Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ πολυ για τις ευχες σας κοριτσια!!!!!Ανταποδιδω!!!

Pasxalitsa & mpoumpou που γεννησαμε τις ιδιες ωρες στο ιδιο μαιευτηριο, να χαιρεστε τα αντρακια σας!!!Και με τη xainti ημαστε και στο ιδιο δωματιο -χαθηκε τελειως- Ευχομαι να ναι καλα και να χαιρεται το κοριτσακι της!

Fairymummy να τα εκατοστησετε κι εσεις!!!!Τα κανατε σημερα τα γενεθλια?

Εγω πριν λιγο τελειωσα με το μαζεμα και παλι αφησα κατι για το πρωι.Τα διαλυσαμε αργα.Περασαμε πολυ ωραια.Ηρθαν 8 μικροι φιλοι μας με τους γονεις τους και το ευχαριστηθηκε ο Μαρινος.Οσο του λεγαμε το τραγουδι, γυριζε το κεφαλακι του και μας κοιταζε κ δεν ειχε το νου του να σβησει το κερι, τον προλαβε αλλο παιδακι:tongue: Αλλα την επομενη μια χαρα το εσβησε!Επαιξε αρκετα, ειδικα με μια ηλεκρικη κιθαρα που του φερε ο αδερφος μου!!Μαζι της κοιμηθηκε...Δεν μπορεσα να τον απολαυσω στο παρτι ομως πολυ γιατι ημουν και οικοδεσποινα:| Ολοι μου ελεγαν ομως τι κουκλος που ειναι-τον κουρεψαμε προχθες- και καμαρωνα!Το μαναρακι μου, να ναι καλα...!Τον λατρευω!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

fairy k douar na sas zisoun! na tous deite eutuxismenous!

oraia genethlia kanata oles koritsia xairomai pou ta paidakia sas perasan kala k to diaskedasan!

o mikros efuge xthes me ton patera tou k ton pappou gia ellada k i manoula emeine monaxoula. exthes to vrady stis aupies mou eida duo videakia gia tin anatrofi ton paidion ta opoia nomizo einai arketa sumantika idikotera oso megaloun ta paidakia mas k apo mora ginontai paidia.

me gemisan ligo tupseis giati den eimai kai polu statheri kai teleutaia tou leo diafores vlakeies k giati ton leo sunexeia erota mou alla tha kopso k tis fones kai ta glukologa autou tou tupou.

suxna teleutaia tou elega min kaneis auto i kane auto kai otan den to ekane tou elega auto pou xero fusika pos den prepei na les: tha fas xulo!

fusika den ton exo deirei pote alla mallon exo epireastei apo papoudogiagiades pou to exoun psomoturi oti xreiazete xulo gia na mathei metaxi sovarou ka asteiou, oxi oti auto me kanei ligotero enoxi.

kai o kaimenoulis mou apantage me ena thlimeno ufaki oxi xulo mama. les kai on exei deirei pote kanenas k xerei.

anyway den prokeite na to xanapo. nomizo autes oi sunexeis allages kanoun kako k sto Nik k se emas.

gia opoia endiaferete ta videakia einai auta:

sas filo kai kalimeres

uDLqp1.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολα τα παιδακια που γιορταζουν ή εχουν γενεθλια αυτες τις μερες. να ειναι παντα γερα κ δυνατα.

μανουλες να τα χαιρεστε κ παντα να τα καμαρωνετε!!!!

rita_ki καταλαβαινω τη συγκινηση σου. μου φαινεται πως αυτη ειναι η καλυτερη φαση τους!

