Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και οι δικες μου ξιπολητες χειμωνα - καλοκαιρι με πλακακι ολο το σπιτι :shock:

παντοφλιτσες δεν θελουν με τιποτα γιατι ζεματανε οι πατουσιτσες. τους φοραω καλτσες αλλα με την 1η ευκαιρια τις βγαζουν ;)

για το μπαλκονι τους λεω να μην βγαινουν με τις καλτσες, κ τι κανουν? βγαζουν τις καλτσες! τους πηρα σαγιοναριτσες πανεμορφες με λαστιχακι, αλλα με το που ειδαν το πλαστικο αναμεσα στα δαχτυλακια τρελαθηκαν . η Νεφελη ουτε να το δοκιμασει . τα αλλαξα κ τους πηρα πεδιλακι-παντοφλιτσες κ με τις καλτσουλες (που τους εμαθε η γιαγια) ειναι σαν γερμανοι τουριστες!

δυστυχως δεν τολμουν να τα βαλουν χωρις καλτσα κ φοβαμαι πως θα εχουμε προβλημα με τα καλοκαιρινα. δυσκολα θα τα βαζουν χωρις κατλσα παρολο που θα βραζει το ποδαρακι. ειναι σαν εμενα, μη μου απτου, στα παπουτσια. μια ζωη ολα με χτυπουσαν κ καθε καλοκαιρι υποφερουν τα ποδια μου :(

fairymummy αυτο μου το εχουν πει σε ενα μαγαζι αλλα δεν το πολυπιστεψα. δεν ξερω, μπορει να ισχυει, αλλα οσο φορανε διαφοτερικο νουμερο δεν προκειται να αγορα διπλα. οταν ηταν πιο μικρες κ το νουμερο ηταν ιδιο, εσκαγα 75? Χ 2 :shock: καθε 2 μηνες, κ τοτε το τηρουσα. τωρα να πεταω τα παπα της Δαναης κ να ξανααγοραζω για τη Νεφελη :rolleyes:

αλλωστε, κυριως τον χειμωνα, δεν εβγαιναν κ καθολου εξω, οποτε τα φορουσαν για 30' καθε εβδομαδα, αφου με το που πηγαιναμε στη γιαγια τα εβγαζαν παλι. εννοω οτι τα πατανε πολυ λιγο, κι επιπλεον δυσκολοι καιροι για τετοιες πολυτελειες. ευτυχως τωρα πια δεν αλλαζουμε τοσο συχνα νουμερο κ προλαβαινουμε να τα χαρουμε :P

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ta athlitika (ta opoia k ego latrevo me tin podara pou exo me volevoun polu!) ton enilikon einai anatomika eno ta paidika oxi.

ti na sas po den xero exo katamperdeutei me ta papoutsia alla eipa na akouso tin paidiatro pou epemene apo tin arxi psila me kordonia k mesa ton astragalo. xero pos kanonika prepei na einai malaka me eukampto pato alla sti periptosi mas den kanei. den xero vevaia an tha ton voithisei alla to dokimazo. opote kickers mpotakia xeimona /kalokairi mexri toulaxiston ta 3.

telika exthes parigeira ta kickers ta galazia se 8.5UK/26 EU. elpizo na tou einai ok. alloste prepei na exei arketo perithorio. etsi mou eixan pei sto mouger kai de nomizo na itan psemata giati den tous sunefere mias kai tha forage to idio papoutsi gia megalo diastima.

telika pantofles den parigeila akoma. leo na pame na dokimasoume mias kai i kathe forma diaferei, ta kickers psiloixera giati idi auta foraei.

pantos ontos kathe etairia exei ta dika tis noumera k den katalanainoun otn lene p.x to noumer 7 einai gia 150mm ti ennoun. mexri toso to podi i toso einai to mikos kai an prepei na afiseis kai perithorio mprosta prepei na pareis megalutero?

epipleon kai emeis olo to xeimona me 1 zeugari ton vgalame. teleutaia tou foresa k kati athlitika pou tou eixa parei pio megala prin mas pei i giatros gia to provlima tou alla opos sas xanaeiipa eida ta podarakia tou na xeirotereuoun.

