Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παω να μαζεψω το παιδι μου σε λιγο...εχω ενθουσιαστει με την ιδεα μου!!! σκεψου το...να ερθεις απο Παρασκευη, οσο πιο νωρις μπορεις να γνωριστουμε κλπ κ το Σαββατο κ την Κυριακη θα περασουμε χαρμα...κ φευγεις Κυριακη απογευματακι να φτασεις ισα ισα σπιτι σου την ωρα που κανεις νανακια....σκεψου το!!!! εχω ενθουσιαστει σου λεω!!!!!

Διαφημίσεις

36.gif36.gif36.gif 36.gif36.gif ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ 36.gif36.gif36.gif

ΡΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΧΕΡΟΣ Κ ΓΕΡΟΣ Κ ΕΣΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΚΑΛΟ Σ/Κ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Ritaki να τα εκατοστησει ο αγορακι σας!!!!!!!!Να τον χαιρεστε!!!!! Και με το καλο να του κανεις δωρο και το αδερφακι του...!!!

Χρονια πολλα και στον Νικολα της Ελενης!!!!!!Εκεινος το πηρε νωριτερα το δωρο!!!!

Fairy κρατα γερα το καφε!

Εγω ετοιμαζομαι για τα γενεθλια αυριο και ειμαι λιωμα....Ειμαι πολυ χαρουμενη απο σημερα ομως για το αγορι μου...Τετοια ωρα πριν 2 χρονια οι πονοι ειχαν δυναμωσει και ετοιμαζομουν για το μαιευτηριο....

Φιλια!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Ριτα μου και Ελενη μου να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!!

παντα καλοτυχα και γερα!!!

η Ελενη γεννησε??? αν ναι ποτε βρε κοριτσια???

να ευχηθω και ξεχωριστα στην Αννικο (αληθεια που χαθηκε?) στην νατασσουλα,στην σοφια,στην θενα και στην ροζα για τα παιδακια τους!!!

συγχωρεστε με κοριτσια αλλα νομιζω με καταλαβαινετε!!!

να ειμαστε ολες καλα με τις οικογενειες μας και να χαμογελαμε....:D

η ναυα??? γεννησε κι αυτη???

φιλια!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας για τον Νικολα μου!!!!!!!

Ριτακι να χαιρεσαι τον Γιωργη σου και με το καλο το μωρακι σας!!!!

sue πολυχρονος ο Μαρινακος, να χαιρεσαι την ομορφη οικογενια σου!!!

Pasxalitsa να χαιρεσαι τον Γιωργο σου, παντα γερο και ευτυχισμενος να ειναι!!!!

(γεννησα 2 μαιου)

Εμεις καναμε χθες τα γεννεθλια μας (μονο με παππουδες και τον θειο γιατι δεν ηθελα περισσοτερο κοσμο για το μωρο) αλλα ο Νικολας μου το ευχαριστηθηκε πολυ.

Κατα τα αλλα τρεξιμο πολυ.....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλημέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλά rita__ki μου στον Γιωργάκη σου και εσύ eleni1977 να χαίρεσαι τον Νικόλα σου και τον μπέμπη σας(και άλλο μαγιόπαιδο ε?-σταθερή στο club)

mpoumpou,pasxalitsa v,sue να χαίρεστε τα παλληκάρια σας!

καλημεεεεεεεεεεεεεεεερα!

χρονια πολλα στον νικολα για χτες! χαμογελο κ υγεια !!!!!!!!!!!!!

σας ευχαριστω ΟΛΕΣ για τις ευχες σας !

χρονια καλα για σημερα στον γιωργο της πασχαλιτσας μας

στον ηρακλακο της mpoumpous μας κ στον μαρινακο της sue .............να χαιρεστε τους αγοραρους σας κοριτσια κ τις οικογενειες σας

χρονια πολλα κ καλα για αυριο στον γιωργο τον υπεροχο της fairys μας! στον γιανναρο του κουκλο της douar μας κ για τον κουκλο της marys !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πωπω γενεθλια κ παιδακια που μεγαλωνουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να ειμαστε γερες κ μεις κ οι οικογενειες μας κ να τα καμαρωνουμε παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περιττο να σας πω συγκινηση κ κλαμα!

ο γιωργης εσβησε καμια 10αρια φορες το κερι στην τουρτα που ειχε θεμα μακουιν. ταισε την μανουλα με το δαχτυλο , γιατι πηρε τις εξετασεις της κ εχει υπογλυκαιμια εχεχεχεχεχε. σε παιδοτοπο τα καναμε κ λυσσαξαν ολα τους (7-8 παιδακια ηταν) κ κυριως ο γιωργης μου το ερωτακι μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...