Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλημέρα,

Κοριτσάκια μου καλημέρα,

eleni1977 με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!

pasxalitsa v μένω στο Κερατσίνι, και σκέπτομαι να κάνω το πικ-νικ μας στο πάρκο Τρίτση, είναι στο Ίλιον, νομίζω (δεν έχω πάει, αλλά μου έχουν πει πως είναι πολύ ωραίο). Λέω να πάω ίσως την Κυριακή να τσεκάρω, αν και ο μπαμπάς μας γκρινιάζει (λέει πως θα ταλαιπωρήσουμε τον κόσμο, γιατί όλοι θα αναγκαστούν να κουβαλάνε ένα κάρο πράγματα για τα παιδάκια τους).

Δεν ξέρω αλλά εμένα μου φαίνετε καλή ιδέα. Νομίζω πως όλοι τις Κυριακές το πρωί, όλο και κάτι κάνουν με τα παιδάκια τους και πιστεύω πως τα παιδάκια θα το ευχαριστηθούν περισσότερο (άλλωστε για τα παιδάκια είναι το πάρτυ).

Κορίτσια, έκανα μια βλακεία με το μικρό: χθες πήγαμε στο σουπερμαρκετ μαζί και όπως γυρνάγαμε μου πετάχτηκε ένα αυτοκίνητο και παραλίγο να τρακάρουμε. Εντελώς αυθόρμητα έβρισα τον άλλο οδηγό του είπα «είσαι πολύ μ@@@κας» Ο Πανορμίτης το έπιασε αμέσως και άρχισε αμέσως να το επαναλαμβάνει ακατάπαυστα «ο μπαμπάς είναι μ@@@κας, ο παπούς είναι μ@@@κας, ο τάδε είναι μ@@@κας…» τους πέρασε όλους. Εγώ έκανα ότι δεν καταλαβαίνω και του είπα πως είπα τον κύριο μαμάκια, αλλά δεν έπιασε.

Αισθάνομαι, πολύ άσχημα με τη βλακεία που έκανα…

:confused::(:oops:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια....γυρισα στην βαση μου...καλα ητανε 2 βδομαδουλες με τους γονεις μου. ο μικρος μου τους αναγνωρισε αμεσως μολις τους ειδε κ εχθες ειχαμε δραμματα που εφευγαν....βεβαια μια ιδιαιτερη αγαπη την εχουμε στον παππου χεχε

Σοφια ωραια ιδεα για το πικ νικ. κ εγω θα κανω παρτακι στο σπιτι μας αλλα θα το κανω μια μερα πιο νωρις γιατι μας πεφτει Δευτερα φετος. οποτε θα γινει Κυριακη...μαλλον το θεμα μας θα ειναι τα τραινακια κ πιο συγκεκριμενα ο Τομας που λατρευουμε! μας φερανε κ οι παππουδες εναν Τομας με τις ραγες κ παει γυρω γυρω κ εχουμε τρελλαθει...δεν ξερω αν ειδατε κ στο φεις τις φωτος με το ποδηλατο μας!!!! αλλο κολλημα απο εκει χαχαχαχα

Σοφια μην στεναχωριεσαι, αν δεν το ακουγε απο εσενα θα το ακουγε απο αλλον ;) κ εμεις πεταμε λεξεις, βεβαια εμενα ακομα δεν μπορει να πει τα βασικα αυτες θα πει? αχαχαχαχαχα αλλα αργα η γρηγορα θα τις ακουσουν κ καλυτερα να τους εξηγουμε τι ειναι ;)

αντε τωρα θα τα λεμε πλεον αφου ειμαι κ παλι στο γραφειο

εξηγησε του ακριβως τι εγινε κ γιατι το ειπες κ οτι δεν το λεμε στον καθενα....εγω μαλλον κατι τετοιο θα ελεγα....σε καταλαβαινω κ εγω μιλαω εκ του ασφαλους τωρα χεχε

αλλα μαλλον θα προσπαθουσα απλα να εξηγησω τι εγινε κ γιατι το ειπα...παντως δεν το θεωρω τραγικο να λενε κ καμια λεξη τα παιδια...αν μεσα στο σπιτι δεν χρησιμοποιουντε οι λεξεις τοτε θα μαθουν κ θα καταλαβουν την χρηση τους. εχω δει ακομα κ παιδια απο γονεις που ολο κ λενε λεξουλες κ ομως με το περασμα των χρονων καταννοουν το ποτε τις χρησιμοποιουμε

καλημερα!