ποσο γρηγορα μεγαλωνουν :D

καθε μερα κανουν κατι καινουριο, λενε ολο κ πιο πολλα λογακια κ καμαρωνουν κ αυτα μαζι μας :D

η Δαναη μου απο οταν εκλεισε τα 2, πριν 9 μερες, λες κ κατι αλλαξε κ ξεμπλοκαρε. δοκιμαζει ολα τα φαγητα, το καμαρι μου, ενω πρωτα τα μυριζε κ εφευγε :rolleyes:

την Παρασκευη επισκευτηκαμε τον παιδικο σταθμο που μαλλον θα τα παμε τον Σεπτεμβρη κ χαρηκα πολυ. πιθανον να τα παμε δοκιμαστικα για μερικες μερες τον Ιουλιο για να συνηθισουν, χωρις επιβαρυνση μας ειπαν, κ πολυ χαιρομαι. να εκτονωνονται εκει κ να μην σκανε κλεισμενα στο σπιτι :tongue:

MCYlp3.png

χρονια πολλα στα παιδακια που γιορταζαν το ΣΚ!!!

να τους χαιρεστε πασχαλιτσα, ριτακι, ελενη

εμεις εχθες καναμε το παρτυ μας κ θα ανεβασω κ φωτος να δειτε....ηταν πολυ ωραια...ειχα 8 παιδακια κ πολλα ηρθαν κ με τουσ 2 γονεις...καπου 20 ατομα στο σπιτι χεχε...πολυ ωραια ηταν. ο γιωργος μου το καταφχαριστηθηκε!!!!!

σας φιλω

xronia polla k pali sta eortazonta magiopedakia k xronia polla stin mama Eleni

na xerese ta pedakia soy k na ta kamaronis:D

fairy kouklos o gios k mporo na po oti ine poli antraki ;););)

diabazo oti kanate partakia oi perissoteres k perasate kala,ante k toy xronoy me igia

sas filo glika oooooles k oooolous:rolleyes:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα,

Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια που είχαν γενέθλια τις προηγούμενες μέρες και σε όλους και όλες που γιόρταζαν χθες.

Roza

υπάρχει ένα πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που επιδοτεί τις εργαζόμενες μανούλες για τα δίδακτρα των παιδικών σταθμών (αφορά ιδιωτικούς και δημοτικούς σταθμούς – συγκεκριμένους ανά περιοχή-). Αξίζει τον κόπο να το κοιτάξεις γιατί η επιδότηση είναι για όλο το ποσό των διδάκτρων, αν θες μπορείς να πας να δεις αν κάποιος σταθμός σου κάνει και να κάνεις μια αίτηση.

Ακόμη βεβαία δεν έχει βγει η προκήρυξη για τις μανούλες αλλά μπορείς να δεις από την περσινή χρονιά, (οι σταθμοί συνήθως είναι οι ίδιοι), να δεις και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται (μικρές διαφορές θα έχουν). Το site για να ενημερωθείς είναι www.eetaa.gr

Αν έχεις απορίες ρώτα με ότι θες. Τον Πανορμίτη τον στέλνω στο σταθμό μέσω του προγράμματος και είμαι πολύ ευχαριστημένη μέχρι στιγμής από το σταθμό (ιδιωτικός). Θα κάνω και φέτος αίτηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

geia sas koritsakia!

ti kanete?

edo irthe epitelous to kalokairi (o theos na to kanei kalokairi! alla toulaxiston simera de forao mpoufan, palto klp)

ithela apla na po sta koritsia pou exoun ena 2o moraki poso tuxeres einai!

den mporo na xekoliso to mualo mou! thelo 2o moro epigontos!

alla den to vlepo na erxete noritera apo to telos tou 2012 :(

uDLqp1.png

καλημερα! πουρνο πουρνο οπως βλεπετε!

εχω γιατρο κ μετα θα βγω για τιποτα ψωνια γιατι αρχισαν τα τζιν κ στενευουν στην κοιλια ..... θα παω κ τα αποτελσματα των εξετασεων στον γιατρο να μεκραξει λιγο να ερθω στα ισια μου !!!!

