Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

:rolleyes:Αννικο.................30/4/2010

:rolleyes:natasa133............4/5/2010

:rolleyes:sophia18…………......9/5/2010 ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ

:rolleyes:THENA.................10/5/2010

:tongue::tongue:roza-f..............12/5/2010 ΔΑΝΑΗ & ΝΕΦΕΛΗ

:rolleyes:eleni1977..............19/5/2010 ΝΙΚΟΛΑΣ

:rolleyes:rita__ki................ 19/5/2010 ΓΙΩΡΓΟΣ

:rolleyes:mpoumpou.............20/5/2010

:rolleyes:pasxalitsa v...........20/5/2010 ΓΙΩΡΓΟΣ

:rolleyes:sue......................20/5/2010

:tongue:sue......................20/5/2010

:rolleyes:fairymummy............21/5/2010 ΓΙΩΡΓΟΣ

:rolleyes:Marypoppins..........21/5/2010

:rolleyes:douar....................21/5/2010

:tongue:3xmama................24/5/2010

:tongue:irene.pap..................27/5/2010

:tongue:andith...................28/5/2010 ΟΛΓΑ

:tongue:naya23.................31/5/2010 ΦΩΤΕΙΝΗ

για δειτε τωρα...τα μπλε ειναι τα σωστα...οσες θελετε συμπληρωστε και ονομα...φιλια!!!:P

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Επιτελους μερικες ωραιες μερες, οτι πρεπει για βολτίτσες!!

Naya το twill tωρα το έφερε η Στέλλα πάντως ακούγονται τα καλύτερα.

Ευχαριστω fairy, να σου πω την αληθεια αυτο το "δεν τσαλακωνεται" είναι που με δελεάζει περισσότερο :tongue::tongue:

naya κι εγω το twill τωρα το ακουω...

εμενα το sling γιατι δεν με βολεψε???:?

Πασχαλίτσα εγώ μέχρι να ακούσω για μάρσιπους αγκαλιάς γενικά είχα ήδη αγοράσει έναν από τους άλλους, τον οποίο είναι η αλήθεια εκτος σπιτιού τον είχα χρησιμοποιήσει πολύ. Αλλά για το σπίτι ούτε λόγος και τώρα με τα 2 νομίζω ότι θα είναι μια λύση να "φοράω" τον μικρό όσο θα κυνηγάω τη "μεγάλη"...

Φιλάκια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

naya μου τωρα το θυμηθηκα...

δοκιμασε να γραψεις την λεξη

"ΤΑΛΚ" στην παραγγελια σου...αν ισχυει ακομα ο κωδικος θα εχεις -10%

ελπιζω να σε προλαβα και να μην παρηγγειλες...!!!!!!!!!!!!!!

τα Μαγιόπαιδα

εχω αρχισει και αγχωνομαι λιγο για τα γενεθλια....

θα εχουμε μαλλον αρκετο κοσμο φετος και πρεπει να τα οργανωσω καλα...θεμα μαλλον cars...επιλογη του μπαμπα αλλα και ο μικρος τρελαινεται....;)

παντως βρε κοριτσια σας εχω ζαλισει αλλα μας εχει τρελανει ο μικρος με αυτα που λεει...

μεσα σε μια μερα εμαθε το τραγουδακι για τα γενεθλια (για να σβυσει το κερακι) και το λεει ολο μονος του.πλεον κανει μικρες προτασεις και συννενοειται κανονικα...ειναι απιστευτη αισθηση...νιωθουμε οπως τοτε που περπατησε,τετοιον ενθουσιασμο:P:p:p

το μεσημερι μαγειρευα εγω στην κουζινα κι αυτος στην δικη του που εχει φωτακια και κανει και ηχους και λεει...

ε Γιωργο,προσεχε! θα καψεις το φαι...

(πεθανα στο γελιο απο μεσα μου)

γενικα μας λεει πολλα...εχουμε τοσο ενθουσιαστει!!!!!

φιλια πολλα

ps...Ritaki μην χανεσαι...ολα καλα κοριτσακι??

ps2...Νατασσουλα εσεις πως πατε? προσαρμοστηκε ο μικρος? με το γαλα τι εγινε? πες μου να παιρνω κουραγιο η μανα...:D

ps3...εχει καμια pinterest?

τα Μαγιόπαιδα

καλημερουδια!

ειχα μια μικρο περιπετιουλα με κατι αποτελεσματα του pappa αλλα ολα καλα!!!!

ο γιωργης μου εχει γινει απαιτητικος κ επειδη τον ειχα αφησε κ 20 μερες που λειπει ο πατερας του εκανα ολα τα χατηρια, ειχε σαν αποτελεσμα να γινει αλλο παιδι . ειμαστε λοιπον σε προγραμμα μεχρι να ξαναβρει τους ρυθμους του . , εχτες ηταν το τριτο βραδυ που ο γιωργης δεν κοιμηθηκε ουτε στην κουνια ουτε στο κρεβατι μου ! αλλα στο δικο του κρεββατι !!!!!!!!!