ο πυρετος εχτες επεσα στο 38.5 κ μεστην νυχτα εντελως . τωρα δειχνει καλα αλλα τον εχω υπο ελενχο κ βλεπουμε .

σοφια κ η ανηψια μου (3 χρονων)την ειχε ακουσει κ την ελεγε κ γελαγε.καμια βδομαδα κρατησε δεν της διναμε καμια μα καμια σημασια ομως. τωρα εχει καιρο να το πει κ το παθημα μας εγινε μαθημα:rolleyes:

fairy ειχε να δει τους δικου σου απτο καλοκαιρι ? κ τους αναγνωρισε ? κ πηγε αμεσως?! αχ το εχω εννοια οταν θα γυρισει ο αγγελος πως θα αντιδρασει ο μικρος , προς το παρον δεχνει θυμο με τον πατερα του κ δεν θελει ουτε κα να τν ακουει στον τηλ :shock:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ritaki mi fovasai fusika kai tha ton anagnorisei. na tou dixneis k fotokai na tou les poso polu ton agapaei o mpampas tou. ekei pou einai mporei na exei skype? einai mia polu kali lusi idika an den tou aresei to tilefono. oute o dikos mou thelei ta tilefona. kai otan eleipe o pateras tou kai tora pou leipo ego den thelei na milaei sto tilefono kai kapoies fores varietai k sto skype. kai kana dup fores exei pei de thelo mama alla mallon epeidi varietai. ston epomoeno uperuxo isos deis kai fulo e?

fairy perasate oloi omorfa , bravo. emeis exoume kolima me to bob to mastora alla emena mou aresei poio polu o Thomas.

eleni me to kalo kopela mou!

sophia kapoio gnostoi mas eixan kanei partu se parko me kounies pou eixe kai kati san trapezi. mporeis na etoimaseis diafora fagitakia kai na exeis kai xumous klp. den katalavaino ti tha prepei na kouvalisoun oi goneis pou leei o andras sou pou de tha kouvalagan an isastan spiti. to mono pou me provlimatizei einai o kairos. alla na sou po exo xexasei ti kairo kanei tora ekei giati edo vrexei! den exo mpei katholou se mood kalokairiou.

emeis sta gennethlia tha eimaste me ton papou (pou erxete mazi me ton andra mou tin alli vdomada) kai emas. alla isos svisoume ta kairakia kai exoume tous allous meso skype (xaxa plaka tha exei).

oso gia tis lexoules, o dikos mou eixe piasei to pout@n@ :oops::oops:. stin arxi elege pounita, meta to diorthose kai ego ekana pos den katalavaina kai pos to leei lathos. e, merikes meres to elege sunexeia kai ego den edina kamia simasia. tora den to polu leei. i plaka einai pos to xrisimopoiouse k sosta. erixne ta paixnidia tou kato kai genika otan ta ekane xalia elege ta ekana pout@n@.

akoma den exo apofasisei ti tha kano me to krevvati tou mikrou.

ax mou exoun leipsei polu!

uDLqp1.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα,

Κοριτσάκια μου καλημέρα,

eleni1977 με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!

pasxalitsa v μένω στο Κερατσίνι, και σκέπτομαι να κάνω το πικ-νικ μας στο πάρκο Τρίτση, είναι στο Ίλιον, νομίζω (δεν έχω πάει, αλλά μου έχουν πει πως είναι πολύ ωραίο). Λέω να πάω ίσως την Κυριακή να τσεκάρω, αν και ο μπαμπάς μας γκρινιάζει (λέει πως θα ταλαιπωρήσουμε τον κόσμο, γιατί όλοι θα αναγκαστούν να κουβαλάνε ένα κάρο πράγματα για τα παιδάκια τους).

