Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευελπιστω να ερθω τελος ιουνη με αρχες ιουλη να δω την φιλεναδα μου πριν φυγει για κορεα (σνιφ σνιφ)

θα χαρω να βρεθουμε!!!!

δεν 8α βρασει το ποδαρακι του με τοσο ζεστο παπουτσι??? βεβαια δεν ξερω μηπως λογω της κατασκευης του πρεπει μονο τετοια να βαλει οπως λες παραπανω...εμενα σαν παιδι ζεσταινεται πολυ κ γι αυτο τον κουρευω ετσι (παλι σνιφ σνιφ) κ ισως γι αυτο βγαζει τις καλτσες συνεχεια.

εδω στην αγγλια δεν βρισκεις πιο ευκολα παπουτσια? εγω δεν μπορω να βαλω το στανταρντ width στα παπουτσια κ σωθηκα εδω....ψωνιζω κ απο εδω www.shoetailor.com κ εχει το καθε παπουτσι σε 2-3 διαφορετικα πλατη :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

i alitheia einai pos edo vrisko poio eukola papoutsia. tora vrika sta next ena (42 noumero 22£) k to peira k se kafe k se mple!

k de fovasai na pareis xoris na to dokimaseis? ego mono sta papoutsia exo thema! de mporo xoris na to dokimaso giati 99% den mou kanoun. pantos makari na vro papoutsia me diaforetiko fardos giati k ego kurios me to fardos exo thema.

auto to site exei k magazi?

telos iouni mallon tha eimai k moni mou opote otan kleiseis pes pote tha ertheis na to kanonisoume;)

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

το Σαββατο καναμε τα γενεθλια τους σε παιδοτοπο. ειχαμε παραγγειλει ωραια τουρτα με το ψαρακι Νεμο κ πυροτεχνημα-κερακι :P

αν κ στην αρχη ηταν λιγο διστακτικες στο να πανε στα παιχνιδια ....τελικα ξεσαλωσαν.

ουτε που πλησιασαν στο τραπεζι μας, μονο παιχνιδι ηθελαν. μεγαλωσαν τα καμαρια μου:P

και με το που φερανε το φαγακι τους στο τραπεζακι με τις καρεκλιτσες ειδα τα Δαναη να καθεται πρωτη πρωτη κ να δοκιμαζει κεφτεδακια, πατατουλες, χυμο, τοστακι :shock:

επαθα πλακα.....δεν το εχει ξανακανει. αν της τα εδινα εγω δεν θα ετρωγε τιποτα. εδω χυμο παω να της δωσω κ με το που τον μυριζει φευγει μακρια. θα την πηγαινω εκει καθε μερα για να τρωει :-D:tongue::-D

δεν εφαγε την μεγαλη ποσοτητα αλλα κ μονο που δοκιμασε απο ολα χαρηκα. ειδικα οι κεφτεδες που ηταν τιγκα στο πιπερι ειχαν την τιμιτικη τους :o

η Νεφελιτσα δοκιμαζει ευκολα ετσι κι αλλιως οποτε δεν μου εκανε εντυπωση. προχτες η Δαναη εφαγε κ κοτοπιτακι (τελικα της Δαναης της αρεσουν τα πικαντικα) οποτε εκατσα χτες το βραδυ 2,5 ωρες κ εφτιαξα δικα μου κοτοπιτακια κουρου :razz

τι να κανω..... κ μονο που βλεπω το παιδι μου να τρωει σαν μεγαλο παιδακι ουτε κουραση καταλαβαινω, παιρνω δυναμη απο αυτη την ικανοποιηση

θα τους φτιαχνω τετοια για κολατσο μιας κ τις γλυκες γευσεις δεν τις θελουν, π.χ. κρεμουλες, ρυζογαλο, κεικ, γιαουρτι.....

MCYlp3.png

fairymummy δεν εχω καταλαβει τι δειχνει το avatar σου, μονο την ελληνικη σημαια διακρινω αλλα πανω σε τι?:?

ειναι ενα δακρυσμενο ματι :)

πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα!!! εμεις την αλλη Κυριακη εχουμε το παρτυ μας.

