Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

θενακι να χαιρεσαι τον μεγαλο και τον μικρο σου αντρα!!!!!καλη δυναμη με τη δουλεια!!!

ριτακι θα σου στειλω το συντομοτερο τηλεφωνο της ψυχολογου, θελω να το επιβεβαιωσω πρωτα...

τι καλα που μπηκε ο Μαης!!!Καλο μηνα κοριτσια με χαρουμενα γενεθλια!!!Ευχες γι ατον Σωκρατη!!!

καλες αγορες στο ιντερνετ νατασα, θα σε κανει ξεφτερι η fairy! εγω δηλωνω ασχετη!

φιλια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

me tis internetikes agores mia ta hara ta pigaina mexri tora alla agoraza mono apo magazia. den eixa agorasei pote epo ebay k amazon.

ax re koritsia eimai toso xaroumeni pou exontai aurio!

kala mporei na mou pei kapoios (dld i fairy) pos einai dunaton ta maroulia edo na einai san plimna esoterika? einai kathara mesa, den exoun xomata! pos ginete auto?

uDLqp1.png

sue μου μιλησα σημερα κ μετην παιδιατρο κ μου εδωσε 2 τηλ απο παιδοψυχολογους η μια ειναι εδω πασαλιμανι κ η αλλη μεσα στο παιδων (αποτι καταλαβα) την αλλη βδομαδα θα παμε για να μου γραψει τις γενικες του κ θελει λεει κ κεινη να τον δει .

σημερα που κοιτουσα τις φωτο της βαφτισης του γιωργη τους ελεγε κ τους αναγνωριζε ολους κ τον πατερα του τον προσπερνουσε λες κ ηταν αορατος.:rolleyes:

αργοτερα εβαλα στο ψυγειο κατι φωτο μπαμπας-γιος κ φωναζε ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ αμοκ κ πηρε το σκαμπο κ τραβαγε τα μαγνητακια(δεν τον αφησα να συνεχισει μπορει να τις εσκιζε)

αλλο .......... εναν ηρωα απτο μαπετ σοου που του εχει παρει ο πατερας του το παιρνει κ το βαζει με την μουρη κατω για να μην το κοιταει :shock: ολα ορθια κ αυτο σαν τιμωρια ενα πραγμα ........

καλα η κουμπαρα μου λεει βασικα οτι εγω χρειαζομαι ψυχολογο !

νατασσακι προσπαθω οσο μπορω να αποφυγω την κατω βολτα που λενε

ηθελα σημερα να κανω ανταυγιες αλλα επειδη τα 40 του παππου ειναι την κυριακη κ θα παω, ειπα να μην βαψω μαλλι (ποιος ξερει τι θα λενε τα σογια,δεν πηγα κ στην κηδεια οποτε.....) τα κουρεψα λιγακι τουλαχιστον κ καπως ενιωσα καλυτερα εβγαλα επιτελους στην στεκα κ το λαστιχο

88M1p3.pngycQap3.png

kala min akouo saxlamares! akou ta sogia! anyway opos aisthanesai kane. alla apo tin alli min exeis kai auto sto mualo sou.

ego katalavaino pos o giorgis einai polu mprosta! kala tha tou perasei sigoura omos nomizo pos dixnei xekathara pos katalavainei ti ginete guro tou k me poio tropo tha sas kanei na stenoxoritheite opos stenoxoriete ekeinos. des to apo tin thetiki pleura, exeis ena polu exupno paidi!

ax re ritaki kai ola ta koritsia pou eiste egkues i exete idi kanei to deutero sas zilevo trela!!!!!!!!!! pos tha ithela kai ego ena akoma! alla opos exo xanapei tora den paizei. se kanena xrono k vlepoume. kioti den ithela ta paidia mou na exoun pano apo 2 me 2,5 xronia diafora. ouf!

loipon teleiosa to mazema kai to maeirema k prpspatho na xalaroso. sas filo

uDLqp1.png

γεια σας κοριτσια!!! ημουν αρρωστη απο εχθες με αμυγδαλες, ψηθηκα ολη νυχτα κ αφου εστρωσα επιδερμιδα ως ωραια κοιμωμενη επιτελους συνηλθα!!!

ριτακι κουραγιο!!! συμφωνω με την κουμπαρα εμεις ειμαστε που θελουμε ψυχολογο αχαχαχαχα εχω κ εγω τα δικα μου (ασχετο που δεν μιλαω μπουχαχαχα)

νατασσα αυτο που ρωτας για τα μαρουλια..ναι των σουπερ μαρκετ τα λαχανικα εινια πεντακα8αρα...ειναι θερμοκηπιου τα περισσοτερα οποτε δεν υπαρχει η βρωμια του χωραφιου...εγω πλεον λαχανικα κ φρουτα ψωνιζω απο την λαικη, το μαρκετ οπως λεγεται που ειναι ανοιχτο 6 μερες την εβδομαδα κ ειναι 2 λεπτα απο το σπιτι μου.

Διαφημίσεις

κοριτσια μου μην με ρωτατε τι κανω τετοια ωρα ξυπνια ....τα γνωστα!

