοοοοοοοοοοοοοσο κ εδειχνε με τα χερακια του ψηλα . αφου ηπιε το γαλα του μου λεει "νυχτα....... αγαπωωωωωω" (=καληνυχτα)

αγαπω ολο τον κοσμο σημΕΡΑ

καλο βραδυ !

88M1p3.pngycQap3.png

;)Καλημερα!

Ριτακι γελασα πολυ με το γιο σου κ την τυροσαλατα:tongue: και ελιωσα με το "αγαπωωωω".Φανταζομαι το δικο σου λιωσιμο...!Ο δικος μου δεν ειναι πολυ εκδηλωτικος κ χαδιαρης κ δεν ξερω αν θα μου το πει απο μονος του:cry:

Fairy με γεια το μαλακι!Αμα σου στρωνει κ δεν χρειαζεται καθημερινα πιστολακι ειναι σουπερ!Μου αρεσει πανω σου!

Thena περαστικα στον μικρο σου! Κι η μπεμπουλα μου ειναι με πυρετο απο προχθες το απογευμα κι ειχε γκρινια χτες, αλλα αποψε τη νυχτα ηταν καλυτερα..

Κοριτσια κι εγω σκεφτομαι για παιδικο σταθμο μεσω εσπα, γιατι λεφτα δεν περισσεουν ουτε για δημοσιο...

Σοφια καλη δυναμη και σε σενα που φευγει ο μπαμπακας σας.Πιστευω καλο ειναι να τον προετοιμασεις τον μικρο και να τον χαιρετησει κ ο μπαμπας πριν φυγει..Γνωμη μου, δεν ειμαι κ ψυχολογος...

Νατασα ειχα δει τα βιντεακια με την ψυχολογο κ θα τα ξαναδω για να τα εμπεδωσω.Στην πραξη δεν ειναι παντα ευκολα οπως στην θεωρια, αλλα πρεπει να προσεχουμε οσο μπορουμε τις πραξεις μας κ τις κινησεις μας...

Κατα τ αλλα ειμαι στεναχωρημενη αυτες τις μερες γιατι μαλλον θα αναβληθει ο γαμος-βαφτιση της αδερφης μου το αλλο Σαββατο λογω ξαφνικου θανατου ενος ξαδερφου του γαμπρου μου....Εφυγε απο καρδια ξαφνικα το παληκαρι (40αρης)...Κριμα και αλιμονο στους γονεις του....

Οποτε και οι ετοιμασιες και ψωνια που ειχα τις τελευταιες μερες σταματησαν και ειμαι πιο χαλαρη σπιτι τωρα...

Να εχετε καλο Σαββατοκυριακο!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλησπερα κουκλες

εμας η χτεσινη μερα ηταν πολυ γρουσουζικη με αποκορυφωμα χτες το βραδυ. ημασταν σε παρτυ σε παιδοτοπο, η Νεφελη λυσσαξε στο παιχνιδι, μια σταλια παιδακι κ χωνοταν παντου, κ τα αλλα κοριτσακια την προσεχαν ετσι μικρουλα οπως την εβλεπαν:P . η Δαναη που εινια πιο φοβιτσιαρα περισσοτερο ηταν μαζι μου στο τραπεζι κ εφαγε απο ολα το καμαρι, αφου τη ματιασα:|

ηρθε κ ο μπαμπακας μας μετα τις 9 και μετα απο λιγο φυγαμε. πηραμε τις μικρες αγκαλια γιατι ειχε βρεγμενα σκαλοπατια. κ με το που κατεβαινω τις σκαλες με τη Δαναη αγκαλια, γυριζω το ποδι κ πεφτουμε κ οι 2 κατω με φορα :shock:

τρελαθηκα, νομιζα οτι εσκασε το κεφαλακι του παιδιου μου:eek: εκλαιγα, δεν μπορουσα να πατησω το ποδι κ δεν μπορουσα να μαζεψω το παιδι. τελικα για να μην πολυλογω, αφησαμε τη Νεφελη στη γιαγια να κοιμηθει κ οι υπολοιποι πηγαμε νοσοκομειο. 2 ακτινογραφιες η Δαναη στο κεφαλι, ευτυχως δεν ειχε καταγμα, μονο προσοχη να την ξυπναμε κτλ...

εγω 3 ακτινες στο ποδι, ευτυχως οχι καταγμα, αλλα διαστρεμμα. μου εβαλαν ναρθηκα κ τωρα ειμαι με το πι (οι πατεριτσες δεν με βολεψαν καθολου). νοιωθω τοσο αχρηστη, γιαιτ δεν κανει να το παταω καθολου. χτες το βραδυ μεχρι τις 3:30 δεν μπορουσα να κοιμηθω απο τον πονο, με το παιδι αναμεσα, χαλια. σηκωθηκα κ πηγα κουτσο να παρω παυσιπονο κ τελικα απο την εξαντληση μου επεσε η πιεση κ εκανα εμετο :?