σας ειπα ? δεν σας ειπα ο πεθερος μου τελος του μηνα φευγει για μπαρκο ..... ευτυχως που εχω μια ειδικη κ θα την συμβουλευτω αυτη τη φορα οσο αναφορα τον γιωργο , ο οποιος εχει τρελη αδυναμια στον παπου του . ο μικρος κανει πισωγυρισματα τωρα παλι δεν θελει να μιλαει στον πατερα του . τι τραβαω η δολια ........

αφηστε εχει γινει ντενης ο τρομερος ολο ζαβολιες κ ολο απαντησεις ειναι . εχτες ανοιξε το ενυδρειο κ εβαλε την χουφτα του κ ηπιε νερο . αφου τον ειδα του λεω με δυνατη φωνη .....γιωργοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τι κανεις εκει ? ΚΑΚΟ ............ παιζω μαμα ! νεαακι-ψαακι ! (νερακι-ψαρακι)

η αποστολη τουαλετα δεν ειχε επιτυχια την προηγουμενη βδομαδα , θα δοκιμασω παλι σε 2 βδομαδες συμφωνα με την γιατρο οχι πιεση . βεβαια οταν μπαινει στην τουαλετα κανει κινηση να κατεβασει τα βρακια του κ βαζει το στηριγμα στην λεκανη αλλα ακομα παιζει .

η naya ????????????????//// γεννησε ?????? τι κανει ????

λοιπον παω να σφουγγαρισω πριν ξυπνησει κ οταν γυρισω θα μπω να σας διαβασω

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

Κορίτσια καλημέρα,

Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια που είχαν γενέθλια τις προηγούμενες μέρες και σε όλους και όλες που γιόρταζαν χθες.

Roza

υπάρχει ένα πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που επιδοτεί τις εργαζόμενες μανούλες για τα δίδακτρα των παιδικών σταθμών (αφορά ιδιωτικούς και δημοτικούς σταθμούς – συγκεκριμένους ανά περιοχή-). Αξίζει τον κόπο να το κοιτάξεις γιατί η επιδότηση είναι για όλο το ποσό των διδάκτρων, αν θες μπορείς να πας να δεις αν κάποιος σταθμός σου κάνει και να κάνεις μια αίτηση.

Ακόμη βεβαία δεν έχει βγει η προκήρυξη για τις μανούλες αλλά μπορείς να δεις από την περσινή χρονιά, (οι σταθμοί συνήθως είναι οι ίδιοι), να δεις και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται (μικρές διαφορές θα έχουν). Το site για να ενημερωθείς είναι www.eetaa.gr

Αν έχεις απορίες ρώτα με ότι θες. Τον Πανορμίτη τον στέλνω στο σταθμό μέσω του προγράμματος και είμαι πολύ ευχαριστημένη μέχρι στιγμής από το σταθμό (ιδιωτικός). Θα κάνω και φέτος αίτηση.

SOPHIA μου σ'ευχαριστω πολυ. το ψαχνω το θεμα, μαλλον τελη Μαίου θα βγει κατι, αλλα δεν γνωριζω το εξης: πρεπει να ρωτησω τον συγκεκριμενο ιδιωτικο που θα τα στειλω αν περιλαμβανεται σε προγραμμα ή αφορα ολους τους σταθμους κ απλα δηλωνεις οποιον θες, κ πού τηη κανεις την αιτηση? στον σταθμο, στα ΚΕΠ ? ειδα την περσινη φορμα που συμπληρωναν κ στις Δομες μπορουσες να γραψεις ακομα κ τους ιδιωτικους? δεν καταλαβα :eek:

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

ritaki perimenoume ta nea apo to giatro.

simera edosa se mia sunadelfo ti suntagi gia ta melomakarona giati o gios tis sto sxoleio exoun na mageirepsoun kati apo mia kouzina tou kosmou (ektos italias kinas mias k i daskala tous, tous eipe oloi xeroun na ftiaxnoun pitsa k kineziko)

anyway tis eipa diafores suntages pou exoume mono stin ellada kai tis aresan ta sticky christmas cookies. kathos loipon egrafa enoiosa mia peloria laxtara gia melomakarona.

k skeftika, ma giati ta ftiaxnoume mono ta xristougenna? einai k eukola tha mporousame na ta ftiaxnoume poio suxna!

uDLqp1.png

νατασα μου καλα λες. ειναι απο τα πιο νοστιμα κ υγιεινα γλυκα που εχουμε. γιατι να μην τα κανουμε πιο συχνα?