μπηκα να ευχηθω καταρχην καλο μηνα κ με το καλο η ελενη μας αυριο το πρωι να φερει στον κοσμο τον αδελφο του νικολα!!!!!!!!!!!! ολα να πανε καλα κουκλα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

fairy περαστικα κοπελαρα μου

οσο για το αλλο κουραγο κ σε σενα κ εννοειται ειμαστε εδω

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα:tongue::tongue::tongue::tongue:

ελενακι με το καλο σνιφ σνιφ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: χθεσ εβλεπα στον παιδοτοπο μια με διδιμακια κ ηταν νεογεννητα κ ειχα τρελαθει ΤΑ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩ....θελω να παρω ενα νεογεννητο αγκαλια να το μυρισω βρε παιδι μου!τι ζηταω πια!????

χιχιχι εχω σαλταρει:tongue:

ριτακι μου ειναι τρομερα ολα οσα σκεφτετε με το μικρο του μυαλουδακι ο γιωργησ σου!κ εγω πιστευω καλο ειναι να παει σε παιδοψυχολογο κ εσενα θα σε βοηθησει πολυ:wink:

η κοιλιτσα τι λεει φουσκωνει?

νατασσα οσο ζεισ μαθαινεισ:tongue: κ εγω τα bit στο δευτερολεπτο τα κανω αλλα συνηθωσ τα αποφευγω γιατι θα εχουν πολλα μεταφορικα αλλα εσυ δεν εχεισ τετοιο προβλημα.εγω απο αμαζον δεν μπορω να παραγγηλω....αληθεια βρε fairy γιατι στο τελοσ μου γραφει πολλα μεταφορικα ενο στην αρχη εχει αλλο ποσο για μεταφορα? τι ειναι ?τελονιο??????????

χρονια πολλα στην αριστη να τα εκατοστησει κ με μια μπουμπου τωρα:wink:

φιλια κανω καμια δουλεια εδω κ μετα δουλεια...μπαΪ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

αληθεια βρε fairy γιατι στο τελοσ μου γραφει πολλα μεταφορικα ενο στην αρχη εχει αλλο ποσο για μεταφορα? τι ειναι ?τελονιο??????????

Ϊ

οταν κοιτας ενα προιον στο amazon.co.uk αυτοματα σου βγαζει τα μεταφορικα μεσα στην Αγγλια. οταν επιλεγεις ομως την διευθυνση σου κ ειναι Ελλαδα τοτε τα μεταφορικα αλλαζουν. τελωνειο δεν εχει εφοσον ειναι μεσα στην Ευρωπη

thena pas gia to 4o i mou fainetai? bravo pantos an to kaneis. ta paidia einai eulogia k eutuxia!

fairy an noioseis kalitera me to na mas peis auto pou se provlimatizei na to kaneis. an theleis poio prive uparxei panta k to fb.

Xronia polla k apo edo stin Aristi mas.

Ritaki krata gera kai pigaine stin paidopsixologo, sumfono k ego me ti Thena na voithisei kai esena kai to paidi.

exthes irthan oi nadres mou kai molis me eide o Niki arxise na leei: mama mou eleipses, mou eleipses mama (tou to emathe o pateras tou) kai me esfuge, me dagone, me xaideve! den ithele na ton afiso. trelathika kai ego pou ton eida! aionas mou fanike. simera feugoun gia bradford kai avrio vradu pao k ego. to apogeuma tha pao na paro ta paixnidakia bob kai ta ulika gia tin tourta. otan ta etoimaso ola tha sas valo fotografies (ektos an ginoun xalia!)

oso gia to krevvataki telika tha tou parageilo kainourgio gia na erthei molis gurisoume apo bradford, dld triti.

filakia

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

1. o kalos mou kopike se mia ergasia pou eixe stis opoia ta theoritika mathimata den pige giati eixe erthei Londino na kratisei to mikro pou eixa to interview.
  2. EIxe sunantisi me ton kathigiti tou stis 15:00 alla exasan to treno kai telikan fugan me to poulman kai tha ftasoun to apogeuma (= apisteuti talaiporia kai gia tous 3 kai kurios to mikro k ton papou)
  3. o papous epese stis skales tou metro me tis valitses
  4. enas dikigoros tilefonise tou kalou mou oti xrostaei 1100euro sto iek domi (eixe kerdisei prin 2 xronia upotrofia (-50%) gia athlitiki dimosiografia, pige merikous mines alla meta katalave oti einai athlia ekei kai den xanapige)

na ftasoun panagia mou me to kalo giati den antexo alla agonia.

uDLqp1.png

βαθιες ανασες κοριτσι!!!! θα φτασουν σιγουρα καλα μην στεναχωριεσαι!!! ο παππους ειναι καλα? χτυπησε? για τον μικρο πιστευω ειναι καλυτερα το λεωφορειο γιατι εχει δωρεαν θεση ;) εγω μονβο με λεωφορειο ταξιδευω national express

τα λεφτα πρεπει να τα δωσει οπωσδηποτε?? δεν γινεται κατι? για το μαθημα που εχασε, αυτο ηταν στην Αγγλια σωστα? να κοιταξει να κανει τα χαρτια του για extenuating circumstances

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...