κ εκτος αυτου απο μονος του σταματησε να θελει να του δινω εγω το γαλα κ να τον εχω αγκαλια. λεει οχι οχι εγω κ επιμενει το σκατουλι μου . οποτε βρηκα ευκαιρεια , του φτιαχνω το γαλα παμε στο κρεββατι του , ξαπλωνω διπλα του κ τον χαιδευω η του λεω παραμυθι οσο πινει μονος το γαλα του . μετα 2 στις 3 φορες κοιμηθηκε μονος του σχεδον αμεσως .

οι αλλαγες μερες σε 20 μερες που λειπει ο πατερας του ειναι τεραστιες , μιλαει πολυ πιο καθαρα κ χρησιμοποιει προτασουλες . ακομα κ ο νονος του που ηρθε εχτες κ εχει να τον δει μια βδομαδα επαθε πλακα .

εχει λιωσει σας λεω !

μαθαμε τα χρωματα .μετραμε μεχρι το δεκα , λεγοντας εναν αριθμο εγω κ την συνεχεια εκεινος ! ζωγραφιζουμε ! παιζουμε λιγουλακι με πλαστελινες κ γενικα γινομαστε παιδακια!!!!

αυτα απο μας!

πλησιαζουν οι μερες να γεννησει το ελενακι μας η η naya ???? θυμαμαι καλΑ???

ΝΑΥΑ εγω ειχα εναν μαρσιπο εμποριου ενα σλινγκ λινο κ ενα μει τει

απολα λατρεψα το μει τει γιατι το ενιωθα πιο σταθερο απο ολα κ δεν κουραζομουν καθολου . το σλινγκ μεστο σπιτι το ελιωσα . κ να σου πω την αληθεια το χαρισα αργοτερα κ τωρα θα αγορασω κι αλλο αλλα δεν ξρω τι υφασμα ουτε εγω

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

kalimera koritsia mou

rita polu xarika pou mpikes k eisai kala!

naya mou ego eixa aplo vamvakero sling kai me volepse polu kai ligo argotera to mei tai episeis.kapoies fores akoma to xrisimopoioume to mei tai.

pasxalitsa kai emena stin arxi to sling mou fainotan kapos alla otan ematha na to forao trelathika!

loipon ta dika mou: eimai pali monaxi mias kai exoun fugei oi andres mou apo tin tetarti k tha erthoun 1 maiou. :(:(:(:(:(:(:(:(:(

den exo xanaminei pote toso moni :( den xero pos na peraso tis meres mou den exo orexi na kano tpt!

o mikros megalonei kai ginete opos lete kai eseis paidaki! exei arxisei kai paizei k me paixnidia kai polu mou aresei. vevaia einai kai polu skantaliaris! ragise to tzami tis kouzinas sto spiti tis petheras mou! eutuxos den tou irthe to kefali!:shock::shock::shock::shock:

loipon pasxalitsa pou rotas gia to gala. otan irthe tin proigoumeni fora ithele na piei kai ego den tou to arnithika. exo edo kai kairo arxisei na tou leo pos ta paidakia pinoun gala apo mpimpero kai potiraki kai oxi apo ti mama tou dinontas tou diafora paradeigmata. exei arxisei kai ekeinos kai pinei me to kalamaki kai pinei ligo galataki. kruo apo to psigeio. oxi treles posotites mi nomizete. epine loipon to vradu ligo alla oxi aparaitita gia na koimithei alla kata ti diakeia tis nuxtas. omos to gala exei elattothei arketa opote kapoies fores leei mama de vgazei. tou leo agapoula mou megaloses gi auto de vgazei. nomizo pos tora pou tha leipsoun toses meres tha elatothei akoma poio polu i mporei na kopei kiolas. opote nomizo exei erthei siga siga kai oxi apotoma kai den aisthanetai oti ego den tou dino alla oti den exei pia. nomizo pos telika einai isos i kaluteri lusi. oxi oti eixa k alles analaktikes.

loipon gia ta gennethlia tou thelo na tou ftiaxo ena cake kai na to stoliso ego. gia na tou doso na faei k ekeinos. opote thelo na do pos ginete i zaxaropasta k pou tha vro ta ulika edo (fairy kathe voitheia/simvouli euprosdekti!).

loipon skeftomaste na tou paroume ena mikro krevvataki an kai to spitaki einai polu mikro omos ton vlepoume pos einai etoimos siga siga na paei sto diko tou krevvati. elega na do gia ikea alla fiaroula an xereis kanena allo oikonomiko pes mou. vevaia mono den polu xoraei edo. fovamai min paro auta ta polu mikra tou ikea k meta den koimatai ekei. idanika se allo spiti thelo ena imidiplo oste an gkriniazei na pao na koimitho mazi tou k na mi xaso ton upno mou.

sto bradford pou exei 2 dipla einai polu oraia.

sas filo

uDLqp1.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ κοριτσια κ χρονια πολλα

νατασσουλι υπομονη καλη μου αχ αυτοι οι αντρεσ μια ζωη μασ πεδευουν:tongue:

ομορφα κρεβατακια εγω θα επερνα ενα μαλακο με ελατιρια.

