Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

o papous einai kala eutuxos

to traino ithele mono 3 ores alla me to poulman thelei 5! i ergasia ton eknevrise apo to proi kai den xero ti tha ginei. nimizo pos prepei na tin xanagrapsei alla exoume ena karo pragmata sto kefali mas kai ithele kai kalous vathmous (mexri tora ta pigaine polu kala) giati thelei na tous dosoun kai tpt ores gia tutorials tou xronou k skeftete pos me kommeni ergasia einai polu duskolo.

oso gia ti sunantisi eutuxos o kathigitis tou einai polu kalos kai exoun idi kanonisei sunantisi meso skype tin paraskevi.

pantos den ixera oti sto poulman dikaioute thesi o mikros. olo aggalia ton eixa giati kai emeis xrisimopoioume polu to national express.

oso gia ta leuta sto iek tha sunnenoithei o gampros mas pou einai dikigoros. pistevo pos de tha xreiastei na plirosoume auti ti m@l@ki@ giati tha ta paro.

uDLqp1.png

θελω να πιστευω κρινοντας απο την εμπειρια που εχω στο δικο μου πανεπιστημιο οτι δεν θα τον επηρεασει κατι τετοιο εφοσον γνωριζουν κ την οικογενειακη/προσωπικη του κατασταση. ειδικα οταν το προβλημα εινια οικονομικο, που στην δικη σας περιπτωση ειναι διοτι καποιος πρεπει να δουλεψει, θα σας δουν με πολυ καλο ματι :) στην Αγγλια νατασα μου ολα δουλευουν διαφορετικα!!!! πραγματικα θεωρω οτι υπαρχει πολυ κατανοηση

Διαφημίσεις

θα κανουνε εναν βαθυ υπνο κ αυριο θα ειναι φρεσκοι φρεσκοι :) ελπιζω να μιλησουμε κ το πρωι, αν δεν σε προλαβω καλο ταξιδι να εχεις κ εσυ κ να περασετε τελεια το ΣΚ....να χαιρεσαι το μικρακι σου :)

mia kainourgia mera xekinise k exo ligo perissoteri aisiodoxia simera ( elpizo vevaia na mi ginei kamia stravi).

koimithikan kai fainetai na einai kalutera oloi simera.

ego tha fugo to apogeuma.

argotera simera tha pao na do ton paidiko stathmo edo sto nosokomeio (exo kleisi to R/V 2 vdomades tora) kai tha mpo se waiting list.

uDLqp1.png

loipon oraios fanike o paidikos stathmos kai to fagito tou oikanopoiitiko.

tha ftiaxo to application kai afou to upograpsi i line manager tha to pao. einai 7-19:00 anoixtos kai to kostos gia 2-3 eton gia mena einai 955£ gia 5 meres. tha do mipos glitoso mia mera an tin pairno work from home. an anoika sto nosokomeio kai oxi sto panepistimio tha plirona 832£. nomizo einai kali timi etsi den einai? esu fairu posa dineis gia full time?

uDLqp1.png

νατασακι εγω δινω 640 τον μηνα, αλλα εδω κατω ολα ειναι διαφορετικα :)

ρωτησε αν του πηγαινεις εσυ φαγητο μηπως μπορεις να γλυτωσεις τιποτα...αν κ θα σου ειναι κουραση, εμενα με εχει βολεψει που τρωει καθε μερα εκει

τον αυγουστο ομως που θα ειμαστε διακοπες δεν 8α του παραγγειλουν το φαγητο κ θα πληρωσω κατιτις λιγοτερο

Διαφημίσεις

wow ! moiazei na einai kanoniki amoivi gia paidiko! oxi ta trela pou exei edo. de nomizo na exei diafora kai de nomizo na to dexontai. stous perissoterous paidikous (ellada k agglia) den theloun oi goneis na pigainoun fagito giati ta paidia zilevoun kai prepei ola sxedon na trone to idio fagito.

tha rotiso vevaia otan pao ti forma.

uDLqp1.png

Νατασα καλως τους δεχτηκες!Φανταζομαι ποσο θα σου χε λειψει ο μικρος...!Μην στεναχωριεσαι για τις αναποδιες, θα πανε ολα καλα, να περασετε ομορφα στα γενεθλια!

Ποτε ειναι?δεν θυμαμαι ακριβως.

ριτακι του χει στοιχισει πολυ του μικρου η απουσια του μπαμπα, νομιζω ειναι φυσικο για την ηλικια του να αντιδρα με θυμο, μακαρι να σας βοηθησει η ειδικος να το ξεπερασει γρηγορα..και παλι αν χρειαστεις σου δινω τα στοιχεια της γνωστης μου..καλη δυναμη κοριτσι μου..

περιμενουμε νεα απο την ελενη, μακαρι να μαθουμε νεα συντομα!

φιλια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Χρονια πολλα στον Νικ της φιλης μας Νατασσας!!! κοριτσι μου να τον χαιρεσαι κ να τον καμαρωνεις παντα. να τον δεις οπως ονειρευεσαι αλλα να του αφησεις κ λιγο χωρο για τα δικα του ονειρα χαχαχαχαχα

να εχετε ενα υπεροχο ΣΚ ολη η οικογενεια μαζι :)

σας φιλω

οκ φιλω κ τα υπολοιπα κοριτσια :) :)

Νikki πολυχρονος , ευτυχισμενος , χαμογελαστος ΠΑΝΤΑ!

φιλεναδα να τον χαιρεσαι τον κουκλο σου κ ευχομαι γρηγορα εφοσον το λαχταρας να του χαρισετε ενα αδελφακι :tongue::tongue::tongue::tongue:

να περασετε πολυ ομορφα σημερα :P

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...