Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχαχαχαχχα κ ο πατερας μου κατι τετοια λεει!!!! αφου το παληκαρι του ημουν εγω παντα, ακομα κ τωρα ετσι με λεει, οποτε τωρα που καναμε αγορι εχει τρελλαθει αχαχααχα, εχω ακουσει πολλα ασε!!!!! με κατι τετοια λεει ολοκληρωνεται σαν παππους!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

tha ta koitaxo an kai de me vlepo na psoniozo sto ameso mellon giati exei proteraiotita o mikros. (papoutsia, pantofles, krevvatai, gualia iliou, magio) de nomizo na mporeso na agoraso tpt ego!

kai den exo valei na tou agoraso tpt se rouxa! elpizo oti tha tou kanoun kapoia apo perisi kai kati pou tou exoun steilei megalutera. ase alla tha foraei edo alla kato.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

αχαχαχαχα νατασα γελαωωωω!!!! ρωτας τον πιο λαθος ανθρωπο για παπουτσι αχαχαχαχα ο κανακαρης μου χειμωνα καλοκαιρι εινια ξυπολυτος....δεν αγοραζω παντοφλες, προσπαθησα καμια φορα να του βαλω καλτσες αλλα ΔΕΝ!!!!! ε τι να τον κανω αχαχαχαχαα κ τωρα ξυπολυτος συνεχεια...αλλα νατασα αν εχεις μοκετα κατω, που κ να μην εχεις εχεις laminate φανταζομαι μην αχωνεσαι για το κρυο ;) αλλιως με τα μαρμαρα της ελλαδας....

κι εμεις τα ιδια fairymummy..η Πηνελοπη χειμωνα-καλοκαιρι ξυπολυσια εκτος απο οταν βγαινουμε στο μπαλκονι που της φοραω κανονικα παπουτσια!Μαλλον ζεσταινεται πολυ το ποδαρακι της γιατι μεσα στο καταχειμωνο εβγαζε καλτσες και παντοφλες...μονο που εμεις εχουμε πλακακι και ενα ψιλοφοβο τον εχω..δεν μπορω ομως να την κυνηγαω και γι αυτο...οποτε την εχω αφησει ξυπολυταρια

(ασε που μολις επιασαν και οι ζεστες αρχισε και τα ξεγυμνωματα:tongue::tongue:γενικως)

καλημεεεεεεεεεεεεεεεερα!!!!

Δεν σας εχω διαβασει , ειμαστε καλα ο γιωργης μου θηριο τι λεει το στομα του δεν φανταζεστε !!!!!!

εχω σοκαριστει η μανα

πολυχρονα τα παιδακια που κανανε φου το δευτερο κερακι τους !!!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

exo mperdeutei pali!

de me vlepo na prolavaino na pao gia psonia me to mikro opote leo na parageilo kateutheian apo internet alla provlimatizomai me to exeis:

sta kickers apofasisa na tou paro to 8.5 pou leei i etairia oti einai to 26

alla alou exo dei to 26 einai to 8 kai alou to 9.

opote meta den xero ti na paro se crocs to 9-10 i to 8-9?

exei kamia crocs na mou pei ti noumero foraei se papoutsi i se athlitiko. kathe etairia exei kai ti dikia tis forma k auto me m-perdeuei!

uDLqp1.png

εγω θα μετραγα το ποδαρακι του Νικ κ μετα θα ρωταγα την εταιρεια η θα εβλεπα το σαιτ να δω το μηκος του παπουτσιου. ειναι ο πιο αξιπιστος τροπος θεωρω :)

τα κροκς δεν μου αρεσουν καθολου χεχε

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Χρόνια πολλά marsolan και roza-f να χαίρεστε τις κουκλίτσες σας!

Παπούτσια δεν έχω ψωνίσει από το ιντερνετ.Μου φαίνεται πολύ δύσκολο! Ακόμα και το νούμερο να είναι σωστό παίζει ρόλο και η φόρμα του παπουτσιού αλλά και του παιδιού(πχ στενό-φαρδύ πόδι,κουτεπιέ,σκληρότητα παπουτσιού...)

geia κοριτσια

χρονια πολλα στα διδιμακια κ στην ομορφη πηνελοπη:D πολυχρονεσ κ τυχερεσ

εμεισ δεν ειχαμε ιντερνετ απο την παρασκευη γιατι ενασ μακακασ γειτονασ κατι εσκαβε κ εκοψε τα καλοδια:evil::evil::evil::evil:

σημερα το πρωι τελικα τα εφτιαξαν!

πολυ δουλεια κ τρεξιμο με τα μικρα κ τισ δραστιριοτητεσ! ο ιασονασ εχει παρει φορα κ οτι κανουν τα μεγαλα θελει κ αυτοσ να κανει.....

ολο λεω να κοψουμε την πανα αλλα ποτε δεν εχω χρονο,ειναι κ το σχολειο που εινα με τα μωρα κ δεν βλεπω να βοηθανε κ αυτεσ! αυριο ρεπαρω κ λεω να παω να τουσ μιλησω μπασ κ τον αλλαξουν στα μεγαλυτερα.

