Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν με πιεζεις....απλα ειμαι περιεργος χαρακτηρας χεχε, βλεπω που ολες εχετε τα δικα σας κ νιωθω ασχημα να φορτωσω κ τα δικα μου....κ το κακο στην δικη μου περιπτωση ξερω απο που προερχεται το προβλημα αλλα οταν δεν προσπαθουν κ οι δυο να λυθει τοτε καποιος κουραζεται πρωτος :)

εν ολιγοις....οπως θα καταλαβες, το προβλημα ειναι με τον αντρα μου....κουραστηκα με την ολη κατασταση. εγω παω πολυ καλα με την καριερα μου κ μαλιστα την περασμενη εβδομαδα ειχα κ καποιες απιστευτα καλες εξελιξεις. εκεινος ειναι ακομα με συμβολαιο το οποιο ληγει τον επομενο Μαρτη κ ειναι πελαγωμενος. εχει παθει αρνηση με ολα. με μισει με το παραμικρο. εδω κουβεντα καναμε που μπηκε η ΧρυσηΑυγη στην βουλη κ του ελεγα καποια πραγματα κ διαφωνουσα με την σταση του κ τσαντιστηκε!!!! κ δεν μιλαμε για εναν καυγα λεπτων!! μιλαμε οτι παθαινει εκρηξη κ δεν μου μιλαει για μερες!!! στο γραφειο του κλεισμενος, ολη την ωρα στον υπολογιστη ολο φτιαχνει φτιαχνει....με το παιδι δεν μπορω να πω ασχολειται. αλλα εμεις? κ ποσο ακομα να περιμενω? ειπαμε να παραδωσει το διδακτορικο κ θα ηρεμουσαμε, οντως μετα την παραδοση εγινε ο ανθρωπος που ηξερα. κ το αχγος παλι του χτυπησε την πορτα. κατ εμε με τα λιγα που ξερω περι ψυχολογιας, ειναι στα προθυρα της καταθλιψης. καταννοω την ελληνικη μας κουλτουρα, οτι ειναι αντρας κ θελει εκεινος να ειναι το κυριο εισοδημα του σπιτιου...αλλα δεν του εχω πει ποτε τιποτα, κ παντα του λεω αφου εγω παω καλα δοκιμασε να παλεψεις για αυτα που πραγματικα θελεις να κανεις. δεν μας βλεπει ομως συλλογικα...εγω το βλεπω οτι με βλεπει εχθρικα....δεν ξερω αν κανει να χρησιμοποιω τεετοιες λεξεις....ειναι ζηλεια? ειναι το γαμμωτο?? τι ειναι?? κ ποσο ακομα εγω πρεπει να κανω υπομονη? σαν συγκατοικοι ειμαστε μεσα στο σπιτι!!! εχω αρχισει κ κοιταω σπιτια να φυγω, σκεφτομαι διαφορα....δεν εχω αλλη αντοχη

οριστε τα ειπα κ ειπα κ πολλα αχαχαχα

σε καταλαβαινω κουκλα μου

σε τετοιες περιπτωσεις νομιζω πως το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να τον ταρακουνησεις. να καταλαβει πως θα σε χασει (οχι με λογια, αλλα να δει οτι το εχεις παρει σοβαρα) κ τοτε θε συνελθει, γιατι θα καταλαβει τι θα χασει κ θα αρχισει να σκεφτεται, και οχι να λειτουργει μηχανικα με το "εγω" οπως ολοι οι αντρες.

δυστυχως νομιζω πως αν απλα κανεις υπομονη θα διαιωνιζεται αυτη η κατασταση κ θα σου σπασουν τα νευρα, κατι που δεν θες για τα παιδια σου. εκτος κι αν τον πιασει καποιος δικος σας κ του μιλησει.

γιατι οι αντρες σκεφτονται μονο τον εαυτο τους ενω εμεις τους παντες κ μετα το "εγω"?

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καταρχην fairy αυτο που γραφεις στην αρχη οτι εχουμε τα δικα μας κ να μην μας κουραζεις ειναι ανοητο . δηλαδη με τον ιδιο σκεπτικο εγω που μπαινω κ σας κλαιγομαι ? η μηπως βλεπεις οσες μπαινουμε να ειμαστε τριλαλι κ τριλαλο ???

πριν σου πω την γνωμη μου θελω να σε ρωτησω κατι .........