Δεν ξέρω αλλά εμένα μου φαίνετε καλή ιδέα. Νομίζω πως όλοι τις Κυριακές το πρωί, όλο και κάτι κάνουν με τα παιδάκια τους και πιστεύω πως τα παιδάκια θα το ευχαριστηθούν περισσότερο (άλλωστε για τα παιδάκια είναι το πάρτυ).

Κορίτσια, έκανα μια βλακεία με το μικρό: χθες πήγαμε στο σουπερμαρκετ μαζί και όπως γυρνάγαμε μου πετάχτηκε ένα αυτοκίνητο και παραλίγο να τρακάρουμε. Εντελώς αυθόρμητα έβρισα τον άλλο οδηγό του είπα «είσαι πολύ μ@@@κας» Ο Πανορμίτης το έπιασε αμέσως και άρχισε αμέσως να το επαναλαμβάνει ακατάπαυστα «ο μπαμπάς είναι μ@@@κας, ο παπούς είναι μ@@@κας, ο τάδε είναι μ@@@κας…» τους πέρασε όλους. Εγώ έκανα ότι δεν καταλαβαίνω και του είπα πως είπα τον κύριο μαμάκια, αλλά δεν έπιασε.

Αισθάνομαι, πολύ άσχημα με τη βλακεία που έκανα…

:confused::(:oops:

χαχα!!και γω ειπα μια φορα μ@λακια μπροστα της και ελεγε συνεχεια μακια μακια(αλλα κ αλλα δεν τα λεει αυτο αμεσως!) και τελικα της το γυρισαμε σε αταξια και μαλλον το ξεχασε και λεει ακια τωρα εννοωντας εκανα αταξια!

Να σας ζησουν τα αγορια σας fairy, ritaki kai pasxalitsa! αργησα λιγακι!!

Φιλακια!!

rXrPp3.png

ο γιωργακης μου τους βλεπει στην καμερα καθε εβδομαδα. επισης εχω φτιαξει αρκετες κορνιζες με τους παπουδες, εχω βγαλει φωτογραφιες τις γεννιες, δηλαδη εβγαλα την γιαγια του αντρα μου με την κορη της (πεθερα μου) τον αντρα μου κ τον μικρο, ολα αυτα μια φωτογραφια ολοι στην σειρα. κ μια με την γιαγια μου τον μπαμπα μου εμενα κ τον μικρο. δεν εχουμε αλλους παππουδες κ πλεον εμεινε μονο η γιαγια μου. κ ετσι τους συζηταμε καθημερινα :) ριτακι δεν νομιζω πως ο μικρος σου εχει θυμο επειδη δεν μιλαει στο τηλεφωνο :) απλα δεν το εχει μαθει κ δεν το εχει συνηθισει. ο δικος μου αμα δει τηλεφωνο λεει γιαγια γιατι ετσι παιρνουμε την πεθερα μου κ αμα δει το λαπτοπ λεει παππου γιατι βλεπουμε τον μπαμπα μου :) ολα ειναι θεμα συνηθειας!!!

φουσκωσε η κοιλιτσα σου καθολου?

Διαφημίσεις

οχι κοριτσια εχει θυμο με τον πατερα του ξερω τι λεω .

ο γιος μου εχει κολλημα με το τηλ κ οταν ηταν εδω ο αγγελος κ δουλευε μας επαιρνε παντα στο διαλειμα του κ μιλουσε με τον μικρο κανενα 10λεπτο . ηταν κατι που του αρεσε κ ηταν συνηθεια για τον γιωργη . στις γιαγιαδες επισης συνεχιζει να μιλαει στο τηλ κ δεν εχει προβλημα .

ξερω λοιπον τι σας λεω .....

