Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αννικο.................30/4/2010

natasa133............4/5/2010

sophia18…………......9/5/2010 ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ

THENA.................10/5/2010

roza-f..............12/5/2010 ΔΑΝΑΗ & ΝΕΦΕΛΗ

eleni1977..............19/5/2010 ΝΙΚΟΛΑΣ

rita__ki................ 19/5/2010 ΓΙΩΡΓΟΣ

mpoumpou.............20/5/2010

pasxalitsa v...........20/5/2010 ΓΙΩΡΓΟΣ

sue......................20/5/2010

sue......................20/5/2010

fairymummy............21/5/2010 ΓΙΩΡΓΟΣ

Marypoppins..........21/5/2010

douar....................21/5/2010

3xmama................24/5/2010

irene.pap..................27/5/2010

andith...................28/5/2010 ΟΛΓΑ

naya23.................31/5/2010 ΦΩΤΕΙΝΗ

νομιζω ειναι η σωστη λιστα γενεθλιων !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

hello!

molis gurisa Londino (moni, oi andres mou emeinan Bradford k mallon tha xanapao Pempti vradu)

sas euxaristo gia tis euxes sas!

o Niki mou polu ta euxaristithike ta gennethlia tou afou ftiaxame mazi tin tourt tou (i opoia egine xalia alla den peirazei;);)) paixame meta me ta paixnidakia tou kai perasame omorfa.

exei megalosei toso polu!!!

metrisa proxthes protasi me 8 lexeis!!!:shock::shock::shock::shock:

mama pos exoun ginei etsi ta xeria sou? (otan zumona psomi kai eixan ginei xalia)

ax mou leipei to gluko mou kiolas!

uDLqp1.png

Κοριτσάκια μου, καλημέρα

Μου λείψατε!!! Είχα πολύ δουλειά αυτές τις μέρες και δεν είχα προλάβει ούτε καν να σας διαβάσω!

Νατάσσα, Χρόνια πολλά στο λουλουδάκι σου (καθυστερημένα, φυσικά, αλλά …κάλιο αργά παρά ποτέ) να τον χαίρεστε και να είναι ευτυχισμένο το παιδάκι σου, να έχει υγεία και καλή τύχη σε όλη του ζωή!!!

Ριτάκι μου, νομίζω και εγώ πως θα βοηθήσει πολύ να δείτε ψυχολόγο (αν και νομίζω πως η αντίδραση του μικρού σου είναι πολύ φυσιολογική) θα σε κάνει και εσένα να νιώσει πιο σίγουρη για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την κατάσταση και θα σε καθησυχάσει, γιατί νομίσω πως περισσότερο τα δικά μας άγχη και ανασφάλειες είναι αυτά που επηρεάζουν τα μικρά μας. Πιστεύω πως αν νιώσεις και εσύ πιο καλά (πιο σίγουρη) θα το διαιστανθεί και θα το ξεπεράσει με πιο ήπιο τρόπο.

Καλή δύναμη κουκλίτσα μου, σε σκέπτομαι πολύ και σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια!!!

Γράψε μας, πως τα πάτε …και περιμένω και τις συμβουλές σου γιατί και εμάς ο μπαμπάς μας μάλλον θα φύγει προς το τέλος του μήνα. Θα πάει στην Κρήτη -Χανιά. Βρήκε δουλειά εκεί και αν όλα πάνε καλά από Σεπτέμβρη - Οκτώβρη μάλλον θα μετακομίσουμε και εμείς. Άλλα μέχρι τότε θα μείνουμε και εμείς εδώ μοναχούλια.

(κρίση και πάλη κρίση… τι να κάνουμε)

Βεβαία να πω την αλήθεια θέλω πολύ να τα καταφέρει ο μπαμπάς μας, γιατί μου αρέσει πολύ η ιδέα να φύγουμε από την Αθήνα και να μείνουμε στα Χανιά. Νομίζω πως είναι καλύτερα και για το Πανορμίτη να μεγαλώσει σε ένα διαφορετικό περιβάλλον από αυτό της Αθήνας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, καλημέρα

Μου λείψατε!!! Είχα πολύ δουλειά αυτές τις μέρες και δεν είχα προλάβει ούτε καν να σας διαβάσω!

