Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο ειναι βιβλιο πως να διακοσμησεις ενα κεηκ

θα πρεπει να φτιαξεις ζαχαροπαστα αν θες να το ντυσεις το κεηκ οπως ο μπομπ. κ να φτιαξεις αρκετη ζαχαροπαστα κ με διαφορα χρωματα

εγω θα κανω το 2 για κεηκ κ απλα θα βαλω πανω τον Τομας, δεν θα κανω ζαχαροπαστα...

Διαφημίσεις

dld tha ftiaxeis ena keik se sxima tom kai tha valeis epano ena paixnidaki tom?

tote mipos einai kalutera na to kano se strogulo keik na valo kanena paixnidaki epano?:rolleyes::rolleyes:

p,x na valo auta

http://www.amazon.co.uk/Builder-Snap-Trax-Vehicle-Figure/dp/B001498KUI/ref=sr_1_4?s=kids&ie=UTF8&qid=1335787638&sr=1-4

uDLqp1.png

ε θα σου ειναι πιο ευκολο ;)

να σου πω, αν θελεις να σου στειλω το ταψι μου, νομιζω προλαβαινουμε να γυρισει πισω για τα δικα μας γενεθλια :) να κανεις κ εσυ το 2 κ να βαλεις πανω παιχνιδακια

γεια σασ κ απο μενα

ριτακι μου σε ευχαριστω πολυ που το θυμηθκεσ,ναι χθεσ γιορταζε ο ιασονακοσ κ σημερα ο συζυξ:tongue:.......

λογο δουλειασ εχω χαθει κ στεναχοριεμαι γιατι μου λειπετε:cry: αλλα ειναι μερεσ που γυριζω σπιτι στισ 8 απο το πρωι κ μεχρι να τα βαλω για υπνο παει 10+ κ μετα πεφτο σαν τουβλω για υπνο!

δυσκολοι κεροι κοριτσια ,αρχιζει κ ο αντρασ μου να του πεφτει η δουλεια κ τωρα παω καθε μερα στη δουλεια να βγαλουμε κανα εξοδο:|

ριτακι μου ολα ειναι μια συνηθεια ,καποια στιγμη θα σταματησεισ τα κλαματα κ τη στεναχορια, μεχρι τοτε εισαι δικαιολογιμενει να κλεσ κ να ξενυχτασ,προσπαθησε να μην το δειχνεισ στον αγγελο ,ειναι κριμα κ αυτοσ να νοιωθει χαλια κ να δουλευει.

νατασσα καλοσ να τουσ δεχτεισ:tongue: κ καλεσ αγορεσ χιχιχι εγω ολη την ωρα αγοραζω απο ebay εχω γινει μανιακη:tongue::tongue:

φιλια πολλα παω για μπανακι

κ καλη πρωτομαγια;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

eimai na skaso me to palio ebay! exas to krevvataki pou ithela 1 deuterolepto prin lixei. mexri tote eimoun i moni pou eixa kanei bid. kati lathos kano re gmt. oxi tpt alla avrio erxete o mikros kai ithela na to paro. itan k konta auti pou to poulage. gmt. tha skaso. nomizo otan pontareis ekei pou leei Increase maximum bid mallon prepei na vazeis to poso mexri to opoio eisai diatethimenos na doseis kai auto automata anevazei to bid sou na kerdizei ta alla bids mexri to poso pou exeis valei. etsi einai?

a! thenaki na xairesai gio k andra! oles mazemenes oi giortes oraia

uDLqp1.png

Αααα όλα είναι θέμα εμπειρίας νατασσα αχαχαχαχα όλοι έτσι περιμένουν να κάνουν μπιντ την τελευταία στιγμη ;)

Όχι να μην βάλεις αυτο που εσυ διατιθεσαι να δώσεις. Απλα να βάζεις προς το τέλος...έχω βάλει εγω ξυπνητηρια μέσα στη νύχτα αχαχαχαχα αχ

ma re su fairu evala ta teleutaia 10 lepta kai mexri 1 deuterolepto prin kleisi eimoun i monadiki kai meta irthe enas m@l@k@as k mpu efage to krevvataki grrrr

isos na einai kalitera, mipos tou paro kainourgio apo kiddicare. einai vevaia ligo poio akrivo alla xalali tou. kai skeftika na paro k to ligo kalutero stroma giati auto pou dinoun me tis 89£ einai polu lepto (7.5 cm). mou vgainei peripou 110£

etsi ki allios den tha tou paro k doro gennethlion.

uDLqp1.png

νατασουλι μου με το καλο να δεχτεις τον γιοκα σου τον τρομερο , τον αντρουλη σου κ τον πεθερουλη σου !!!!!

θελω λεπτομεριες απτις αντιδρασεις του Ν. :tongue::tongue::tongue:

εγω δεν ξερω πολλα απο αγορες ιντερνετ γιαυτο δεν παιρνω μερος αλλα σιγουρα η fairy θα σε βοηθησει (ειχε προσπαθησει κ μενα παλιοτερα αλλα εγω ειμαι στοκος κ τα παρατησα)

ξεκιναει κ ο Μαης !!!!!!!!!!!!!!!

να ευχηθω χρονια καλα στον σωκρατης της αννικο μας που νομιζω ειχε γενεθλια εκανε φου το κερακι με τον αριθμο 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μετα νατασουλι εχει σειρα ο Ν???? στις 4 του μηνα????

θενακι να χαιρεσαι κ τον αντρουλη σου κ να ειστε αγαπημενοι κ ενωμενοι !

88M1p3.pngycQap3.png

νατασουλι μου με το καλο να δεχτεις τον γιοκα σου τον τρομερο , τον αντρουλη σου κ τον πεθερουλη σου !!!!!

θελω λεπτομεριες απτις αντιδρασεις του Ν. :tongue::tongue::tongue:

εγω δεν ξερω πολλα απο αγορες ιντερνετ γιαυτο δεν παιρνω μερος αλλα σιγουρα η fairy θα σε βοηθησει (ειχε προσπαθησει κ μενα παλιοτερα αλλα εγω ειμαι στοκος κ τα παρατησα)

ξεκιναει κ ο Μαης !!!!!!!!!!!!!!!

να ευχηθω χρονια καλα στον σωκρατης της αννικο μας που νομιζω ειχε γενεθλια εκανε φου το κερακι με τον αριθμο 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μετα νατασουλι εχει σειρα ο Ν???? στις 4 του μηνα????

θενακι να χαιρεσαι κ τον αντρουλη σου κ να ειστε αγαπημενοι κ ενωμενοι !

nai ritaki o Nikki (etsi ton fonazoume haideutika giati stin arxi otan ton rotages pos se lene elege nikki) exei gennethlia stis 4 alla tha giortasoume savvato. tha eimaste bradford kai tha kano mazi tou keik. telika apofasisa na to diakosmiso me paixnidakia bob mpou thatou minoun k meta. alloste emeis tha eimaste mono.

ritaki mou eisai katholou kalitera i einai h idea mou?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...