χθεσ τον ξεντυσα κ ηθελε κακα του εδειχνα το γιογιο κ αυτοσ τα εκανε στην κουζινα:shock::tongue::tongue: μετα κατουρισε κ καπου ,τα πατησε κ εβλεπα πατουσεσ παντου:shock::shock::shock::shock::shock: εεεε δεν αντεξα τον εντυσα κ ησυχασα αχαχαχαχα καμια υπομονη πλεων!!!!!!!!!!

ριτακι μου πωσ πασ απο κλοτσιεσ?καλα ειναι νορισ ακομα αλλα ολο κ κατι φτερουγισματα θα εχεισ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

νατασσα 26:shock::shock: καλε απο τωρα!!!εμεισ 23 το 24 με το ζωρι !!!!!!! αλλα κ εσυ 42:shock::shock::shock: :tongue::tongue::tongue: παντοσ το μπλε ειναι πιο ωραιο!

αυτα τα λιγα φιλια σε ολεσ παω για μασαμπουκα:tongue::tongue::tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

exo mperdeutei pali!

de me vlepo na prolavaino na pao gia psonia me to mikro opote leo na parageilo kateutheian apo internet alla provlimatizomai me to exeis:

sta kickers apofasisa na tou paro to 8.5 pou leei i etairia oti einai to 26

alla alou exo dei to 26 einai to 8 kai alou to 9.

opote meta den xero ti na paro se crocs to 9-10 i to 8-9?

exei kamia crocs na mou pei ti noumero foraei se papoutsi i se athlitiko. kathe etairia exei kai ti dikia tis forma k auto me m-perdeuei!

ακουσα crocs και ηρθα...

εμεις σε αθλητικο φοραμε 23 οπως σου ειπα και σε crocs το 6-7

filia σε ολες!!!!!!!!!!!

marsolan τα πανινα παπουτσακι της τα φορας με καλτσουλες ή χωρις???

πολυ μου αρεσαν και βρηκα ενα ωραιο και για εμας και το σκεφτομαι..;)

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ευχαριστω ολες τις μανουλες για τις ευχες τους.

να χαιρεστε κ εσεις τα ζουζουνακια σας :D

η Νεφελη μου φοραει 22 κ η Δαναη 23, ευτυχως γιατι δεν αναγκαζομαι πλεον να αγοραζω 2 ζευγαρια ιδιο νουμερο. Αγοραζω 1 κ μετα απο λιγο καιρο το φοραει κ η Νεφελη :P

ειχα στη Δαναη ΝΙΚΕ 22 κ ηθελα πριν μηνες να της παρω 23 γαι να το βαλει αργοτερα. της αγορασα 23 ADIDAS και τελικα της ερχεται οπως το ΝΙΚΕ 22 :?

ακομα κ στα αθλητικα ομοιας φορμας τα νουμερα διαφερουν :shock:

μου την σπανε στα περισσοτερα παπουτσαδικα που λενε οτι απαγορευονται τα αθλητικα στα παιδακια. καλα, ειναι σοβαροι? υπαρχει πιο ανετο παπαουτσι απο το καλο αθλητικο? δεν λεω για τα πανινα που εχουν φλατ πατο, τα ανατομικα ομως αθλητικα ειναι ο,τι πιο βολικο. εγω φορουσα συνεχως μεχρι τα 30 μου κ ακομα πολλες φορες, κυριως οταν θελω να παω αγορα :tongue: που ο ποδαροδρομος με σκοτωνει :cry:

MCYlp3.png

32 χρονων κ παντα αθλητικα!!! μολις ερθω στο γραφειο αλλαζω παπουτσι κ μετα παλι αθλητικο. συμφωνω οτι ειναι απο τα καλυτερα παουτσακια....εδω στην αγγλια τετοιες οδηγιες δεν υπαρχουν, αντιθετα εδω μας λενε για μαλακους πατους, φυσικα οταν δεν υπαρχει καποιο ανατομικο προβλημα που μπορει να χρειαζεται κατι πιο ειδικο. εγω οταν ψωνιζω παπουτσια, που συνηθως ειναι απο το ιντερνετ γιατι μονο εκει βρισκω αυτα που φοραει, αλλα να μου αρεσει κατι αλλο το λυγιζω να δω ποσο μαλακο ειναι. αν οχι δεν το παιρνω. ο γιος μου ειναι περιεργος με τα παπουτσια...δεν ξερω αν φταιει που εχει πλατυποδια, αλλα δεν φοραει τιποτα!!!! επισης δεν αγοραζω κ πολλα ζευγαρια παπουτσια. παντα του ειχα ενα μονο γιατι μεγαλωνει το ποδι κ μετα τι να τα κανω καινουρια παπουτσια? απο τοτε ομως που πεταξε τα παπουτσια του κ το επομενο πρωι δεν ειχε να βαλει εχω 2 ζευγαρια αχαχα

ροζα κανει που τα κοριτσια σου ανταλασουν παπουτσια? απο οσο ξερω δεν κανει να φορας φορεμενο παπουτσι απο αλλον γιατι το εχει πατησει αλλιως κ του εχει αλλαξει την φορμα. ειδικα οταν ειναι σε φαση αναπτυξης....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...