Νατάσσα, Χρόνια πολλά στο λουλουδάκι σου (καθυστερημένα, φυσικά, αλλά …κάλιο αργά παρά ποτέ) να τον χαίρεστε και να είναι ευτυχισμένο το παιδάκι σου, να έχει υγεία και καλή τύχη σε όλη του ζωή!!!

Ριτάκι μου, νομίζω και εγώ πως θα βοηθήσει πολύ να δείτε ψυχολόγο (αν και νομίζω πως η αντίδραση του μικρού σου είναι πολύ φυσιολογική) θα σε κάνει και εσένα να νιώσει πιο σίγουρη για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την κατάσταση και θα σε καθησυχάσει, γιατί νομίσω πως περισσότερο τα δικά μας άγχη και ανασφάλειες είναι αυτά που επηρεάζουν τα μικρά μας. Πιστεύω πως αν νιώσεις και εσύ πιο καλά (πιο σίγουρη) θα το διαιστανθεί και θα το ξεπεράσει με πιο ήπιο τρόπο.

Καλή δύναμη κουκλίτσα μου, σε σκέπτομαι πολύ και σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια!!!

Γράψε μας, πως τα πάτε …και περιμένω και τις συμβουλές σου γιατί και εμάς ο μπαμπάς μας μάλλον θα φύγει προς το τέλος του μήνα. Θα πάει στην Κρήτη -Χανιά. Βρήκε δουλειά εκεί και αν όλα πάνε καλά από Σεπτέμβρη - Οκτώβρη μάλλον θα μετακομίσουμε και εμείς. Άλλα μέχρι τότε θα μείνουμε και εμείς εδώ μοναχούλια.

(κρίση και πάλη κρίση… τι να κάνουμε)

Βεβαία να πω την αλήθεια θέλω πολύ να τα καταφέρει ο μπαμπάς μας, γιατί μου αρέσει πολύ η ιδέα να φύγουμε από την Αθήνα και να μείνουμε στα Χανιά. Νομίζω πως είναι καλύτερα και για το Πανορμίτη να μεγαλώσει σε ένα διαφορετικό περιβάλλον από αυτό της Αθήνας.

αχ κουκλα μου, πανω στην ατυχια σας να πρεπει να μετακομισετε λογω κρισης, τα Χανια ειναι ο,τι καλυτερο μπορουσε να σας τυχει. δεν ξερω αν εχετε καμια σχεση με την πολη, αλλα εμενα που ειναι κ η καταγωγη μου απο κει, την λατρευω!!!!!!! τοσο ωραια πολη και τοσο ζεστοι ανθρωποι, τοσο ωραιο κλιμα!!!!

κατα καποιο τροπο σε ζηλευω. παντα ελεγα πως αν μου δινοταν η ευκαιρια να αλλαξω πολη ευχαριστως θα εμενα εκει. να πατε κ διακοπες εκει το καλοκαιρι να το ευχαριστηθειτε!! να πανε ολα καλα με την δουλεια του αντρα σου :D

MCYlp3.png

Ροζά μου,

Έχει συγγενείς ο άντρας μου στα Χανιά (μέσω των οποίων βρήκε και δουλειά) και έχουμε πάει πολλές φορές για διακοπές. Και εμένα μου αρέσουν πολύ! Και από τότε που πρωτοπήγα έλεγα πως είναι ένα από τα λίγα μέρη θα μπορούσα να πάω να μείνω μόνιμα αν κάποια στιγμή αποφάσιζα να φύγω από την Αθήνα. Αλλά δεν είναι και πολύ εύκολο γιατί η δουλειά που έχει βρει ο άντρας μου είναι εποχιακή. Αν πάνε όλα καλά και βρει κάτι και για το χειμώνα… θα πάμε και εμείς

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Μακάρι να έρθουν για όλες μας τα καλύτερα, από εδώ και πέρα…

Τα προβλήματα είναι για να τα λύνουμε και μέσα από αυτά να γινόμαστε καλύτεροι και δυνατότεροι

(έτσι τουλάχιστον θέλω να τα βλέπω)

Με ένα χαμόγελο και … καλή καρδιά (όπως λέει η αγαπημένη μας fairymummy) όλα γίνονται :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλες μου!

Νατασα τι καλα που περασατε ομορφα!!!Και του χρονου να το γιορτασετε!