pantos Roza kai ego nomizo den prepei na foras xrisimopoiimena papoutsia sta koritsia. ok an einai ena papoutsi pou einai gia mia kali emfanisi pou einai 2-3 fores foremeno k tha to valei k i alli alles 2-3 alla ta kathimerina prepei na einai kainouria oso kai athikta kai an fainontai.

telos to poio sumantiko! koimithikame sto neo krevvataki mas exthes! to paralavame to apogeuma kai to vradu koimithike ekei sxetika eukola.

filakia

uDLqp1.png

na pairneis poio ftina papoutsia sta koritsia kai des kai prosfores. an forate polu ta athlitika tote me 20-30 maximum vriskeis se intrsport para polla sxedia. ase to internet. des ena sxedio se ena magazi des kai to noumero kai parto!

ego to xeimona pou eimastan ellada piga sto mouger gia kickers. eixe elaxista papoutsia kai i timi tous konta sta 100euro. eida to noumeo k parigeila kateutjeian apo to site tis kickers me 45 +7.5 ta metaforika. tora parigeila sxedon ta idia me 30£ apo to amazon.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

καλα μην κολλας μονο με το αμαζον αχαχαχαχα

μαγιω πηρα απο marks and spencer 7 λιρες τα δυο

για σεντονια κλπ δες

http://www.andyslinens.com/boys-bedrooms-1867/?zenid=d2139701823b1d9b1403a7872dcbc8ce

εγω σχεδον ολα απο το ιντερνετ τα ψωνιζω

επισης πολυ ωραιο ειναι κ το preciouslittleones αλλα κ το ebay κ να κοιτας για πραγματα που ειναι buy it now k oxi se auction, απο εκει πηρα τα βρακακια

αμα θυμηθω θα σου πω κ αλλα :)

itan i proti mou agora! tha ginoun kai alles amesa mias kai thelo arketa pragmata gia to mikro:

paploma gia to neo krevvati

potty trainning pants

pantoflakia

gualia iliou

kai isos magio

natassoula kai fairy ειστε στον παραδεισο για internetikes agores....

τα πιο πολλα αγγλικα site δεν στελνουν ελλαδα...κι αν στελνουν ειναι φωτια τα μεταφορικα :cry:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Κοριτσάκια μου καλημέρα!

Είχα πολύ δουλειά τις προηγούμενες μέρες και δεν είχα προλάβει καθόλου να μπω.

Βλέπω πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια… :P

(Σας διάβασα στα πεταχτά)

Χρόνια πολλά στα Μαγιόπαιδα που είχαν γενέθλια τις προηγούμενες μέρες. Να σας ζήσουν τα λουλουδάκια σας, να τα χαιρόσαστε και να σας χαίρονται και αυτά!!!

Ευχαριστώ πολύ και για τις δικές σας ευχές!!!

Fairymummy (δεν μπορείς να φανταστείς πως σε νιώθω) θα σου στείλω pm σε λίγο.

Ο Πανορμιτάκος μου έχει εξελιχθεί σε μεγάλη «Μαφία», χθες φεύγοντας για τον παιδικό σταθμό του είπα να αφήσει την πιπίλα του (που την έχουμε πια μόνο για ύπνο) στο τραπεζάκι και δεν ήθελε με τίποτα. Του είπα λοιπόν να πάει να την δώσει στο μπαμπά του, (που βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο) – δεν τον κατάφερε ούτε αυτός και του λέει «καλά άσε μας … πήγαινε μέσα στη μαμά να την δώσεις». Μου έρχεται λοιπόν κουνάμενος – λιγάμενος και μου λέει με ύφος «Μπαμπά μου είπε πάωω (πάρω) πιπίλα μου, το χολείο (στο σχολείο)». :shock: Ξεράθηκα στο γέλιο...

Την Προηγούμενη εβδομάδα δεν ήθελε να πάει στο σταθμό και μου λέει, με ύφος περίλυπο :cry: αυτή τη φορά: «Πονάει κοιλίκια (κοιλίτσα) μου, όχι χολείο»

Που την βρίσκουν τόση πονηριά τα άτιμα; (και είναι μόλις 2) … Κορίτσια τι μας περιμένει… :shock::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα κοριτσια

τι βροχη ειναι αυτη? εδω στα Γιαννενα εχει κρυωσει πολυ ο καιρος :evil:

χτες αποφασισαμε να στειλουμε τις μικρες σχολειο τον Σεπτεμβριο, γιατι εχουν ζωηρεψει πολυ, δεν τις κανουμε καλα, κ για να μπουν σε προγραμμα, κυριως με το φαγητο. τις ειδα αγνωριστες μολις συναναστραφηκαν αλλα παιδακια. καταλαβαμε πλεον οτι μεγαλωσαν, δεν ειναι μωρακια.

