Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ εγω Μαγιατικη.....28/5

εμενα μου εχει κολλησει μια εικονα στο μυαλο μου τις τελευταιες μερες. να μπαινω απο τη πορτα με τον αντρα μου κ το μωρο :) θα ειναι μεγαλη αλλαγη....σκεφτομαι τισ πρωτες μερες...γενικα συνηδητοποιω πολλα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπράβο μπουμπου! Πότε γεννάς? Μεγάλο το μωρό!!

Κορίτσια εγώ πάω στο γιατρό την άλλη Πέμπτη!!

Όσο για τον 9ο μιας και είμαι η πρώτη που μπήκα να σας πω πως είναι πολύ περίεργος μήνας μιας και αισθάνεσαι πως όσο ζούσες τους τελευταίους μήνες τελειώνει.

Εγώ από τη μια θέλω να γεννήσω να αντικρίσω το γιόκα μου! Απο την άλλη δε νοιώθω ακόμα έτοιμη!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγώ από τη μια θέλω να γεννήσω να αντικρίσω το γιόκα μου! Απο την άλλη δε νοιώθω ακόμα έτοιμη!!

ακριβως το ιδιο συμβαινει και σε μενα . τοσο καιρο ελεγα ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ και τωρα που ειμαι κοντα δεν νιωθω ετοιμη για κανεναν λογο

88M1p3.pngycQap3.png

ΠΗΤ εχω 27/5 εγώ! Ναι είναι μεγαλο μπεμπεκι...ειμαι και ψηλη εγω οποτε μαλλον πηρε απο μενα!!!χιχιχιχιχ!

Και γω ψλή είμαι (183cm) αλλά δε νομίζω να βγάλω τόσο μεγάλο μωρό! Αν θυμάμαι καλά δεν έχεις πάρει και πολλά κιλά. Τελικά έχουν δίκιο αυτοι που λένε ότι είναι άσχετο ποσα κιλα παιρνεις με το βάρος του μωρού.

uDLqp1.png

τι υψη ειναι αυτα που εχετε ωρε!!!! εγω 1.60 με τα χερια στην αναταση αχαχαχχαχαχα

κ εμενα ο μπομπιρας ειναι πολυ μεγαλο παιδι, αλλα κ εγω κ ο πατερας του βγηκαμε μεγαλα μωρα, καποιοι λενε παει κληρονομικο...

ναι νατασα εχεισ δικιο για τα κιλα...κ εγω εχω οσα ειναι το παιδι...δεν εχω βαλει αλλα

Σε ζηλεύω που δεν έχεις πάρει κιλά!

Πάντως και εγώ και ο άνδρας μου γεννηθήκαμε φυσιολογικά κιλά εγώ γύρω στα 3 και εκείνος 3,5 κάπου εκεί.

ρε κορίτσια να σας ρωτήσω πονάτε καθόλου. Εδώ και 2-3 μέρες νοιώθω ένα πόνο ψηλά (περίπου 3-4 δάχτυλα πάνω από τον ομφαλό) πολύ έντονο που το πρωί όταν ξυπνάω δεν τον έχω αλλά σιγά σιγά έρχεται και με πονάει αρκετά! Σαν να τεντώνει το δέρμα. Κάπως έτσι ένοιωθα τους πόνους όταν ήταν κάτω από τον ομφαλό και ο γιατρός είπε ότι ήταν από συσπάσεις και παίρνω Yutopar. Τώρα να ανησυχήσω και να πάρω το γιατρό? ή το νοιώθει και καμιά άλλη και είναι φυσιολογικό?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

ναι δεν εχω πάρει κιλά και είμαι κι εγω 1,82 ανευ τακουνιου...

δεν εχει να κανει καθολου το βαρος του μωρού με τα κιλά μας και μου το επιβεβαιωσε και η μαια και ο ντοκτορ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Κουραστηκες αυτες τις μερες και τωρα που εχεις ξεκινησει να ξεκουραζεσαι σου βγαινουν όλα...Ετσι γινεται οταν το σωμα μας ειναι σε υπερενταση δεν καταλαβαινουμε πόνο ή ενοχληση!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Μπουμπου μπορει να εχεις δικιο...γενικα ειμαι πολυ ταρζαν κ δεν εχω βαλει κωλο κατω 9 μηνες τωρα...αφου η γιατρος μου ειπε τερμα τα χιλιομετρα που περπαταγα αχααχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...