θα σας φερω ενα παραδειγμα αλλο .ηταν στο δωματιο του κ επαιζε με κατι παιχνιδια . μπαινω μεσα καθομαι μαζι του κ τον βλεπω οτι εχει πιασει ενα που προσφατα του ειχε αγορασει ο αγγελος στον μικρο .τον βλεπω που παιζει κ με το χαμογελο στα χειλη του λεω γιωργη θυμασαι ποιος το πηρε αυτο?ο μπαμπας απτο λουνα παρκ.......τι ηθελα να το πω ...... το πεταξε κ το παταγε μουγκριζε κ ουρλιαζε.εκανα τσεκ κ με αλλα παιχνιδια κ εκανε το ιδιο στο ακουσμα μπαμπας

88M1p3.pngycQap3.png

skype δεν χρησιμοποιουμε γιατι ειναι περιεργο το συστημα τους στο καραβι . μπορουμε να χρησιμοποιουμε μονο στα λιμανια που παει. τωρα φτανει νιγηρια αλλα δεν ξερω αν θα εχει σημα. το επομενο λιμανι ειναι σε 20 μερες στην κινα. μιλαμε μια μερα μεσω φεις η msn k την επομενη μεσω τηλ . την πρωτη βδομαδα τον ζηταγε συνεχεια ακομα κ στον υπνο του. ακουγε τηλ κ ετρεχε χτυπαγε η πορτα ετρεχε ακουγε συναγερμο αυτοκινητου κ φωναζε. τωρα εχει αλλη αντιδραση διαφορετικη

88M1p3.pngycQap3.png

Επισης η Ολγα λεει το ψωμι μ@νι, αλλα τι να της κανω!αφου ετσι τη βολευει!

emena etsi elege to moluvi mexri ta xristougenna kai o andras mou elege "moluvi kapelo":p:p

pantos kai o dikos mou to psomi mouti ton volevei na to pei an kai leei k psomi. to mou pos tous erxete?

uDLqp1.png

skype δεν χρησιμοποιουμε γιατι ειναι περιεργο το συστημα τους στο καραβι . μπορουμε να χρησιμοποιουμε μονο στα λιμανια που παει. τωρα φτανει νιγηρια αλλα δεν ξερω αν θα εχει σημα. το επομενο λιμανι ειναι σε 20 μερες στην κινα. μιλαμε μια μερα μεσω φεις η msn k την επομενη μεσω τηλ . την πρωτη βδομαδα τον ζηταγε συνεχεια ακομα κ στον υπνο του. ακουγε τηλ κ ετρεχε χτυπαγε η πορτα ετρεχε ακουγε συναγερμο αυτοκινητου κ φωναζε. τωρα εχει αλλη αντιδραση διαφορετικη

exei polu aneptugmeni sunaisthimatiki noimosuni!

nomizo tha tou perasei molis ton deis.

prospathise na tou exigiseis pos o mpampas den ithele na fugei alla eprepe na paei sti douleia gia na exei xrimata na tou fernei dora kai fagito. na tou les pos ton agapaei polu kai olo rotaei giauton. euxomai pos suntoma tha sunithisei tin apousia.

einai kalutera simera? den exei pureto.

uDLqp1.png

ναι ειναι καλυτερα κατι δεκατακια μονο . τωρα τον κοιμησα κ τον θερμομετρησα. το απογευμα εφοσον εχει διαθεση θ τον βγαλω κ βολτα .

ευχαριστω .... εχω συμβουλευτει την παιδιατρο κ φυσικα συνεχεια μιλαω για τν μπαμπα του . εχω παρει ενα τεραστιο καραβι κ του λεω οτι σε ενα τετοιο ειναι ο μπαμπας κ σε λιγο θαρθει κτλ . καθε φορα αφου κλεισω το τηλ τον φωναζω κ του λεω τι μου ειπε ο μπαμπας κ καθε βραδυ το παραμυθακι μας ειναι σχετικη ιστορια με τον μπαμπα που θαρθει και και και ......

πραγματικα σκεφτομαι την ψυχολογια του παιδιου κ εχω προβληματιστει . ισως που δεν τον πηραμε στο αεροδρομιο κ απλα ξυπνησε κ ειχε φυγει ο μπαμπας . ισως φταιμε που δε προλαβαμε να τον προετοιμσουμε οτι θα φυγει ο μπαμπας . δεν ξερω .θεωρουσα οτι πολλα δεν θα τα καταλαβει , αλλα επεσα εξω κ τον υποτιμησα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...