κ εγω ετσι κανω, παιρνω δυναμη απο την αγαπη που εχει στο φαγητο μου κ μαγειρευω καθε μερα :) σιγα σιγα θα δεις θα φανε :)

:pbravo roza! eides me ta alla paidakia pou dokimasan! bravo sta koritsia.

o Nikki trelenetai gia sokolata alla ta alla gluka den tou polu aresoun (den ta prootho kai ego dld) alla tin kolata (etsi ti leei) tin thelei! "mama kolata mustiko" to mustiko mallon xekinise giati den tou tin arxisame emeis alla i exupni i mana mou i opoia tou edose k tou elege de tha to peis einai mustiko kai ekeinos to marturage amesos!:P:p:p:p

simera exo polu oraia diathesi! einai mallon pou evgala to xontro mpoufan k peira mia lepti kamparntinoula :tongue:

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

:pbravo roza! eides me ta alla paidakia pou dokimasan! bravo sta koritsia.

o Nikki trelenetai gia sokolata alla ta alla gluka den tou polu aresoun (den ta prootho kai ego dld) alla tin kolata (etsi ti leei) tin thelei! "mama kolata mustiko" to mustiko mallon xekinise giati den tou tin arxisame emeis alla i exupni i mana mou i opoia tou edose k tou elege de tha to peis einai mustiko kai ekeinos to marturage amesos!:P:p:p:p

simera exo polu oraia diathesi! einai mallon pou evgala to xontro mpoufan k peira mia lepti kamparntinoula :tongue:

τελειο αυτο με το "μυστικο κολατα"

πολυ γελασα....

αχ αυτες οι γιαγιαδες :rolleyes:

MCYlp3.png

αχ νατασα εχετε καλο καιρο? εμεις παλι βροχη :(

εμενα βρε κοριτσια ειναι εθισμενος στα γαλακτοκομικα!!!! πινει περιπου 800μλ γαλα την ημερα, τρωει γιαουρτι καθε μερα, αμα δεν του δωσω αφινιαζει...κ δεν ξερω κ ποσο τυρι ζηταει!!!!! χαιρομαι που ζηταει τετοια πραγματα, οπως κ η νατασα δεν εχω γλυκα στο σπιτι, μονο αμα φτιαξω κατι κ παλι με μετρο τρωει...

ειχε πλακα το πασχα που ειχα ενα κουτι σοκολατακια στο τραπεζακι κ περναγε ξαναπερναγε κ αναστεναζε αχαχαχα εγω δεν του εδωσα σημασια, λεω αμα θελει θα παρει αλλα το καημενο δεν μου ζητησε καν...κ τον λυπηθηκε η μαμα μου κ μου λεει καλε δωστου ενα αχαχαχαα

to mono thema pou exo me ti mana mou gia to paidi. kata ta alla tis exo empistosuni. ta pane teleia oi duo tous!

tou exei tetoia adunamia! alla ores ores mou ti dinei. kala stin arxi itan polu xeiroteri alla prospathisa na tis exigiso kai genika me akouei alla kapoies fores ton lupatai. tis leo re mama ti lupasai? gia to kalo tou einai ola auta! de tha pathei tpt an den faei sokolates, tiganita klp.

stis 15 Iouniou erxete pali i manoulitsa mou k elpizo na exei kalo kairo na pame k kamia voltoula!

uDLqp1.png

νομιζω πως οταν γινεσαι γιαγια τα βλεπεις αλλιως τα μικρα :) τωρα που ηταν εδω οι γονεις μου ο πατερας μου μου ειπε πως φερομαι πολυ παρομοια με το πως μου φεροτανε, που δεν φωναζω, αλλα παραλληλα ειμαι αυστηρη κυριως στην γκρινια χεχε. κ μου λεει τωρα με τον μικρο δεν μπορω να του μιλησω ετσι οπως μιλαγα σε σενα...προσπαθει να παιξει μαζι του, να τον απασχολησει αλλα ποτε να τον μαλωσει....

εγω στον μπαμπα μου εχω εμπιστοσυνη...κ φυσικα ο μικρος λεει παππου κ σταζει μελι :)

exeis dikio, i mana mou den itan etsi se emas. itan poio austiri k tora trelenete me to mikro. ta pane perifima. einai pou einai k agori kai eixame eleipsi stin oikogeneia apo tsoutsounes pou leei kai ekeini kai trelenete mazi tou. alla kai o mikros ti latrevei!

emena polu mou aresei auti i idiaiteri sxesi pou exoun!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...