Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ποια κοπελα ελεγα για καλοκαιρινους υπνοσακους ? δεν θυμαμαι , αλλα τυχαια βρηκα αυτο http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=31005

http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=726

σ'ευχαριστω πολυ για την πληροφορια

επειδη δεν βρηκα τιποτα σε υπνοσακο με ποδια tog 1.0, δηλαδη ανοιξιατικο, σαν φλις λεπτο,οχι απλα σεντονακι, εκανα το εξης: πηρα τον περσινο απο ΙΚΕΑ που ηταν τετοιος υνοσακος αλλα σακος, τον ξιλωσα απο κατω για να βγαινουν τα ποδαρακια εξω (αλλιως δεν τους κανει) και για να νοιωθουν την ελευθερια που νοιωθουν με τους υπνοσακους με ποδια, να περπατησουν, να γυρισουν κτλ. ξιλωσα και τα λαστιχακια που εχει ραμμενα στη μεση, για να ειναι πιο φαρδυ, και μια χαρα:tongue:

βεβαια εγινα λιγο γυφτισσα, γιατι τον αλλο ιδιο υπνοσακο τον ειχα δωσει σε μια γνωστη κ της τηλ και τον ζητησα πισω, αφου δεν τον ειχε δωσει ακομα στο ανιψακι της :oops:

τι να κανω, αφου βολευτηκα ετσι..... τους εχω δωσει αλλωστε τσαντες κ τσαντες ρουχα κ παιχνιδια :oops::oops:

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρονια πολλα για τον Πανορμιτη και τον Ιασωνα!!!!!!! Να ειναι γερα παιδακια και να χαμογελουν παντα!!!!

Ελενη να σας ζησει το μικρουλη σας!!!!Δεν νιωθεις ακομη πιο γεματη τωρα με τα δύο παιδακια??Καλό σαραντισμο!!!

fairy μου παλεψε ο οσο μπορεις, αξιζει να προσπαθησεις...Μπορει και ενα "μικρο διαλλειμμα" να κανει καλο βεβαια...Εσυ οπως νιωθεις... Και δεν φορτωνομαστε με κανενος τα προβληματα...

Ροζα κι εμενα κανουν βολτες στον υπνο τους και τα δυο κ τους φοραω ενα φλις υπνοσακο με φανελακι απο μεσα..κι εγω θελω ακομη κουβερτα στον υπνο μου..

Κι εμεις πανα βρακακι φοραμε αλλα ακομη δεν μου τα λεει απο πριν, απλα τον βαζω στο γιογιο 3-4 φορες τη μερα, σπανια ομως πετυχαινουμε τσισα.οταν βγαλω χαλια θα τον αφησω και με βρακακι...

Ριτακι τα περαστικα επιασαν για τη μικρη, εχει μονο μυξες τωρα, αλλα την επομενη ανεβασε ο μικρος πυρετο και ψηνοταν 2,5 μερες τωρα!δεν ειχε αλλα συμπτωματα, ανεβαζε 39,7 και με τα ανιπυρετικα επεφτε και ξανα τα ιδια.απο σημερα το πρωι ειναι απυρετος, μακαρι να του περασει...Και ο μπαμπας μας εκανε λιγο πυρετο με συναχι και πονολαιμο...Εγω βραχος, στο υψος μου:tongue:

Σας χαιρετω!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Χρόνια πολλά natasa133,sophia18 και ΤHENA στους κούκλους σας! Να τους καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!

Ελένη μου να σας ζήσει!

fairy μου γενικώς έχουμε περάσει κι εμείς πολλλαάάά ζόρια σαν ζευγάρι.Είμαστε παλιές καραβάνες βλέπεις...;)

Αν κάποια στιγμή έχεις διάθεση και θέλεις να τα πούμε στείλε ένα πμ.

Ριτάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Σου είχα τηλεφωνήσει κάποια στιγμή αλλά δεν το σήκωσες...Θα σε ξαναπάρω κάποια στιγμή!

Εγώ άρχισα ξανά να πηγαίνω στη δουλειά και τρέχω σαν το Βέγγο!

Σας φιλώ και εύχομαι σε όλες υγεία , αντοχές και θετική ενέργεια(αφιερωμένο εξαιρετικά σε εσένα fairy)!

