Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οντως!!!! νομιζω οτι εχεις δικιο , με το που το ειδα μου φανηκε τεραστιο ,ειδικα για νεογεννητο που θελω να το χρησιμοποιησω.Σκεφτηκα να κανω προβα με τον σκυλο που ζυγιζει 4κιλα .....αλλα ασε μην καλομαθει και ζηλευει.ετσι εβαλα ενα αρκουδακι μεσα, το οποιο φυσικα χαθηκε μεσα στο sling!

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα κοριτσια!!!

τελεια τα sling σας...!!!!

θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω........:D

Καλημερα!!!!!!!

οντως ειναι πολυ γλυκα, στην πραξη δεν ξερω γιατι δεν εχω εμπειρια.μονο στο δρομο που τα βλεπω. νομιζω οτι αυτο που πηραν τελικα τα κοριτσια ειναι πιο πρακτικο παντως, απο αυτο που μου εκαναν εμενα δωρο. υπομονη σε κανενα μηνα θα εχουμε ολες την καταλληλη εμπειρια!!!:D

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Μολισ τέλειωσα με το TC και ξεκίνησα να μαγειρεύω (χοιρινό με σέλινο-φρικασε).

Λέω να καλέσω σε λίγο τη Στέλα για τα Sling!

Κορίτσια πλησιάζει ο καιρός και έχω αρχίσει να αγχώνομαι και με τα διαδικαστικά (καθαρισμα, ετοίμασμα δωματείου, τελευταιες αγορές, βαλίτσα κλπ) αλλά και για εκείνη την ημέρα! Τους πόνους, τις εξωθήσεις, επισκληρίδιο (ναι ή όχι), τη μοναξιά, τα δωμάτεια κλπ.:confused::confused::confused::confused::confused:

Σας άγχωσα?

Sorry!

uDLqp1.png

ολα καλα θα πανε Νατασα μου :)

χοιρινο με σελινο ε...μιαμ μιαμ...δεν το εχω φαει σε ολη την εγκυμοσυνη μιας κ αποφευγω το ωμο αυγο...πολυ μου ελειψε

χμ! αυτό με το αυγό δεν το είχα σκεφτεί! θα το αφήσω να πάρει μια βράση κιας κόψει λίγο!

uDLqp1.png

χμ! αυτό με το αυγό δεν το είχα σκεφτεί! θα το αφήσω να πάρει μια βράση κιας κόψει λίγο!

το πολυ πολυ να κανει βατραχακια :D ετσι το λεω οταν κοβει κ κανει τα ασπρακια

Διαφημίσεις

καλησπέρες....

Γυρισαμε απο το Ιασω, ειμαστε μια χαρα υγιεστατοι και υπερκινητικοι κουκλοι και εχουμε γίνει ηδη 2.670γρ....:D

Η καρδουλα μας μια χαρά, και απο συσπασεις λιγα πραγματα φυσιολογικά!!!

Είμαι πολύ χαρουμενη!!!!!!!

Εσεις τι κανετε κοριτσια?

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...