Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Winnie7 είπε:

Μαρεσει αυτό που εγραψεσ Και παραθέτω το εξής

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ! 

ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!

τρεις μόνο λέξεις σε κάθε πρόταση… αλλά τόσο βαθύ το νόημα τους… 

Το έγραψα γιατί το νιώθω.... και πίστεψε με μπορεί να μην πήγε καλά αυτήν την φορά αλλά δεν έπαψα να μπαίνω να δίνω κουράγιο στα κορίτσια που προσπαθούν ή έχουν τα μπεμπακια στην κοιλίτσα τους ... είμαστε όλες εδώ γιατί εμείς μπορούμε να καταλάβουμε η μία την άλλη, όσο και να προσπαθούν οι γύρω μας ή αλήθεια είναι ότι δεν μπορούν να καταλάβουν τι περνάμε 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:rolleyes:Αννικο.................30/4/2010

:rolleyes:natasa133............4/5/2010

:rolleyes:sophia18…………......9/5/2010 ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ

:rolleyes:THENA.................10/5/2010 ΙΑΣΟΝΑΣ

:tongue::tongue:roza-f..............12/5/2010 ΔΑΝΑΗ & ΝΕΦΕΛΗ

:rolleyes:eleni1977..............19/5/2010 ΝΙΚΟΛΑΣ

:rolleyes:rita__ki................ 19/5/2010 ΓΙΩΡΓΟΣ

:rolleyes:mpoumpou.............20/5/2010

:rolleyes:pasxalitsa v...........20/5/2010 ΓΙΩΡΓΟΣ

:rolleyes:sue......................20/5/2010 ΜΑΡΙΝΟΣ

:tongue:sue......................29/7/2011 μπέμπα

:rolleyes:fairymummy............21/5/2010 ΓΙΩΡΓΟΣ

:rolleyes:Marypoppins..........21/5/2010

:rolleyes:douar....................21/5/2010

:tongue:3xmama................24/5/2010

:tongue:irene.pap..................27/5/2010

:tongue:andith...................28/5/2010 ΟΛΓΑ

:tongue:naya23.................31/5/2010 ΦΩΤΕΙΝΗ

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ελενακι να σου ζησει ο νεαρουλης !!!

καλο σαραντισμο κοπελα μου κ βαστα γερα!!! κ δωσε κ κουργιο κ σε μας που θα ακολουθησουμε!

φιλια στον νικολα :tongue::tongue::tongue:

καλε καπου εδω γυρω δεν γενναει κ η naya μας ????????

3xmama χρονια καλα εστω κ καθυστερημενα κουκλαρα μου ! να χαιρεσαι τις κορακλες σου κ την οικογενεια σου :tongue::tongue::tongue:

sophia18 πολυχρονος ο γλυκας πανορμιτης σου ! να ειναι παντα χαμογελαστος κ μεστην γλυκα !!!!!!

σοφακι επισης ευχομαι ολοψυχα καλη τυχη κ ολα να παμε βολικα κ οπως τα ονειρευεστε ! κ γω θα τολμουσα να μεινω μονιμα εκτος αθηνας με τον αντρουλη μου κ το παιδακι μου κ ποσο μαλλον στα χανια!

τωρα κοριτσακι μου τι συμβουλες να σου δωσω ?

σαφως κ δεν ειναι το ιδιο ........ο μπαμπακας σας θα βρισκεται στα χανια κ ποτε θελετε οτι κ να γινει θα μπορει κ να ερθει κ να πατε εσεις . ατο κ μονο αυτο να σου δινει μεγαλη ασφαλεια . ο δικος μας μπαμπας ειναι στο καραβι κ οτι κ να γινει δεν ειναι ευκολο ναρθει κ δεν μπορω ουτε να παω φυσικα. θα τα καταφερετε μια χαρα θα δεις . ας φυγει ο ανθρωπος πρωτα ο Θεος ας ειναι ολα οκ με την δουλεια κ εγω ειμαι για οτι θελησεις ;)

sue περαστικα στο κοριτσακι σας .............αυτες οι αρρωστιες να μην τελειωνουν ποτε ?

