Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ritaki einai poio exupna apo'oso nomizoume.

otan erthei isos ligo stin arxi na einai perierga alla suntoma tha ginoun ola opos prin. otan eleipse peripou 2mines o andreas tin proti fora kai to eide o mikros antedrase kapos amuxana. den ton poluplisiaze. polu suntoma (mesa se merikes ores) sunilthe kai ola kulisan kala.

kai ego otan efuga gia londino den prolava na ton do giati koimotan k den ithela na ton xupniso. se merikes vevaia meres irthan kai ekeinoi. eutuxos antedrase polu kala otan me eide.

min stenoxoriesai tora, den kanei gia to spori sou!

filakia polla (se skeftomai)

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

emena etsi elege to moluvi mexri ta xristougenna kai o andras mou elege "moluvi kapelo":p:p

pantos kai o dikos mou to psomi mouti ton volevei na to pei an kai leei k psomi. to mou pos tous erxete?

Καλησπερααααααααα!!

Νατασουλα λογικα ειναι ευκολο στο να το πουν σαν φθογγος, η Ολγα το μ,ν, λ τα χρησιμοποιει πολυ, τον ενα αδερφο μου τον λενε Φανη, τον λεει μανι, τον αλλο Θεμη και τον λεει μενη, γενικα σε πολλες λεξεις, αντικαθηστα με μ,ν και λ΄.

Ριτακι μου ειναι μικρουλης ο Γιωργης και ειναι λογικο να θυμωνει γιατι δεν μπορει ακομα να αντιληφθει τους λογους που ο μπαμπας ειναι μακρια, αρχη ειναι ακομα, οταν ερθει και ξαναφυγει θα ειναι καλυτερα, συμβουλεψου την παιδιατρο και αν εχει καποιο τηλ παιδοψυχολογου να σου δωσει καλο θα ηταν να πας να σου πει πως να τον χειριστεις.

rXrPp3.png

κ ναι φιλες μετα απο 2 χρονια πηρα την αποφαση να κοψω τα μαλλακια (λιγο μην φανταστειτε) του γιοκα μου !

εφυγαν λοιπον οι πρωτες μπουκλες με μαυρη καρδια το πηρα αποφαση , αφου πλεον ειχε αρχισει το παιδακι μου κ γινοταν σαν θαμνος! λιγο λοιπον κοψαμε απτα πλαινα κ πισω κυριως , εξακολουθουμε βεβαιως να πιανονται κοτσιδακι (το αναφερω για καταλαβαιτε οτι δεν κοπηκαν κ πολυ χιχι) ειναι εναι κουκλι !!!! κουκουβα κουκουβα!!!!

κ αποτι καταλαβατε δοξα το θεο ειναι καλυτεερα απο χτες

Andith συμβουλευομαι συνεχεια την παιδιατρο κ διαβαζω οσο μπορω θεματα ψυχολογιας γιατι ο γιωργης μου θα δεχτει πολλες αλλαγες μαζεμενες κ δεν ξερω αν μπορω να το χειριστω αλλιως. εχω σκεφτει κ να συμβουλευτω παιδοψυχολογο αλλα φοβαμαι μην τυχον κ ακουστω υπερβολικη .ομως το σκεφτομαι ειλικρινα

ελπιζω ολες να ειστε καλα σας φιλω κ σας ευχαριστω για ολα

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki μην σκεφτεσαι ετσι...

κι εγω ειμαι υπερ του παιδοψυχολογου...

νυσταζω τωρα,θα συνεχισω αλλη ωρα...

naya kai elenaki ME TO KAΛΟ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!

αντε να μεινω κι εγω παλι εγκυος....

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Γεια σας κοριτσια!!!Τι κάνετε;Εμεις είμαστε οικογενειακώς μια χαρά και μεγαλώνουμε. Πολύ τρέξιμο ομως, αλλά χαλάλι!!!!!

Λεπτομέριες δεν θυμάμαι μόνο να ευχηθώ στο ΡΙτάκι για την εγκυμοσύνη και με το καλό Ελένη μου.