ευτυχως μετα κοιμηθηκα καπως. το παιδι ειναι μια χαρα αλλα να δω πως θα περασουν 5 μερες χωρις να μπορω να κανω τιποτα με τα διδυμακια μου να αλωνιζουν :eek:

ποναω στο κουντεπιε, στο αριστερο γονατο που εσκισα , στις μασχαλες απο τις πατεριτσες, στα χερια απο το πι κ στο δεξι ισχιο που βαζω ολη τη δυναμη οταν στεκομαι :(:(:(

το ξερω, δεν πρεπει να γκρινιαζω γιατι γλιτωσαμε τα χειροτερα

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

μπηκα να ευχηθω στις φιλες νατασσα κ fairy να περασουν μουρλια αποψε. ζηλευω τρελα!!!!!!!!!!! εγω ειμαι μονη με τον γιωργη κ τον σκυλο !

roza μου πολλα πολλα περαστικα κ στις δυο σας κ σιδερενιες. ειδες τι σου ειναι η κακια η ωρα?:twisted::twisted::twisted:

88M1p3.pngycQap3.png

:|:-| aman rozaki τι πηγατε να παθετε!!!περαστικα κοπελα μου...τι μου θυμησε :cry::cry::cry::cry: ειχα τη δαναη αγκαλια 6-8 μηνων καπου ηταν κ πηγα να κατεβω σκαλια κ μου γυριζει το ποδι κ πεφτουμε αλλα ενστικτοδοσ εβαλα το χερι μου κ η δαναη δεν επαθε τιποτα αλλα εγω λυποθημισα απο τον πονο ευτυχωσ ειχα μαζι τον αντρα μου κ με πηγε νοσοκομειο εβαλα ναρθικα για πολλεσ μερεσ ξαπλα με το ποδι ψιλα να ξεπριστει .....το χειροτερο ,τα παιδια μικρα κ εγω με την πεθερα να τα βγαλουμε περα ασε που μετα καθε τρισ κ λιγο γυριζε το ποδι ,να το προσεχεισ πολυ μετα γιατι ειναι πολυ ευκολο να το ξαναπαθει ,εγω το γυριζα με φλατ παπουτσια ευτυχωσ που φορουσα τετοια γιατι με τακουνια ακομα με ναρθικα θα ημου!!!μετα απο μηνεσ συνιλθε τελειοσ!

ριτακι μου κ εγω ζουλευω κ οι γαιδουρεσ ουτε ενα κομεντ δεν μασ εχουν πει:tongue:

υγ καλα το αγγλικο τραγουδι ηταν ΤΡΑΤΖΙΚ αχαχαχαχαχα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Ροζα τι ειναι αυτο που παθατε....Σε καταλαβαινω, εχω ιστορικο πολλα διαστρεμματα στη ζωη μου!!!Τελευταια φορα οταν ημουν εγκυος στον μαρινο ειχα βαλει ναρθηκα...Και ειναι ο φοβος μου οταν τα κραταω αγκαλια σε σκαλοπατια.Παλι καλα που η μικρη δεν επαθε τιποτα.Σου ευχομαι γρηγορη αναρρωση!Να μην το πατας οσο μπορεις για να περασει....

Νατασα και fairy μπραβο σας που περασατε τοσο ομορφα!!!!Ειστε γλυκες στις φωτο!

Εχω τον μικρο με λιγο πυρετο απο χτες το βραδυ...Δεν εχει αλλα συμπτωματα,να δω αν κρατησει μια μερα μονο οπως η μπεμπα την προηγουμενη εβδομαδα...

φιλια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλά Τα νευρα έχω πάλι!

Η μάνα μου δουλευει σχεδον 20 χρόνια στον Κοτσόβολο. εχθέσ το βράδυ μετά τις 21:00 τουα φώναξαν όλουσ σε έκτακτο meeting.

τους ανακοίνωσαν ότι θα τους κάνουν 12% μείωση και ότι θα υπέγραφαν τροποποίηση των συμβάσεων τουσ. τουσ ζήτησαν μάλιστα να υπογράψουν εκείνη τη στιγμή και αφου αρνήθηκαν όλοι να το κανουν τόσο 'αμεσα τους έδωσαν διορία μέχρι σήμερα στις 15:00. Σημειωτέον ότι δεν τους επέτρεψαν να πάρουν αντίγραφο του εγγράφου που τους ζητήθηκε να υπογράψουν!

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Αυτό λέγετε εκβειασμός κ είμαι σίγουρη πως είναι παράνομο!

Αυτα για να ξέρουμε τι γίνετε!

Εσεις που είστε ακόμα εκεί προσέξτε πολύ τι θα ψηφίσετε! Μην υποκείψετε στους εκβιασμούς κ τους εκφοβισμούς!

φιλικά

uDLqp1.png

καλημερα κοριτσια!!! περασα μια τρομαρα σημερα το πρωι!!! ξυπνησε ο μικρος κ δεν μπορουσε να περπατησει...πονας του ελεγα...γελαγε εκεινος....κ δωστου μπουσουλωντας συνεχεια...τι το πιεζα το ποδι ...ελεγα να δω μηπως εκανε τιποτα κ του βγηκε...τελικα μαλλον ειχε μυρμηγκιασει στον υπνο του χαχαχαχα

Πωπω!Φανταζομαι την τρομαρα σου...Καλα λες, κατι τετοιο θα ταν...Ολα καλα!

Νατασσα, αστα να πανε με τις συνθηκες εργασιας πλεον...Μεσαιωνας κ χειροτερα θα γινουμε....Αλλα φοβαμαι οτι οποιος κ να βγει,δεν θα μπορεσει να κανει κατι ανατρεπτικο προς το συμφερον μας...Τυχερες που ζειτε αλλου..!

Ο μικρος σημερα δεν εχει πυρετο.Κρατησε 24ωρο κ κατι...Εχει γκρινια και κλαψα ομως...Νωριτερα εριξε ενα δυνατο μπουμπουνητο, οτι τον ειχα βαλει για υπνο , και τρομαξε και ζηταγε "λιλιτα" = αγκαλιτσα.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...