την περιοδο μετα το διδκτορικο του που ηταν χαλαρος κ ο εαυτος του οπως λες , δοκιμασες να του μιλησεις ηρεμα κ τρυφερα για οσα σε εκανε να νιωσεις ????

88M1p3.pngycQap3.png

Thena na xairesai ton Iasonako sou (kai ta upoloipa zouzounia sou fusika)

na ton deis opos epithumeis!

loipon to apofasisa! xekiname ekpaideusi toualetas k gia ta tsisa! tha prepei mono na agoraso auta ta eidika vrakakia gia na min kanei xalia ti moketa.

posa lete na xreiastoun? exei dokimasei kamia sas kapoia na mu pei an einai kala?

tha duskoleuto ligo giati o pateras tou kai ta petherika den einia oute fun oute tha prospathisoun idiaitera alla axizei ton kopo. alloste tin epomeni fora tha katevoun mono gia 10 meres. den xero vevaia ti tha ginei otan tha leipo sti douleia alla leo na xekiniso k na do.

uDLqp1.png

καλημέρα φιλεναδίτσες!

τίποτα δεν εχω διαβάσει, τίποτα! ελπίζω όλα τα νεα που εχασα να ειναι καλα ;)

ειμαι στο τρεξιμο, η πεθερα μου με το που σταματησα απο τη δουλεια εφυγε για το χωριο, η κοιλια με ζοριζει απιστευτα πολυ στην παραμικρη μου κινηση και ευτυχως ερχεται η ανηψια του καλου μου 2 πρωινα και με βοηθαει. Να φανταστειτε μπουκαλια για το μωρο χθες πηγα να παρω, με το ψιλοβροχο και τη Φωτεινη παραμασχαλα...

Ο γιατρος βιαζεται λιγο να με βαλει (ασχολιαστο) και καταληξαμε στο 23 η 24. Οπότε θα κανουμε τα γενεθλια τησ Φωτεινης αρκετα νωριτερα απο το κανονικο (στις 19). ¨οσοι πιστοι προσελθετε! Είστε ολες καλεσμενες με τα ζουζουνια σας!!

Αχ μακαρι να μπορεσω να σας διαβασω αργοτερα. Μου λείπετε!

Φιλάκια!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

loipon to apofasisa! xekiname ekpaideusi toualetas k gia ta tsisa! tha prepei mono na agoraso auta ta eidika vrakakia gia na min kanei xalia ti moketa.

posa lete na xreiastoun? exei dokimasei kamia sas kapoia na mu pei an einai kala?

tha duskoleuto ligo giati o pateras tou kai ta petherika den einia oute fun oute tha prospathisoun idiaitera alla axizei ton kopo. alloste tin epomeni fora tha katevoun mono gia 10 meres. den xero vevaia ti tha ginei otan tha leipo sti douleia alla leo na xekiniso k na do.

χρονια πολλα στον Ιασονακο!! γερος κ δυνατος παντα!!!

νατασα θα ελεγα να μην βγαλεις την πανα κατευθειαν. εμενα δεν δουλεψανε τα βρακακια. απλα τον ρωταω συνεχεια αν θελει κακα η τσισα κ παμε στην λεκανη...ξεκινα σιγα σιγα...σημερα του φυγανε στο χαλι κ στεναχωρεθηκε τοσο πολυ το καημενο μου, αλλα εννοειται δεν τον μαλωσα καθολου

να συμπληρωσω...τον αυγουστο ομως που θα ειμαστε κατω θα φοραει μονο βρακακια....γιατι 8α ειμαι 24/7 μαζι του κ θα ειναι πιο ευκολο...στον παιδικο δεν θελουν βρακακι μεχρι να το ζηταει μονος του

kai ego to kalokairi tha to teleiopoiiso alla thelo apo tora siga siga na to prospathiso.

giati de doulepsan ta vrakakia?

eftiaxa kai potty training reward chart k tha tou paro autokollitakia. vevaia eimai sigouri pos o andras mou tha gelaei k tha leei pos kano vlakeies omos thelo na to prospathiso.

uDLqp1.png

kαλημερα φιλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηρθαν σημερα πηραν τα χαλια κ γω σκεφτομουν μετα τα γενεθλια του ναρχισω δειλα δειλα να του βγαζω την πανα. αυτα τα ειδικα βρακακια που λετε τι ειναι ?