Η φωτεινούλα μου έγινε πια κοριτσάκι και την χαίρομαι πάρα πολύ. Βελτιώνουμε καθημερινά το λεξιλόγιο μας αλλά προτάσεις δεν κάνουμε ακόμη. Έχουμε ένα κόλλημα με τον λύκο και όλη την ημέρα παραμιλάμε και λέμε τι μας συναίβει τις προηγούμενες μέρες. Ευτυχώς τα πηγαίνει ακόμη καλά με την μικρή και όλο την αγκαλιάζει και την φιλάει, βέβαια που και που μπορεί να φάει και μια απαλή, αλλά μετα λέει συγγνώμη. Περιμένουμε πως και πως το καλοκαίρι να φύγουμε για δυο μήνες μιας και σταμάτησα να δουλεύω. Σας σκέφτομαι συνέχεια αλλα ο ελεύθερος χρόνος λίγος.

αααα τον σεπτέμβριο παντρευεται μια πρωτη ξαδέρφη του άντρα μου στην Αθήνα και αμα δεν συμπέσει με την βάφτιση θα κατέβουμε. Θέλω πολύ να κανονίσουμε να βρεθούμε και απο κοντά.

Λίγο καθυστερημένα αλλά χρόνια πολλά στους Γιώργηδές μας.

Θενάκι θα ανεβείτε καμια βόλτα προς τα εδω?

καλό βράδυ και φιλάκια σε όλα τα μαγιόπαιδα!!!!!!

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κουκλες!

ειρηνακι χαρηκα που εμαθα νεα σου, σε σκεφτομουν, ξερω πως ειναι, εχει τρεξιμο αλλα χαλαλι!κι εγω ετσι λεω!να τα χαιρεσαι τα κοριτσακια σου και τα δυο!!

ριτακι με γεια το κουρεματακι!!!πραγματικα σε θαυμαζω, εχεις περασει πολλα οσο καιρο σε ξερουμε και στεκεσαι δυνατη, τουλαχιστον ετσι φαινεται...τη δυναμη ομως τη βρισκουμε σιγα σιγα ειδικα οταν πρεπει να μεγαλωσουμε τα παιδια μας, ετσι δεν ειναι?θα τα καταφερεις μια χαρα με το γιωργακη, αρκει να εισαι ειλικρινης και να κουβεντιαζεις μαζι του...εγω ειμαι υπερ της ψυχολογικης υποστηριξης παντως, αν νιωθεις οτι χρειαζεται.εχω μια γνωστη μου παιδοψυχολογο, πολυ καλη στην περιοχη του Κορυδαλλου αν σε βολευει.αν θες σου δινω στοιχεια να επικοινωνησεις.

κοριτσια σας ειπα για την εξελιξη του γιου μου στην ομιλια?μου εκανε τρομερη εντυπωση που σε ενα βραδυ αρχισε να λεει ολες τις λεξεις που του λεμε, ενω μεχρι πριν αν του φαινοταν καποια δυσκολη δεν προσπαθουσε να την πει καν.Τωρα οτι του λεμε το επαναλαμβανει (λεξεις οχι προτασεις) και σκαει χαμογελο ικανοποιησης ταυτοχρονα!Και ολα αυτα ξεκινησαν στο χωριο!και η μικρη μου με το που γυρισαμε απο το χωριο αρχισε να σηκωνεται στα καγκελα της κουνιας.Τελικα ο αερας της εξοχης τα βοηθαει πολυ!

Σημερα τα εχω αφησει στη μανα μου για να κανω καθαριοτητα γιατι αλλιως δεν προλαβαινω.σταματαω λοιπον το διαλλειμμα και συνεχιζω....φιλια σε ολες!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

αυπνιες ....σκεψεις κτλ ...........

sue μου στειλε μου τα στοιχεια της γνωστης σου ,ειμαι κ σχετικα κοντα.