νατασσακι διαβασα για τις αναποδιες των δικων σου κ φρικαρα ...τελος καλο ολα καλα ομως ε?! η τουρτα του νικ ηταν μια αξιολογη προσπαθεια κ μπραβο σου που το τολμησες . εγω δεν ειμαι τοσο των γλυκων κ δεν νομιζω να το επιχειρουσα! με το καλο να ανταμωσετε κ παλι !!!!!!!

fairy pasxalitsa ολες καλα ????????????

εμεις ειχαμε τα 40 του παππου γιαυτο χαθηκα

ο γιωργης καλα κ γω προσπαθω αρκετα .

το αγγελακι ειναι κινα κ μετα σιγκαπουρη . δεν εχει καλο σημα για ιντερνετ αλλα ευτυχως μου τηλ καθε βραδυ . ο μικρος αρχισε καπως να τον ζηταει παλι με ηρεμο κ γλυκο τροπο κ που κ που του μιλαει κ στο τηλ .

το σπορι μεγαλωνει κ αυτο (αν κρινω απτην κοιλια) αλλα ευτυχως η ζυγαριτσα αυτη τη φορα ανεβαινει λαου λαου . τελος του μηνα εχω παλι γιατρο κ αρχες ιουνη την αυχενικη .

αυτα τα λιγα απο μενα

παω για νανι

σας φιλω κ σας διαβαζω ασχετως αν δεν σχολιαζω παντα η αν ξεχναω καποιες

σας ευχαριστω για ολα !!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα κοπελα μου

σ'ευχαριστω πολυ για την αμεση βοηθεια

εσεις τα δικα σας τα σκεπαζετε κ μενουν ετσι ολη νυχτα?

εγω σηκωθηκα 2 -3 φορες παλι κ καθε φορα ηταν ξεσκεπαστη τουλαχιστον η μια παρολο που ειχα πιασει την κουβερτα με πιαστρες :?

τι να κανω? μεχρι να βρω υφασμα να ραψω η ιδια σκεφτομαι :shock:

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια....να σας ζησει το μικρακι σας Ελενη!! γερο κ καλοτυχο να ειναι.

ριτακι κουραγιο κουκλα!!! απο εσας παιρνω κ εγω δυναμη κ λεω τα δικα μου προβληματα ειναι μηδαμινα μπροστα στα δικα σας :)

ροζα εμενα ειναι πολυ ησυχος στον υπνο απο τοτε που γεννηθηκε κ παντα τον σκεπαζα κανονικα, ποτε δεν εβαλα υπνοσακο. δεν προσπαθουν μονες τους να σκεπαστουν? εμενα τα καταφερνει κ αν δυσκολευετει κ κρυωνει μεσα στην νυχτα θα με φωναξει. αν παντως ανησυχεις μην κρυωσουν βαλε υπνοσακους, πολυς κοσμος το κανει :)

36.gif36.gif36.gif ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ 36.gif36.gif36.gif

να τον χαιρεσαι σοφακι ,παντα γεροσ κ με ενα αδερφακι τωρα:tongue:

κ να θυμασαι 'οπου γησ κ πατρισ' :tongue::tongue::tongue: ποσο αλλωστε στα Χανια που ειναι μαγευτικα:rolleyes::rolleyes: μακαρι καποτε να μπορω να παω μηνω κ εγω εκει!!:tongue:

ροζακι απο φαι καλα?εμενα δεν πολυ ξεσκεπαζετε ισωσ γιατι δεν σκαει...βρε μπασ κ τα φασκιωνεισ πολυ κ βγαζουν την μπεμπελη:tongue::tongue:

τωρα τα εχω με κοντομανικη μπιτζαμα κ καλοκαιρινο παπλωματακι αλλα μεσα σε θηκη κ στο σπιτι εχω 20-21 βαθμουσ το βραδυ.