εγω σκεφτομαι να του παρψ πανα βρακακι για να το κατεβαζουμε ευκολα κ να πηγαινουμε τουαλετα.

νατασσακι σγουρα θα τα καταφερετε πολυ ευκολα. ηδη δεν ξερει να κανει τα κακα του στην λεκανη ????

εμενα με φοβιζει πολυ το εξω γμτ

naya με το καλο το μπεμπε !

θενακι να χαιρεσαι τον βενιαμιν σου κ οοοοοοοολη την φαμιλια φυσικα!

ιοσανακο μου πολυχρονος κ παντα χαμογελαστος!

88M1p3.pngycQap3.png

kαλημερα φιλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηρθαν σημερα πηραν τα χαλια κ γω σκεφτομουν μετα τα γενεθλια του ναρχισω δειλα δειλα να του βγαζω την πανα. αυτα τα ειδικα βρακακια που λετε τι ειναι ?

εγω σκεφτομαι να του παρψ πανα βρακακι για να το κατεβαζουμε ευκολα κ να πηγαινουμε τουαλετα.

νατασσακι σγουρα θα τα καταφερετε πολυ ευκολα. ηδη δεν ξερει να κανει τα κακα του στην λεκανη ????

εμενα με φοβιζει πολυ το εξω γμτ

naya με το καλο το μπεμπε !

θενακι να χαιρεσαι τον βενιαμιν σου κ φυσικα ολη την φαμιλια!

ιασονακο μου πολυχρονος κ παντα χαμογελαστος !!!!!!!!!

(ρε κοριτσια ΠΩΣ περασαν 2 χρονια????)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ax ritaki perasan kai den xanarxontai piso! ta morakia mas ginane siga siga paidakia kai mazi tous megalosame kai emeis!

ego exo arxisei na skeftomai na mou paro doro gia ta gennethlia mou tin 1i antirutidiki krema mou! alitheia leo den kano plaka.

loipon emeis pana vrakaki forame apo septemvri. auta ta vrakakia einai san apla vrakakia omos an katourithei den stazei sto patoma alla aisthanetai to paidi vregmeno oste na arxisei na enoxleite. an evgales ta xalia mporeis na dokimaseis k me apla vrakakia merikes meres.

ego gia exo tha paro auto gia na einai eukola k ta tsisa. ta kaka pros to paron einai ok.

http://www.mothercare.com/Potette-Plus-Fold-Away-Travel-Potty-and-Trainer---Blue/957870,default,pd.html?cm_sp=ProductFeatures-_-Category%2520landing-_-Potette%2520Plus%2520Fold%2520Away%2520Travel%2520Potty%2520and%2520Trainer%2520-%2520Blue

uDLqp1.png

εμενα δεν δουλεψε σε εκεινη την φαση γιατι μεχρι να το καταλαβει τι κανει ειχε κατουρησει παντου κ δεν εδινε σημασια. ενω τωρα που πλεον το συνηδητοποιησε τι ειναι τα τσισα ειναι πιο ευκολο να το φορεσει το βρακακι...αλλα πρωτα πρεπει να το ζητησει μονος του οπως μου λεει τα κακα, κ μετα πιστευω

πανα βρακακι φοραμε κ εμεις πανω απο χρονο

k γω αυτο λεω να παρω νατασσακι . τα σακουλακια τα χρησιμοποιουμε μονο εξω φανταζομαι ε? αρα μια 10αδα για αρχη θα ειναι αρκετα ?

να αρχισω με τα κακα μονο ? θα τον μπερδεψω ?

η μια κ καλη ?????

88M1p3.pngycQap3.png

ποια κοπελα ελεγα για καλοκαιρινους υπνοσακους ? δεν θυμαμαι , αλλα τυχαια βρηκα αυτο http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=31005

http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=726

88M1p3.pngycQap3.png

ευχαριστουμε πολυ κοριτσια:tongue:

αχ αχ σαν σημερα ακουσα την γαιδουροφωναρα του:rolleyes::tongue: αξεχαστα νυχτοκαματα....ατελειωτα γερμανικα νυχτερια:rolleyes::evil: αχ αχ ....που ευτυχωσ ολα αυτα ανικουν πλεων στο παρελθων αχαχαχαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φιλια σε ολεσ τρεχω ολη μερα κ δεν σασ προλαβαινω:cool:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...