το ανακοινωσα σημερα κ στη μαμα, κ ευτυχως το πηρε καλα μιας κ χτες την ξεπατωσαν, ειδε κι αυτη ποσο καλο τους εκανε ο παιδοτοπος κ συμφωνησε :P

ευτυχως, γιατι ποιος την ακουγε διαφορετικα. δεν ηθελε ουτε να ακουσει για σχολειο πριν τα 3,5. τωρα ειδε οτι δεν κουμανταρονται πλεον, ειναι κ 2 κ παρασυρει η μια την αλλη, οποτε κινδυνευουν. ΟΡΘΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ :shock: Μεχρι να κατεβασω τη μια ανεβαινει η αλλη, μας κοροιδευουν , κουνανε το δαχτυλακι κ μας λενε ολο ναζι "no, no"

απ'τη μια σου ερχεται να τις φας κ απο την αλλη να τις δειρεις :?

μαλλον για ιδιωτικο κλεινω..... ρωτησα κ στο δημο αλλα επειδη δεν θα εχουν κλεισει τα 2,5 κ πιθανον να μην εχουν βγαλει την πανα (θα το προσπαθησουμε μεσα στο καλοκαιρι αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερουμε, δεν θα τις πιεσω) πρεπει να πανε βρεφονηπιακο κ οχι παιδικο. οι επιλογες λοιπον λιγοστεουν οσον αφορα δημοσιο

εσυ THENA πού τα στελνεις?

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

pasxalitsa to kickers exei liga metaforika kai to kostos mazi me ta metaforika einai mikrotero kata polu se sxesi me tin timi sta ellinika magazia. alla edo ontos einai poio eukola. ego pantos agoraza internetika apo otan eimoun ellada polu! ola ta pramata tou paidiou ektos apo tin alaxiera ta eixa parei apo internet shopping kai eixa glitosei arketa xrimata.

sofia o gios sou einai megali mafia!

mas pos ta lene apo pitsirikia ta psemata den katalavaino.

loipon oso amerikania k an akougete doulevei: reward chart. xrisimopoiiste ta gia kopsimo pipilas, katourima stin toualeta, plusimo dontion, koimisma sto krevvati tous klp.

exo dei megali diafora me ta tsisa! apo ekei pou den ithele na pai katholou gia tsisa tora pame polu eukola. den ta leei vevaia monos tou ego ton pao me to etsi thelo k ta autokolitakia kai katouraei.

to project krevvati paei arketa kala an kai xupnaei apo efialtes mesa sti nuxta k klaiei k leei mama ela pou eisai k tetoia alla se genikes grammes pame kala!

oso gia ton apothilasmo eimaste polu konta sto telos! mia fora stis 2-3 meres zutaei epimona (toso dld pou den mporo na arnitho) kata ta alla tis upoloipes fores ta kataferno kai den tou dino.

filakia kai upomoni/kouragio se oles!!!!!!!!!!!

uDLqp1.png

prepei genika na eisai thetikos anthropos kai na to pernas k sto paidi auto.

otan to protoeutiaxa kai to piga spiti o pappous kai o mpampas (petheros k suzugos) me koroideuan. "nai kala tora gia ta autokolita tha kanei kaka sto giogio" kai fusika kanenas den to efarmazei oso leipo :evil: alla me emena pianei! kai xairete pou meta ton vazo na dialexei poio autokolito thelei kai to vazei monos tou. kai tou eipa pos molis gemisei i selida autokolita tha tou paro k doro ena paixnidi (papani opos to leiei o niki mou)

genika mou ti dinei o rnitismos orismenon anthropon:evil::evil::evil:

apapa apokleiete na koimithei sto krevvati tou, apokleiete na katourisei sto giogio, apokleietai na faei monos kai alla tetoia!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...