Σοφια μακαρι να παει καλα η δουλεια του εκει και να πατε κι εσεις!Θα ναι οτι καλυτερο για το παιδι να μεγαλωσει στα χανια!Και για σας βεβαια!Κι εγω θα φευγα αν λυναμε το οικονομικο.Με κουραζει η Αθηνα!!!!!Να σας πανε ολα οπως επιθυμειτε!

Εμεις ειχαμε φυγει παλι ΣΚ, για να ψηφισουμε, και περασαμε ωραια!Μονο που γυρισε συναχωμενη η μπουμπου μου κι εκανε λιγο πυρετο:(.Και πολυ γκρινια και φωνη, θελει να εισαι μαζι της συνεχεια και οταν φευγω απο το δωματιο κλαιει δυνατα!Αφηστε, ειναι γενικως πιο ζορικη απο τον Μαρινο, και σε λιγο που θα περπατησει ποιος την πιανει...

Σας χαιρετω, να κανω δουλιτσες τωρα που κοιμουνται ακομη...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλησπερα!!!!!!

Ελπιζω να ειστε ολοι καλα, μαμαδες παιδακια και κοιλιτσες.

Χρονια πολλα και ευτυχισμενα στα μαιοπαιδα μας που εκλεισαν τα 2 τους χρονια!!!!!

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας!!

Εμεις ειμαστε ολοι πολυ καλα και πολυ-πολυ ευτυχισμενοι!!!!

Ο μπεμπουλης μας ηρθε την τεταρτη το πρωι, 3300, 52 π και με μαυρο μαλλι καρφακια!!!!!!

Θηλαζουμε με τρελα και προς το παρον κοιμομαστε πολυ(ελπιζω να συνεχισει ετσι)

Ο Νικολας ειναι κυριος, δεν ασχολειται ιδιαιτερα με το μωρο(βεβαια ειναι η μαμα μου εδω που ασχολειται αποκλειστικα με το Νικολα), καθε τοσο τον χαιδευει και φευγει. Δεν δειχνει σημαδια ζηλιας ή αναστατωσης γενικα, βεβαια ειναι νωρις ακομη, αλλα τα πρωτα σημαδια ειναι πολυ καλα.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλησπερα μανουλες.

χρονια πολλα σε οσες εχετε τα γενεθλια των μικρων σας εδω κοντα. εμεις κλεινουμε τα 2 το Σαββατο. Παραγγειλαμε τουρτα με θεμα το Νεμο :P που εχουν μανια οι μικρες, κ κλεισαμε κ σε παιδοτοπο για να κερασουμε παππουδες κ νονους!!!! ελπιζω να μην μας τα χαλασει ο καιρος γιατι προβλεπονται βροχουλες :shock:

Χρειαζομαι τα φωτα σας :idea:

ψαχνω παντου κ δεν βρισκω καλοκαιρινους / ανοιξιατικους υπνοσακους για τις μικρες :cry:

περυσι τους ειχα παρει απο ΙΚΕΑ αμανικους λεπτους υπνοσακους αλλα ηταν σακος, δεν ειχε ποδια, κ φετος δεν τους κανουν ετσι κι αλλιως! φετος θελω κατι αντιστοιχο με ποδια, εκτος κι αν ανοιγει τελειως απο κατω. δεν βρισκω τιποτα. τι να κανω με τις μικρες μου που μενουν σκεπασμενες μονο για καμια ωρα? να σηκωνομαι καθε 3 κ λιγο δεν μπορω. προσπαθω να κανω δουλεια με τα κρικακια - πιαστρες, αλλα τα κλωτσανε κ φευγουν. τι να κανω μεχρι να πιασουν οι πολλες ζεστες που δεν θα χρειαζονται σκεπασμα?

στα μαγαζια που ρωταω μου λενε οτι ειβναι υπερβολικο να θελω υπνοσακο για τετοια εποχη. καλα αυτοι δεν σκεπαζονται με τιποτα? θα αφηναν τα μωρα τους μονο με τις πιτζαμουλες? εμεις κοιμομαστε με κουβερλι, δεν εχουμε ακομα τοση ζεστη για να μην βαζουμε τιποτα, μονο τον Ιουλιο τα πεταμε ολα :cool:

εχετε κατι υπ'οψιν σας?

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...