κοντα στα γενεθλια μας εχω παιδιατρο για να μου γραψει τις γενικες του γιωργη θα την συμβουλευτω για την παιδοψυχολογο κτλ

κ μην με θαυμαζεις .... καμια σχεση . 2 μερες ειμαι καλα κ τις υπολοιπες χαλια.κ για να γινω πιο συγκεκριμενη ολη μερα ειμαι καλα κ μολις νυχτωνει κ κοιμαται ο γιωργης μεταμορφωνομαι σε βαμπιρ κ το ριχνω στο κλαμα κ το παραπονο , σημερα ο αγγελος μου μιλουσε 45 λεπτα απο νιγηρια προκειμενου να με ηρεμησει μεχρι κ ανεκδοτα μου λεγε .συνηθως μου τηλεφωνει καθε δευτερη μερα αλλα επειδη ειχαν δουλεια επειδη επιασαν λιμανι ειχε ν αμου τηλεφωνγσει 4 μερες οποτε μαζευτηκαν πολλα!

φιλησε μου τα ζουζουνια σου ............καλε η μικρη πως ξεπεταχτηκε ? τωρα που ειπες οτι σηκωνεται προσεξα το τικερακι ΟΥΑΟΥ !

για αλλον λογο ομως μπηκα κ θα ξεχαστω ..........

γιορταζε εχτες ο ιασονακος της θενας????????????????????????????

θενακι γιορταζε το στερνοπουλι σου κοπελα μου ??? να το χαιρεσαι αγαπουλα κ παντα χαμογελαστος κ ευτυχισμενος :tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

σας ευχαριστω για ολα

ειστε το παρεακι μου , η παρηγορια μου πολλες φορες κ η χαρα μου :tongue::tongue::tongue::tongue:

καλο βραδυ φιλες!!!!!!!!

ελα κ μπαινει ο ΜΑΗΣ!!!!!

περσυ τετοια μερα εφτιαχνα τις τελευταιες μπομπο για την βαφτιση του κουκλου μου !!!!!!!!!

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια!

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα κοριτσια...εδω εχει απαισιο καιρο...δεν λεει μια βδομαδα τωρα να σταματησει να βρεχει :(

ριτακι να ξερεις σε σκεφτομαι!!!! μου εινια δυσκολο μεσα απο 5 γραμμες να σου γραψω αυτα που θελω, αλλα σε νιωθω!!! θα σου στειλω κ κανα πμ ;) γενικα δεν προλαβαινω, στις 9 το βραδυ καταφερνω να κατσω λιγακι....τεσπα.... κουραγιο φιλη μου κ θα δεις πως ολα σιγα σιγα θα παρουν τον δρομο τους

Θενα χρονια πολλα στον γιοκα σου!!!

εμεις κατουραμε στην λεκανη πλεον, τελικα απλα δεν ηθελε το γιογιο. στη λεκανη καθεται με χαρα. κακουλινια ακομα δεν εχει προλαβει να κανει, αλλα νομιζω παει καλα η εκπαιδευσης :)

εγω καλα ειμαι, κουρασμενη οπως παντα, πνιγμενη στα χαρτια μου οπως παντα :)

σας φιλω!!! καλη εβδομαδα

kalimera kai apo mena.

katarxin na po sti fairy ena megalo euxaristo gia ti voitheia tis kai tis sumvoules tis.

edo simera exei uperoxo kairo alla nomizo avrio xalaei pali :(

ritaki mou se katalavaino para polumias kai ego itan eimai moni mou peftoun polla xanixtia k klamata.

eutuxos emena oi diarkeies einai mikroteres alla exo k to gio mou makria opote einai kapos!

loipon ta nea mou: aurio erxontai 3 gennies! o andras mou, o gios k o petheroulis mou! eimai polu xaroumeni k to sk prospathisa na kano kamia douleia sto spiti. k simera exo arketes k mageirema. leo na tous ftiaxo frikase pou eixa ftiaxei kai gia mena kai mou eixe aresei. tha fugoun stis 20 kai mallon tha xanartoun (xoris ton pethero ) 1 Iouniou. Kai stis 15/6 tha erthei i manoula mou gia mia evdomada!!!!

loipon prepei na arxiso na etoimazomai gia ta gennethlia tou. ithela na kano to keik se sxima i sxedio bob alla den xero pos na to kano.

filakia

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...