ριτακι μου χαρικα πολυ που νιωθετε καλυτερα κ ελπιζω παντα να ειστε καλα.θελουμε φοτο απο τον κουρεμενο Γιωργο:D:D

πασχαλιτσα το ιδιο νιωθω κ εγω που δεν πολυ γραφω αρα δεν εισαι η μονη:oops:

κ τελοσ να ευχυθω στο ελενακι μασ να τησ ζησει κ αυτοσ ο πεδαροσ κ συντομα να τον δουμε σε φοτο κ αυτον:tongue:;)

εμεισ καλα αν κ η γκρινια του ιασονα καλα κρατει σημερα ρεπαρω κ ειπα να κανω κουρα δηλαδη να κατσω κ να μη κανω τιποτα αχαχαχα.

θα παω με την πεθερα να παρω κατι λουλουδακια γιατι το χω παρατησει το μπαλκονακι μου.

εχουμε μηνει πολυ πισω σε ολα κ κατα βαθοσ ξερω οτι εμεισ φταιμε που τον εχουμε σαν μωρο :|:oops:...ειπα απο σημερα τελοσ τα μπιμπερο ,θα βαλω μπροστα για γιογιο κ μετα για πιπιλα αν κ μονο το βραδυ τωρα την εχει.

το κακο ειναι οτι λογο δουλεισ δεν ειμαι εδω να μπορω να του βαλω σηρα αλλα τεσπα θα προσπαθησω;)

αυτα απο μενα φιλια πολλα σε ολεσ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα κοριτσια....να σας ζησει το μικρακι σας Ελενη!! γερο κ καλοτυχο να ειναι.

ριτακι κουραγιο κουκλα!!! απο εσας παιρνω κ εγω δυναμη κ λεω τα δικα μου προβληματα ειναι μηδαμινα μπροστα στα δικα σας :)

ροζα εμενα ειναι πολυ ησυχος στον υπνο απο τοτε που γεννηθηκε κ παντα τον σκεπαζα κανονικα, ποτε δεν εβαλα υπνοσακο. δεν προσπαθουν μονες τους να σκεπαστουν? εμενα τα καταφερνει κ αν δυσκολευετει κ κρυωνει μεσα στην νυχτα θα με φωναξει. αν παντως ανησυχεις μην κρυωσουν βαλε υπνοσακους, πολυς κοσμος το κανει :)

τους σταματησα τους χειμερινους υπνοσακους γιατι εβαλε ζεστη κ εχω φαει τον κοσμο να βρω ανοιξιατικους / καλοκαιρινους. δεν βρισκω τιποτα. ειχα παρει περυσι απο ΙΚΕΑ τετοιους, αμανικους, λεπτους, πολυ ωραιους, αλλα ηταν σακοι, δεν ειχαν ποδια κ επιπλεον δεν τους κανουν φετος. για 2 χρονων δεν βρισκω τιποτα. αυτες τα πετανε στον υπνο τους κ κοιμουνται ετσι. δεν προκειται να τα τραβηξουν να σκεπαστουν, εκτος κ αν ειναι στην αρχη που νανουριζονται. για να καταλαβεις, τον χειμωνα που εκανε κρυο, η Δαναη βγηκε απο τον υπνοσακο ενω κοιμοταν κ την βρηκα το πρωι χωρις τιποτα. καποιο μεσημερι την βρηκα χωρις το πατελονι της πιτζαμας, με ξεκουμπωτο το ζιπουνακι :shock: τρελα παιδια :D:D

MCYlp3.png

36.gif36.gif36.gif ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ 36.gif36.gif36.gif

να τον χαιρεσαι σοφακι ,παντα γεροσ κ με ενα αδερφακι τωρα:tongue:

κ να θυμασαι 'οπου γησ κ πατρισ' :tongue::tongue::tongue: ποσο αλλωστε στα Χανια που ειναι μαγευτικα:rolleyes::rolleyes: μακαρι καποτε να μπορω να παω μηνω κ εγω εκει!!:tongue:

ροζακι απο φαι καλα?εμενα δεν πολυ ξεσκεπαζετε ισωσ γιατι δεν σκαει...βρε μπασ κ τα φασκιωνεισ πολυ κ βγαζουν την μπεμπελη:tongue::tongue:

τωρα τα εχω με κοντομανικη μπιτζαμα κ καλοκαιρινο παπλωματακι αλλα μεσα σε θηκη κ στο σπιτι εχω 20-21 βαθμουσ το βραδυ.