Τελικα ο μικρος δεν ανεβασε πυρετο παλι, αλλα πεταξε εξανθηματα σαν σπυρια σε ολο του το κορμι και το κεφαλι."Αιφνιδιο εξανθημα" μου ειπε η παιδιατρος που τον ειδε.Δεν ειναι ανησυχητικο ομως θα φυγει απο μονο του.Απο καπου κολλησαμε, σε τετοιες ηλικιες εμφανιζεται κυριως...Το πουλακι μου εχει γινει πουα!Αλλα δεν δειχνει να τον ενοχλει καθολου...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

erotisi: ti noumero forane ta kamaria sas se papoutsi? to xeimona eixame parei ena 24 (kickers) k skeftomai tora na tou paro 26 lete na einai kala i na paro megalutero/mikrotero? akoma tou kanei to 24 alla nomizo pos prepei na parei magalutero giati den exei polu xoro k mou eixan pei pos prepei apo piso na xoraei olokliro to dautulo mou.

opote plisiazei pou prepei na tou paro papoutsia agxonomai trela.

leo na paro auto se 8.5 i 9

http://www.kickers.co.uk/p/all-kick-hi/kick-hi-weave-infant-(blue)/111356

i auto

http://www.kickers.co.uk/p/all-kick-hi/kick-hi-infant-(white)/1kf0000408we2

a! kai pantofles oposdipote giati tou einai tsima tsima

mallon gia crocs skeftomai giati mpotopantofles kalokairines de nomizo na vro

fairy les tora to kalokairi edo xreiazetai kalokairines pantofles i na tou paro san tis xeimoniatikes?

gia peite eseis ti tha parete/peirate? gia peite idees.

uDLqp1.png

Μανουλιτσες χρονια μας πολλα!!!!!!

Να ειμαστε καλα και σωματικα και ψυχολογικα για να ναι καλα κ τα παιδακια μας!!!!Καλη δύναμη σε ολες μας!!!!!

Κοριτσια ευχαριστω, ειναι ηδη καλυτερα ο μικρος!Σημερα σκεφτηκα να μην τον μαλωσω αν κανει σκανταλια, λογω ημερας , αλλα τελικα μαλωσα τη μπεμπα!!!Ηθελε ενα παιχνιδι του Μαρινου κι επειδη δεν της το εδινε, εκεινη του αρπαξε το χερι και τον δαγκωσε!!!!!:shock:Εξελισεται σε θηριακι...Εχει δασκαλο βεβαια τον αδερφουλη της!Πως το σκεφτηκε να δαγκωσει?

Ροζα να τα εκατοστησουν τα κοριτσακια σου!!!!Παντα γερες!!!

Νατασα ο δικος μου το 23 φοραει αλλα εχω θεμα με το κουτουπιε του, ειναι χοντρο και δεν μας κανουν ολα τα παπουτσια.Το γαλαζιο μου αρεσε περισσοτερο.το λευκο θα λερωνεται πιο ευκολα.Κι εγω crocs θελω να του παρω να τα φοραει και σαςν παντοφλακια ισως.Και ενα πεδιλο πρεπει να παρουμε γιατι θα ιδρωνει το ποδαρακι..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

βρε νατασσακι για τον χειμωνα τα θες τα παπουτσια???

εμεις φοραμε ηδη Crocs μεσα στο σπιτι...

και εχουμε και ενα geox οχι πολυ κλειστο αλλα με τρυπουλες...

και θα του παρω και 2 ζευγαρια πεδιλα....

νομιζω το 26 θα του ειναι μεγαλο...

δεν μπορει να παει με τον αντρα σου να δοκιμασει και να σου πει το νουμερο??? να μετρησετε πατουσακι??? καθε εταιρεια ειναι διαφορετικη...

εμενα φοραει 22 στα παπουτσια και 23 στα αθλητικα (πχ...adidas)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολα τα Μαγιοπαιδα που ειχαν γενεθλια!!!! να τα χαιρεστε και παντα να χαμογελανε...

συγνωμη για την γαιδουρια μου κοριτσια αλλα αφησα ολες τις ετοιμασιες για τα δικα μας τελευταια στιγμη και τωρα τρεχω.......

φιλια!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Καλησπερα μαγιμανουλες!

Μπηκα για λιγο να μαθω τα νεα σας και να σας ευχηθω Χρονια Πολλα για την ημερα,να ειμαστε καλα και να χαιρομαστε τα παιδακια μας κι εκεινα εμας!

Επισης με την ευκαιρια των γενεθλειων της κορης μου που ηταν χτες θελω να ευχηθω σε ολα τα Μαγιοπαιδακια ειτε περασαν τα Γενεθλεια τους ειτε επονται να ειναι παντα τυχερα,χαρουμενα,υγιη και πολυχρονα.Να μας γεμιζουν στιγμες ευτυχιας!

