Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σας γράφω απο το κινητό κ δεν μπορω να γράψω πολλα

Χρόνια πολλα στους Γιωργηδες

Αύριο φεύγουν οι γονείς μου

Νατασσα οι διαστάσεις που λες είναι όσο ένα cot bed

Εμένα δεν χωράγε εκει καλα κ δεν το ήθελε καθόλου. Έχει κρεβάτι 190χ90

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

xronia polla stous Giorgides k tis Giorgies (kai einai k poloi!)

fairoula exeis dikio. einai oso k mia kounia. omos den xoraei se auto to domateio/spiti pou eimaste tora tpt allo. :rolleyes: les na min volevete?

isos minoume mexri to telos tou xronou ekei opote paei polu. prepei na koimithei se diko tou krevvati. ax den xero. kai an to paro kai telika den to xrisimopoiisoume? tha to petaxo?

tha mou peis einai liga ta leuta. isos axizei na dokimaso.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Χριστος Ανεστη!

Χρονια πολλα Γιωργηδες!!!Να στε γερα παιδακια!!!!

Ελενη κοντευεις!!!!Με το καλο ευχομαι κοριτσι μου!

Νατασσα ευχομαι να κυλησουν γρηγορα αυτες οι μερες κ να ρθει γρηγορα η 1μαγια!

Ριτακι χαιρομαι που ολα πηγαν καλα, να ηρεμησεις και να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!

πασχαλιτσα ο γιος σου θα βγαλει λογο σε λιγο!:P

Εμεις λειπαμε απο τη Μ.Παρασκευη κ γυρισαμε χτες.Κατσαμε στο χωριο του μπαμπα 4 μερες και στης μαμας αλλες 6.Μονο που ειχε κακοκαιρια και δεν ευχαριστηθηκαμε πολυ το εξω.Ο μαρινος ξεσαλωσε, οποτε εβγαινε στην αυλη δεν μαζευοταν μεσα με τιποτα.και τις τελευταιες μερες ειχε εξελιξη στην ομιλια του με πολλες νεες λεξεις!του κανε καλο η εξοχη!και η μπεμπουλα μια χαρα ολο παλαμακια ειναι τωρα!κι εγω κοριτσια ξεκουραστηκα αρκετα!ωραια περασαμε!

φιλια σε ολες!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Κορίτσια καλημέρα,

Χρόνια πολλά στους εορτόζοντες!!!

Γράφω βιαστικά γιατί έχω πολύ δουλίτσα αυτές τις μέρες, και επιπλέον πρέπει να ετοιμαστώ για τη βάπτιση του ανιψιού μου το Σάββατο (να ψωνίσω για το μωρό, να ψωνίσω για εμάς, να ετοιμάσω τα ρούχα μας, κλπ).

Λοιπόν, σκέπτομαι για τα γενέθλια του Πανορμίτη να οργανώσω πικ νικ (επειδή έχω πολύ κόσμο και το σπίτι μου είναι μικρό και δεν χωράμε και χρήματα για παιδότοπο δεν υπάρχουν). Πως σας φαίνετε σαν ιδέα; (έχει και ένα ρίσκο με τον καιρό βεβαία…)

Δεν έχω ξαναοργανώσει κάτι τέτοιο ρίξτε καμιά ιδέα για φαγητό και γενικά για το τι θα χρειαστώ!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιώργηδές μας!!!!

Εμεις καταφεραμε να κυωσουμε το σ/κ μανα και κορη και ειμαστε μια ομορφια....

Τεσπα, θα ερθει κι η μαμα μου αυριο να ετοιμασουμε λιγο το σπιτι και τα μπεμπε γιατι μονη μου δε με βλεπω να κανω τπτ στο τελοσ...

Φιλακια

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

oi diastaseis sta krevvatakia tou ikea einai 160x70 kapos kalutera etsi den einai?

natassaki νομιζω δεν θα βολεψει...το δικο μας ειναι 1,45χ70 και ενω το μεσημερι για καμια ωρα που κοιμαται ειναι μια χαρα το βραδυ που στριφογυρναει τον βλεπω οτι ζοριζεται...νομιζω οτι δεν τους ενοχλει το μηκος αλλα το πλατος...

Κορίτσια καλημέρα,

Χρόνια πολλά στους εορτόζοντες!!!