ριτακι μου χαρικα πολυ που νιωθετε καλυτερα κ ελπιζω παντα να ειστε καλα.θελουμε φοτο απο τον κουρεμενο Γιωργο:D:D

πασχαλιτσα το ιδιο νιωθω κ εγω που δεν πολυ γραφω αρα δεν εισαι η μονη:oops:

κ τελοσ να ευχυθω στο ελενακι μασ να τησ ζησει κ αυτοσ ο πεδαροσ κ συντομα να τον δουμε σε φοτο κ αυτον:tongue:;)

εμεισ καλα αν κ η γκρινια του ιασονα καλα κρατει σημερα ρεπαρω κ ειπα να κανω κουρα δηλαδη να κατσω κ να μη κανω τιποτα αχαχαχα.

θα παω με την πεθερα να παρω κατι λουλουδακια γιατι το χω παρατησει το μπαλκονακι μου.

εχουμε μηνει πολυ πισω σε ολα κ κατα βαθοσ ξερω οτι εμεισ φταιμε που τον εχουμε σαν μωρο :|:oops:...ειπα απο σημερα τελοσ τα μπιμπερο ,θα βαλω μπροστα για γιογιο κ μετα για πιπιλα αν κ μονο το βραδυ τωρα την εχει.

το κακο ειναι οτι λογο δουλεισ δεν ειμαι εδω να μπορω να του βαλω σηρα αλλα τεσπα θα προσπαθησω;)

αυτα απο μενα φιλια πολλα σε ολεσ

γεια σου THENA

αφου μενουμε στην ιδια πολη ξερεις καλα τι θερμοκρασιες εχουμε. μεσα κ σε μας δεν πεφτει κατω απο 21. τους φοραω τιραντε φανελακι, ανοιξιατικες λεπτες μακρυμανικες πιτζαμουλες κ μακαρι να κρατουσαν την κουβερτα ή το κουβερλι. δεν κρατανε τιποτα. γι'αυτο ψαχνω για λεπτους υπνοσακους. οταν θα βαλει πολλη ζεστη που θα ανεβει κ η θερμοκρασια στο δωματιο τους δεν θα τους φοραω κατι αλλο περα απο τις καλοκαιρινες πιτζαμουλες τους. αλλα μεχρι τοτε τι κανω? κι εγω φοραω μακρυμανικη λεπτη πιτζαμα κ απο πανω κουβερλι.

μου κανει εντυπωση που η Νεφελη μεχρι πριν 3 μερες κοιμοταν με τον χοντρο υπνοσακο μια χαρα, κ τωρα που την εχω με την κουβερτα τα πεταει ολα :eek: τι να πω? μηπως εχω αναποδα παιδια?

με το φαγητο δεν εχουμε καμια σημαντικη εξελιξη οσον αφορα το μεσημεριανο. μονο μια φορα καταφεραμε κ εφαγαν μονο μακαρονακια με λιγη σαλτσουλα, οποτε αρκεστηκα σ'αυτο το λιγο κ δεν τους εδωσα αλεσμενο. κατα τ'αλλα λιγες πατατουλες, γαλοπουλα σε φετες, τυρακι (ανοιγουν το τοστ κ τρωνε απο μεσα:tongue:), φρυγανιες, χτες η Νεφελη πρωτοεφαγε λιγο πορτοκαλι... καμια σημαντικη προοδος. Για να καταλαβεις ειμαστε 2 ετων και η Δαναη ειναι 87εκ κ 10200γρ. κ η Νεφελη 86 εκ κ 9800γρ. στο βαρος ειμαστε οριακα στα φυσιολογικα. να τα αφησω με λιγες τηγανιτες πατατες για μεσημεριανο δεν μπορω, ουτε να τους φταιχνω καθε μερα μακαρονια.

καποια στιγμη θα φανε, τι να κανουμε?

