Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Winnie7 είπε:

Δεν μπορεί κανένας άλλος να μας καταλάβει ούτε οι άνθρωποι που μας έφεραν στο κόσμο. Συμπονούν & στεναχωριουνται αλλά δεν μπορούν να μπουν στα παπούτσια μας. Αυτό γίνεται μόνο αν περνάς την ίδια κατάσταση. 
      ο Μαντ***ης πως σου φάνηκε ; 

Μου φάνηκε πολύ καλο και επεξηγηματικό το προσωπικό. Αφιέρωσε χρόνο και αυτός και οι συνεργάτες του. Απλά γύρισε και μου είπε σε κάποια φάση « εγώ πιστεύω στην τύχη του πρωτάρη» και προτείνω ετ με την πρώτη ωοληψια και κάπως μου έκατσε άσχημα εμένα στο κεφάλι αυτό. Δε μου φάνηκε ιατρικό επιχείρημα για το πρόγραμμα που θα ακολουθούσαμε. Αλλα δε τον απαξιώνω καθόλου ως γιατρό. Εμένα δε μου έκανε κλικ.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

νατασα του εχεις απλη οδοντοβουρτσα? του αγορασα ηλεκτρικη της colgate κ πραγματικα ειδα διαφορα στο πως πλενεται...χρησιμοποιουσε την δικια μου την ηλεκτρικη αλλα δεν ηθελε να την πολυβαζει μπρος...μαλλον τον ποναγε που ηταν για μεγαλους. με την παιδικη μεγαλη διαφορα....δοκιμαστε της ηλεκτρικες αν σας δυσκολευουν στο πλυσιμο :)

oi ilektrikes den einai kales gia ta oula giati ta fthiroun polu. exo 2 theious odontiatrous!

stin arxi den katalavaine kai etroge/dagkouse tin odontovourtsa kai epine to nero pou eixe (katestrepse 2-3 odontovourtses etsi :) :) ) meta emathe kalutera na anoigei to stoma alla den katalavainei pos prepei na to kleisie gia na vourtsisoume ta apo exo.

den exei provlima to thelei polu na to kanei ego to xehnaoapla tou vazo to autokolito gia na mi noiothei oti ta vazoume mono gia kati pou kanei kai den to thelei.

uDLqp1.png

χμμμ εμας οι οδοντιατροι μας εχουν πει αλλα :) αλλα κυριως μας ειπαν ειναι οτι η ηλεκτρικη δεν ειναι για ολους...αλλοι την αντεχουν αλλοι οχι...αλλωστε ακουμπαει στα ουλα η ηλεκτρικη??? εμενα καθολου

αλλη λοιπον μια διαφωνια αναμεσα στους γιατρους αχαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσια...απορια :)

την Κυριακη εχουμε το παρτυ για τον μικρο. θα ερθουν 7 παιδακια....κ σκεφτομαι τι απασχολιες να τους εχω...θα φερω σπιτι μεγαλα flip charts οποτε θα μπορεσουν να φχαριστηθουν ζωγραφικη. θα εχουν προσβαση σε ολα τα παιχνιδια του Γιωργου κ ξερω κ καποια τραγουδακια στα αγγλικα...θα βαλω κ μουσικη μεσω spotify ελπιζω, δεν εχω κοιταξει ακομα αν εχει τα τραγουδια που λενε στον παιδικο...

εχετε καμια ιδεα???

ευχαριστω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...