το Mathercare αγγλιασ τελικα στελνει ελλαδα παλι? για κοιτα τι γραφει με μαυρα γραμματα γιατι τα αγγλικα μου ειναι σκονισμενα:tongue:

N.B. We are currently unable to deliver to Bulgaria, Greece, Romania, Russia, Serbia, Slovenia, Afghanistan, Burundi, Congo Republic, French Polynesia, Georgia, Guinea-Bissau, Iraq, Liberia, Rwanda, Somalia, Tajikistan, Uzbekistan and Azerbaijan.

πασχαλιτσα καλα μαγηρεματα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ριτακι μου φουσκωνεισ? ολα καλα η μπουμπου?καλα ο γιωργοσ ειναι πολυ μπροστα λεμε ,εμενα ειναι ακομα μπεμπησ δεν λεει πολλα αλλα κ αυτα τα λιγα τα λεει μπεμπεκιστικα πολυ....τωρα λεει τυι(τυρι) ουουτ(γιαουρτι)οπωσ καταλαβατε μονο το φαι σκεφτετε αχαχαχαχα γενικα δεν πολυασχολουμε κ ισωσ για αυτο:oops::oops::oops::oops:

το πασχα ηταν ηρεμο αλλα κουραστικο κ λογο δουλειασ ευτυχωσ απο υγεια καλα παμε:cool:

αυτα τα λιγα φιλακια σε ολεσ

υγ 10 μαιου ο ιασονασ ,αλλαξτε το;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

thenaki o Iasonas tha milisei isos poio arga giati exei ta aderfia tou pou ton "kapelonoun". i mama mou leei otimilisa sxedon 2-3 xronon alla milis amesos polu kathara kai polles lexeis. giati eixa tin aderfi mou isos pou milage kai ntrepomoun, den me afine polu polu poios xerei.

ego eimai agglia koritsi den to thimasai? :rolleyes::rolleyes:

loipon ekana mia volta sto souper market kai eida diafora pragmata gia na diakosmiso to keik! opote den agxonomai.

ax! tha sas prixo to sk alla den palevetai i monaxia!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

νατασσα ξερω οτι εισαι αγγλια γι αυτο σε ρωταω τι λεει εκει? ε για πεσ ...γιατι εγω νομιζω οτι λεει οτι στελνει ελλαδα ..καλα δε διαβαζω?:confused:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

thenaki o Iasonas tha milisei isos poio arga giati exei ta aderfia tou pou ton "kapelonoun". i mama mou leei otimilisa sxedon 2-3 xronon alla milis amesos polu kathara kai polles lexeis. giati eixa tin aderfi mou isos pou milage kai ntrepomoun, den me afine polu polu poios xerei.

ego eimai agglia koritsi den to thimasai? :rolleyes::rolleyes:

loipon ekana mia volta sto souper market kai eida diafora pragmata gia na diakosmiso to keik! opote den agxonomai.

ax! tha sas prixo to sk alla den palevetai i monaxia!

εχεις απολυτο δικιο για τη μοναξια :(:(:(:(

το ειχα ζησει στην Αθηνα που ειχα ξεμεινει για καποιους μηνες στο τελειωμα των σπουδων κ ολη μερα εκλαιγα. φανταζομαι να ειχα μακρια τις κορες μου κ τον αντρα μου :shock:

κουραγιο, λιγες μερες εμειναν:P

MCYlp3.png

roza mou se euxaristo polu! eutuxos uparxei to skype kai toulaxiston tous vlepo ligaki.

thena nomiza me rotaes gia to pos tha to paralavo afou de stelnei ellada.:P

loipon oxi de stelnei ellada! an thelete genika kati pou mporo na to paralavo k na sas to steile mi distasete na mou to peite.

filakia!

uDLqp1.png

αχ καλημερουδια!

ομορφη κυριακη σε ολες!

το δικο μου καμαρι σημερα σηκωθηκε 6.30 κ απο τοτε τον εχ με γκρινια κ δεν ξερει τι θελει .

ενω τα προηγουμενα 3 βραδυα στο δικο του κρεββατι ηταν μια χαρα, εχτες δεν ξερω τι επαθε. τη μια ξυπνουσε κ με φωναζε την αλλη ξυπνουσε κ ερχοταν στην κρεβατοκαμαρα μου . ωσπου στις 6.30 μου λεει σηκω μαμα ντορα !:shock::shock::shock:

αυριο εχουμε εορταζοντες ε ?!

της fairys μας, της πασχαλιτσας μας κ της θεας θενα μας!.......... εχουμε αλλο ζουζουνι που γιορταζει ?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...