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

xronia polla k kala ston Panormiti Sofia mou. Na sas erthoun ola volika.

ritaki panta xairomai k pairno kouragio otan se diavazo! xairomai pou kai oi 2 eiste kalutera k to spori megalonei! ante na mathoume k to fulo tou giati exo agonia!

fairy to megalutero provlima einai to diko mas! oso kai midamino na einai esena se apasxolei k an theliseis na to moirasteis mazi mas tha se katanoisoume k tha prospathisoume na se voithisoume, oso auto einai dunato.

roza emena otan koimatai monos tou xeskepazete alla pote den ton eixa polu zesta. tou eixa parei gia tis kries nuxtes tou agglikou xeimona kati tetoio apo fleece

http://www.ebay.co.uk/itm/primark-sleepsuit-onesie-pyjamas-boy-girls-18-24-bnwt-cat-police-robot-fire-/290664712231?pt=UK_Baby_Girls&var=&hash=item8961fc6a2e

tora pou o kairos ftiaxnei tha tou paro paromoio alla apo cotton. auto pou me noiazei einai na einai skepasmeni i mesoula tou mono.

genika omos den anusixo polu gia to an einai skepasmeno giati pistevo posan kruonei tha skepastei. opos kai me to fai an pinaei tha faei, etsi kai me to kruo. ase pote de mou arese na einai ta paidia ntumena sa kremmudia! kai auto einai suxna logos diafonias me ta petherika k kapoies fores k ti mana mou! alla na sou po opos lene k oloi oi giatroi den arostaineis apo to kruo alla apo ta mikrovia.

alitheia pos ta pate me to fagito?

thena nomizo oti ektos apo tin eleipsi xronou ton afineis na einai akoma moro mias kai einai to sternopouli sou k xereis logo empeirias oti oti k na kanoume i na min kanoume tha megalosoun! epipleon mallon prospatheis na glutoseis ton eauto sou apo to 4o mias k exo tin aisthisi oti theleis na exeis panta ena moraki na to frontizeis! opote mi noiotheis asxima!

pasxalitsa pos ta pate me ton apothilasmo? emeis eimaste se teleio dromo. ligo prin to telos! isos kai na exoume ftasei sto telos tou thilasmou!

uDLqp1.png

fairy to megalutero provlima einai to diko mas! oso kai midamino na einai esena se apasxolei k an theliseis na to moirasteis mazi mas tha se katanoisoume k tha prospathisoume na se voithisoume, oso auto einai dunato.

thank you :) δεν ξερω απο που να ξεκινησω, απο την αρχη θα μου πεις :rolleyes: μα παμε τοσο πισω....κ ειναι ολα τοσο μπλεγμενα....ειμαι πολυ κοντα στο να παρω αποφασεις ομως :rolleyes:

ισως καποια στιγμη να σας πω, αλλα ισως το κανω στο φεις :)

to oti tha fane kapoia stigmi einai to mono sigouro! pantos apo ipsos mia xara ta pate opote min agxonesai!

ta kila tha ta paroun kapoia stigmi. emena o tsilivithras mou exei anixei i orexi tou teleutaia kai ton vlepo na exei paxunei arketa. to kalokairi me tin adeia isos einai poio eukolo na tous taizeis me kommatakia p.x ta frouta ta kalokairina klp.

uDLqp1.png

@ fairy:de thelo na se pieso apla se emana leitourgeite voithitika. otan pelagono p.x mou dinete mia optiki pou isos apo to agxos mou den mporousa na do! ase pou epeidi den exo kai se poion na miliso kapoies fores me voithaei mono k mono oti to vgazo apo mesa mou!

δεν με πιεζεις....απλα ειμαι περιεργος χαρακτηρας χεχε, βλεπω που ολες εχετε τα δικα σας κ νιωθω ασχημα να φορτωσω κ τα δικα μου....κ το κακο στην δικη μου περιπτωση ξερω απο που προερχεται το προβλημα αλλα οταν δεν προσπαθουν κ οι δυο να λυθει τοτε καποιος κουραζεται πρωτος :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...