π.χ. εμεις τη μαγειριτσα δεν την κανουμε μονο το Πασχα:tongue:

απο την αλλη, αν τα κανουμε πολυ συχνα δεν ζουμε τη λαχταρα της αναμονης.

εγω πλακωνω τα μελομακαρονα απο το Νοεμβριο κ τα Χριστουγεννα εχω μπουχτισει κ δεν τα θελω

MCYlp3.png

ti eipes tora re roza? magireitsa?

trelenomai!!!!!!!!!!!!!!!

tremo olokliri. irtha noris sto grafeio simera kai meta apo ligo arxise na varaei o sunagergos (gia peripou 10-15 lepta)kai den itan test giati auto einai kathe tetarti mesimeri. i katharistria eipe pos kati piraxe alla ego fovomoun polu min mas rixei kanenas kamia vomva. exei k tous olympiacous agones edo kai arxisa na sekeftomai tous anthropous pou itan stous didumous pirgous. kai eimai mono sto 16o orofo alla akoma tremo!

uDLqp1.png

καλημερα Νατασακι τρομαγμενο :)

μην φοβασαι κουκλα!!!! αν ειναι να πεσει βομβα θα πληξουν τις Αμερικανικες βασεις φανταζομαι, τα πυρηνικα, το ναυτικο κλπ...αν κ χλωμο εως αδυνατο το βρισκω να εχουμε τρομοκρατικη επιθεση σε αυτη την περιοδο της κρισης :)

Κορίτσια καλημέρα!

Ροζα, οι παιδικοί σταθμοί (δομές) που είναι συμβεβλημένοι είναι συγκεκριμένοι σε κάθε περιοχή (υπάρχει λίστα στο site για τους περσινούς). Οπότε θα σε συμβούλευα να ξεκινήσεις από εκεί και να πας να δεις αυτούς που σε εξυπηρετούν (μπορείς επίσης να στείλεις τα κορίτσια και σε άλλη περιοχή κοντινή που μπορεί να σου αρέσει ο σταθμός ή σε βολεύει, δεν είναι απαραίτητο να είναι στην περιοχή που μένεις). Οι λίστες το πιθανότερο είναι, όπως σου έχω γράψει, να είναι οι ίδιες με πέρσι.

ΠΡΟΣΟΧΗ πρέπει να κάνεις 2 αιτήσεις , μια για κάθε παιδί (οπότε τα δικαιολογητικά θα τα χρειαστείς εις διπλούν).

Οι αιτήσεις την προηγούμενη χρονιά δεν μπορούσαν να γίνουν δύστυχος μέσο ΚΕΠ (όπως τις προηγούμενες χρονιές) – δεν ξέρω αν αυτό θα ισχύσει και φέτος.

Οι αιτήσεις γινόντουσαν στην παρακάτω διεύθυνση:

Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε., Μυλλέρου 73 -77, 104 36 Αθήνα, υπόψη κας Ν. Πέππα και Β. Κουτσοβασίλη, τηλ.: 2131320662 και 2131320660 φαξ: 210 52 14733

Υπάρχει και θέμα σχετικό στο parentscafe με τίτλο «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ»

Για οτιδήποτε χρειαστείς μη διστάσεις να με ρωτήσεις, θα χαρώ να μπορέσω να φανώ χρήσιμη…

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...