Ελπιζω να περνατε ολοι πολυ καλα,ο καιρος μπορει ακομη να παιζει παιχνιδια(εδω ειναι ετοιμο να ριξει καρεκλες) αλλα ειναι επιτελους Ανοιξη και το καλοκαιρι προ των πυλων!

Natassa ειδα το ερωτημα σου.Η Πηνελοπη φοραει 25-26 στα παπουτσια τα καλοκαιρινα.Να καταλαβεις ενα πεδιλο Lelli Kelly που πηραμε 25αρι της ειναι σκαστο στο ποδι αλλα πιστευω θα το φορεσουμε.Κατι canvas απο ebay της τα πηρα 7.5 Αγγλικο,ελεγε οτι ειναι 25.5-26 αλλα ακομη δεν εχουν ερθει για να δω κι εκεινο τι λεει επανω της!

αχαχαχαχα νατασα γελαωωωω!!!! ρωτας τον πιο λαθος ανθρωπο για παπουτσι αχαχαχαχα ο κανακαρης μου χειμωνα καλοκαιρι εινια ξυπολυτος....δεν αγοραζω παντοφλες, προσπαθησα καμια φορα να του βαλω καλτσες αλλα ΔΕΝ!!!!! ε τι να τον κανω αχαχαχαχαα κ τωρα ξυπολυτος συνεχεια...αλλα νατασα αν εχεις μοκετα κατω, που κ να μην εχεις εχεις laminate φανταζομαι μην αχωνεσαι για το κρυο ;) αλλιως με τα μαρμαρα της ελλαδας....

marsolan na sou zisei i korakla sou!

loipon katarxin edo den exei kai trelo kalokari alla epipleon to kalutero k gia to kalokairi einai na foraei papoutsi me cotton kaltsa. kala gia na min po oti o mpampas mas oute na ta de ta pedila! oute perisi peirame (vevaia perisi den perpatage akoma) kai ti kuriotera me ta strava podarakia pou exoume prepei na forame mpotakia psila me kordonia toulaxiston mexri ta 3!

xalarosa ena diastima k tou evaza ta adidas giati mou fainontan k poio eukola sto vale/vgale kai ta podia tou xeiroterepsan no t vlepo me ta kickers sa na pane kalutera.

epipleon epeidi einai stravoilia peftoume sunexeia opote theloume stathera k ta pantoflia mas.

fairy sto londino exei mia vromomoketa (tin epluna proxthes alla poso katharise?) kai bradford laminate. poio polu ta thelo gia na einai stathera ta vimata tou kai na min glustraei (sto bradford) k edo giati psilosuxainomai na perpataei xupolutos.

to kalutero ontos tha einai na pame na dokimasoume alla de xero pou tha vro magazi me kickers kai afiste pou viazomai k ligaki.

pantos k emeis exoume ena kountepie:shock::shock: exei vevaia na pairnei to paidi! ego forao 41/42 kai athlitika 43/43,5 antrika (ta gunaikia de mou kanoun:shock::shock::shock:)

teleika apo to xeimona posa noumera epano peirate papoutsi dld an to xeimona forage 21 tora pate gia 22 i gia 23?

uDLqp1.png

νατασα μου εμενα εχει πολυ μικρο ποδαρακι για το υψος του, αλλα εχει φαρδυ κ χοντρο σαν τη μαμα του χαχαχαχα....ακομα φοραμε το 5, τα πεδιλα του ειναι 6 για το καλοκαιρι κ οσο αντεχει ακομα το 5 δεν του αλλαζω τωρα τα αθλητικα. προς το παρον φοραει μονο τα squeaky shoes που ειναι απιστευτα μαλακα, οτιδηποτε αλλο του βαλω το βγαζει.

εγω δεν του ψωνιζω απο τωρα παπουτσια...ας ερθει ο χειμωνας κ θα παρουμε. αλλωστε μολις γυρισουμε απο καλοκαιρι θα θελει χιλια δυο παλι

οσο για την μοκετα σε καταλαβαινω...ευτυχως εμας ηταν καινουρια, αλλα εγω εχω σκουπα ατμου κ την κανω πολυ συχνα.

42 φορας ε!!! πωπω εισια ψηληηηη!!! αμα συνατηθουμε θα παθεις σοκ ποσο ταπα ειμαι αχαχαχαχαχαχαχα

re ta papoutsia ta thelo gia tora oxi gia to xeimona. ta alla exoun arxisei k mikrainoun, dld to podi tou megalonei (xexe)

eimai 1.83 arketa psili kai exo podara! ase de vrisko katholou eukola papoutsia einai kai xontra ta podia mou ena xali!

makari na ta kataferoume na sunantithoume! an erthete kanena Londino steile mnm! :P

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...