Γράφω βιαστικά γιατί έχω πολύ δουλίτσα αυτές τις μέρες, και επιπλέον πρέπει να ετοιμαστώ για τη βάπτιση του ανιψιού μου το Σάββατο (να ψωνίσω για το μωρό, να ψωνίσω για εμάς, να ετοιμάσω τα ρούχα μας, κλπ).

Λοιπόν, σκέπτομαι για τα γενέθλια του Πανορμίτη να οργανώσω πικ νικ (επειδή έχω πολύ κόσμο και το σπίτι μου είναι μικρό και δεν χωράμε και χρήματα για παιδότοπο δεν υπάρχουν). Πως σας φαίνετε σαν ιδέα; (έχει και ένα ρίσκο με τον καιρό βεβαία…)

Δεν έχω ξαναοργανώσει κάτι τέτοιο ρίξτε καμιά ιδέα για φαγητό και γενικά για το τι θα χρειαστώ!!!!

Σοφια καλη η ιδεα σου (ουτε εμεις χωραμε στο σπιτι κι εγω προβληματιζομαι) καποιο παρκο θα ηταν καλη ιδεα...που κοντα μενεις???

Χρονια Πολλα στα παιδακια μας!!! Να τα χαιρομαστε!!!

fairy,ritaki,thenaki να μας ζησουν!!!

ps...δεν μπορεσα να μπω καθολου χτες...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα στους Γιωργηδες!!!!!!

Ριτα, pasxalitsa, fairymummy, Θενα να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!!!

Εμεις ειμαστε πολυ καλα και εκτος απροοπτου την επομενη Τεταρτη 2 Μαιου ερχεται το δευτερο Μαιοπαιδο μου!!!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

elenaki μου δεν σου ευχομαι απο τωρα ...

γμτ τωρα διαπιστωσα οτι ο γιωργης μου ψηνεται στον πυρετο στα καλα καθουμενα 39.3 . τον βαλα θερμομετρο ενω κοιμοταν ομως.του κανα κομπρεσουλες κ τωρα περιμενω να τον ξαναθερμομετρησω κ να δωσω αντιπυρετικο . κ λιγο νωριτερα φανταστειτε μιλουσα με τον αγγελο κ μου λεει δωσμου τον γιωργη να του μιλησω κ του λεω κοιμαται. μα καλα μου λεει 10.10 κ κοιμαται αρρωστος ειναι ? του λεω οχι απλα δεν κοιμηθηκε το μεσημερι (συνηθως κοιμαται 11 το βραδυ κ ενα 2ορο το μεσημερι) κ με ξαναρωταει αρρωστος ειναι ?

μολις το κλεινουμε παω κ γω να δω τον μικρο τον πιανω να τον φιλησω κ διαπυστωνω οτι ειναι ζεστος:shock:

μετα λενε μονο για το ενστικτο της μανας. ο ανθρωπος βρισκεται στην νιγηρια ... κ εγω στο διπλα δωματιο κ στον κοσμο μου :?:?:?

88M1p3.pngycQap3.png

Αχ ελενακι περασε ο καιρος!!!Με το καλο να ερθει και το δευτερο ταυρακι - μαγιοπαιδο!Και αργοτερα μπορει να τα πουμε σε καμια παιδικη χαρα εδω στη γειτονια...!

Σοφια πολυ ωραια η ιδεα σου!Ακουγοντας πικ νικ μου ρχεται στο μυαλο τραπεζοντηλο καρο, πιατα ποτηρια πλαστικα, κεφτεδακια, τυροπιτακια, σαντουιτσακια, ψαθα ισως για στρωσιμο , μπαλες και ρακετες για παιχνιδι.Απλα θα κοψετε απτην αρχη την τουρτα για να μην λιωσει, εκτος αν εχετε ψυγειακι που χωραει...Ειμαι σιγουρη οτι θα κανεις ωραιο παρτι-πικ νικ!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα

ρεπαρω κ ειπα να κανω καμια δουλεια εωσ πολλεσ αλλα βαριεμαι :oops: εχει κ καλο καιρο .....ΘΕΛΩ ΚΑΦΕΕΕΕΕ Κ ΠΑΡΑΛΙΑΑΑΑΑΑ:tongue::tongue::tongue:

ριτακι περαστικα ελπιζω να ειναι η ιοση τησ μια μιαμισησ μερασ γιατι κυκλοφωρει;)

φιλια στισ κοιλιτσεσ:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...